|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۸, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۰:۱۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
|
یبار شوهر جان حالتونو بگیره، همچین رنجی نشونش میدید که بدبخت نفهمه چی شد اصلا .
این قصه ی حرف تا عمله. ایده ال گرایی در تالار و مدینه فاضله تمام شدنی نیست. زندگی تئوری بافی نیست.تو عمل حال همه گرفته میشه. |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
|
بله قبول دارم
خیلی سخته خیییلی |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
|
ولی من فکر می کنم شما یه اشتباهی می کنی و اون اینه :
ما در رنج آفریده شده ایم اما برای رنج کشیدن افریده نشدیم |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۱:۱۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا رضا من منظوری نداشتم نیازی به معذرت خواهی نیست فقط برام سوال بود که چرا خندیدین ؟ ( فکر کردم گاف دادم ) اما در مورد جمله ای که عرض کردین دیدتون رو نسبت به دنیا تغییر داده , این جمله از یه خانم مسلمان مثه شما بعیده که به حرفایی ادیانی مثه بودا اعتقاد پیدا کنید ! حقیر قبل از پایان سال یه تاپیکی راجع به فیلم جاذبه زدم : تحلیل اصلی ترین مدعی اسکار " Gravity - جاذبه " موضوع اصلی فیلم هم همین جمله ای که نوشتین : رنج وقتی معنا یافت....معنایی چون فداکاری و گذشت.....دیگر آزاردهنده نیست ! خیلی دوست دارم این مطلب رو بخونین و بدونید که این حرفها شایسته یک مسلمان نیست ! حتی در کتاب فیلسوف آلمانی شوپنهاور جهان همچو اراده و تصور یک بخش کامل به مسئله ی رنج اختصاص داده شده ! جملاتش رو ببینید : زندگی مرگیست که هر لحظه به تاخیر می افتد ! کی میشود که ما بمیریم تا بدانیم خوشی زندگی فریبی بیش نیست ! جای نقد و بررسی داره حرفهاش ولی اینکه شما هم مثه ایشون به این نتیجه برسین که جهان چون همه تصور و اراده است پس شر است, این شخص به بودا معتقد شد! در هر صورت کمی بیشتر روی این مسئله فک کنید , این جمله ای که دیدتون رو نسبت به خیلی چیزها تغییر داده ریشه بودائیسمه , روی مسئله ی صبر و استقامت توی قران تامل کنید . ببخشین که حرفهام خارج از موضوع تاپیک بود , در پناه حق |
|||
|
|
۱:۱۴, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
نقل قول: و بد بینی ها و فقط بدی ها رو دیدن هم تمام شدنی نیست .... ..... ازدواج، خونه آمال و آرزوهای زن و مرد نیست .... ! ما مامان و بابا و خواهر و برادر هامونو خودمون انتخاب نکردیم، اما می تونیم شریک زندگیمون رو برای ادامه زندگی کردن خودمون انتخاب کنیم .... تو اصل قضیه فرقی نمی کنه، قرار نیست کسی ک ازدواج می کنه، توی خونه همسرش، بهشت رو زیر پاش ببینه، چ زن ، چ مرد ببینید الان دنبال چی هستین، توی زندگی مشترک هم دنبال همون هستیم .... با این تفاوت ک الان شریک زندگیت رو خودت انتخاب کردی ... حالا اون بهشته رو ، می شه با هم ساخت .... فکر می کنم بحث کافیه دیگه، این بحث ها ب هیچ جا نمیرسه، چون هر کسی روی هر حرف خودش ایستاده و کسی از موضعش کوتاه نمیاد .... هر کسی فقط اون بدی ها یا خوبی هایی رو میبینه ک دور و برش هست ... |
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
|
چقدر کش میدید تایپک رو
فقط دل بعضی ها خون میشه بسه دیگه |
|||
|
|
۹:۰۸, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۹:۱۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان در همین جامعه ما زنها و شوهرهای خوشبختی هم هستند ولی خوب متاسفانه روز به روز تعدادشون کم میشه. ببینید اگر دختران و پسران و قبل از آن خانواده های آنها روی تربیت آنها و فرهنگ آنها کار کنند مشکل حل میشود. اگر پول حرام و دزدی و لقمه حرام از خیلی از زندگیها رخت ببندد همه چیز درست میشود. مطمئن باشید. خانواده ای که برای دخترش مهریه بالای چهارصد پونصد سکه میخواد آنهم مثلا از یک همسر کارمند به نظر بنده خانواده درستی برای وصلت نمیباشد و اگر آقایی قصد ازدواج با همیچین دختری را دارد بداند اشتباه میکند و در آینده حتما به مشکل خواهد خورد مگر اینکه چشم خود را به خیلی چیزها مانند آزادی بی حد و حصر و طرز پوشش و بی خیالی همسر در امور زندگی، ببندد. ببینید ازدواج مسئله بسیار بسیار مهمی در جامعه ما میباشد و اگر به شکست بیانجامد هزینه سنگینی برای دو طرف و بدتر از و بدتر از آن برای فرزندان دارد ولی متاسفانه چون در دوران جوانی عشق یا بهتر بگم همان شهوت و همان علاقه به خوشگلی چشم جوانان را کور میکند به هیچ مسئله ای به جز رسیدن به معشوق فکر نمیکنند و بخاطر همین تن به هر خواسته خانواده خانوم یا حتی در موارد اندکی آقا، میدهند. ببینید ازدواج برای قدیمی تر ها چقدر شیرین تر بود و چقدر طلاق در نسل مربوط به پدران و مادران ما کمتر بود و هر جور بود با هم میساختند. البته ممکن است مشکل فقط یک طرف دعوا نباشد و دو طرف مقصر باشند ولی مطمئن باشید اگر دو طرف واقعا به یکدیگر علاقه درست داشته باشند هر مشکلی را میتوانستند با یکدیگر حل کنند که امروزه میزان اینگونه افراد بسیار کم شد. یک مثال میزنم. بنده عضو فیسبوک نیستم ولی میدانم خیلی از شما یا خیلی از دوستان شما و به نوعی اکثریت جوانان عضو فیسبوک هستید. حال یک سوال ما که صحبت از ایجاد انگیزه ازدواج بین جوانان میکنیم چطور میتوانیم انتظار داشته باشیم دختر یا پسری که عضو فیسبوک هستند و در لیست دوستان آنها دهها و در برخی از مواقع صدها نفر از جنس مخالفشون دوست وجود داره و کمه کم با خیلی از آنها هم دوستی واقعی دارند، چطور میشود از اینها انتظار داشت که در زندگی پایبند به یک نفر باشند؟؟؟؟؟؟؟ شخصی که دائم در حال عوض کردن دوست دختر و دوست پسر میباشد چطور میشود انتظار داشت به یک نفر وفادار بماند؟؟؟؟؟ بنده هم تمام مجردان تالار را به ازدواج دعوت میکنم ولی ولی و ولی با چشم باز. مهمترین اصل را بگذارید روی اعتقاد فرد و تربیت خانوادگی او که چه اشخاصی که میلیاردها تومان ثروت دارند ولی بویی از انسانیت و شرف نبرده اند و چه فقیرانی که فرهنگ آنها از هر مدعی فرهنگی هم بیشتر است. این هم به عنوان یک تجربه بگویم برای آقاپسرهای تالار که اگر دیدید خانواده دختر مهریه بالا گذاشته مطمئن باشید یکجای کار میلنگد و باید در انتخاب همسر آینده تجدیده نظر کنید. مطمئن باشید. |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
|
می فرمایید تایپیک رو کش میدیم :
من اشکالی در ازداج نمی بینم یعنی اگر مشکل داشت سفارش شده ی خدا نبود که خدا می خواد ما به سعادت هم دنیوی هم اخروی برسیم اما مشکل من چیز دیگه ای هس اینه که بارها بارها هدف اصلی اززداج ر از آدم های مذهبی چیزی دونستم که در شان یک بچه مسلمان نیس و اقعا این منو ناراحت می کنه متنفر از ازداج چرا که جونی همه ی رفتار های یک جان ر نشات گرفته از یه چیز و به سرانجام رسیدن یه چیز میدونن |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
|
خانم فانوس اینجور که شما فکر میکنید واقعا اشتباهه
من نمیتونم ثابت کنم که شما اشتباه میکنید ولی همه اینجوری نیستند. اصلا ولش ، اعصابم بهم میریزه درموردش دیگه حتی حرف بزنم |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب حالا دعوا نکنید یه خبر خوش بدم...![]() یکی از صمیمی ترین دوستان من که هشت ساله با همیم و از قضا کنکور هم دقیقا با هم قبول شدیم و دیگه میشه گفت جای خواهر نداشتم رو برام پر میکنه ![]() خبر قطعی شدن ازدواجش رو با یکی از هم دانشگاهیامون داد ... ![]() حالا دیگه این دوستمون قراره با مهریه یک جلد کلام الله مجید و چهارده سکه عروس حضرت زهرا (سلام الله علیها) بشن... ![]() یک ازدواج دانشجویی و بسیار بسیار ساده و خدایی![]() الهی به حق این مادر، تمام مجرد های تالار به زودی متاهل بشن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,668 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,532 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,980 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,253 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,193 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)