|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۳, ۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱:۵۷ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۳ ۱:۴۸)أین المنتظر نوشته است: خب همین هایی که با 20 ساله ها ازدواج کردن 16-17 سال داشتن دیگه ان شا الله خوش بخت بشن ولی کم دیدم دختر پخته تو این سن متاسفانه زندگی ها اینقدری الان بچه بازی شده که دخترا تا آخر فوق لیسانسم باید مامانشون پیشون باشه سال اول دانشگا یکی از بچه ها ازدواج کرده بود سوال همه این بود آشپزی بلدی ![]() جوابش باحال تر بود نه میریم خونه مامانم اینا ![]() وضع تربیت یکم مشکل داره شما هرچی بفرمایین من نظرم اینه که اصولا الان جامعه ما این ظرفیتو نداره مامام من تو 16 سالگی یه خونه رو می گردوند ولی دخترای الان چی؟ |
|||
|
|
۱:۵۷, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بله.
حرفتون صحیحه. ولی استثنائاتی هم هرچند کم وجود داره. گفتم که بسته به شرایط خانوادش داره که تو چه شرایطی رشد کرده. |
|||
|
|
۱:۵۹, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
نقل قول:پسرها هم به 4 تا 5 سال خانم کم سن تر از خودشون فکر میکن. شخصا مخالفم اتفاقا پسرها اکثر فکر میکنن با هم سن خودشون باید ازدواج کنن به علاوه ی اینکه معمولا در دانشگاه و... با هم سن های خودشون بیشتر در ارتباطند ولی موافق این هستم که چند سالی پسر بزرگتر باشه. اما این روهم باید در نظر بگیرید که اختلاف سنی زیاد مثلا ده سال خیلی اختلاف سلیقه میاره. |
|||
|
|
۲:۰۴, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
اخه هی بحوایم بگردیم دنبال استثنا که نمیشه که.
به نظرم دارید زیادی سخت میگیرید. و این رو هم مطمئن باشید تا با کسی وارد زندگی نشین کامل هیچ جوره نمیتونبد بشناسیدش. این استثنائات هم قابل شناسایی نیستن. ما شا الله دختر های امروزه از رو زبون کم ندارن. یقینا همه که در مسیر زندگی قرار بگیرن ساخته میشن... اون 16 ساله هایی هم که ازدواج کردن از اول استثنا نبودن. مسیر زندگی استثنائشون کرد...در مسیر ساخته شدن |
|||
|
|
۲:۰۷, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
صد در صد به نظرم تو دنیای واقعی میشه این مشکلات رو شخصا حل کرد
آخه بچه های تالار معقولن ![]() بهتره وقت تلف نکنیم...
|
|||
|
|
۲:۵۷, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سورهای مخصوص خواستگارها و بیخواستگارها از پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم نقل شده: « هر كس سوره (طه) را بنويسد و در پارچه سبزي قرار داده و به خواستگاري برود، خواستگاري اش رد نمي شود و حاجتش برآورده مي شود ..» تفسيرالبرهان، ج3، ص696 امام صادق عليه السلام: «هر كس كه خواستگاري ندارد يا به خواستگاريش جواب نمي دهند سوره طه را بنويسد و بشويد و آب آن را بر صورت خود بريزد، خداوند ازدواجش را آسان مي كند.» تفسيرالبرهان، ج3، ص696 |
|||
|
|
۶:۳۸, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
اقا اجازه منم بگم؟
پختگی تو مجردی تا یه حدی بیشتر نمیشه ب عبارتی ادم شنا کردن رو در خشکی یاد نمیگیره باید بپره تو اب،اونایی ک شنا بلدن میدونن من چی میگم بعد پختگی نسبیه یعنی از نظر من یکی هست و از نظر شما نیست اما ب قول دوستان اختلاف سنی میتونه این دید پختگی نسبی رو بوجود بیاره اگه کسی شرایط ازدواج رو داره و ازدواج نکنه هم ب خودش ظلم کرده هم همسر اینده اش در مورد اشپزی و فلان و بهمان منم هیچی بلد نبودم اما 6 ماهه یاد میگیری اون انتخاب و خمیر مایه ی طرف مهمه کسی ک ذاتا خوش قلب و مهربون و خوش اخلاق باشه،اینا رو بچسبید ک طرف 80 ساله اشم شه ممکنه اینا رو نداشته باشه وگرنه پختگی تو زندگی حاصل میشه اما اخلاقو یا داری یا نه |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۳ ۲:۵۷)سیمرغ نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم ![]() ![]() حیف و صد حیف که این حدیث را دیر دیدم ![]() ![]() ![]() 14 سال دیرتر
|
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۶ توسط SARV.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.... سلام دوستان در رابطه با ازدواج به نظر من 3تا موضوع خیلی مهم وجود داره: اول از همه توقعات دخترخانوم های محترم . از مهمترین موانع سر راه ازدواج همین توقعات بالاست . و متأسفانه خیلی ها هستند که واقعا توقعات بالا دارن و به هیچ وجه نمیشه در سن پایین باهاشون ازدواج کرد ! ( چون خیلی کم پیدا میشه که یک پسر در سن 20 سالگی ماشین مدل بالا و یا خونه از خودش داشته باشه) دوم ، توقعات خانواده دخترخانوم محترم ! . این موضوع مثل یک سنگ 10 تنی میمونه!که جلوی پای آقا پسرهاست . هنوزم خیلی از خانواده ها با اینکه دختر با شرایط پسر موافقه اما اونها به هیچ وجه راضی نمیشن و اگر هم راضی بشن تا آخر عمر سرکوفت به دخترشون و البته دامادشون میزنن. سوم ، اختلاف سنی بین دختر و پسر که تجربه نشون داده حداقل 3 و حداکثر 6 ( البته این تجربه مخصوص نسل الان هستش ! ) اگر این 3تا موضوع حل بشه به نظر من کار تمومه ![]() همه ما باید سعی کنیم تا یک موج فرهنگی جدید در رابطه با ازدواج در جامعه راه بندازیم...... ( با عزم ملی و مدیریت جهادی ! ) |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۳ ۱:۲۱)ضحی نوشته است: گفتم به قیدها توجه کنید اونایی که من از نزدیک باهاشون برخورد کردم نقل قول:همشون بچن خب شما تعمیم میدید به کل! همین آقا جلال ما ، یک تنه کل حرم امام رضا رو میچرخونه ، شما میگید بچه؟ خواهشا بچه های تالار رو مستثنی منه کنید از این قاعده های پیچیده ی دنیوی! ![]() این تالار خیلی روند مرد شدن رو تسریع می کنه مثله یک کاتالیزور عمل میکنه ، پارسال یکی از بچه های تالار بود خیلی جوک و فان بود ، امسال اومدم دیدم واسه خودش مردی شده! خودم اول باورم نمیشد فکر کردم آدم دیگه ای هست ، ولی نه خودش بود!![]() زن کاتالیزور قوی تریه! تا آدم رو آدم نکنه ول کن نیست ، اما به شرطی که خودش زن باشه!ان شالله که از این حوری های بهشتی یکی هم نصیب ما بشه ، ( به زشتشم راضیم والا! ) البته موجودی به نام زن زشت وجود خارجی نداره ![]() سال جدید ، سال خ مهمیه. نمی دونم ولی حس خاصی دارم نسبت به این سال ، از هر حیث ، چه سیاسی چه زندگی شخصی خودم چه اقتصاد ... انشالله در تمام وجه های زندگی موفق باشید و خدایی ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,673 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,569 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,993 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,262 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,150 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 1,000 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,195 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)