کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۶, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #181
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۳)SkyGirl نوشته است:  نه نمیشناسیم. نه من موندم برادر گرامی من از کجا واسطه پیدا کنم . مثلا تو دانشگاه ؟ برم یقه ی کی رو بگیرم بره واسم شوهر پیدا کنه ؟ بعد چجور بفهمم که این کارم عاقلانست.یعنی چجور بفهمم که اگه ازش با واسطه خواستگاری !!!!!!!! کنم . فردا نزنه تو سرم .دارم جدی میگم .حرف مردم هم به درک . نه من الان واقعا برام سوال شده چجوری میشه فهمید خواستگاری از مرد در اینده تبعات نداره . فقط نگید توکل به خدا که سرم رو میزنم به دیوار.اول سالی یه کشته بمونه تو دست تالار.یه چیزی بگید که کسی فردا جو نگیره یکاری بکنه بمونه توش. شوخی نیست این چیزا.

ببینید خواهرم

خب من خوشحالم این جواب رو دادید!!!

خانما معمولا حداقل 80 درصد صحبتاشون در مورد شوهر و شوهر پیدا کردنه برا خودشون یا بقیه

البته طعنه نبود

منظورم اینه که دوستان شما حداقل 10 نفر رو مناسب میشناسن در فامیل و دوست و همسایه

علاوه بر این اگر کسی رو مناسب دیدید میتونید بیان کنید

لزومی نداره این طور باشه که آیا شوهر من میشوی!!

خوشبختانه خانما سیاست مدارای خوبین

میدونن چکار کنن که اون شخص خودش خواستگاری کنه

بازم میگم همه اینا با واسطه است

در ضمن مرد اگر مرد باشه و علاقه داشته باشه اصلا موردی نداره

ولی اگر نباشه بازم فرقی نداره نوع ازدواج چی باشه

در ضمن

این قضیه ازدواج درون سایتی رو داغش نکنید و بحث نکنید

چون همه جور آدم تو این سایت بازدید کننده هستن

و باقی مسائل
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Reza2035 ، اسکای ، حضرت عشق ، السا ، انتصـار ، soheyl68 ، Havbb 110 ، ilidin ، Mitsonary ، nasimesaba ، soshiant
۱۳:۰۲, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #182

(۸/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۹)Reza2035 نوشته است:  کهنه خر و نره خر و ماچه خر و کره خر اون یابوییه که میخواد مجرد زندگی کنه !

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

البته اینجا گفته برای قومی که تفکر میکنند نشانه هایی هست نه برای کره خری به نام ابومحمد ساسان بن برمکی که پدر و مادرش خر بودن و خر زاده و خودش هم کره خری بیشتر نیست .
حالا چرا می زنی؟؟
اتفاقا داستان ابومحمدساسان بن برمکی رضی الله عنه ، پیامش عکس اون چیزیه که شما فکر می کنید.
قضیه شبیه اون لطیفه است:
یه بنده خدایی واسه اینکه به بچش یاد بده خوردن زهرماری (سانسور) کار بدیه زهرماری رو می گذاره جلو خره. خره نمی خوره. بعد به پسرش می گی خب چه نتیجه ای گرفتی پسرم؟ پسرش هم می گه هرکی زهر ماری رو نخوره ...!! (بلانسبت البته)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۹:۱۱, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۳ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #183
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۹:۰۹)SkyGirl نوشته است:  این تاپیک شده شکنجه گاه برای کسانیکه میخوان ازدواج کنن اما امکاناتشون کامل مهیا نیست

برای اینکه بیشتر شکنجه بشنCool
در حال گوش دادن به این اهنگ به تصویر زیر نگاه کنید

[تصویر: 13578165041.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، nasimesaba ، ضحی ، السا ، رضوانه ، حضرت عشق ، Mitsonary
۲۳:۲۶, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #184
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۲)رضوانه نوشته است:  وااااای غریب جان خیلی آهنگ و تصویر زیبایی بود
یه دونه باشی!
آقایون و خانم های مدیر مجرد! تهدیدمون کاملا جدی بودااااا!
حالا خودتونو بزنید به کوچه نتانیاهو چپ! Big Grin
کودتا در راه است.... Big Grin
و کودتایی که همین نزدیکیست!!!!

میدونم که خودتون هم میدونید اما بهتره بیان بشه...

عمق فاجعه خیلی بالاتر از این حرفاست... اگه واقعا شرط مدیر و ناظر شدن تاهل بود این جا بی مدیر و ناظر میشد...

اتفاقا چندی پیش تر بخش نامه اومد که تو پایگاه بسیج دانشجویی سعی بشه چند تا سمت از جمله فرمانده و جانشین خواهر و چند سمت دیگه از متاهلین استفاده بشه که همون تعداد هم نبود

بعد داشتن برا راهیان نور میبردن گفتن فقط برا این 4 تا اتوبوس سعی کنید مسئولاش متاهل باشن که همین قدر هم نبود...

یه بنده خدایی که سنش بالا بود و وقایع زمانه امروز براش در حد فاجعست!!!یه بار تو خیابون ها داشتیم با ماشین میرفتیم قبلش بحث شده بود که اره ازدواج کم شده و....

که این بنده خدا با دیدن صحنه های تو خیابون گفت این همه تازه داماد تازه عروس کی گفته ازدواج کم شده؟؟؟؟
(نکته رو متوجه شدین دیگه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مجتبی110 ، السا ، انتصـار ، حضرت عشق
۲۳:۳۴, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #185
آواتار
الان با دیدن سریال پایتخت به یک نتیجه ای رسیدم!
اگر دخترای ایرانی بیشتر از این بخوان آقایون رو در منگنه بذارن و بهشون جواب مثبت ندن!
میروند با بانوان چینی ازدواج میکنن!
خیلی هم عالی!
اینا واقعیتای جامعست! چی فکر کردید خانم های عزیز؟!
مردان کشورمون رو ربودند!
خخخخخخ(امیدوارم فاطمه خانوم این خط رو نبینه!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حفیظ ، مجتبی110 ، Mohammad Trust ، هادی... ، انتصـار ، مجید املشی ، حضرت عشق ، Mitsonary
۲۳:۴۲, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #186

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، هادی... ، حضرت عشق
۲۳:۴۶, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #187
آواتار
اوااااااااا( با صدای زیور!)
خیلی مشکوکه ها!
همینطوری روز به روز جمعیت چین داره میره بالا
بعد قدرتشم که داره میره بالا
بعد فکر‌کنید در کشورهای دیگه هم نفوذ کنن...
دیگه دنیا دست ایناست!
برخیز ای مسلمان!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، حضرت عشق
۰:۱۲, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #188
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۳)SkyGirl نوشته است:  نه نمیشناسیم. نه من موندم برادر گرامی من از کجا واسطه پیدا کنم . مثلا تو دانشگاه ؟ برم یقه ی کی رو بگیرم بره واسم شوهر پیدا کنه ؟ بعد چجور بفهمم که این کارم عاقلانست.یعنی چجور بفهمم که اگه ازش با واسطه خواستگاری !!!!!!!! کنم . فردا نزنه تو سرم .دارم جدی میگم .حرف مردم هم به درک . نه من الان واقعا برام سوال شده چجوری میشه فهمید خواستگاری از مرد در اینده تبعات نداره . فقط نگید توکل به خدا که سرم رو میزنم به دیوار.اول سالی یه کشته بمونه تو دست تالار.یه چیزی بگید که کسی فردا جو نگیره یکاری بکنه بمونه توش. شوخی نیست این چیزا.

سلام .

من فکر میکنم شما بیش از یک مقدار ذهنیت منفی دارید در مورد آقایون که البته باید تا حدودی حق داد .
باور کنید تنها کاری که لازمه انجام بدید اینه که به این آیه قرآن اعتماد داشته باشید :

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ ۖ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارندو زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاکند
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، انتصـار ، حضرت عشق ، السا ، حفیظ
۰:۳۳, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #189
آواتار
هفت هشت روز از سال جدید گذشته و این تاپیک 19 صفحه رفته جلو. همین رکورد نشون میده که ای جوونای بی نوا چقدر نیاز به ازدواج دارن . خخخخخ
من دیگه حرفی ندارم Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، soheyl68 ، zahra11 ، انتصـار ، مجید املشی ، حضرت عشق ، السا ، حفیظ
۱:۰۸, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #190
آواتار
دوستان بدانيد كه نرم افزار وجودیشما به اين صورت طراحي شده كه ازدواج كنيد!از اينكه شما را با چار پايان مقايسه كنند نهراسيد !فطرت شما اينطوريه اصلا هم بد نيست خيلي هم خوبه
امضا :پرسابقه ترين متاهل سايت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، انتصـار ، أین المنتظر ، black ، مجید املشی ، حضرت عشق ، Mitsonary ، السا ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]