کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این حرف قرآن است...مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید...
۱۲:۲۵, ۱۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 13920912_0124620.jpg]

ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستى یک نفرى یک خانه‌ ی مِلکى داشته باشد، یک شغل درآمددارى داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، ...

این قرآن است که با ما دارد این‌جور حرف می زند :

«مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بی‌نیاز می‌سازد؛ خداوند گشایش‌دهنده و آگاه است!»

سوره مبارکه النور آیه 32

مقام معظم رهبری در هشتم آبان ماه سال جاری

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، help me ، یاســین ، mhvvhm ، Night_World ، انتصـار ، درست پسند ، محب الزهرا ، Havbb 110 ، aaaaa ، حسن عزتي ، SAViOR ، عبدالرحمن ، bagheri4 ، Farzaneh ، zahra11 ، مهدی2012 ، sarallah ، sadegh313 ، حفیظ ، fighters ، sagheb ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، مجید املشی ، bahman6307 ، meshkat ، fiftynine ، شیدا ، دغویه ، fafa* ، baharkhanom ، mbaghaee ، yamin ، MAHDI59 ، سجاد313 ، صبا ، black ، Mitsonary ، یا زهرا ، السا ، miafarrow

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۵, ۱۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #11

نقل قول:رضا

من حرفت رو اینطور تکمیل می کنم

ولی بنده همچنان توصیه میکنم تا وقتی خونه ندارین کار ندارین سرمایه ندارین به فکر ازدواج با یک دختر بی طاقت و دنیاطلب * نیفتین
پ ن!: خودم ثابت می کنم صحبت شما درست نیست!!! (بعدا خواهم گفت)
*خودشون اسم خودشونو میزارن زرنگ ولی نمیدونن چه کلاهی سرشون میره

عبدالرحمن تو هم مثه جلال مجردی تیکه ی سنگین بهت میندازم ها بخوای با من بحث کنی Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Admirer ، مهدی2012
۱۵:۱۷, ۱۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۱۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #12
آواتار
من از اقایون یه سوال دارم !!
شماهایی که میگید زن باید بساز باشه و با حقوق کم مرد بسازه و خرج و مخارج عقد و عروسی رو باید خیلی کم بخواد و......
در مورد جهیزیه کم خانوم نظرتون چیه؟؟ ایا همونطور که خانوم باید با نداشتن خونه ماشین و ... اقا بسازه ،اقا هم با جهیزیه کم خانوما حاضره کنار بیاد؟؟ د نه دیگه کنار نمیاد دیدم این چیزا رو فراوون پس ......
اینکه اسراف نکنیم و قانع باشیم در این مورد هم حرف قرانه ....

ببخشید نمیخواستم بحث تاپیک به حاشیه بره ولی باید میگفتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، Admirer ، مهدی2012 ، وحید110 ، مجید املشی ، شیدا ، fafa* ، yamin ، یا زهرا
۱۵:۳۲, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13

نقل قول:در مورد جهیزیه کم خانوم نظرتون چیه؟؟ ایا همونطور که خانوم باید با نداشتن خونه ماشین و ... اقا بسازه ،اقا هم با جهیزیه کم خانوما حاضره کنار بیاد؟؟
آقایی که اون عقیده رو داره کنار میاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، Reza2035 ، Admirer ، مهدی2012 ، sarallah ، وحید110 ، مجید املشی ، شیدا ، fafa*
۱۵:۳۲, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۱۵)Reza2035 نوشته است:  عبدالرحمن تو هم مثه جلال مجردی تیکه ی سنگین بهت میندازم ها بخوای با من بحث کنی Big Grin

تیکه بنداز داداش

ولی شاید بعدا از این فاز در اومدم نتونی!!

(۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۱۷)help me نوشته است:  من از اقایون یه سوال دارم !!
شماهایی که میگید زن باید بساز باشه و با حقوق کم مرد بسازه و خرج و مخارج عقد و عروسی رو باید خیلی کم بخواد و......
در مورد جهیزیه کم خانوم نظرتون چیه؟؟ ایا همونطور که خانوم باید با نداشتن خونه ماشین و ... اقا بسازه ،اقا هم با جهیزیه کم خانوما حاضره کنار بیاد؟؟ د نه دیگه کنار نمیاد دیدم این چیزا رو فراوون پس ......

ببخشید نمیخواستم بحث تاپیک به حاشیه بره ولی باید میگفتم.

سوال خوبی بود

طبیعتا مرد نباید حرفی بزنه

اگر بیشتر از حرف این و اون به فکر چیزای مهم تر باشیم نرخ مجردیسم اینطور بالا نمیره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Reza2035 ، Admirer ، مهدی2012 ، مجید املشی ، شیدا ، fafa* ، A.E
۱۵:۳۸, ۱۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:اگر بیشتر از حرف این و اون به فکر چیزای مهم تر باشیم نرخ مجردیسم اینطور بالا نمیره
وقتی خودت یک نفر باشی در مقابل چندین نفر کم میاری .....
و مجبور به تسلیمی تازه بر چسب هم میخوری(مخاطبم شما نبودید)......
دیدم خانواده هایی رو که مذهبیم هستن مثلا ولی انتظار دارن عروس با نداشته های داماد بسازه ولی دیگه نه اونا و نه داماد با جهیزیه کم نمیسازه و.....
صرفا یه گوشزد بود ما که راه خودمون رو میریم هر کی هر چی میخواد بگه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، عبدالرحمن ، Admirer ، مهدی2012 ، مجید املشی ، شیدا ، fafa* ، یا زهرا
۱۵:۳۹, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16

نقل قول:شماهایی که میگید زن باید بساز باشه و با حقوق کم مرد بسازه و خرج و مخارج عقد و عروسی رو باید خیلی کم بخواد و......

بساز بودنش به چه دردی میخوره ؟ خب میریم چند تا برده میگیریم خرجش هم کم تره !
درک متقابل , که عمدتا نه در مرد وجود داره و نه در زن ... جهیزیه خانم هم نمیدونم چه جوریه ولی فک کنم واسه استفاده ی خودش میاره وگرنه مردها قبل و بعد از ازدواج اوضاعشون انچنان فرقی نمیکنه .

خانم ها واسه اینکه چشم همدیگه رو در بیارن همچین کارهایی میکنن , البته خونواده ی داماد هم بی تقصیر نیست ...یه بار توی سایت گفتم ازدواج های امروزی شبیه بازارهای برده فروشیه , همه به من حمله کردن این چه حرفیه میزنی ؟ تو چرا اینقدر بدبین هستی ؟

پسره به خاطر خوشگلی و اموال دختره میره خواستگاری , دختره هم به خاطر مهریه و پول و ... این وسط خانواده ها هم اتیش بیار معرکه هستن یعنی اگه دختر و پسر کوچکترین اشتباهیی کنن مبنی بر اینکه ما ازدواج ساده میخوایم , مهریه زیاد نمیخوایم جهیزیه زیاد نمیخوایم !

میگن بچه تو هنوز عقلت نمیرسه !Big Grin مادره به دختره میگه اول زندگی حال پسره رو بگیره که مطیع بشه مادر پسره متقابلا همین طور ...اصلا یه وضعیه , این حرفهای ابدوغ خیاری هم که توی سایت میزنیم در دنیای واقعی در حد تئوری هم مطرح نمیشن چه برسه به مرحله ی عمل در بیان .

بر فرض مثال هم اگه همچین اتفاقی توی دنیای واقعی بیفته بین دو تا از بهترین بنده های خدا میفته که مسلما ما هم جز اونها نیستیم پس الکی واسه خودتون معیار نذارید ! چون موقع ازدواج شما هیچ اختیاری ندارین و به جبر بقیه ازدواج میکنید . هر چی رسوم و رسوم بگه نه اینکه هر چی قران بگه ...اگه هر چی قران بگه بود الان ما در دوران بعد از ظهور به سر میبردیم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، Admirer ، مهدی2012 ، sarallah ، fafa* ، yamin
۱۵:۴۳, ۱۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط help me.)
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:جهیزیه خانم هم نمیدونم چه جوریه ولی فک کنم واسه استفاده ی خودش میاره وگرنه مردها قبل و بعد از ازدواج اوضاعشون انچنان فرقی نمیکنه .
بیخیال ...
ببخشید شما اصلا تو باغ نیستید بذارید پس فردا خودتون متوجه حرفای من میشید..... اینا بین خانوماشایع هست
خانواده دختر هم صرفا واسه چشم در اوردن حاضر نیستن چندین میلیون پول و جهزیه الکی بدن !!
طرف هیچی نداشته باشه ولی فهم و درک و ایمان داشته باشه همه چی حله یا حل میشه همین .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، Admirer ، مهدی2012 ، fafa* ، yamin
۱۵:۴۷, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا

این رو هم در نظر داشته باشید که تهیه جهیزیه در بعضی جاها بر عهده مرد بدبخته !!

موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، help me ، یاســین ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، Admirer ، مهدی2012 ، sarallah ، وحید110 ، شیدا
۱۶:۰۲, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۳۸)help me نوشته است:  وقتی خودت یک نفر باشی در مقابل چندین نفر کم میاری .....
و مجبور به تسلیمی تازه بر چسب هم میخوری(مخاطبم شما نبودید)......
دیدم خانواده هایی رو که مذهبیم هستن مثلا ولی انتظار دارن عروس با نداشته های داماد بسازه ولی دیگه نه اونا و نه داماد با جهیزیه کم نمیسازه و.....
صرفا یه گوشزد بود ما که راه خودمون رو میریم هر کی هر چی میخواد بگه.

خواستن* توانستن است

شاء یعنی خواستن خدا و بنده خدا

اون خانواده ها رو من دیدم ولی در عمل مذهبی نیستن

انسان مختاره

میتونه برای خودش زندگی کنه

میتونه برا حرف بقیه زندگی کنه

من افرادی رو دیدم که چنین ادعاهایی داشتن که خانوادم نزاشت و ...

اگر شخص خودش بخواد میشه

اینها بهانست (کلی گفتم)

(۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۷)SAViOR نوشته است:  به نام خدا

این رو هم در نظر داشته باشید که تهیه جهیزیه در بعضی جاها بر عهده مرد بدبخته !!

موفق باشید.

این کدوم خانواده ها هستن!!!!Confused

معرفیشون کن طرفشون نریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Admirer ، مهدی2012 ، سجاد313
۱۶:۳۷, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۰۲)عبدالرحمن نوشته است:  این کدوم خانواده ها هستن!!!!Confused

معرفیشون کن طرفشون نریم
خانواده خاصی نیستن!
فرهنگ جایی که ما زندگی میکنیم به این شکله . (البته آفریقای مرکزی زندگی نمیکنیم همون نزدیکای شماییم )
بعد میگیم که ازدواج سخته دوستان توی تالار ما رو متهم میکنن که به آیات خدا کافر شدیم !!
بنده دانشجو ، شغل آزاد ( با درآمد کم ) واقعاً نمیدونم از کجا بیارم خرج جهیزیه و عروسی و خونه و ...
دوستانی که دم از قرآن و پیغمبر میزنن و آیات و روایات رو هرجور که میخوان تفسیر میکنن بیان و بگن با این شرایط چجور میشه ازدواج کرد؟
واقعاً نمیشه!! یعنی کسی هم نیست با این شرایط زندگی کنه (حق هم دارن بندگان خدا )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، Reza2035 ، Admirer ، مهدی2012 ، help me ، وحید110 ، شیدا ، fafa* ، yamin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]