|
دیدمان را به آدمها عوض کنیم(رفتار کاربر ها در تالار)
|
|
۹:۵۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من حدود سه ساله که اینجا عضو هستم.بیشتر خواننده بودم تا ارسال کننده و تنها دلیلم برلی عضو شدن در اینجا سریال ظهور بوده و به امید پیدا کردن جواب سوال هام و آدمهای هم فکر و هم مسیر!خیلی وقته که اینجا در زیر نظر دارم و علارقم خیلی از نظر های تند کاربرها به همین قدمت فیض بوق هم بودم و هستم و انواع عقاید رو دیدم و دفاع هارو شنیدم.عذر میخوام که حرفم زیاده،اینها مقدمه است.
میدونید اینجا و اونجا چه چیزی مشترکه؟تعصب!اینکه هیچ کس فکر نمیکنه شاید یک درصد اشتباه کنه.بدارید اول از اونجا بگم.اونجا،برخلاف فکر شما صفحه های انگلیسی و فارسی زیادی هست که راجبه خداست،گرافیک های فوق العاده از دعا ها و آیه ها،متن های واقعا پند آموز و آدمهایی که همونجا از تبلیغ اسلام به نحو شایسته دست نمیکشن.اما از طرفی چند برابر آدمهایی هستند که اعتقاد ندارن.قبول ندارن و حتی متنفرن.صفحه ای هست که فقط به توهین به معصومین پرداخته.فکر کردن که هیچ،دیدنش هم قلب آدم رو به درد میاره اما میدونید ریشه اش کجاست؟برای این آدمها،که از مسلومنی فقط مهر شناسنامه رو دارن،اسلام یعنی مثلا ما قشر مذهبی!یعنی خانم های محجبه و آقایون با انگشتر عقیق!یعنی جنگ های صدر اسلام.یعنی گشت ارشاد.یعنی علاقه فقط به نوحه،یعنی گریه، یعنی به نظر اونها خرافات،یعنی آقایون زور گو،یعنی خانم های ترسیده.من نمیگم اینها درسته.میگم این چیزیه که میبینند!و اصلا تصویر قشنگی نیست.چون این آدمها اسلام رو جای دیگه ای ندیدن، با براشون با همه ی اشتباهات میشیم الگو.الگوی خوبی هستیم؟چرا با این چیزی که میبینند برن دنبال تحقیق؟ما چقدر خودمون رفتیم مثلا دنبال تحقیق چرایی خشونت و چگونگی دین مثلا صهیونیست ها؟منم نرفتم،برام کافیه که ازشون تنفر باشم.ولی این،عین دید و سیر فکری آدمهای اطرافمونه که اعتقاد ندارن.همین آدمها به بوداییسم احترام میذارن،چون چیزی که میبینن،صلح و آرامش و لبخنده.شبیه همون چیزی که از دین زرتشت میبینن،یا از مسیحیت میبینن.که صد البته مدیا بی تاثیر نیست ولی بهرحال...نتیجه اش این میشه که وقتی ادمین اون صفحه ی نام برده از بحار النوار حدیث میاره راجبه خون ریزی های اخرالزمان و خشونت های امام زمان همه ی اونا قبول دارن، و باور دارن.این یعنی فاجعه.این یعنی شکست. میگن پیامبر موقع تبلیغ دین شون با هیچکس تندی نمیکردن.نفرین نمیکردن،لبخند میزدن ایشون حتی به ابوسفیان فرصت دادن.کار ما،الان سختتره.چون اگه اون موقع اسلام ناشناخته بود الان تو دنیا بد شناخته شده.با شمشیر و نفرین و زود قضاوت کردن به جایی نمیرسیم اینجا.جمعیت کم مذهب ایران بیشتر از نصف نباشه کمتر نیست.فقط کافیه سرمون رو بالا بگیریم.... ما تو این تالار چیکار میکنیم؟کافیه یه نفر خلاف نظر ما حرف بزنه تا بگیم معاند.ما در جایگاه قضاوتیم؟به ارسال ها و سوال های تازه وارد توجه نمیشه،استقبال کم میشه در نتیجش،در نتیجه ی این هم با وجود 7000 عضو تعداد کمی هستن که فعالیت دارن.چرا؟ فرض کنید ایران به دنیا نمیومدید.توی خانواده بی مذهب.پیش زمینه نداشتید.با چیزهایی که از اسلام میبینید آیا راضی میشید به سمتش برید؟وقتی طالبان نماد اسلام باشه تو دنیا،وقتی بن لادن باشه،وقتی عربستان باشه،وقتی رسانه ایرادا رو چند برابر شده نشون میدن،ترغیب میشید که تحقیق کنید؟خب در نتیجه شما در بهترین حالت مسیحی هستید.از مسیحیت واقعی چقدر مونده؟درسته که هر خواهر و برادر عزیزی در این تالار به دینش با تحقیق رسیده اما پیش زمینه داشته و همین مهمه.راجبه استثناها حرف نمیزنم.بحث بحث اکثریته. ماها،تک تکمون معلوم نیست اگه در جایگاه شخص دیگه ای بودیم ذره ای بهتر رفتار کنیم. یکم،یکم کمتر قضاوت کنیم چه کسی بهشتیه،چه کسی جهنمی،خدا هست و بهتر از همه ی ما قضوت میکنه،در زمانی خیلی بهتر و درست تر از الان. یکم لطیف تر فکر کنیم و صحبت کنیم.سعی کنیم به آدمهایی که ازشون شیطان مجسم ساختیم به چشم آدمهای گمراهی نگاه کنیم که اگه با لحن درست باهاشون صحبت بشه،اگه چیزی که میبینن امنیت و صلح باشه شاید هدایت بشن.ما همه انسانیم و امکان هدایتمون هست،انشاالله. عذر میخوام،تاپیک طولانی ای شد.اما مدت طولانی ای بود که باید گفته میشد! والسلام. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۶, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان ....
. . والا منم مثل نویسنده تاپیک معمولا خواننده ام اینجا، حرفهای شما ها و خستگی هاتون از این جو تالار کاملا درسته ، البته به نظر من ........................................ قبلا خیلی به اینجا سر میزدم و مطالب رو پیگیری میکردم ، اما به خاطر همین لفظ ها ، بحث ها و... خیلی وقت بود تالار نیومده بودم .......تاپیک خوبیه ................................به این امید که سال 93 یه تحولی تو من و بقیه بچه های تالار بوجود بیاد ............پیشاپیش به همه تبریک میگم سال نو رو |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ولی من اصن با این فضای تالار مشکلی ندارم
![]() کسی هم جرئت نداره توی تایپیک های من جنجال کنه ![]() ![]() نیگا داره؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظرم مشکل از اونجاست که بعضی وقتا نسبت به بعضی کاربر ها یه تفکر خاصی پیش میاد.
حتی نسبت به اسم کاربریشون. مثلا دو تا کاربر تو یه تاپیکی بحث و جدلی دارن این بحث ناخودآگاه به تاپیک های دیگه هم کشیده میشه. یه تفکر خیلی منفی ایجاد میشه بین کاربر ها. ولی مثلا وقتی تو بیرون از تالار یا حتی پیام خصوصی حرف بزنن میبینن اون تفکر چقدر اشتباه بوده. خب این یکی از معایب فضای مجازی هست دیگه... |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نظر من یه آدم باید اول آدم بشه، اسلام پیشکش
یکی رو می شناسم به جای اینکه بگه مسلمان هستم، میگه من عاشق علی هستم. عاشق نماز و حیدر شدن نیست. عاشق انسان بودنش هست. مشکل ما فقط درباره ی اسلام نیست. ادیان دیگر مثل مسیح و یحود و به ویژه بودا نیز اینجوری هستن. جوامع اینچنینی یک ویژگی ارتجاعی درخشنده دارن که از بیرون بهش نگاه کنید تصور می کنید که اینا افراطی هستن. یه جور صوفی گری که فقط خود طرف می فهمه چی کار می کنه و از نظر همسایه اش هم کاراش احمقانه است. نمی شه کاریش کرد. اسلام امروزی از ارتجاع دیروزی جداشدنی نیست. برای این کار باید یک گذشته ی انسان گرا رو از ایران نشان بدیم و بعدش بریم سراغ اسلام. اما مشکل اینجاست که اسلام گرا های ما گذشته ی ایران رو نادیده می گیرن. منظورم از نادیده گرفتن در حرف نیست. در عمله. الآن که اینو می نویسم انتظار حملاتتون رو دارم. اما اگه کلاهتون رو قاضی کنید می فهمید که واقعا ما بدون در نظر گرفتن انسانیت رفتیم سراغ اسلامیت. پس ... الفاتحه! اسلام بدون انسان مفت نمی ارزه. من او شناسنامه مسلمانم اما علاقه ای به سرسپردگی های مرتجعین ندارم. گریه واسه عاشورا رو دوس ندارم. اما فاطمه زهرا دوس دارم. هیچی در مورد محمد نمی دونم اما علی رو قهرمان خودم قرار دادم. انم نه نماز شبانه اش رو. بلکه آیه ی ولایتشو. علی ای رو دوس ندارم که در خیبر کنده باشه. مال خودتون. من علی ای رو می شناسم که هزاران نمازخوان، پیشانی پینه بسته رو کشت چون که افراطی و مرتجع بودن. در کل بگم. برای اینکه بد نشید بهتره ارتجاع رو کنار بذارید. |
|||
|
۰:۲۸, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سخنی از امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید . و خواهش می کنم که در نوشتن و ارسال مطالب انصاف را رعایت کنید .
|
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۹)bidel نوشته است: من علی ای رو می شناسم که هزاران نمازخوان، پیشانی پینه بسته رو کشت چون که افراطی و مرتجع بودن. واقعاً مرحبا داره. ارتجاعی که توی این مملکت توسط یک سری مسلمان نما ایجاد شده زمینه فسادهای خیلی زیادی شده. که البته در این انجمن هم مرتجع و مسلمان نما وجود دارد. که هیچ از رسم مسلمانی نمی دانند. چون یک سری کلاس براشون تشکیل شده. که محکم به بکوبن توی دهن دشمن. اما بدبختی اینجاست که دوست و دشمن رو تشخیص نمی دهند. بعد از یه مدتی هم از اسلام خداحافظی می کنند می روند. می گویند ما که اسلام خیری ندیدم. یک روز افراط یک روز تفریط. بازم میگم اگر دوستان همت کنند جلوی یک سری افراط و تفریط رو بگیرند مشکل حل میشه. مثال می زنم. اهانت بده به هر کسی میخواد باشه. میخوای لعنت کنی اشکال نداره. لعنت کن ولی توی یه جماعتی که مطمئنی باهات هم عقیده هستند. نه جایی که بصورت عمومی دشمن تراشی کنی. |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با تازه وارد ها مهربان باشیم!صرف تازه وارد بودنشون و جوون بودنشون چیز بدی نیست!پیامبر هم طبق روایتی جوون بیست و چند ساله و فرمانده ابوبکر و باقی کردند!
خطاب به دوستان تاپیک ازدواج موقت! |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
. .......................... . .
|
|||
|
۱۸:۴۲, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
حتی اگر هم اینطور باشه بازگو کردن این موضوع تو فضای عمومی درست نیست:-) میتونید به ناظرها بگید،بهرحال برادر دینی و آبرو! در هرحال،تازه وارد بودن بد نیست!این نگاه هم الان دوباره دیدم که تکرار کردم...وگرنه همه جا دیده میشه.نه فقط شما در اون پست
|
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷)black نوشته است: به نظرم مشکل از اونجاست که بعضی وقتا نسبت به بعضی کاربر ها یه تفکر خاصی پیش میاد. واقعا گل گفتی! مثلا همون ایام که ما تازه وارد بودیم و یکی دوتا تاپیک گذاشته بودیم میومدی ببینی چه خبره! انگار با یه کافر داشتن مناظره می کردن! اسم کاربری ما هم با عدد ابجد خلیفه دوم اهل سنت یکی بود! البته اون کلمه ای که من انتخابش کرده بودم و اون هم ابجدش می شد 310 کلمه (((((داداش)))) بود که متأسفانه عدد ابجدش با اسم اون طرف یکی بود!حالا هر چی به یارو می گفتم مارو اشتباه گرفتی مگه ول کن ماجرا بود؟! خلاصه... با تازه وارد هایی که فوت و فن تالار و نمی دونن خوب برخورد نمیشه!!!!!!!!! بعضی از کاربرهای عزیز خیلی زود قضاوت می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |