|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۹, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
یه نفر پلاگین مصلحت رو برای این دوستان آپلود کنه!
|
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
نقل قول: یه نفر پلاگین مصلحت رو برای این دوستان آپلود کنه! خواهش میکنم اسم مصلحت رو نیار
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
بعضی وقت ها هم آدم خودش یه کاری می کنه که ازدواجش عقب می افته ، مثل خودم ...
من اگر سربازیم رو قبل از دانشگاه رفته بودم ، الان پسرم نازنین چنگیز زیر پست های من تشکر میزد ... واسه خودش مردی شده بود !!!
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۰ توسط صبا.)
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
سلام دوست بزرگوار reza2035
آقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دنبال چی میگردی دقیقا ![]() شوخی کردم ![]() دعا میکنم دیگه بشه ان شاء الله |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
(۲۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۴)Reza2035 نوشته است: به این حرفها بخواین منتظر باشین , هیچ اتفاقی نمی افته , اینی که میفرمائید جبرکامله پس این وسط شما چی کاره هستین ؟ جبر نيست شما كه خودتون فرموديد كه ده سال دارم مي رم خواستگاري پس حتما به صلاحتون نبوده و حتما يك زمان خاص داره كه همان زمان قراره اتفاق بيفته. اين معنيش جبر نيست اين شايد امتحانه يا اينكه صلاح در اينه پس هر وقت خــــــدا صلاح بدونه ميشه شك نكنيد... |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
(۲۱/فروردین/۹۳ ۰:۵۴)Havbb 110 نوشته است: خواهر من شما یکم خوشبین تر باشید زندگیتون زیر و رو میشه... خیلی به خودتون سخت میگیرید ، اینقدرهام بدبینی لازم نیست خوب چون من یا باهوشم یا حس ششم قوی دارم که هر بار فقط بدبینی سراغم میاد و بسته به موقعیت هم ثابت شده که این مورد ، مورد درستی نبوده . منتها اگه مصلحته من که سر نمیارم تا کی . بنده خدایی 55 سالگی ازدواج کرده بود و میگفت قسمت نبود تا اون سن ازدواج کنه . جوری هم با شوهر تقریبا 57 سالش خوش بودن مثل نامزد های جوون کارایی میکردن ما فقط میخندیدیم . شوهر تو 55 سالگی آخه کجای دلم بزارم .مردم خوشن به خدا . ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
خلاصه این اول سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید
![]() |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
متاسفانه تو خانواده ما قصد ازدواج تو مجردهامون وجود داره ولی متأسفانه نه برای برادرم هم کفو پیدا می کنیم نه برای خواهرم شخصی با شرایط مناسب میاد.انگار قحطی شده.باور کنید سخت هم نمیگیریم.مشکل بزرگ ما هم اینه که خودمون کسی رو نمیشناسیم .اونایی که میشناسیم یا ازدواج کردن یا از لحاظ سنی و ...مناسب نیستن.معضلی شده این ازدواج.
خدا خودش إن شاء الله هر چه سریعتر افرادی با ایمان و خوب رو ،سر راه همه جوونا قرار بده .چون ما که دیگه نا امید شدیم. ولی به نظر من همه باید کمک کنند و موردهای خوبی رو که میشناسن رو معرفی کنند تا جوونا زودتر سر خونه زندگیشون برن.خیلی ها تو این مسئله دارن کوتاهی می کنند. |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۳ ۱۷:۱۳)غریب نوشته است: مخصوصا وقتی هم دانشگاهی های دیگه ازدواج میکردن ... همش با یه حالت غصه میگفت بریم ازش بپرسیم راز موفقیتش چیه..خب الحمد لله خطبه عقد این دوستمون هم در شام ولادت مادر همسرشون جاری شد. قرار بود که مراسمشون دو هفته بعد باشه... خیلی عجیب ساعت دو شب قبلش همه برنامه ها تغییر کرد و تالار خالی پیدا شد و... بچه ها حقیقت ماجرا اینه که این دوستمون از نظر موقعیت مالی خواستگاراش شرایط های خیلی خوبی هم داشت اما دنبال چیز دیگری بود...اون اقا پسر هم فقط نوزده و نیم سالشه ... دانشجو ترم دو ... بدون شغل ... بدون سربازی ... اما مرد بود ... و البته تا حدودی پدرش ساپورتش میکنه... کلید اسرارشون هم بمونه برا خودشون
|
|||
|
|
۷:۲۸, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
پسر 19.5 سالش بوده،بعد دختره لابد بگیم اونم 19 ساله بوده، بعد شما گفتید.
نقل قول: من صد دفعه از این کلید اسرار ها براش تعریف کردم .اما به بعضی چیزها که متوسل میشد و جوابی نمیگرفت همش قیافش اینجوری بودچه عشق شوهری بوده، 19 سالش بوده متوسل شده و غصه شوهر میخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم.بچه بازی ها کی میخواد تموم بشه. نقل قول:1) من ترجیح میدم به شوهرم تکیه کنم نه پدر شوهرم. 2) از کجا این پسر مشخص بود مرده ؟ نه من میخوام بدونم نه کار داره ، نه سربازی رفته، این الان چجوری جز حمایت باباش اومده جلو. شما فقط بگو این چجوری مردانگیش مشخص شد ؟ |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,668 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,532 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,980 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,253 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,193 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

واسه خودش مردی شده بود !!!

که چرا برا ما از این اتفاقا نمی افته...
قرار بود که مراسمشون دو هفته بعد باشه... خیلی عجیب ساعت دو شب قبلش همه برنامه ها تغییر کرد و تالار خالی پیدا شد و... بچه ها حقیقت ماجرا اینه که این دوستمون از نظر موقعیت مالی خواستگاراش شرایط های خیلی خوبی هم داشت اما دنبال چیز دیگری بود...
که چرا برا ما از این اتفاقا نمی افته...