کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون راجع به ازدواج فامیـــــــــلی چیـــــست؟؟؟!
۱۵:۵۴, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در مورد ازدواج فامیلی از خیلی ها شنیدیم که خوب نیست...و خیلی ها رو هم من به شخصه میشناسم که راضی هستن...
یعنی مشکلی براشون به وجود نیومده....
چند وقت پیش صحبت های دکتر فرهنگ رو که گوش میدادم ایشون خیلی خیلی این مدل ازدواج رو منع کردن...
برای اطلاعات بیشتر این فایل صوتی رو گوش بدید...
موضوع جلسه: سومین معیار بلوغ ها (عاطفی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی، اقتصادی و اَشُد) - چهارمین معیار اصالت خانوادگی - ازدواج فامیلی و آسیب های آن
لینک دانلود (حجم 14.3 MB)

خب دوست داریم تو این تاپیک به یک نتیجه گیری برسیم...
واقعا انقدر خطرناکه؟

مثلا خود شما اگر همه موارد رو در شخص مقابل خوب و مناسب ببینید اما به خاطر اینکه از فامیل هاتون هستن حاضر میشید این ازدواج رو فراموش کنید؟
اگر نه
چطور با خطراتش مواجه میشید
که بیشتر هم متوجه بچه میشه
یا مثلا اگر بهتون بگن تا آخر عمر نباید بچه دار بشید چون ممکنه بچتون منگل! بشه،Big Grin چیکار میکنید؟؟؟
باز هم راضی به ازدواج میشید؟
اگر باز هم راضی میشید به نظرتون بهترین کار چیه که بشه مطمئن شد اون بچه ای که میخواد در آینده متولد بشه بچه سالمیه...؟
به نظرتون آزمایش ژنتیک کافیه؟؟؟
اون وقت اون بچه اگر خدایی نکرده بلایی سرش اومد شما چه جوری میخواید جوابشو بدید؟Sad
اوه اوه چقدر آینده نگری کردمBig Grin

ولی خب سواله دیگه...Smile بفرمایید در این موارد اگر کسی ازتون مشاوره بخواد یا خودتون توی این موقعیت باشید، چه میکنید؟؟؟

یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، ali-0110 ، fafa* ، قلب ، مجید املشی ، help me ، soshiant ، zahra11 ، صهبا ، Eve ، حضرت عشق ، azade ، آیات ، Mohammad Trust ، ضحی رحمانی ، علی املشی ، MohammadMeraj ، nasimesaba
۱۶:۳۶, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

اول این که به این موضوع فکر کنن که می خوان فرزندی داشته باشن یا نه. البته تصمیم قطعی. نه این که چند سال بعد یکی شون بگه که من می خوام مادر یا پدر باشم و تو نمی ذاری. اگر به این توافق رسیدن که خوشبخت شن انشاالله.

اما اگر تصمیم دارن فرزندی داشته باشن، بهتره که از این ازدواج منصرف بشن. دلیلی نداره به خاطر علاقه ای که می شه ازش منصرف شد، از ابتدا تا انتهای زندگی یک انسان (البته زندگی در این دنیاش)، رو خراب کنند.
خواهش می کنم این رو به نوجوانان و جوانان بگید : عاقلانه عاشق شو و عاشقانه زندگی کن.
یعنی انتخاب عاقلانه و شروع معقول، و وقتی انتخاب شد و ازدواج صورت گرفت، بعد عاشقانه باشید با هم. اما در مرحله ی انتخاب باید درصد عقلانیت خیلی زیاد و درصد احساس کم باشه.

ضمن این که به جای این که به فکر پاسخ به اون انسان باشید، باید به فکر پاسخ خدا باشید. چرا که این خودخواهیه.
البته امکان داره که پدر و مادر از دو سوی کره زمین باشن و باز هم فرزند مشکل داشته باشه، اما این دیگه دست والدین نبوده.
و هستند ازدواج های فامیلی که فرزندان بدون مشکل هستن. اما این نباید بهانه و دلیلی باشه.

این وظیفه ی دو آدمی که به خیال خودشون عاقل و بالغ هستن که دارن ازدواج می کنن هست و آینده نگری نیست.

ضمن این که والدینی که بدون تفکر صاحب فرزند می شن، باید در آدمیتشون شک کرد. چرا که نباید هر کسی به خودش اجازه ی فرزند دار شدن بده.

حتی به نظر من کسانی که مثلا دیابت و مرض هایی که شاید در فرزند زیاد باشه و از راه ژن انتقال پیدا کنه، دارن، نباید فرزند دار بشن. این ها رو باید رعایت کنیم که نسل های آینده سالم و تندرست باشن و این همه مصیبت هایی که نسل های قبلی و نسل ما می کشن رو نداشته باشن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، zahra11 ، Eve ، ضحی رحمانی
۱۶:۵۱, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.Smile

اول اينكه من مخالف اين حرف هستم كه ازدواج فاميلي نبايد انجام بشه!چون علم انقد پيشرفت كرده كه بچه معلول رو قبل از تولد تشخيص ميدن.

و اينكه اگه قرار باشه خدانكرده تو قسمت هر زوجي بچه معلول يا ناقص باشه (بنا به حكمت خدا و آزمايشش)حتي اگه با ي مرد هفت پشت غريبه هم ازدواج كنيد ممكنه خدا نكرده فرزندتون بيمار باشه!

بيشترين خطر براي ازدواج فاميلي برميگرده به ازدواج دختر عمو با پسر عمو،يا دختر خاله با پسر خاله.هرچند نمونه هايي كه اين ازدواجها فرزندان سالم داشتن خييييييييييييييييييييييييلي زياده.

ازدواج بايد از روي شناخت باشه.و بعدشم علاقه
.خب وقتي تو فاميل يكي باشه كه همه شرايط رو داشته باشه به نظر من عاقلانه نيست كه منتظر غريبه باشيم.چون فاميل از خيلي جهات بهتره(شناخت و اعتماد به خونواده ها)

در كل ميشه گفت به خاطر پيشرفت علم ي سري آزمايشها انجام ميشه و مشكل خاصي براي آينده نيست.

فرض هم قرار باشه خدانكرده دكتر بگه تا آخر عمرتون نميتونيد بچه دار بشيد،ميتونيد سرپرستي ي بچه رو قبول كنيد.

شما اگه فرد مورد نظر و قابل اعتماد براي شريك بودن زندگي رو پيدا كردي يه بسم الله بگو و به خطرات احتماليش فكر نكن و همش اميدت به خدا باشه.كه ان شاالله فرزندان سالم رو از خدا بگيريد.

در پناه خداSmile
التماس دعا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، zahra11 ، صهبا ، rezamohammadi ، آفتاب
۱۷:۲۵, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

خوب من به شخص با ازدواج فامیلی مشکل ندارم مگر اینکه بقول دوستان پسر خاله و پسر عمو و .... باشه.
و بوده این مورد هم که رد کردم..چون کسی نمیتونه تضمین کنه...شاید خدا خواست ازین طریق منو امتحان کنه..پس سعی میکنم تا جایی که میشه جلوی آسیب رو بگیرم .چون نمی خوام با سهل انگاری خودم کسیو بدبخت کنم.Blush

و کسی هم نگفته که با فامیل ازدواج نکنین.گفتن با فامیل نزدیک مثله فرزند عمه و خاله و عمو و دایی نباشه که احتمالش 1به 5 هست که بچه عقب مونده بشه..از هر 5 بچه یکی..حالا اولی باشه یا آخری معلوم نیست.
و یا دچار بیماری های ژنتیکی و کم هوشی...دیگه خنگی بچه ها که قبل زایمان مشخص نمیشه !!!

و من زیاد دیدم در فامیل این قبیل ازدواج ها رو و بچه های ...Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، zahra11 ، آیات ، ضحی رحمانی
۱۸:۲۹, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
متشکر از نظراتتون دوستانSmile
راستش مثلا من یه خانواده ای رو میشناسم...خب اینا ازدواجشون فامیلی بوده...
الان بچه ها خداروشکر مشکل حادی ندارن....اما یکسری ضعف ها در بدنشون وجود داره...مثلا کمردرد های زیاد یا سردردهای زیاد و غیره
که بعد از اینکه رفتن دکتر
دکتر گفته یکی از دلایل اصلیش اینه که پدر و مادرتون فامیل بودن...
یعنی میخوام بگم...شاید تاثیر مثلا صد در صدی نباشه..ولی تا حدودی موثر باشه
و در کل من شنیدم حتی امکان داره روی بچه های خودشون تاثیر نذاره ولی احتمال داره روی بچه های بچه هاشون اثیر بذاره...
مثلا این احادیث رو بخونید:
1- از پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت است که فرمود: «با غریبه ازدواج کنید تا فرزند ضعیف نیاورید».

(النّهایة، ابن اثیر، ج3، ص106- المَجازات النّبویة، شریف رضی، ص92.)

2-از امام صادق (علیه السلام) روایت شده است که فرمود: «با خویشان نزدیک، ازدواج نکنید؛ چرا که فرزند ضعیف، پدید می اید».

(مسالک الأفهام، شهید ثانی، ج2، ص38 - المَحجَّة البَیضاء ، فیض کاشانی، ج3 ، ص94)

روایت در باب تائید :
.................................................. .......
1-از امام سجاد (علیه السلام) روایت شده است که فرمود : کسی که برای خدا و برای صله رحم ازدواج کند خدا او را به تاج پادشاهی و کرامت سرافراز می کند .

( وسائل الشیعه ، ج 20، ص51 - من لایحضره الفقیه ، ج 3، ص 243 )

از طرفی ما ازدواج اهل بیت رو داریم:
روایت تاریخی از ازدواج امام علی (علیه السلام) با حضرت فاطمه (سلام الله علیها) که نوه عمویش بود ...
روایت تاریخی از ازدواج امام سجاد (علیه السلام) با دختر امام حسن (علیه السلام) که دختر عمویش بود ...
روایت تاریخی از ازدواج حضرت زینب (سلام الله علیها) با عبدالله بن جعفر که پسر عمویش بود ...
ضمنا روایتی از من لایحضره الفقیه در یکی از سایت ها دیدم که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به اولاد جعفر و علی (علیه السلام) اشاره کردند و فرمودند : دختران ما برای پسران ما و پسران ما برای دختران ما...
..............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fafa* ، zahra11 ، ترنم ، rezamohammadi ، Eve
۲۱:۳۳, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان البته بحث تامل برانگیزیه من در جایی کارمیکنم که در انجا نوزادانی میارن که برای تشخیص بیماریهایی مثل فنیل کتونوریا یا گالاکتوزومیا و کم کاری تیروئید بررسی میشن درباره بیماری کم کاری تیروئید یکی از مشخصه ها میتوونه ازدواج فامیلی یا سابقه فامیلی باشه اما درباره اون دو بیماری متابولیک متاسفانه ازدواج فامیلی بزرگترین علت هست به طوریکه بیماری پی ک یو یا همان فنیل کتونوریا را به عنوان موریانه ای که نسل را از بین میبره میشناسند و باید بگم متاسفانه این بیماری پنهان هست و در ازمایشات اولیه مشخص نمیشه به طوریکه زوجی فرزند اولیه را با این بیماری صاحب میشن و درباره بعدی ها می تونن جلوگیری کنند یا سقط انجام بشه درضمن ازمایشات اولیه میتوونه راه گشا باشه ولی دراین باره ما باید به خودمون مراجعه کنیم که ایا میتوانیم از پس بچه ای که از بابت ذهنی عقب مانده است بربیایم این بچه ها متاسفانه زور زیادی دارن و در اسیب رساندن به دیگران و خودشون بسیار مستعد هستند هزینه نگهداری انها حتی بعد از ازمایشات غربالگری و شناسایی بسیار بالا ست بعد از ازمایشات و شناسایی هم تا حدی میشه جلوی عقب ماندگی انها را گرفت که مثلا بتوونن کارهای شخصی خودشون را انجام بدهند موردهای شناسایی شده ما متاسفانه با وجود سن چهاریا پنج سال هنوز قادر به حرف زدن نیستند و درباره گالاکتوزمیا هم وضعیت بدتره چراکه اندامهایی مثل کبد چشم کلیه هم درگیر میشه و شخص هرچقدر هم درازمایشات شناسایی بشه بارهم مشکل اب مروارید بزرگی کبد و...را دارا خواهد بود این بیماریها درکشور ما تنها چهار مورده ولی در بقیه کشورهای پیشرفته حدود چهل مورد میشه که متاسفانه ما هنوز نتونستیم به این پنل بزرگ دست پیدا کنیم به امید اون روز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، zahra11 ، مجید املشی ، fafa* ، Eve ، ضحی رحمانی
۲۲:۰۷, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
صحبت آقای فرهنگ رو براتون مینویسم شاید وقت نداشته باشید گوش بدید
ایشون میفرمایند:
در ایران برای آزمایش ژنتیک از دو راه آزمایش انجام میدن
1- از طریق آزمایش های ژنتیکی و کروموزومی که حدود صد نوع بیماری را با این روش میتونن تشخیص بدن (مثلا سندروم دان، هموفیلی و غیره)
2- آزمایش هایی که سونوگرافی 3 بُعدی و 4 بُعدی انجام میدن که حدود صد نوع بیماری ژنتیکی را می توانند از این طریق تشخیص دهند
که جمعا می شود، 200 نوع بیماری ژنتیکی
که
از 8000 ! بیماری ژنتیکی شناخته شده و قابل تشخیص در جهان تنها 200 تاش با آزمایش ژنتیک قابل تشخیص است
یعنی در 7800 نوع بیماری ژنتیکی، آزمایشگاه هییییچ تضمینی نمی تواند بدهد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، zahra11 ، مجید املشی ، fafa* ، rezamohammadi ، Eve ، azade ، ضحی رحمانی ، MohammadMeraj
۲۲:۱۰, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
من خودم مخالفم و سخنرانیای دکتر فرهنگ رو هم گوش کردم باهاشون موافقم در این مورد....
در مورد ازدواج فامیلی هم چند ماه پیش بود اقای قرائتی عزیز گفتند(دقیقش یادم نیست) ازدواج فامیلی نباشه بهتره تا خانواده ها گسترش پیدا کنه و خانواده های بیشتری با هم اشنا بشن....
یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، رضوانه ، zahra11 ، مجید املشی ، Eve ، azade
۲۲:۲۳, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام .

از نظر من زمانی که عشق و علاقه حقیقی بوجود بیاد هیچ چیزی مطرح نیست ،
( مگر آزمایش به طور حتم بگه بچه شما مشکل دار میشه و در این مورد باید به نتیجه مشترک رسید )

در مورد فرزند هم همه چی با خداست ، اگر خدا نخواد فرزند کسی ناسالم باشه این بچه کاملا سالم به این دنیا میاد .
چه بسا فرزندانیکه آزمایش گفته بود ناسالم هستن و کاملا سالم به دنیا اومدن .

همه چی دست خداست .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، ترنم ، مجید املشی ، help me ، آفتاب
۲۲:۲۴, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بله
اتفاقا در بعضی کشور ها هم این مدل ازدواج کاملا ممنوع شده....

(۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۳)soshiant نوشته است:  سلام .

از نظر من زمانی که عشق و علاقه حقیقی بوجود بیاد هیچ چیزی مطرح نیست ،
( مگر آزمایش به طور حتم بگه بچه شما مشکل دار میشه و در این مورد باید به نتیجه مشترک رسید )

در مورد فرزند هم همه چی با خداست ، اگر خدا نخواد فرزند کسی ناسالم باشه این بچه کاملا سالم به این دنیا میاد .
چه بسا فرزندانیکه آزمایش گفته بود ناسالم هستن و کاملا سالم به دنیا اومدن .

همه چی دست خداست .

بله حرف شما کاملا درسته
ولی ارسال شماره 7 این تاپیک رو یک بار دیگر مطالعه بفرمایید
نظرتون چیه در این مورد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]