کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۵۳, ۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱:۵۷ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #81
آواتار
(۴/فروردین/۹۳ ۱:۴۸)أین المنتظر نوشته است:  خب همین هایی که با 20 ساله ها ازدواج کردن 16-17 سال داشتن دیگه Smile

ان شا الله خوش بخت بشن
ولی کم دیدم دختر پخته تو این سن
متاسفانه زندگی ها اینقدری الان بچه بازی شده که دخترا تا آخر فوق لیسانسم باید مامانشون پیشون باشه

سال اول دانشگا یکی از بچه ها ازدواج کرده بود
سوال همه این بود
آشپزی بلدیSad
جوابش باحال تر بود
نه میریم خونه مامانم ایناAngry

وضع تربیت یکم مشکل داره
شما هرچی بفرمایین من نظرم اینه که اصولا الان جامعه ما این ظرفیتو نداره

مامام من تو 16 سالگی یه خونه رو می گردوند ولی دخترای الان چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، لبخند خدا ، Havbb 110 ، مجید املشی ، انتصـار ، حضرت عشق ، رضوانه ، mofa
۱:۵۷, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #82
آواتار
بله.
حرفتون صحیحه.
ولی استثنائاتی هم هرچند کم وجود داره.
گفتم که بسته به شرایط خانوادش داره که تو چه شرایطی رشد کرده.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، مرهم ، Havbb 110 ، مجید املشی ، انتصـار ، حضرت عشق ، رضوانه
۱:۵۹, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #83

نقل قول:پسرها هم به 4 تا 5 سال خانم کم سن تر از خودشون فکر میکن.

شخصا مخالفم
اتفاقا پسرها اکثر فکر میکنن با هم سن خودشون باید ازدواج کنن به علاوه ی اینکه معمولا در دانشگاه و... با هم سن های خودشون بیشتر در ارتباطند
ولی موافق این هستم که چند سالی پسر بزرگتر باشه.
اما این روهم باید در نظر بگیرید که اختلاف سنی زیاد مثلا ده سال خیلی اختلاف سلیقه میاره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، مرهم ، انتصـار ، أین المنتظر ، ilidin ، حضرت عشق ، mary20 ، رضوانه ، السا ، mofa
۲:۰۴, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #84
آواتار
اخه هی بحوایم بگردیم دنبال استثنا که نمیشه که.
به نظرم دارید زیادی سخت میگیرید.
و این رو هم مطمئن باشید تا با کسی وارد زندگی نشین کامل هیچ جوره نمیتونبد بشناسیدش.
این استثنائات هم قابل شناسایی نیستن. ما شا الله دختر های امروزه از رو زبون کم ندارن.

یقینا همه که در مسیر زندگی قرار بگیرن ساخته میشن... اون 16 ساله هایی هم که ازدواج کردن از اول استثنا نبودن. مسیر زندگی استثنائشون کرد...در مسیر ساخته شدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، Havbb 110 ، مجید املشی ، انتصـار ، أین المنتظر ، حضرت عشق ، رضوانه ، السا
۲:۰۷, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #85
آواتار
صد در صد به نظرم تو دنیای واقعی میشه این مشکلات رو شخصا حل کرد
آخه بچه های تالار معقولن Wink

بهتره وقت تلف نکنیم...Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، أین المنتظر ، مرهم ، رضوانه ، السا
۲:۵۷, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #86
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سوره‌ای مخصوص خواستگارها و بی‌خواستگارها

از پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم نقل شده:
« هر كس سوره (طه) را بنويسد و در پارچه سبزي قرار داده و به خواستگاري برود، خواستگاري اش رد نمي شود و حاجتش برآورده مي شود ..»
تفسيرالبرهان، ج3، ص696

امام صادق عليه السلام: «هر كس كه خواستگاري ندارد يا به خواستگاريش جواب نمي دهند سوره طه را بنويسد و بشويد و آب آن را بر صورت خود بريزد، خداوند ازدواجش را آسان مي كند.»
تفسيرالبرهان، ج3، ص696
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، انتصـار ، عبداللهی ، حضرت عشق ، ضحی ، azade ، رضوانه
۶:۳۸, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #87
آواتار
اقا اجازه منم بگم؟
پختگی تو مجردی تا یه حدی بیشتر نمیشه
ب عبارتی ادم شنا کردن رو در خشکی یاد نمیگیره
باید بپره تو اب،اونایی ک شنا بلدن میدونن من چی میگم
بعد پختگی نسبیه
یعنی از نظر من یکی هست و از نظر شما نیست
اما ب قول دوستان اختلاف سنی میتونه این دید پختگی نسبی رو بوجود بیاره
اگه کسی شرایط ازدواج رو داره و ازدواج نکنه هم ب خودش ظلم کرده هم همسر اینده اش
در مورد اشپزی و فلان و بهمان
منم هیچی بلد نبودم اما 6 ماهه یاد میگیری
اون انتخاب و خمیر مایه ی طرف مهمه
کسی ک ذاتا خوش قلب و مهربون و خوش اخلاق باشه،اینا رو بچسبید ک طرف 80 ساله اشم شه ممکنه اینا رو نداشته باشه
وگرنه پختگی تو زندگی حاصل میشه اما اخلاقو یا داری یا نه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، عبداللهی ، مرهم ، أین المنتظر ، حضرت عشق ، soheyl68 ، Eve ، azade ، ضحی ، Mitsonary ، رضوانه ، السا ، help me ، Havbb 110 ، حسن عزتي
۱۱:۰۶, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #88

(۴/فروردین/۹۳ ۲:۵۷)سیمرغ نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سوره‌ای مخصوص خواستگارها و بی‌خواستگارها

از پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم نقل شده:
« هر كس سوره (طه) را بنويسد و در پارچه سبزي قرار داده و به خواستگاري برود، خواستگاري اش رد نمي شود و حاجتش برآورده مي شود ..»
تفسيرالبرهان، ج3، ص696

امام صادق عليه السلام: «هر كس كه خواستگاري ندارد يا به خواستگاريش جواب نمي دهند سوره طه را بنويسد و بشويد و آب آن را بر صورت خود بريزد، خداوند ازدواجش را آسان مي كند.»
تفسيرالبرهان، ج3، ص696

SmileSmileSmileحیف و صد حیف که این حدیث را دیر دیدم SmileSmileSmile
14 سال دیرترWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، soshiant ، أین المنتظر ، حضرت عشق ، azade ، رضوانه ، انتصـار
۱۲:۴۴, ۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۶ توسط SARV.)
شماره ارسال: #89
آواتار
بسم الله

....

سلام دوستان

در رابطه با ازدواج به نظر من 3تا موضوع خیلی مهم وجود داره:

اول از همه توقعات دخترخانوم های محترم . از مهمترین موانع سر راه ازدواج همین توقعات بالاست . و متأسفانه خیلی ها هستند که واقعا توقعات بالا دارن و به هیچ وجه نمیشه در سن پایین باهاشون ازدواج کرد ! ( چون خیلی کم پیدا میشه که یک پسر در سن 20 سالگی ماشین مدل بالا و یا خونه از خودش داشته باشه)

دوم ، توقعات خانواده دخترخانوم محترم ! . این موضوع مثل یک سنگ 10 تنی میمونه!که جلوی پای آقا پسرهاست . هنوزم خیلی از خانواده ها با اینکه دختر با شرایط پسر موافقه اما اونها به هیچ وجه راضی نمیشن و اگر هم راضی بشن تا آخر عمر سرکوفت به دخترشون و البته دامادشون میزنن.

سوم ، اختلاف سنی بین دختر و پسر که تجربه نشون داده حداقل 3 و حداکثر 6 ( البته این تجربه مخصوص نسل الان هستش
! )

اگر این 3تا موضوع حل بشه به نظر من کار تمومهWink

همه ما باید سعی کنیم تا یک موج فرهنگی جدید در رابطه با ازدواج در جامعه راه بندازیم......
( با عزم ملی و مدیریت جهادی ! )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، mahyamatin ، حضرت عشق ، یاســین ، ضحی ، Mitsonary ، رضوانه ، help me ، انتصـار
۱۶:۲۲, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #90
آواتار
(۴/فروردین/۹۳ ۱:۲۱)ضحی نوشته است:  گفتم به قیدها توجه کنید اونایی که من از نزدیک باهاشون برخورد کردمBlush

نقل قول:همشون بچن Dodgy

خب شما تعمیم میدید به کل! Dodgy همین آقا جلال ما ، یک تنه کل حرم امام رضا رو میچرخونه ، شما میگید بچه؟ خواهشا بچه های تالار رو مستثنی منه کنید از این قاعده های پیچیده ی دنیوی! Big Grin

این تالار خیلی روند مرد شدن رو تسریع می کنه مثله یک کاتالیزور عمل میکنه ، پارسال یکی از بچه های تالار بود خیلی جوک و فان بود ، امسال اومدم دیدم واسه خودش مردی شده! Big Grin خودم اول باورم نمیشد فکر کردم آدم دیگه ای هست ، ولی نه خودش بود!Blush

زن کاتالیزور قوی تریه! Confused Dodgy تا آدم رو آدم نکنه ول کن نیست ، اما به شرطی که خودش زن باشه!

ان شالله که از این حوری های بهشتی یکی هم نصیب ما بشه ، ( به زشتشم راضیم والا!Big Grin) البته موجودی به نام زن زشت وجود خارجی نداره SmileBlush

سال جدید ، سال خ مهمیه. نمی دونم ولی حس خاصی دارم نسبت به این سال ، از هر حیث ، چه سیاسی چه زندگی شخصی خودم چه اقتصاد ...

انشالله در تمام وجه های زندگی موفق باشید و خدایی SmileBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Ali#59 ، ضحی ، رضوانه ، یاســین ، مجید املشی ، mofa ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]