کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۹, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #291

یه نفر پلاگین مصلحت رو برای این دوستان آپلود کنه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Reza2035 ، هادی... ، السا ، ELENOR ، مجنون العباس ، حضرت عشق
۱۵:۵۱, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #292

نقل قول: یه نفر پلاگین مصلحت رو برای این دوستان آپلود کنه!

خواهش میکنم اسم مصلحت رو نیار Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، صبا
۱۶:۰۶, ۲۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #293
آواتار
بعضی وقت ها هم آدم خودش یه کاری می کنه که ازدواجش عقب می افته ، مثل خودم ...
من اگر سربازیم رو قبل از دانشگاه رفته بودم ، الان پسرم نازنین چنگیز زیر پست های من تشکر میزد ... Happy واسه خودش مردی شده بود !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ساجد ، Reza2035 ، صبا ، Mohammad Trust ، مجتبی110 ، السا ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، انتصـار ، مجنون العباس ، حضرت عشق ، Arash.j
۱۶:۱۹, ۲۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۰ توسط صبا.)
شماره ارسال: #294
آواتار
سلام دوست بزرگوار reza2035

آقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

دنبال چی میگردی دقیقاSmile

شوخی کردمSmile

دعا میکنم دیگه بشه ان شاء الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجنون العباس
۰:۴۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #295
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۴)Reza2035 نوشته است:  به این حرفها بخواین منتظر باشین , هیچ اتفاقی نمی افته , اینی که میفرمائید جبرکامله پس این وسط شما چی کاره هستین ؟
اقا پاشین برین خواستگاری به این حرفها که قسمته و تقدیره و ... توجهی نکنید

جبر نيست شما كه خودتون فرموديد كه ده سال دارم مي رم خواستگاري پس حتما به صلاحتون نبوده و حتما يك زمان خاص داره كه همان زمان قراره اتفاق بيفته. اين معنيش جبر نيست اين شايد امتحانه يا اينكه صلاح در اينه پس هر وقت خــــــدا صلاح بدونه ميشه شك نكنيد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Eve ، ELENOR ، حضرت عشق
۱۱:۲۴, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #296
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۳ ۰:۵۴)Havbb 110 نوشته است:  خواهر من شما یکم خوشبین تر باشید زندگیتون زیر و رو میشه... خیلی به خودتون سخت میگیرید ، اینقدرهام بدبینی لازم نیست

خوب چون من یا باهوشم یا حس ششم قوی دارم که هر بار فقط بدبینی سراغم میاد و بسته به موقعیت هم ثابت شده که این مورد ، مورد درستی نبوده .
منتها اگه مصلحته من که سر نمیارم تا کی .

بنده خدایی 55 سالگی ازدواج کرده بود و میگفت قسمت نبود تا اون سن ازدواج کنه . جوری هم با شوهر تقریبا 57 سالش خوش بودن مثل نامزد های جوون کارایی میکردن ما فقط میخندیدیم .
شوهر تو 55 سالگی آخه کجای دلم بزارم .مردم خوشن به خدا . SmileWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، انتصـار ، soshiant ، حضرت عشق
۲۱:۰۵, ۲۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #297
آواتار
خلاصه این اول سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید[تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Reza2035 ، حضرت عشق ، مجید املشی
۱۰:۱۱, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #298

متاسفانه تو خانواده ما قصد ازدواج تو مجردهامون وجود داره ولی متأسفانه نه برای برادرم هم کفو پیدا می کنیم نه برای خواهرم شخصی با شرایط مناسب میاد.انگار قحطی شده.باور کنید سخت هم نمیگیریم.مشکل بزرگ ما هم اینه که خودمون کسی رو نمیشناسیم .اونایی که میشناسیم یا ازدواج کردن یا از لحاظ سنی و ...مناسب نیستن.معضلی شده این ازدواج.
خدا خودش إن شاء الله هر چه سریعتر افرادی با ایمان و خوب رو ،سر راه همه جوونا قرار بده .چون ما که دیگه نا امید شدیم.
ولی به نظر من همه باید کمک کنند و موردهای خوبی رو که میشناسن رو معرفی کنند تا جوونا زودتر سر خونه زندگیشون برن.خیلی ها تو این مسئله دارن کوتاهی می کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Reza2035 ، هادی... ، شیدا ، مجید املشی ، السا ، حضرت عشق
۲۳:۱۳, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #299
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۳ ۱۷:۱۳)غریب نوشته است:  مخصوصا وقتی هم دانشگاهی های دیگه ازدواج میکردن ... همش با یه حالت غصه میگفت بریم ازش بپرسیم راز موفقیتش چیه..
ما هم بهش میخندیدیمBig Grin
یه جوری حرف میزد انگار دیگه ترشیده.... حالا خوبه جز دهه هفتادی ها بود...

من صد دفعه از این کلید اسرار ها براش تعریف کردم .اما به بعضی چیزها که متوسل میشد و جوابی نمیگرفت همش قیافش اینجوری بودSad که چرا برا ما از این اتفاقا نمی افته...

حالا این دوستم یه کلید اسرار خیلی باحال داره. گذاشتم بعد جاری شدن خطبه عقد براتون تعریف کنم..
یه راه صد در صد تضمینی Big Grin
خب الحمد لله خطبه عقد این دوستمون هم در شام ولادت مادر همسرشون جاری شد.Cryingقرار بود که مراسمشون دو هفته بعد باشه... خیلی عجیب ساعت دو شب قبلش همه برنامه ها تغییر کرد و تالار خالی پیدا شد و... بچه ها حقیقت ماجرا اینه که این دوستمون از نظر موقعیت مالی خواستگاراش شرایط های خیلی خوبی هم داشت اما دنبال چیز دیگری بود...
اون اقا پسر هم فقط نوزده و نیم سالشه ... دانشجو ترم دو ... بدون شغل ... بدون سربازی ... اما مرد بود ...
و البته تا حدودی پدرش ساپورتش میکنه...

کلید اسرارشون هم بمونه برا خودشون Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، soheyl68 ، Havbb 110 ، السا ، soshiant
۷:۲۸, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #300
آواتار
پسر 19.5 سالش بوده،بعد دختره لابد بگیم اونم 19 ساله بوده، بعد شما گفتید.
نقل قول: من صد دفعه از این کلید اسرار ها براش تعریف کردم .اما به بعضی چیزها که متوسل میشد و جوابی نمیگرفت همش قیافش اینجوری بود[تصویر: sad.png] که چرا برا ما از این اتفاقا نمی افته...

چه عشق شوهری بوده، 19 سالش بوده متوسل شده و غصه شوهر میخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم.بچه بازی ها کی میخواد تموم بشه.
نقل قول:
اون اقا پسر هم فقط نوزده و نیم سالشه ... دانشجو ترم دو ... بدون شغل ... بدون سربازی ... اما مرد بود ...
و البته تا حدودی پدرش ساپورتش میکنه...

1) من ترجیح میدم به شوهرم تکیه کنم نه پدر شوهرم.
2) از کجا این پسر مشخص بود مرده ؟ نه من میخوام بدونم نه کار داره ، نه سربازی رفته، این الان چجوری جز حمایت باباش اومده جلو.

شما فقط بگو این چجوری مردانگیش مشخص شد ؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]