کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۴, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #311
آواتار
سلام.
طفلک اون دخترایی که با شما برادران ازدواج کنن[تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg]

شوخی بودBig Grin

انشالا همه خوشبخت بشنHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، nasimesaba
۱۸:۱۸, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #312

کی به ما زن میده اخه...Sad
۱۹:۲۸, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #313

با وجود تلاش ............. بی همسرAngry
۲۱:۳۲, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #314
آواتار
(۴/اسفند/۹۳ ۱۸:۱۸)saeed6121 نوشته است:  کی به ما زن میده اخه...Sad

بله معلومه که نمیدنBig Grin

یخورده تن به کار بدید و شرایطشو فراهم کنیدخودشون دخترشونو دودستی تقدیم میکنن.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، nasimesaba ، حضرت عشق
۲۲:۱۹, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #315

دقیقا شرایطش چیه؟؟
نمیدونم نیمه گمشدم کدوم گوریه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۰:۴۸, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #316

یه توصیه
تا زمانی که از نظر مادی کاملاً شرایطشو ندارید ( آقایون ) و از وضعیت مادی و کاری طرف مقابل مطمئن نیستید ( خانوما ) ، ازدواج نکنید !
گوش به این حرفا ندید : کم کم درست میشه ، مگه همه اولش همه چی داشتن ، قناعت کنید ، اگه طرف جنم کار کردن داره ولی بیکاره بپذیریدش و ...
از ما گفتن بودا Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، اسکای
۸:۳۲, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #317
آواتار
(۵/اسفند/۹۳ ۰:۴۸)ضحی رحمانی نوشته است:  یه توصیه
تا زمانی که از نظر مادی کاملاً شرایطشو ندارید ( آقایون ) و از وضعیت مادی و کاری طرف مقابل مطمئن نیستید ( خانوما ) ، ازدواج نکنید !
گوش به این حرفا ندید : کم کم درست میشه ، مگه همه اولش همه چی داشتن ، قناعت کنید ، اگه طرف جنم کار کردن داره ولی بیکاره بپذیریدش و ...
از ما گفتن بودا Wink

کسی توصیه نمیکنه به این حرف ها گوش بدید
توصیه می کنیم به آیه قرآن گوش بدن: ان یکونوا فقراءیغنهم الله من فضله
بنابراین اگر از شخصیت وایمان وتقوای طرف مقابل اطمینان حاصل فرمودید حتما ازدواج کنید

بله مگه پدر ومادرهای ما اولش چجوری شروع کردند؟

سبک زندگی باید تغییر کنه والا چه تضمینی هست اولش پول ومادیات باشه وسطش نباشه؟! اومدیم آتیش سوزی شد؟ شرکتی که توش کارمی کرد یا شرکت خودش ورشکست شد
چه تضمینی هست؟ سختی ها همیشه در زندگی به وجود میاد آنچه مهم هست ایمان وتقوا وسبک صحیح زندگی است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، nasimesaba ، مجید املشی ، حضرت عشق
۱۰:۱۵, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #318

(۵/اسفند/۹۳ ۸:۳۲)یاقوت نوشته است:  کسی توصیه نمیکنه به این حرف ها گوش بدید
توصیه می کنیم به آیه قرآن گوش بدن: ان یکونوا فقراءیغنهم الله من فضله
بنابراین اگر از شخصیت وایمان وتقوای طرف مقابل اطمینان حاصل فرمودید حتما ازدواج کنید

بله مگه پدر ومادرهای ما اولش چجوری شروع کردند؟

سبک زندگی باید تغییر کنه والا چه تضمینی هست اولش پول ومادیات باشه وسطش نباشه؟! اومدیم آتیش سوزی شد؟ شرکتی که توش کارمی کرد یا شرکت خودش ورشکست شد
چه تضمینی هست؟ سختی ها همیشه در زندگی به وجود میاد آنچه مهم هست ایمان وتقوا وسبک صحیح زندگی است
نمیدونم شما متاهلید یا مجرد ؟ یعنی چیزی که میگید خودتون تجربه کردید یا صرفاً از روی شنیده ها توصیه می کنید ! ولی من تجربه ی خودمو گفتم Smile بعد از 5 سال زندگی مشترک که چند روز دیگه وارد سال ششم میشه Wink

اگه دوست داشتید بیشتر توضیح میدم
ما همه جوره پای زندگیمون واستادیم ، حاضر شدیم هر کاری انجام بدیم ولی ...
همه جور سختی هم تو زندگی داشتیم ! مشکل اقتصادیِ ( لا ینحل ) فقط یکیشه !

مسئله اینجاست که بازار کار ، به کسی که جنم و عرضه داشته باشه ، کار نمیده
شرایط کاری و اقتصادی جامعه رو کسی درک میکنه که اولاً دوست و آشنایی نداشته باشه تا دستشو جایی بند کنه ! ثانیاً پول نداشته باشه که کار آزاد شروع کنه !

همونطور که تضمینی نیست که یه شرکت ورشکست نشه ، تضمینی هم نیست که یه جوون با ایمان بتونه تو این وضعیت ، کار مناسبی پیدا کنه !

در هر صورت من نظر خودمو گفتم ! دوست ندارم شما هم راه منو برید و بعد چند سال به این نتایجی که من رسیدم برسید !
حالا دوست دارید گوش بدید ، دوست ندارید خودتون تجربه کنید و با سختی های زندگی بجنگید و سبک زندگیتونو عوض کنید !
بنده به شخصه ، به شدت ، خسته ام !! Sad

البته نمی خوام بدبینتون کنم ! بالاخره زندگی ها متفاوته ! شاید برای دیگران این مشکلات پیش نیاد ! فقط می خوام بگم که "بی گدار به آب زدن" رو با "توکل به خدا" اشتباه نگیرید !Heart
ان شاء الله همتون خوشبخت شید ! حالا هر طوری که خوشبختی رو برای خودتون معنی می کنید ! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، nasimesaba ، soora ، Eve ، اسکای ، پارمیس ، مجید املشی ، حضرت عشق
۱۴:۲۲, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #319
آواتار
به نام خدا

توکل توکل توکل

به همتون توصیه میکنم که درست تصمیم بگیرید ولی سخت نگیرید، مطمئن باشید همه چی درست میشه
این که میگم مطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــئــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــن ، بی خود نمیگم شما بخواید ؛ اقدام کنید ، توکل کنید و البته قناعت ، مطمئن باشید که جور میشه
من بارها و بارها جواب توکل خدا رو دیدم ، و خودم تجربه کردم

من و همسرم در شرایطی عقد کردیم که ایشون سرباز بود و بیکار اما به لطف خدا بعد از عقد مشکلات یکی پس از دیگری حل شد و الان بعد از گذشت کمتر از یکسال زندگی مشترکمون رو شروع کردیم

نمیگم آسونه ها
توجه کنید
نمیگم مشکل نداریم ، مام مشکل داریم و تا دلتون بخواد همیشه مشکلات اقتصادی هست اما این دلیل نمیشه که زندگی متوقف بشه
شما ازدواج کنید ، خدا از برکت ازدواج و همسرتون ، روزیتون رو زیاد میکنه

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، آیات ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن ، soora ، Eve ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۱۷:۳۱, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #320

من کوچیک همتون اما اصن موافق این نیستم که باید همه چی اول ردیف شه بعد ازدواج صورت بگیره...
این یک توهمی بیش نیست.کسی که با داشتن مسئولیت خانواده نتونه پول جمع اوری کنه و یواش یواش به امادگی برسه با مجردی هرگز نمیتونه و خب ازاین دست ادماهم هست و یه سریا وضعشون خوبه و یه سریا بد.
هر چند شاید خودم زود ازدواج نکنم امااین به ایمان کمم به ایات قران مربوط میشه نه حقیقت و ایراد ازخودمنه.
باورامونو درست کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]