کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۴, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۰:۳۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #171

[تصویر: 1510426_298936616926209_995210738_n.jpg]

اینم از طرف مجردای تالار :دی بخوریدش تاثیر داره...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، حضرت عشق ، انتصـار ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، ضحی ، عبدالرحمن ، السا ، soshiant ، SARV ، Ali#59
۳:۰۳, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۳:۱۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #172

خواستم یک سری حرف های ضد حال گونه در مورد آمار طلاق بزنم ولی دیدم اینهمه جوون مشتاق ازدواج اینجاست پشیمون شدم. اما دو تا توصیه:
اول اینکه قبل از رفتن به خواستگاری یک سری به دادگاه های طلاق و زندانی های مهریه بزنید بعد برید خواستگاری.
دوم بد نیست جهت انیساط خاطر این حکایت رو هم بخوانید:
[تصویر: marriage-poem.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Mohammad Trust ، zryy ، السا ، فانوس *7* ، رهگذر.
۵:۳۰, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #173
آواتار
به جای دعا ببین چیکارمون میکنن
متاهل های تالار کجایید پس، دعا کنید دیگه :دی میگن n برابر دعاتون قبول میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، مرهم ، ISOD ، عبدالرحمن ، السا ، انتصـار ، حضرت عشق ، soshiant ، zahra11
۶:۰۵, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #174
آواتار
در کل من از اونهایی که تو بحث ازدواج و تأهل ساز مخالف زده ، و بجای تشویق دیگران ، حرفهای دلسرد کننده میزنن، ناراحت میشم.
اگه دوست دارید ، ما مجرد بمیریم
Cool

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، مرهم ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، یاســین ، السا ، انتصـار ، حضرت عشق ، soshiant ، zahra11
۹:۰۹, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۹:۱۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #175
آواتار
این تاپیک شده شکنجه گاه برای کسانیکه میخوان ازدواج کنن،اما امکاناتشون کامل مهیا نیست و شاید هم هست اما اعتماد ندارن.واقعیات جامعه رو کسی نمیتونه انکار کنه .

یه سری میان با تعریف داستان های کلید اسراری،کاتالیزور دین و اعتقاد میشن.یه سری با گفتن واقعیت جامعه و تغییر ارزش ها ،کاتالیزور موندن تو دنیای مجردی میشن.
خواهش میکنم دیگه تاپیک ازدواج نزنید.شده شکنجه گاه . اگر برای کسی نشده برای من یکی شده .
*************************************************************************************
تو تاپیکی میان منش بانو فاطمه رو میگن، میخوای فاطمه گونه باشی،نمیشه، اما سعیش رو میکنی بخشی رو حداقل سطحی هم شده تو زندگیت پیاده کنی .اما علی گونه هم باید کسی کنارت باشه.نه نمیشه.حداقل سطحی هم قبول داری نمیشه. بازم میشه شکنجه ی روحی برات .
منم دوست دارم شب ازدواج شده برای 1 ساعت بشینم با شوهر جان !!!!! عبادت کنیم و ترس هامون رو بگیم.منتها الان اگه شب ازدواج گریه کنی ، یا خودت فکر مژه مصنوعی ها و ریملت هستی که ارایشتو خراب نکنه یا طرف میگه به چیزای قشنگ تر هم میشه فکر کرد تو اولین شب خانومDodgy

بسه تو رو خدا. ارزش ها تغییر کرده. باید بگردی تا دختر یا پسر ضد ارزشی !!! تو جامعه پیدا کنی. توکل به خدا، ان شالله که پیدا میشه .فقط مشکل اینجاست که اگه ازدواج کردی و مشکل داشتی ،تالار میگه آزمایش الهی و مردم بیرون تالار میگن کور بودی چشمت رو باز میکردی.!!!!
دنیای مجازی و واقعی هر جفتش شده شکنجه گاه روحی برای کسی که میخواد تنها نباشه.
**************************************************************************************
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Eve ، السا ، Havbb 110 ، Mitsonary
۱۰:۴۹, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #176

نقل قول:دوم بد نیست جهت انیساط خاطر این حکایت رو هم بخوانید:

کهنه خر و نره خر و ماچه خر و کره خر اون یابوییه که میخواد مجرد زندگی کنه !

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

البته اینجا گفته برای قومی که تفکر میکنند نشانه هایی هست نه برای کره خری به نام ابومحمد ساسان بن برمکی که پدر و مادرش خر بودن و خر زاده و خودش هم کره خری بیشتر نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، السا ، انتصـار ، Havbb 110 ، Mitsonary
۱۱:۳۴, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #177
آواتار
جهت اینکه جو متشنج اینجا کمی عوض بشه... یه طنز زجز اور براتون بزارم Blush

یادمه اون موقع که مدرسه میرفتیم یکی از معلم هام یه شعر جالبی سر کلاس خوند . که تا امروز فراموشش کرده بودم . این تاپیک رو که خوندم الان یادم اومد.گوشه ایش رو سرچ کردم پیدا شد...

دختری کرد سوال از مادر /که چه طعم و مزه دارد شوهر

این سخن چون بشنید از دختر/ اندکی کرد تامل مادر

که چه گویم بر این لعبت مست /گر بگویم مزه اش شیرین است

یا غم شوی روانش کاهد/ یا بلافاصله شوهر خواهد

گر بگویم مزه آن تلخ است /تا ابد میکشد از شوهر دست

زین سبب گفت به او ،ای زیبا /ترش باشد مزه شوهر ها

دخترک در تب و در تاب افتاد/ گفت: مادر دهنم آب افتاد !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ساجد ، أین المنتظر ، السا ، انتصـار ، Havbb 110 ، Mitsonary ، soshiant
۱۱:۴۶, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #178
آواتار
ای بابا

عجب تاپیکی شده ها

من هی نمیخوام بیام بگم میبینم ما شاء الله 18 صفحه پر شد

البته یکی از دوستان انتقاد کرد از جو همسر طلبی در تالار Cool

من گفتم اتفاقا خوبه

افرادی که دنبال همسرند یعنی درست زندگی میکنن و صادقانه بیان میکنن

البته از محمد و رضا هم حسابی تعریف کردم ذیل همین قضیه!!!

حالا صحبتم بسیار بسیار ساده و البته اسیدیه

اول آقایون

حتما یه مورد مناسب پیدا کنید عاقلانه و سریع با واسطه خواستگاری کنید

اول کار بعد تحصیل و ....

خانما

اصلا خجالت نکشن

از حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) بهتر میشناسید؟

اگر موردی رو پسند کردند با واسطه اقدام بکنند

باور کنید بد نیست اگر اگر اگر عاقلانه قدم بردارید

هم پسر خوب زیاده برای شماها

و هم دختر خوب زیاده برا آقایون

سنت های بیخود و دست و پا گیر رو بندازید دور

هیچ کدوم از افرادی که حرفشون براتون مهمه در آخرت نه به دادتون میرسن و نه میتونن برسن (مثل والدین و فامیل و دوست و ...)

به رضایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فکر کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، حضرت عشق ، انتصـار ، Havbb 110 ، Mitsonary ، soshiant ، رهگذر.
۱۱:۵۳, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #179
آواتار
نقل قول:

خانما

اصلا خجالت نکشن

از حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) بهتر میشناسید؟

اگر موردی رو پسند کردند با واسطه اقدام بکنند

باور کنید بد نیست اگر اگر اگر عاقلانه قدم بردارید

نه نمیشناسیم. نه من موندم برادر گرامی من از کجا واسطه پیدا کنم . مثلا تو دانشگاه ؟ برم یقه ی کی رو بگیرم بره واسم شوهر پیدا کنه ؟ بعد چجور بفهمم که این کارم عاقلانست.یعنی چجور بفهمم که اگه ازش با واسطه خواستگاری !!!!!!!! کنم . فردا نزنه تو سرم .دارم جدی میگم .حرف مردم هم به درک . نه من الان واقعا برام سوال شده چجوری میشه فهمید خواستگاری از مرد در اینده تبعات نداره . فقط نگید توکل به خدا که سرم رو میزنم به دیوار.اول سالی یه کشته بمونه تو دست تالار.یه چیزی بگید که کسی فردا جو نگیره یکاری بکنه بمونه توش. شوخی نیست این چیزا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Mitsonary ، Eve
۱۲:۰۱, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #180

یه مقدار حرف های عاقلانه بزنید !
اینجا بیداری اندیشه هم باشه , باز هم کاربرهاش هیچ شناختی از همدیگه ندارن به جز یه ای دی و چند تا نوشته که حاصل ایده آل گرایی محیط ذهن در فضای مجازیه ... پس این پیشنهاد صد در صد غلطه . لطفا دنبال کارهای عجیب و غریب نباشید ...آقایون با مادر محترم صحبت کنن و برن جلو Smile

نقل قول: البته از محمد و رضا هم حسابی تعریف کردم ذیل همین قضیه!!!

بی آبرو شدیم رفت دیگه ... تبدیل شدیم به مثال و نمونه ی مجرد ها Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، السا ، انتصـار ، Mitsonary ، هادی...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]