کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: دعای قنوت خود را به امام زمان اختصاص می دهید؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟
۱۹:۰۰, ۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۱۰:۳۹ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام .فکر نمیکنید نبودن مولایمان خیلی طول کشیده است؟؟؟؟؟

تا مضطر نشویم مولایمان را که آخرین بازمانده الهی بر روی زمین است را به ما نمیدهند.
بیایید ادعایمان را برای علاقه به ظهور مولایمان از مرحله ادعا دربیاوریم و عملی کنیم.
بیایید با هم در پیشگاه خدا و امام زمان عج عهد ببندیم که ت آخر عمرمان در قنوت تمام نمازهای واجبمان و اگر نماز شب و یا نماز مستحبی هایی که میخوانیم دعای"الهم کن لولیک"ویا"الهی عظم البلاء"را بخوانیم.
درباره آیت الله بهاء الدینی نیز نوشته اند که ایشان در قنوت نمازهایشان ، آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می خواندند تا این که نوع دعا ، کلمات و عبارات ایشان تغییر کرد و هرگاه دست های خود را مقابل ضورت می گرفتند ، برای جضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف این گونه دعا می کردند : « اللهم کن لولیک ..» در فرصت مناسبی از ایشان ، علت تغییر دعا را می پرسند ، معظم له در یک جمله کوتاه می گویند :« حضرت پیغام دادند ، در قنوت به من دعا کنید .»
البته دعای الهی عظم البلاء چون کمی طولانی تر است برای مواقعی مناسب است که وقت بیشتری داریم.مثلا نماز فرادا.
با ظهور امام مهدی علیه السلام و گشایش در همه ی امور غم و غصه ایشان نیز پایان می پذیرد .
ناگفته پیداست که ما انسان ها می توانیم ظهور حضرتش را به تقدیم یا به تاخیر بیندازیم .
صریح ترین دلیل در این خصوص حدیث امام صادق علیه السلام است که مطابق آن می توان گفت : خداوند برای فرزندان حضرت ابراهیم از همسرش ساره (بنی اسرائیل) چنین مقدر فرموده بود که مدت چهارصد سال در رنج و عذاب باشند . اما بنی اسرائیل با ضجه زدن و گریستن به پیشگاه خداوند توانستند ، ظهور منجی خود ( حضرت موسی علیه السلام ) را صد و هفتاد سال به جلو اندازند . عین عبارت امام صادق علیه السلام چنین است :
«فلما طال علی بنی اسرائیل الأعذاب ضجّوا و بکوا الی الله اربعین صباحا فأوحی الله الی موسی و هارون ان یخلصهم من فرعون و قحط عنهم سبعین مأة سنة .»
پس وقتی مدت عذاب بر بنی اسرائیل طولانی شد ، چهل صباح به پیشگاه الهی ضجه و گریه کردند تا اینکه خداوند به موسی و هارون وحی فرمود که آنها را از (شر) فرعون خلاص کند. به این ترتیب صد و هفتاد سال از (عذاب) ایشان کم کرد .
امام صادق علیه السلام پس از نقل این ماجرای بنی اسرائیل ، اضافه فرمودند :
«هکذا انتم لو فعلتم لفرج الله عنا فاما اذا لم تکونوا فان الامر ینتهی الی منتهاه .»
بزرگواران "یا علی" بگوییم و شروع کنیم؟؟؟؟؟؟هستید؟؟؟؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، یاســین ، صبح صادق ، Aryha ، ISOD ، sarallah ، السا ، Ali#59 ، zryy ، سدرة المنتهی ، وافی ، Silence ، Hadith ، پرنیان ، سیمرغ ، مجنون العباس ، مجید املشی ، ضحی ، fazel ، عبدالرحمن ، انتصـار ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، رضوانه ، رمز شب ، fatemeh ، ali0077 ، حسین14 ، منتظر موعود ، IR66 ، fiftynine ، رهگذر. ، MohammadMeraj ، عبدالرحیم ، Bahar ، fafa* ، سونای ، Ali bagheri ، فدک زهرا ، rahi ، bi-ehsaas ، آفتاب ، 135 ، mkashipazha
۲۱:۰۲, ۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۰:۳۶ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بایاد حق

به قول یک عزیزی نمیشه گفت کسی شیعه باشه و تو هر نمازش یادی از امام زمانش نکنه ...
حتی اگه به اندازه عجل فرجهم پایان صلواتش باشه ...

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، الهی313 ، السا ، سدرة المنتهی ، وافی ، پرنیان ، سیمرغ ، مجنون العباس ، مجید املشی ، ضحی ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh ، رهگذر. ، MohammadMeraj ، Bahar ، fafa* ، سونای ، Ali bagheri ، bi-ehsaas
۲۲:۲۰, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
تا الان که فقط 3نفر حاضر شدند این کار را انجام دهند!!!!!!!!!!!!
دعای" الهم کن لولیک " را من حتی در قنوت نماز جماعت هم میخوانم فقط چند ثانیه وقت میبرد.
امام زمان به شعر و شعارهای ما نیاز ندارد.بیایید برنامه عملی پیاده کنیم تا ظهور را جلو بیاندازیم.من تقریبا یک سال است این دعا را در قنوت نمازم میخوانم.دوستان نگران نباشید راحت می توانیم انجامش بدهیم.فقط مداومت داشته باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سدرة المنتهی ، وافی ، سیمرغ ، مجنون العباس ، مجید املشی ، ضحی ، السا ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، منتظر موعود ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، Ali bagheri ، bi-ehsaas
۲۲:۵۹, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بنده هم طبق عادت این کار رو انجام میدم Smile
«اللهم کن لولیک الحجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ... »
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: الهی313 ، سدرة المنتهی ، وافی ، یاســین ، سیمرغ ، مجید املشی ، ضحی ، السا ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، منتظر موعود ، fiftynine ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، Ali bagheri ، bi-ehsaas
۲۳:۴۷, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام ...

[تصویر: 183c3aaeb74d8f1e1.gif]

Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، یاســین ، سیمرغ ، الهی313 ، مجید املشی ، ضحی ، السا ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، Ali bagheri ، bi-ehsaas
۰:۰۹, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا
بنده ی حقیرنیز این قول رامی دهم به :برکت صلوات برمحمدوآل محمد
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم وسهل مخرجهم

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سیمرغ ، الهی313 ، مجید املشی ، ضحی ، السا ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، fafa* ، سونای ، bi-ehsaas
۰:۳۱, ۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۰:۳۵ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من اکثر وقتها این دعا رو میخونم:
"اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه"

ولی سعی می کنم هر چند بار دعای سلامتی امام زمان رو هم بخونم

متشکر

یه حدیثی بود مضمونش این بود دقیقش یادم نیست که امام زمان(علیه السلام) گفتند اگر خواهان ظهور ما هستید در رکوع و سجود و قنوت نمازهایتان مرا یاد کنید
و در حدیث دیگری هم آمده که فرج ما را با توسل به حضرت زینب(سلام الله علیها) بخواهید

اصل حدیث رو بعدا قرار میدهم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، ضحی ، السا ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، bi-ehsaas
۰:۳۱, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
[تصویر: doaye_fara1j.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سیمرغ ، Aryha ، مجید املشی ، ضحی ، الهی313 ، السا ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، bi-ehsaas
۱۰:۲۵, ۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #9
آواتار
من دیشب این تایپیک را گذاشتم و فکر می کردم با این هیجانی که در این سایت است عده ی زیادی می آیند تا با هم همپیمان شویم!!!!!!!ولی در کمال تعجب دیدم 143 نفر بازدید کرده اند ولی تا الان فقط 10 نفر لبیک گفتند!!!!!!!!!
باز هم می گویم امام زمان عج مرد عمل میخواهد.این که ما برایشان شعر بنویسیم و یا دردودل تنها کافی نیست.
با عمل ما ظهور جلو می افتد.

مرد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

http://313bashir.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، bi-ehsaas
۱۳:۴۴, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:
من دیشب این تایپیک را گذاشتم و فکر می کردم با این هیجانی که در این سایت است عده ی زیادی می آیند تا با هم همپیمان شویم!!!!!!!ولی در کمال تعجب دیدم 143 نفر بازدید کرده اند ولی تا الان فقط 10 نفر لبیک گفتند!!!!!!!!!
باز هم می گویم امام زمان عج مرد عمل میخواهد.این که ما برایشان شعر بنویسیم و یا دردودل تنها کافی نیست.
با عمل ما ظهور جلو می افتد.

مرد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

والا منم مثل سیمرغ عزیز، این دعا رو می خونم
نقل قول:
من اکثر وقتها این دعا رو میخونم:

"اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه"

اما اینکه قول بدم همیشه همیشه دعای فرج رو بخونم ،،، ....

شما فرمودین ک :
نقل قول:
بیایید با هم در پیشگاه خدا و امام زمان عج عهد ببندیم که تا آخر عمرمان در قنوت تمام نمازهای واجبمان و اگر نماز شب و یا نماز مستحبی هایی که میخوانیم دعای
"الهم کن لولیک"
ویا
"الهی عظم البلاء"
را بخوانیم.

شرایطش یکم سخته : تا آخر عمر و در تمام نمازهایمان .....

ایشالا، هر وقت ک یادم باشه، قول میدم بخونم این دعا رو توی قنوتم Angel

یا علیSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fazel ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، aaaaa ، شهیدطیبه واعظی ، رهگذر. ، fafa* ، سونای ، Ali#59 ، bi-ehsaas ، عشقم کربلا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]