|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۴, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۰:۳۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
![]() اینم از طرف مجردای تالار :دی بخوریدش تاثیر داره... |
|||
|
|
۳:۰۳, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۳:۱۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
خواستم یک سری حرف های ضد حال گونه در مورد آمار طلاق بزنم ولی دیدم اینهمه جوون مشتاق ازدواج اینجاست پشیمون شدم. اما دو تا توصیه:
اول اینکه قبل از رفتن به خواستگاری یک سری به دادگاه های طلاق و زندانی های مهریه بزنید بعد برید خواستگاری. دوم بد نیست جهت انیساط خاطر این حکایت رو هم بخوانید:
|
|||
|
|
۵:۳۰, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
به جای دعا ببین چیکارمون میکنن
متاهل های تالار کجایید پس، دعا کنید دیگه :دی میگن n برابر دعاتون قبول میشه |
|||
|
|
۶:۰۵, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
در کل من از اونهایی که تو بحث ازدواج و تأهل ساز مخالف زده ، و بجای تشویق دیگران ، حرفهای دلسرد کننده میزنن، ناراحت میشم.
اگه دوست دارید ، ما مجرد بمیریم
|
|||
|
|
۹:۰۹, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۹:۱۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
این تاپیک شده شکنجه گاه برای کسانیکه میخوان ازدواج کنن،اما امکاناتشون کامل مهیا نیست و شاید هم هست اما اعتماد ندارن.واقعیات جامعه رو کسی نمیتونه انکار کنه .
یه سری میان با تعریف داستان های کلید اسراری،کاتالیزور دین و اعتقاد میشن.یه سری با گفتن واقعیت جامعه و تغییر ارزش ها ،کاتالیزور موندن تو دنیای مجردی میشن. خواهش میکنم دیگه تاپیک ازدواج نزنید.شده شکنجه گاه . اگر برای کسی نشده برای من یکی شده . ************************************************************************************* تو تاپیکی میان منش بانو فاطمه رو میگن، میخوای فاطمه گونه باشی،نمیشه، اما سعیش رو میکنی بخشی رو حداقل سطحی هم شده تو زندگیت پیاده کنی .اما علی گونه هم باید کسی کنارت باشه.نه نمیشه.حداقل سطحی هم قبول داری نمیشه. بازم میشه شکنجه ی روحی برات . منم دوست دارم شب ازدواج شده برای 1 ساعت بشینم با شوهر جان !!!!! عبادت کنیم و ترس هامون رو بگیم.منتها الان اگه شب ازدواج گریه کنی ، یا خودت فکر مژه مصنوعی ها و ریملت هستی که ارایشتو خراب نکنه یا طرف میگه به چیزای قشنگ تر هم میشه فکر کرد تو اولین شب خانوم بسه تو رو خدا. ارزش ها تغییر کرده. باید بگردی تا دختر یا پسر ضد ارزشی !!! تو جامعه پیدا کنی. توکل به خدا، ان شالله که پیدا میشه .فقط مشکل اینجاست که اگه ازدواج کردی و مشکل داشتی ،تالار میگه آزمایش الهی و مردم بیرون تالار میگن کور بودی چشمت رو باز میکردی.!!!! دنیای مجازی و واقعی هر جفتش شده شکنجه گاه روحی برای کسی که میخواد تنها نباشه. ************************************************************************************** |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
نقل قول:دوم بد نیست جهت انیساط خاطر این حکایت رو هم بخوانید: کهنه خر و نره خر و ماچه خر و کره خر اون یابوییه که میخواد مجرد زندگی کنه ! وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ البته اینجا گفته برای قومی که تفکر میکنند نشانه هایی هست نه برای کره خری به نام ابومحمد ساسان بن برمکی که پدر و مادرش خر بودن و خر زاده و خودش هم کره خری بیشتر نیست . |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
جهت اینکه جو متشنج اینجا کمی عوض بشه... یه طنز زجز اور براتون بزارم
![]() یادمه اون موقع که مدرسه میرفتیم یکی از معلم هام یه شعر جالبی سر کلاس خوند . که تا امروز فراموشش کرده بودم . این تاپیک رو که خوندم الان یادم اومد.گوشه ایش رو سرچ کردم پیدا شد... دختری کرد سوال از مادر /که چه طعم و مزه دارد شوهر
این سخن چون بشنید از دختر/ اندکی کرد تامل مادر
که چه گویم بر این لعبت مست /گر بگویم مزه اش شیرین است
یا غم شوی روانش کاهد/ یا بلافاصله شوهر خواهد
گر بگویم مزه آن تلخ است /تا ابد میکشد از شوهر دست
زین سبب گفت به او ،ای زیبا /ترش باشد مزه شوهر ها
دخترک در تب و در تاب افتاد/ گفت: مادر دهنم آب افتاد !!
|
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
ای بابا
عجب تاپیکی شده ها من هی نمیخوام بیام بگم میبینم ما شاء الله 18 صفحه پر شد البته یکی از دوستان انتقاد کرد از جو همسر طلبی در تالار ![]() من گفتم اتفاقا خوبه افرادی که دنبال همسرند یعنی درست زندگی میکنن و صادقانه بیان میکنن البته از محمد و رضا هم حسابی تعریف کردم ذیل همین قضیه!!! حالا صحبتم بسیار بسیار ساده و البته اسیدیه اول آقایون حتما یه مورد مناسب پیدا کنید عاقلانه و سریع با واسطه خواستگاری کنید اول کار بعد تحصیل و .... خانما اصلا خجالت نکشن از حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) بهتر میشناسید؟ اگر موردی رو پسند کردند با واسطه اقدام بکنند باور کنید بد نیست اگر اگر اگر عاقلانه قدم بردارید هم پسر خوب زیاده برای شماها و هم دختر خوب زیاده برا آقایون سنت های بیخود و دست و پا گیر رو بندازید دور هیچ کدوم از افرادی که حرفشون براتون مهمه در آخرت نه به دادتون میرسن و نه میتونن برسن (مثل والدین و فامیل و دوست و ...) به رضایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فکر کنید |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
نقل قول: نه نمیشناسیم. نه من موندم برادر گرامی من از کجا واسطه پیدا کنم . مثلا تو دانشگاه ؟ برم یقه ی کی رو بگیرم بره واسم شوهر پیدا کنه ؟ بعد چجور بفهمم که این کارم عاقلانست.یعنی چجور بفهمم که اگه ازش با واسطه خواستگاری !!!!!!!! کنم . فردا نزنه تو سرم .دارم جدی میگم .حرف مردم هم به درک . نه من الان واقعا برام سوال شده چجوری میشه فهمید خواستگاری از مرد در اینده تبعات نداره . فقط نگید توکل به خدا که سرم رو میزنم به دیوار.اول سالی یه کشته بمونه تو دست تالار.یه چیزی بگید که کسی فردا جو نگیره یکاری بکنه بمونه توش. شوخی نیست این چیزا. |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
یه مقدار حرف های عاقلانه بزنید !
اینجا بیداری اندیشه هم باشه , باز هم کاربرهاش هیچ شناختی از همدیگه ندارن به جز یه ای دی و چند تا نوشته که حاصل ایده آل گرایی محیط ذهن در فضای مجازیه ... پس این پیشنهاد صد در صد غلطه . لطفا دنبال کارهای عجیب و غریب نباشید ...آقایون با مادر محترم صحبت کنن و برن جلو ![]() نقل قول: البته از محمد و رضا هم حسابی تعریف کردم ذیل همین قضیه!!! بی آبرو شدیم رفت دیگه ... تبدیل شدیم به مثال و نمونه ی مجرد ها
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,668 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,532 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,978 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,253 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,193 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

![[تصویر: 1510426_298936616926209_995210738_n.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118202392/1510426_298936616926209_995210738_n.jpg)