|
بعضی وقتا ریا کردن ثواب داره!
|
|
۱۵:۰۴, ۲۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]()
یادم هست که یه وقتی رسول خادم می خواست از ایران بره آمریکا برای مسابقات کشتی ، بهش گفتم اگه نفر اول دنیا شدی یه سجده شکر کن که ماهواره ها نشون بدن . گفت آخه ریا میشه گفتم همین ریا ثواب داره، هر ریایی که حرام نیست ؛ زنی که برای شوهر آرایش میکنه یعنی ریا ولی همین ریا ثواب داره . خیلی وقتا ترس ما از ریاکاری مانع میشه چهره ی شهرمون رنگ دین بگیره . تا حالا تو مترو قرآن دستت گرفتی یا میترسی نگاه ها به تو جلب بشه؟ایام شهادت لباس سیاه پوشیدی یا میگی ریا میشه؟ ............... ....... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۱, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
احسنت
تاپیک خیلی خوبیه خب درباره اون مغرور شدنی که آقای وحید گفتن....من یه حدیثی خوندم از امام علی گناهی که بر اثر آن ناراحت شوی نزد خدا بهتر از کار نیکی است که تو را دچار خودپسندی و غرور. کند اما بحث اینجا بیشتر همون تغییر دادن جو هستش... مثلا یه موقعی میشه...شما تو یه جمعی هستی که خیلی براشون نرمال نیست تا اذان گفت پاشن نماز بخونن... حالا نمیگم ما خیلی خوبیم که همون اول وقت نمازمونو میخونیم...منظورم اینه که حداقل عادت کردیم که نمازمونو اول وقت بخونیم... خب؟ ولی شما یهو میبینی همه نشستن هیچکسی هم بلند نمیشه... پیش خودت چی میگی؟ میگی حالا امروز رو نمیخواد اول وقت بخونم...الان پاشم برم بخونم اینا پیش خودشون چی میگن؟! اینو نیگا! مثلا میخواد بگه من نمازخونم... ولی خب من خودم با اینکه شده توی این شرایط بودم...آخرش گفتم اصلا اهمیتی نداره چه فکری دربارم میکنن پاشدم رفتم خوندم...تا نیم ساعت بعدش هم مسخره بازی ها ادامه داشت بابا نماز خون!...بچه مثبت!..باریکلا...جعفر طیار!... درکل میخوام بگم در مقابل این مسخره شدنا وایسیم که جو رو یه خرده متعادل کنیم...مسخره هم شدید مهم نیست کم کم حساب کار دستشون میاد... خودتون باید به باور هاتون احترام بذارید تا دیگران هم به باور هاتون احترام بذارن... این داستان رو برای ریا کاری نگفتم....چون میدونستم برای خیلی ها اتفاق افتاده گفتم...
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ناگفته نماند هر عمل خیري که شخص می خواهد انجام دهد باید پیش از آن در اخلاص و تصحیح نیت خود بکوشد ، آنگاه آن عمل را انجام دهد نه اینکه به مجرد وسوسه در اخلاص ، عمل را ترك نماید و شیطان را از خود خوشنود سازد . بلکه همین ترس از نبودن اخلاص دلیل بر مرتبه اي از اخلاص است و اگر با همین حالت ترسناکی از خداوند استمداد در اخلاص نماید و شروع به عمل نماید البته صحیح است . در حالات بعضی از اکابر علما نوشته اند که همیشه پیش از وقت نماز مقدار زیادي تنها می نشست و فکر مرگ خود و عقبه ها و گردنه هاي برزخی و مواقف قیامت می نمود و مقداري به حال خود می گریست آنگاه به مسجد می آمد و نماز جماعت می خواند و غرضش از این کار این بود که نماز جماعت خواندنش براي خدا و به یاد او باشد و نظري به مؤمنین و جمعیت آنها ابدا نداشته باشد .
منبع کتاب داستانهای شگفت شهید دستغیب (در ادامه داستان نقل شده در صفحه قبل از همین کتاب)
|
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آره،این مشکل توی نماز ها خیلی بیشتر پیش میاد (که خانم رضوانه گفتند)
من گاهی اوقات،توی یک جمعی که همه خوابن میخوام نماز صبح بخونم،فکر میکنم اون بنده خداهایی که نماز شب میخونن چی میکشن از این جدال بین ظاهر ریا و رضای خدا و حرف مردم و نفس لوامه!
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۲:۰۱, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲:۰۴, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۲:۰۱, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این چه حرفیه؟؟؟ انجام دهید البته با نیت خیر یک نکته ظریف اما پر معنی بگم شهید ثانی در کتاب اسرار الصلوه خود در مراتب ریا مطالب ارزشمندی را اشاره می کند و در مطلبی می فرماید: گاهی فردی در حضور دیگران ریا می کند، اما فرد گاهی هم برای اینکه ریا نشود نماز را کوتاه می کند. در همین هم ریاست چونکه عمل خود را بزرگ دیده که می خواهد جلوه نکند. یا علی. |
|||
|
|
۳:۲۷, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۳:۳۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من این صحبت آقای قرائتی رو شنیدم خیلی راجع به این حرفشون بد برداشت شد .
اصلا صحبت ایشون این نبوده !!! ایشون گفتند شما وقتی قهرمان دنیا شدی سجده کن . این حرکت شما حالت تبلیغ برای اسلام خواهد داشت . ایشون گفتند ریا میشه ، آقای قرائتی گفتند اگر ریا شد پای من . یعنی خواستند و شرط کردند این حرکت تبلیغ باشد . نصف حرف رو سانسور کردند که قرائتی گفت ملت ریا کنید پای من !! درست نقل قول کنیم . امانت سخن رو رعایت کنیم . حالا این کلام رو عرض نکردم و به صورت کلی گفتم . ما عادت داریم همه حرفها رو به صورت سالاد درمیاریم ! مسائل رو باهم قاطی کردیم ! الان یکی بشنود میگوید حالا ریا کنیم یا نکنیم !!! یا مجلس ابا عبدالله محکم سینه بزنیم ریاست ؟! اشکال دارد آیا !!؟! اینها مسائل مختلف هست . تبلیغ کجا . ریا کجا !! یعنی چه که ریا کردن ثواب دارد ؟!!! تشکر |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۲ ۳:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: من این صحبت آقای قرائتی رو شنیدم خیلی راجع به این حرفشون بد برداشت شد .ریا کردن که حکمش مشخصه. اون وسطا یه نظر خوبی داده شد (ببخشید ارسال کننده یادم نیست |)گاهی اوقات ترس از ریا باعث میشه جامعه شکل اسلامیش رو از دست بده . مثلا طرف از ترس ریا مسجد نمیره،نماز جمعه نمیره...یا مثلا طرف از ترس ریا،توی خیابون یه صندوق صدقات میبینه،میگه بزار پول رو توی صندوق خونه میندازم! (برای خودم پیش اومده!) |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۰:۵۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
یک مشکلی که ما داریم این هست که عمل خودمون رو بزرگ می بینیم .
فکر میکنیم حالا اگر مثلا من یک کار خیری کردم فرشته ها نمی دونه اصلا از خوشحالی چه بکنند ![]() اصلا از این خبرها نیست . ببینید ما باید از هر روشی شده رضایت خداوند رو به دست بیاریم ولی اعمال ما خیلی در پبشگاه خداوند حقیر هست از طرفی عمل ما حقیر و قلیل هست نسبت ب کرم باری تعالی . از طرف دیگر خداوند هست که با " رحیمــ " ی خودش قبول می کند . یک جایی شنیده بودم اگر خدوند رحمن و رحیم نبود همه می رفتند جهنم . خداوند از این طریق هست که عمل رو قبول می کند . اگر ما در حد خدایی خداوند نمی تونستیم عملی ثبت کنیم تا به حساب بیاید یا نیاید . اراده عمل خیر از خداست . توفیق از خداست . حرکت ما از خداست .
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 14 ثواب خدمت کردن مرد به همسرش | علی املشی | 0 | 965 |
۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: علی املشی |
|

![[تصویر: gharaati_3.jpg]](http://sedayeto.ir/images/1392/11/gharaati_3.jpg)

پاشدم رفتم خوندم...تا نیم ساعت بعدش هم مسخره بازی ها ادامه داشت
کم کم حساب کار دستشون میاد...