کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۲, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #151

نقل قول:میشه جناب reza2035 .منتها نه با اعصاب سونامی زده . خونه و سرمایه رو مگه کی داره که شما میخواهید داشته باشید؟
برید سراغ دختری که کار و مدرک براش ارزش نباشه.منتها راست بگه .دغدغش خانواده و زندگی کردن باشه.نه اینکه اگه 2 اینچ چاق شد بشینه گریه کنه .زن زندگی باشه.صاحبخونه اومد دم در ، شب دعوا سر پول نداشته باشید.
مرد اهل کار باشه و زن بساز و واقعا همدیگر رو بخوان میشه به این زندگی مزخرف و این دنیای چرت و پرت امید داشت.خدا هم این وسط اصل کاره . منتها کی هست بفهمه این مطلب رو .
مطمئن باشید امسال همچین دختری رو خدا براتون پیدا کرده،منتظره شما هم پیداش کنید.اینقدر هم جلوی خدا مظلوم نمایی نکنید.خوبیت نداره.خداست مثلا.

بله چشم ! ممنون از راهنمایی هاتون .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، مجید املشی ، ضحی
۱۴:۵۶, ۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #152
آواتار
الان ک نظرات رو خوندم واقعا برام عجیب بود
همت دخترا واسه کار بیشتره
یعنی دخترا واسه کار ایده بیشتری دارن
پسرا همش میگن نمیشه
این همه ماشالا پسر خوب و باهوش اینجا هست
چندتا چندتا با هم یه کاری راه بندازین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مرهم ، مجید املشی ، al-shia ، صهبا ، Havbb 110 ، السا ، ضحی
۱۵:۱۸, ۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۱۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #153
آواتار
کلید اسرار : قسمت 4

نکته کلیدی: تو تمام این مراحل، همش توکل به خدا و توسل به امام رضا (علیه السلام) میکرد... و میگفت که من بخاطر به گناه نیفتادن رفتم جلو. پس کمکم کنید. (و من یتّق الله یجعل له مخرجا...)

رفیقم سال اول دانشگاه 19 سالش بود.
کسی بود که 180 درجه تغییر کرد.
اومد دانشگاه رضوی.
خب تحملش کم بود. ولی تقواش زیاد بود.
گفت نمیخوام گناه کنم.
به مادرش گفت. حدود چند ماه طول کشید فقط مادرش راضی بشه. و شد.
رفتند خواستگاری یه هم محله ایش.
و خدا رو شکر همه چی درست شد.
یه عقد و عروسی مختصری انجام دادن.
بعد بحث دوری پیش اومد.
رفیقم مشهد و خانومش بابل.
رفت دنبال خونه.
اولش نا امید شد.
گفت: حالا این آخرین بنگاه رو هم میرم ببینم چی میشه.
خدا رو شکر یه خونه با دو تا اتاق پیدا شد.
یک ربع با حرم فاصله.
فکر میکنید چقدر؟
500/000 تومن پیش پول و 200/000 تومن اجاره ماهیانه !!!
خیلی عجیب بود حیقتا.
بعدش هم یه خونه گیر اومد 1/000/000 پیش ، 200/000 اجاره.
تو این وضعیت مشهد، اینها معجزه هست.
درآمدش فقط شهریه طلبگیه که حدود 500/000 میشه.
الان هم میگه معمولا هر ماه حدود 40/000 تومن اضاف میارم.

خیلی نکته داشتاااااااااااااااااا !!!

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Eve ، help me ، مجید املشی ، al-shia ، یاســین ، Mitsonary ، Farzaneh ، Hadith ، Ali#59 ، Havbb 110 ، السا ، ضحی ، حضرت عشق
۱۵:۲۵, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #154

نقل قول: خیلی نکته داشتاااااااااااااااااا !!!

اینو گوش کن , چند قدم از کلید اسرار هم اونورتره !

http://s5.picofile.com/file/8115371026/AVSEQ04.mp3.html

ولی هیچ وقت دلتون رو به این چیزا خوش نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia
۱۵:۳۲, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #155

(۵/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۶)nina نوشته است:  الان ک نظرات رو خوندم واقعا برام عجیب بود
همت دخترا واسه کار بیشتره
یعنی دخترا واسه کار ایده بیشتری دارن
پسرا همش میگن نمیشه
این همه ماشالا پسر خوب و باهوش اینجا هست
چندتا چندتا با هم یه کاری راه بندازین

من که قبلا هم گفتم خواهر محترم،با کارهایی مثل کارگری و کشاورزی و ... اصلا مشکلی ندارم و کسر شان هم نمیدونم و انتظار کار پشت میز هم اصلا ندارم ولی کسی از خانم ها این چیزا رو قبول نمیکنن و کسر شان میدونن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۵:۳۷, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #156
آواتار
حالا یه مدت بعد اقا رضا میاد کلید اسرار خودشو تعریف میکنه
این خط این نشون
اقا فرشید هست اما پیدا کردنش سخته
همین الان از دخترای تالار بپرسید واقعا شوهر ادم کشاورز باشه کسر شانه
من و همسرم اگه میشد حتما میرفتیم تو یه روستا و کشاورزی میکردیم
اتفاقا بهترین شغل دامپروری و کشاورزیه
دخترا اون طور ک شماها فکر میکنید نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Mitsonary ، Reza2035 ، Hadith ، أین المنتظر ، al-shia ، Havbb 110 ، مجید املشی ، السا ، soheyl68 ، ضحی ، حضرت عشق
۱۵:۵۷, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #157

(۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۵)Reza2035 نوشته است:  اینو گوش کن , چند قدم از کلید اسرار هم اونورتره !

http://s5.picofile.com/file/8115371026/AVSEQ04.mp3.html

ولی هیچ وقت دلتون رو به این چیزا خوش نکنید

این جور داستان های کلید اسراری به قول دوستان،خیلی نادر هستش.به قول آقا رضا اصلا و ابدا نباید به این مسائل دل خوش کرد.

حقیقت امروز جامعه ی ما چیز دیگه ایه.مقصر اصلی هم خود مردم هستن و نه مسولین.وقتی انتظار ها به قدری بالاست که فرد نمیتونه پاسخ بده همین مشکلات هم پیش میاد.

خانواده ها هم که یکی از مشکلات هستن به خصوص خانواده ی خانم ها که البته تا حدی حق دارن ولی به قدری اوضاع گره خورده که نمیشه یک نفر رو مقصر اصلی قلمداد کرد.

انتظار امروز اکثر خانواده ی دختران جامعه ی ما و دختران جامعه ی ما اینه :

یک پسری که کارشناسی ارشد داشته باشه (اگر مهندسی و پزشکی باشه که خیلی بهتر) + کار مناسب + تامین مسکن + ماشین

و این ها انتظارات پیش فرض خیلی از خونواده هاست و ممکنه نهایتا از گزینه ی مسکن کمی کوتاه بیان ولی واقعا برآورده کردن این انتظارات بسیاز طاقت فرسا هستش برای یک جوون.الان خیلی از خانواده هایی که در اون مرد چهل پنجاه ساله هستش خونه های اجاره ای مینشینن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ضحی
۱۶:۰۵, ۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #158
آواتار
(۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۵)Reza2035 نوشته است:  ولی هیچ وقت دلتون رو به این چیزا خوش نکنید

(۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۷)farshid2002002 نوشته است:  این جور داستان های کلید اسراری به قول دوستان،خیلی نادر هستش.به قول آقا رضا اصلا و ابدا نباید به این مسائل دل خوش کرد.

حقیقت امروز جامعه ی ما چیز دیگه ایه.مقصر اصلی هم خود مردم هستن و نه مسولین.وقتی انتظار ها به قدری بالاست که فرد نمیتونه پاسخ بده همین مشکلات هم پیش میاد.

بعضی چیزها باید براتون یقین قلبی بشه.
نه اینکه بخواید زورکی قبول کنید.
امیدوارم اینطور بشه...
یه فایل ووردی ایجاد کردم و اتفاقاتی رو که بیشتر حمایت و توجه مستقیم خدا رو تو اون جریانات حس کردم، نوشتم تا یادم بمونه یه چیزهایی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، zryy ، Havbb 110 ، السا ، Mitsonary ، ضحی ، حضرت عشق
۱۶:۱۴, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #159

(۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۷)nina نوشته است:  همین الان از دخترای تالار بپرسید واقعا شوهر ادم کشاورز باشه کسر شانه
من و همسرم اگه میشد حتما میرفتیم تو یه روستا و کشاورزی میکردیم
اتفاقا بهترین شغل دامپروری و کشاورزیه
دخترا اون طور ک شماها فکر میکنید نیستن

چی بگم والا؟؟!! ما جواب هایی رو که باید بشنویم در این زمینه ها شنیدیم ...

کشاورزی و کارگری و این جور چیزا رو باعث کسر شان و سرشکستگی و بی کلاسی میدونن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، حضرت عشق
۱۶:۳۰, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #160
آواتار
این که میفرمایید کشاورز شاید تو اولین نگاه یه ادم بی سواد سیاه با دستای خشن به ذهن بیاد که داره گله گوسفنداش رو با کتک راهی میکنه...

اتفاقا یه اقا پسری رو میشناسم از خانواده با سطح فرهنگی بالا که پدر و مادرشون هم تحصیل کرده اند.. این خونواده از دوستان خیلی خیلی قدیمی پدر و مادرم هستن جوری که قبل ازدواج هاشون مادرم با مادرشون دوست بوده . پدرمم هم با پدر ایشون همکار بوده .... یعنی قدمت دیرینه

اینا دوتا پسر داشتن که هر دو تو سن خیلی پایین ازدواج کردن. من تو یکی از سفر های دانشجوییم اتفاقی با عروس کوچک این ها اشنا شدم .

یه دختر بسیار خوب و البته بسیار زیبا و باز البته بسیار مومن و فهمیده از یه خونواده بسیار بسیار خوب .
که یقینا اون دختر با اون شرایط ازدواج های خیلی خوبی میتونسته داشته باشه. که تو سن پایین با یه پسر سن پایین دانشجو حاضر شد ازدواج کنه.
نحوه اشناییشون هم بسیار بسیار اتفاقی بوده . یعنی طوری نبود که اقا پسر مطمئن باشه که این دختر خانم حتما بهش جواب مثبت میده ... اما خوبی هاش رو دید و با واسطه پیش رفت.

حجاب این دختر خانم هم اون قدر سفت و سخته که حتی گوشه ای از چهرش رو هم یه نامحرم نمیتونه ببینه.
دلیلش هم زیبایی زیاد و خاصیه که خدا بهش عنایت کرده .

من وقتی از شغل همسرش پرسیدم خیلی جالب بود بچه ها خیلی با افتخار گفت که دامداری زده. اونم رو زمین روستایی که پدرش داشته . نه دامداری با مساحت ... فرض کنیدا... در حد چند تا گاو . همین.هزینه اوله اش هم با پولی بوده که از کادو عروسی جمع شده بوده.

همسرش هم یه اقای بسیار مومن هست که تو دانشگاهشون بسیار بسیار خوش نام و البته در زمینه های فرهنگی بسیار فعال هستن.

توی خونه (یا بهتره بگیم چند اتاقی) که پدرش براش فراهم کرده دارن زندگی میکنن. هر دو شون هم دانشجو یه رشته خوب تو دانشگاه دولتی هستن.

حالا چرا دختر خانم به اقا پسر جواب مثبت دادن.
هم کفو بودن خونوادگی که وجود داشت... اعتقادات خوب پسر ... خانواده مذهبی ... پسر خوب و مدهبی... ایمان به وعده های الهی...
چون اصلا دلیل خدا پسندی پیدا نکرد که جواب منفی بده به این پسر مومن

واقعا این از کوتاه فکری اقایونه که فکر میکنن اگر شرایط بهتری داشته باشن حتما همسر بهتری نصیبشون میشه...
یا اینکه فکر کنن اگه دختری با این شرایط به ما جواب بله داد حتما یه ایرادی تو کارشه که راضی شده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، یاســین ، Havbb 110 ، مجید املشی ، Mitsonary ، السا ، Eve ، ضحی ، al-shia ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]