|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۴, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
|
سلام.
طفلک اون دخترایی که با شما برادران ازدواج کنن ![]() شوخی بود ![]() انشالا همه خوشبخت بشن
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
|
کی به ما زن میده اخه...
|
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
با وجود تلاش ............. بی همسر
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
|
دقیقا شرایطش چیه؟؟
نمیدونم نیمه گمشدم کدوم گوریه؟ |
|||
|
|
۰:۴۸, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
|
یه توصیه
تا زمانی که از نظر مادی کاملاً شرایطشو ندارید ( آقایون ) و از وضعیت مادی و کاری طرف مقابل مطمئن نیستید ( خانوما ) ، ازدواج نکنید ! گوش به این حرفا ندید : کم کم درست میشه ، مگه همه اولش همه چی داشتن ، قناعت کنید ، اگه طرف جنم کار کردن داره ولی بیکاره بپذیریدش و ... از ما گفتن بودا
|
|||
|
|
۸:۳۲, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۳ ۰:۴۸)ضحی رحمانی نوشته است: یه توصیه کسی توصیه نمیکنه به این حرف ها گوش بدید توصیه می کنیم به آیه قرآن گوش بدن: ان یکونوا فقراءیغنهم الله من فضله بنابراین اگر از شخصیت وایمان وتقوای طرف مقابل اطمینان حاصل فرمودید حتما ازدواج کنید بله مگه پدر ومادرهای ما اولش چجوری شروع کردند؟ سبک زندگی باید تغییر کنه والا چه تضمینی هست اولش پول ومادیات باشه وسطش نباشه؟! اومدیم آتیش سوزی شد؟ شرکتی که توش کارمی کرد یا شرکت خودش ورشکست شد چه تضمینی هست؟ سختی ها همیشه در زندگی به وجود میاد آنچه مهم هست ایمان وتقوا وسبک صحیح زندگی است |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۳ ۸:۳۲)یاقوت نوشته است: کسی توصیه نمیکنه به این حرف ها گوش بدیدنمیدونم شما متاهلید یا مجرد ؟ یعنی چیزی که میگید خودتون تجربه کردید یا صرفاً از روی شنیده ها توصیه می کنید ! ولی من تجربه ی خودمو گفتم بعد از 5 سال زندگی مشترک که چند روز دیگه وارد سال ششم میشه ![]() اگه دوست داشتید بیشتر توضیح میدم ما همه جوره پای زندگیمون واستادیم ، حاضر شدیم هر کاری انجام بدیم ولی ... همه جور سختی هم تو زندگی داشتیم ! مشکل اقتصادیِ ( لا ینحل ) فقط یکیشه ! مسئله اینجاست که بازار کار ، به کسی که جنم و عرضه داشته باشه ، کار نمیده شرایط کاری و اقتصادی جامعه رو کسی درک میکنه که اولاً دوست و آشنایی نداشته باشه تا دستشو جایی بند کنه ! ثانیاً پول نداشته باشه که کار آزاد شروع کنه ! همونطور که تضمینی نیست که یه شرکت ورشکست نشه ، تضمینی هم نیست که یه جوون با ایمان بتونه تو این وضعیت ، کار مناسبی پیدا کنه ! در هر صورت من نظر خودمو گفتم ! دوست ندارم شما هم راه منو برید و بعد چند سال به این نتایجی که من رسیدم برسید ! حالا دوست دارید گوش بدید ، دوست ندارید خودتون تجربه کنید و با سختی های زندگی بجنگید و سبک زندگیتونو عوض کنید ! بنده به شخصه ، به شدت ، خسته ام !! ![]() البته نمی خوام بدبینتون کنم ! بالاخره زندگی ها متفاوته ! شاید برای دیگران این مشکلات پیش نیاد ! فقط می خوام بگم که "بی گدار به آب زدن" رو با "توکل به خدا" اشتباه نگیرید ! ![]() ان شاء الله همتون خوشبخت شید ! حالا هر طوری که خوشبختی رو برای خودتون معنی می کنید !
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
توکل توکل توکل به همتون توصیه میکنم که درست تصمیم بگیرید ولی سخت نگیرید، مطمئن باشید همه چی درست میشه این که میگم مطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــئـــــــــــــــــــــــــــــــــــن ، بی خود نمیگم شما بخواید ؛ اقدام کنید ، توکل کنید و البته قناعت ، مطمئن باشید که جور میشه من بارها و بارها جواب توکل خدا رو دیدم ، و خودم تجربه کردم من و همسرم در شرایطی عقد کردیم که ایشون سرباز بود و بیکار اما به لطف خدا بعد از عقد مشکلات یکی پس از دیگری حل شد و الان بعد از گذشت کمتر از یکسال زندگی مشترکمون رو شروع کردیم نمیگم آسونه ها توجه کنید نمیگم مشکل نداریم ، مام مشکل داریم و تا دلتون بخواد همیشه مشکلات اقتصادی هست اما این دلیل نمیشه که زندگی متوقف بشه شما ازدواج کنید ، خدا از برکت ازدواج و همسرتون ، روزیتون رو زیاد میکنه موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
|
من کوچیک همتون اما اصن موافق این نیستم که باید همه چی اول ردیف شه بعد ازدواج صورت بگیره...
این یک توهمی بیش نیست.کسی که با داشتن مسئولیت خانواده نتونه پول جمع اوری کنه و یواش یواش به امادگی برسه با مجردی هرگز نمیتونه و خب ازاین دست ادماهم هست و یه سریا وضعشون خوبه و یه سریا بد. هر چند شاید خودم زود ازدواج نکنم امااین به ایمان کمم به ایات قران مربوط میشه نه حقیقت و ایراد ازخودمنه. باورامونو درست کنیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,674 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,611 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 17,017 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,274 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,153 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 1,001 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,197 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

بعد از 5 سال زندگی مشترک که چند روز دیگه وارد سال ششم میشه