|
از بازگشت مدیری و عطاران تا گفتههای عجیب بازیگر زن + ویدئو
|
|
۳:۵۴, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۳:۵۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ویژه برنامههای نوروزی تحویل سال 1393 مطابق با روال سالهای پیشین با نکات مثبت و منفی همراه بود که شاید دقت نظر در آنها، به بهبود این برنامهها که پربیننده ترین تولیدات سالیانه صداوسیما است و با ویژه برنامههای دیگر شبکهها رقابت میکند، کمک ویژهای کند. به گزارش «تابناک»، شبکههای تلویزیون برنامه های تحویل سال 1393 را مطابق با هر سال در حالی پی گرفتند که در مجموع عملکرد مجموعه تلویزیون برای این مقطع زمانی قابل قبول بود، هرچند انتظار میرفت رسانه ملی با توجه به حضور رقبایی در آن سوی مرزها، برنامههایی سنگین تر در نظر بگیرد و تصاویر جذاب تری از تلویزیون در ایام تحویل سال مشاهده کنیم. «سیب طلایی» با اجرای اشکان خطیبی در شبکه یک، برنامه تحویل سال با اجرای آزاده نامداری و فرزاد حسنی در شبکه دو، ویژه برنامه تحویل سال 1393 در یک قسمت 480 دقیقهای با اجرای احسان علیخانی در شبکه سه سیما، «گوشه دل تهرون» با اجرای رامبد جوان برای جذب مخاطب در ساعات پایانی سال 1392 و آغازین سال 1393 روی آنتن رفت و میلیونها ایرانی را پای تلویزیون نشاند و تلاش کردند بینندگان تلویزیون را در ابتدای سال جدید راضی نگه دارند. مجموعهای وسیع از میهمانان مشتمل بر چهرههای مطرح سینمایی، ورزشی و اجتماعی به همراه قطعات موسیقیایی زنده و ضبط شده برای این ایام، بخش عمده این برنامهها را تشکیل میدادند که در همین بخش یکی از اتفاقات جالب توجه رخ داد و آن هم بازگشت چهره های ممنوع التصیور در قالب ویژه برنامه نوروزی شبکه سه به تلویزیون بود. ![]() همین رویکرد متفاوت باعث شد تا ویژه برنامه شبکه سوم تلویزیون را بتوان بهترین و جذاب ترین برنامه تلویزیون برای لحظه تحویل سال 1393 ارزیابی کرد. البته این اتفاقات تحویل سال نبود و در مقابل تلاش قابل توجهی که اهالی تلویزیون برای ارائه برنامههای جذاب انجام داده بودند، برخی اتفاقاتی نیز رخ داد که شاید با اندکی تامل، غیرقابل تکرار باشد و بیتردید این امکان وجود داشت تا وسواس بیشتری درباره دعوت برخی میهمانان لحاظ کرد. این ضرورت زمانی قابل تامل بود که برخی میهمانان دیگر شبکه ها درباره برخی مسائل سخن گفتند که طرحش برای مخاطب عام عجیب بود، به خصوص آنکه لابد قرار بوده این میهمانان به عنوان نماد به مردم معرفی شوند. یکی از این اتفاقات در شبکه دوم سیما رخ داد که شیلا خداد درباره تولد کودکش در کشور دیگری سخن به میان آورد که معمولاً توسط برخی اشخاص برای هدف مشخص کسب اقامت صورت میپذیرد و امیدواریم دلیلی جز این داشته باشد. سال جدید برای رسانه ملی نیز آغاز شد و فرصت تازهای پیش آمد تا این سازمان سنگین وزن، با تولیداتی به کیفیت برنامههای نوروزی به صورت مستمر در طول سال، این مخاطب چند ده میلیونی را از کنترل به دور نگه دارد و شاید مهم ترین استراتژی برای دستیابی به این هدف، کوچک و سبک و چابک سازی رسانه ملی و تلاش برای ایجاد سازمان کوچک با برون سپاری تمامی تولیدات است، کما اینکه برنامه های نوروزی تلویزیون نیز پروژهای واگذار میشوند و شاید به همین دلیل اینچنین باکیفیت و متفاوت میشوند. دانلود من بیشتر به خاطر بخش دوم این ویدیو این مطلب رو گذاشتم میخواستم نظرات دوستان رو بدونم ؟!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۱, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من اصلاً نشناختمش...
فکر کردم شوهرش آدم مهمیه... هی نیگاهش میکنم ببینم من این آقا رو جایی دیدم یا نه!!! ![]() تازه به شوهرم هم نشون دادم که بیاد و کمک کنه به مخم... ![]() ولی به نظرم این کار رو میکنن که فردا که جنگ شد، با جوجه شون برن اون کشوری که بچه شون تبعه اونجاست... اینقدر این ها "چو ایران نباش تن من مباد" ن... والا... |
|||
|
|
۲:۰۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
من متوجه نمیشم دوستان دنبال چین خب رک و پوس کنده بگین دنبال چی میگردین؟ حالا اگه جنگ شد بود و نبود شیلا خداد چه تاثیری داره مثلا نارنجک میبنده میره زیر تانک؟!! اصلا دونستن این موضوعات دردی دوا میکنه؟ خداییش تالار زده تو جاده خاکی سطح بحثا بشدت پایین اومده سال 90 که من عضو شدم کجا و الان کجا به همین منوال پیش بریم ......... خداییش مهران مدیری طنزایی که تو تلویزیون ازش دیدیم خوب بوده چقدر راحت انگ میزنیم به افراد اگه این پول بیشتر بده اون کمتر بده میره و ایرانو میفروشه و ..... چه حرفیه توقعات کاذب داریم از افراد ؟ |
|||
|
|
۲:۱۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز شما سطح بحث ها رو ببر بالا ، يا علي
|
|||
|
|
۷:۵۷, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۱)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: من بيشتر دوست داشتم در اين مورد كه خانم خداداد فرزندشون رو خارج كشور به دنيا آوردن بحث بشه ولي بحث بيشتر به سمت اقاي مديري رفت درسته ، و ممکنه مسائل زیادی در پشت این واقعه در جریان باشه که ما ازش بی خبریم. همونطور هم که اشاره کردین زیاد دربارش توضیح ندادن و موضوع رفته سمت آقای مدیری. |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خوب برادر گرامی میومدی دور همی ، از زن مردم میگفتیم و پشت سرش حرف میزدیم که چرا رفته بلاد کفر فارغ شده . خیلی ثواب داره .
نقل قول: اگه کاری ندارید.تاپیک رو میزدید افزایش تمایل به اقامت در بلاد کفر !!!!!!. زندگی شخصی مردم به ما چه ربطی داره ؟؟؟ اقامت گرفتن در هر کشوری یه پروسه ی طولانی و وقت گیریه .حالا یکی میخواد بره .به ما چه . دانشجوی دکترای اینجا و اونجا رو مقایسه کنیم.برای نمونه . امتیازات رو ببینید.دلش میخواد بره . همه مثل شما ها دیندار و صبور نیستن.طاقتشون مثل شماها نیست .میرن.به ما چه ؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مدیری رو راستش نمیدنم اما عطاران
تو جشناره ی فجر امسال یه جمله ی خیلییییییییییی سانسوری گفت طری که آقای مشایخی متعرض شدن به ایشون و جایزه دادن به این آدم رو مایه ی تاسف خوندند که منم باهاشون موافقم اما مدیری نه من چیز بدی ازش نشنیدم اتفاقا برعکس کارای خوبی هم داشته |
|||
|
۱۶:۴۲, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۱)SkyGirl نوشته است: خوب برادر گرامی میومدی دور همی ، از زن مردم میگفتیم و پشت سرش حرف میزدیم که چرا رفته بلاد کفر فارغ شده . خیلی ثواب داره . دوست عزیز، زن مردم نیستن ایشون، چه بخوایم چه نخوایم ، چه خودشون بخوان چه نخوان (مثل حامد بهداد تو اون برنامۀ دوربین مخفی) ... بعضی از مردم ازین افراد الگو میگیرن ! ایشون وقتی میاد تو تلوزیون و سینما فیلم بازی میکنه ، دیگه زن [معمولی] نیست. پس باید خیلی خیلی خیلی مواظب حرف زدنشون باشن و خیلی خیلی مواظب حرفاشون باشیم (هم مسئولین هم مردم) ! متأسفانه این افراد (بازیگر ، خواننده ، فوتبالیست و بطور کلی celebrities) اکثراً پایبندی ای به دین و احکام دین ندارن و برخی مردم هم ازین افراد الگو میگیرن ! پس تو رسانۀ ملی که زیر نظر حاکمیت هست دیگه انتظار نمیره که حرفی زده بشه که بر خلاف دین یا سیاست ها و خطوط قرمز حاکمیت باشه ! اصلا کاری به این خانوم ندارم و اینکه چی گفته ... عرض بنده کلی هست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!! | Amir | 57 | 99,959 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| دو مساله غیراخلاقی در برنامه دورهمی مدیری | حبیب ابن حبیب | 13 | 6,024 |
۱۶/فروردین/۹۵ ۲۲:۵۶ آخرین ارسال: همای رحمت |
|
| ردکارپت ، فیلمی از رضا عطاران | هادی... | 1 | 1,717 |
۲۴/تیر/۹۳ ۲۱:۵۱ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| بازیگر قدیمی تئاتر و سینماو تلویزیون درگذشت | ملیکا دلارام | 1 | 1,546 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۹ آخرین ارسال: ملیکا دلارام |
|
| ((گذشته)) فرهادی ((ویلای من)) مدیری و سقوط فرهنگی | عدالت | 16 | 11,852 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| راسل کرو،بازیگر گلادیاتور نقش کوروش کبیر را بازی خواهد کرد!! | alitalebi | 23 | 15,933 |
۱۶/دی/۹۰ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: آرین (الهه.ع) |
|

![[تصویر: 356711_857.jpg]](http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1393/1/2/356711_857.jpg)