کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۸, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #261
آواتار
اشتباه چیه به عین دارم می بینم دیگه
اصلا تو تالار برو بخون شمااااااااااااااااااااا
آبروی جونا کلا در خطره انقراضه

البته میگن این دهه هفتادیا تی ازدواج خیلی فعال هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن
۲۳:۴۳, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #262
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۸)فانوس *7* نوشته است:  

البته میگن این دهه هفتادیا تی ازدواج خیلی فعال هستن

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من جزاین دهه هفتادیامAngel
البته بگم یه زمانی توزندگیم میگفتم هیچوقت ازدواج نخواهم کرد...
ولی وقتی کیس مورد نظرم اومد، یعنی همون چیزیکه ازیه مردانتظارداشتم بقولی دستو پام شل شدBig Grin
توازدواج سخت نگیرید....
نیتتونم پاک باشه خدابدجور!!!!!!!!!!!کمک میکنه...!!!!
بدجور...!!!!!
یاعلی مدد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، شیدا ، مرهم ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، فانوس *7* ، zahra11 ، السا
۰:۱۸, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #263

(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۳)Fateme135 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من جزاین دهه هفتادیامAngel
البته بگم یه زمانی توزندگیم میگفتم هیچوقت ازدواج نخواهم کرد...
ولی وقتی کیس مورد نظرم اومد، یعنی همون چیزیکه ازیه مردانتظارداشتم بقولی دستو پام شل شدBig Grin
توازدواج سخت نگیرید....
نیتتونم پاک باشه خدابدجور!!!!!!!!!!!کمک میکنه...!!!!
بدجور...!!!!!
یاعلی مدد...

یه ضرب المثل هست میگه خدا نجار نیست ولی در و تخته رو خوب با هم جور میکنه
دوستان دقیقا فرد مورد انتظارتون رو خواهید یافت اگر توکل به خدا داشته باشید
موردهای زیادی داشتیم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فانوس *7* ، zahra11 ، السا
۰:۳۸, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #264
آواتار
به نظر من اگه نویسنده ی اصلی تایپیک موافق باشه بهتره برای نتیجه گرفتن تایپیک افرادی که ازدواج کرد مخصصا اون هایی که جدیدا ازدواج کردن از تجربه های خدشن شیه ی آشنایی یا هرچی دوس دارن بگن راهنمایی کنن تا بقیه ی کاربرایی که میخان ازدواج کنن آسن تر بتونن مسیر و طی کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Havbb 110 ، zahra11 ، السا
۱:۰۵, ۲۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۱:۰۶ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #265
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۳ ۰:۳۸)فانوس *7* نوشته است:  به نظر من اگه نویسنده ی اصلی تایپیک موافق باشه بهتره برای نتیجه گرفتن تایپیک افرادی که ازدواج کرد مخصصا اون هایی که جدیدا ازدواج کردن از تجربه های خدشن شیه ی آشنایی یا هرچی دوس دارن بگن راهنمایی کنن تا بقیه ی کاربرایی که میخان ازدواج کنن آسن تر بتونن مسیر و طی کنن
بنده خدا متاهل های تالار فکر کنم تا حالا همشون چند دوری از روز اول خواستگاری تا امروزشون رو برا بچه های اینجا تعریف کردن تا از ماتم در بیان اما نشد که نشد ...
ولی من باز هم میگم خدا اجر میدهد به....
همین دوستی که امشب خبر قطعی شدن ازدواجش رو دادم . دو ماه پیش بود صراحتا پیشنهاد دوستی از جانب یه پسر رو گرفت و واقعا فضا هم براش باز بود. و از اونجایی که ما دو تا از دل هم خیلی خوب خبر داریم ... خیلی هم از جهت عاطفی محتاج بود.
اما قبول نکرد... چهار تا جمله عاشقانه که تامینش کنه رو بخاطر خون نشدن دل خانم فاطمه زهرا رد کرد...
خود خانم هم گفت حالا که اینطوره بیا عروس خودم شو ...HeartHeartHeart
خدا اجر میدهد به....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، آیلار ، مجید املشی ، Farzaneh ، ISOD ، انتصـار ، zahra11 ، Ali#59 ، السا ، فانوس *7*
۱:۲۰, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #266

اگر دوستان این کلید اسرارهاشون رو در یک تاپیک مجزا مینوشتن تا راحتتر قابل دسترسی باشه خوب بود. ناظر محترم اگر حوصله داشتید جدا کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Ali#59
۷:۱۲, ۲۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۸:۴۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #267
آواتار
نقل قول:

همین دوستی که امشب خبر قطعی شدن ازدواجش رو دادم . دو ماه پیش بود صراحتا پیشنهاد دوستی از جانب یه پسر رو گرفت و واقعا فضا هم براش باز بود. و از اونجایی که ما دو تا از دل هم خیلی خوب خبر داریم ... خیلی هم از جهت عاطفی محتاج بود.
اما قبول نکرد... چهار تا جمله عاشقانه که تامینش کنه رو بخاطر خون نشدن دل خانم فاطمه زهرا رد کرد...
خود خانم هم گفت حالا که اینطوره بیا عروس خودم شو ...

خوش به حال دوستتون. نمیدونم چرا این کلید اسراری ها برای من به شخصه اتفاق نمیفته .
نقل قول: اگر دوستان این کلید اسرارهاشون رو در یک تاپیک مجزا مینوشتن تا راحتتر قابل دسترسی باشه خوب بود. ناظر محترم اگر حوصله داشتید جدا کنید.
خوبه.اما من نمیخونمشون. کاتالیزور اعتقادی در دنیای بی اعتقادی منو زجر میده.زندگی کوتاه. من به شخصه به دوست دختر بودن نه گفتم و خواهم گفت. با خدا هم دیگه معامله ای ندارم . برای اینکه اذیت نشم با پسری دوست نمیشم. این چه آزمایشیه که خدا برای من در نظر گرفته رو نمیدونم .از ازداج دیگه از خدا چیزی نمیخوام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، صبا ، zahra11
۹:۰۲, ۲۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۹:۳۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #268

سلام!Heart
سرانجام با دعای خیر دوستان و (همت خودم البته) من هم زن گرفتم! Rose
هم زن های برقی با مصرف انرژی A به همراه کاسه میکسر!
Cool

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبا ، هادی... ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، عدالت ، Ali#59 ، شیدا ، Farzaneh ، السا
۹:۰۹, ۲۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۹:۱۶ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #269
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۱۲)SkyGirl نوشته است:  خوش به حال دوستتون. نمیدونم چرا این کلید اسراری ها برای من به شخصه اتفاق نمیفته .
سلام
ببخشید توی بحث دخالت می کنم اما به نظرم از ته ته ته دلتون اعتقادی به این داستان های کلید اسراری ندارید وگرنه حتماً براتون رخ می داد
یا شاید هم رخ داده اما بهش توجهی نکردید Smile
4 سال اخیر زندگی بنده تا همین الان که دارم این موضوع رو پاسخ می دهم همش کلید اسرار بودهAngel
شاهد و ناظر زنده توی همین تالار هست که شهادت بده چه اتفاقاتی توی این سه چهار سال برای بنده افتاده
این حرف رو که می زنم بر اساس خصوصیات اخلاقی شما (بر اساس نوشته های تالاری) هست:
مشکل شما اینه که زیادی به عقل خودتون تکیه می کنید
نه اینکه کار بدی باشه، ولی عقل آدمی زاد از یه مرحله ای به بعد در زندگی جوابگو نیست
کافیه چشم عقلتون رو ببندید و چشم دلتون رو باز کنید Angel تا کلید اسرار زیادی براتون اتفاق بیوفته

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبا ، zahra11 ، Havbb 110 ، السا ، رهگذر.
۹:۴۵, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #270
آواتار
سلام دوستان خوبمHeart

به شخصه معتقدم ازدواج کردن به مراتب بهتر از مجرد موندنه

در ثانی شمای که انتظار داری دیگری شما رو خوشبخت کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در خودتون میبینید که بتونید کسی رو خوشبخت کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انتظار واهی نداشته باشیم ...............
و به ازدواج رویایی نگاه نکنیم بعد ازدواج کمتر به مشکل بر میخوریم

از خدا میخوام هر آنچه که دلتون میخواد و انتظار دارید از همسر آیندتون براتون پیش بیاره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، soheyl68 ، zahra11 ، مجید املشی ، Havbb 110 ، السا ، فانوس *7* ، ترنم ، Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]