کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1

...

بسم الله ...

بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم

با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش.

کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم)

به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم :

1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش.

2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش.

...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، aboutorab ، دل خسته ، bahman6307 ، azade

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۹, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #101
آواتار
نقل قول:اخرشم من نفهمیدم این تاپیک جای لعن کردن مولانا و شمس و غیره هست جای نقد سخنرانی های جناب قمشه ای هست یا ترور شخصیتی ایشون؟؟؟؟
منم متوجه نشدم ؛نقدی که ندیدم ....فقط به تیپ و ریش زدن و ... ایراد گرفته بودندDodgy
نقل قول:چند سال پیش برادر من که طرفدار ایشون هست می گفت ایشون گفته موسیقی خوبه و می تونه باعث رشد بشه و ... ، اما چون خودم مستقیم ندیدم منتظر فرصت هستم برای مطالعه بهتر آثار ایشون
آقای دلخسته شما که خودتون این سخنرانی رو ندید من میدونم دقیقا کدوم سخنرانی بوده و چی گفته بودند منتظرم نقدش کنین
ایشون اگه برادر گرامیتون یادشون باشه اشاره به بهشت و آواهای خوش داشته اند Smile
.

من فقط میخوام بدونم اونایی که میگن علم این آقا نافع نیست چقدر علم خودشون نافع بوده؟؟برا چند نفر از قشنگی دینمون حرف زدند و چند نفر رو تونستند جذب کنند؟!؟
.
ضمنا آقای دلخسته همین امام (رحمة الله علیه) که میگید
نقل قول:همین امام خمینی رحمة الله علیه ، اشعار ایشون از مولوی بسیار سطح بالاتره.منتها دست هایی پشت پرده هستند که نمی خواین ایشون مطرح بشند، نمی خوان ادبای عالم ما بین مردم جا باز کنند
برید ببینید به خاطر فلسفه و حتی اشعارشون چه حرفا از طرف افراطیون و قشری گرایان به ایشون که گفته نمیشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Havbb 110
۸:۲۰, ۲۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #102

.........................
۸:۲۱, ۲۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۸:۲۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #103
آواتار
(۲۹/فروردین/۹۳ ۱:۱۹)آیلار نوشته است:  آقای دلخسته شما که خودتون این سخنرانی رو ندید من میدونم دقیقا کدوم سخنرانی بوده و چی گفته بودند منتظرم نقدش کنین
ایشون اگه برادر گرامیتون یادشون باشه اشاره به بهشت و آواهای خوش داشته اند Smile
.
سلام اگر لطف کنید متنش رو برای من پ خ کنید.یا لینکی بدید
(۲۹/فروردین/۹۳ ۱:۱۹)آیلار نوشته است:  ضمنا آقای دلخسته همین امام (رحمة الله علیه) که میگید
برید ببینید به خاطر فلسفه و حتی اشعارشون چه حرفا از طرف افراطیون و قشری گرایان به ایشون که گفته نمیشه
ببینید این خودش یک مبحث جدا است.تاپیک جدا می طلبه
اما مختصر همین جا بگم :
- باید بدونیم نظر واقعی مرحوم امام نسبت به فلسفه و ... چی بوده ، چون من هنوز نفهمیدم چی بوده.
- فلسفه هم از نظر اعتقادی درجاتی داره ، باید ببینیم نظر مرحوم امام چی بوده
- خیلی از کسایی که ضد فلسفه بودند ایشون رو قبول داشتند.
- دکتر الهی قمشه ای بیشتر عارف و صوفی هستند تا فیلسوف (البته برداشت من اینه و مطمئن نیستم) ، و مولوی یک صوفی بوده (خودش تصریح داره)

(۲۹/فروردین/۹۳ ۸:۲۰)Havbb 110 نوشته است:  ببخشید چینی ها در زمان پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه آیینی داشتند؟ همین الانش عرفانهای عجیب و غریب جن پرستی و بت پرستی و غیره داره بیداد میکنه در آسیای شرقی در عصر ارتباطات و تکنولوژی.... 1400 سال پیش مومن بودند؟ حداقلش اینه که اگر قید کفار نیومده قید مومنین هم نیومده!
مشخصه چی گفته حدیث
- "ولو لالسین" صفت مبالغه است و اغراق داره ، چون چین در اون زمان یکی از دورترین نقاط شناخته شده بوده .این رو من نمی گم ، مفسرین می گند و من درآوردی نیست.همین دلیل کافیه برای اثبات حرف من.
- حدیث مختص اون زمان نیست! در حال حاضر در چین مسلمان داریم
- همون زمان هم احتمال داشته مسلمان در چین باشه (ائمه ما علیهم السلام مختص ایران نبودند و اگر کسی در چین مستعد بوده احتمالش هست رفته باشند و هدایتش کرده باشند ، همین طور ممکن هست مسلمانی به چین رفته باشه ، و همین طور ممکن هست حمعی از جن مسلمان در چین باشند(بعد مسافت برای جن زیاد مطرح نیست)
- حدیث گفته علم و نگفته صرفا علم دین ، خوب معلومه برای تقویت اسلام اگر انسان توانائی داشته باشه زیر زمین هم باید بره و علم روز رو بدست بیاره.
- حدث نگفته از مردم چین ، گفته ولوا بالسین ، یعنی انسان می تونه از طبیعت چین هم بهره علمی ببره.نیاز نیست حتما از شخص بیاموزی
-حتی اگر از شخص هم بیاموزی نیازی نیست او به تو بیاموزه،خودت سعی می کنی ازش علم رو بقاپی (دیداری ، حسی ....)
- وقتی دو حدیث متناقض قابلیت جمع رو دارند ، باید جمعشون کرد نه این که یکیشون رو به سلیقه انتخاب کرد.

(۲۹/فروردین/۹۳ ۸:۲۰)Havbb 110 نوشته است:  ببخشید چینی ها در زمان پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه آیینی داشتند؟ همین الانش عرفانهای عجیب و غریب جن پرستی و بت پرستی و غیره داره بیداد میکنه در آسیای شرقی در عصر ارتباطات و تکنولوژی.... 1400 سال پیش مومن بودند؟ حداقلش اینه که اگر قید کفار نیومده قید مومنین هم نیومده!
مشخصه چی گفته حدیث
- "ولو لالسین" صفت مبالغه است و اغراق داره ، چون چین در اون زمان یکی از دورترین نقاط شناخته شده بوده .این رو من نمی گم ، مفسرین می گند و من درآوردی نیست.همین دلیل کافیه برای اثبات حرف من.
- حدیث مختص اون زمان نیست! در حال حاضر در چین مسلمان داریم
- همون زمان هم احتمال داشته مسلمان در چین باشه (ائمه ما علیهم السلام مختص ایران نبودند و اگر کسی در چین مستعد بوده احتمالش هست رفته باشند و هدایتش کرده باشند ، همین طور ممکن هست مسلمانی به چین رفته باشه ، و همین طور ممکن هست حمعی از جن مسلمان در چین باشند(بعد مسافت برای جن زیاد مطرح نیست)
- حدیث گفته علم و نگفته صرفا علم دین ، خوب معلومه برای تقویت اسلام اگر انسان توانائی داشته باشه زیر زمین هم باید بره و علم روز رو بدست بیاره.
- حدث نگفته از مردم چین ، گفته ولوا بالسین ، یعنی انسان می تونه از طبیعت چین هم بهره علمی ببره.نیاز نیست حتما از شخص بیاموزی
-حتی اگر از شخص هم بیاموزی نیازی نیست او به تو بیاموزه،خودت سعی می کنی ازش علم رو بقاپی (دیداری ، حسی ....)
- وقتی دو حدیث متناقض قابلیت جمع رو دارند ، باید جمعشون کرد نه این که یکیشون رو به سلیقه انتخاب کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۱۱:۴۹, ۲۸/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۴ ۱۱:۵۳ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #104

دکتر (؟!) الهی قمشه ای : اعتقادی به فقه اسلامی ندارم ! + رد فقه اسلامی و اهانت به فقهاء

http://www.aparat.com/v/qIjte

آخر و عاقبت پیروی از غیر اهل بیت و گرفتن معارف دینی از غیر اهل بیت (و از منحرفین و ضالین) گفتن همین حرف هاست ! ایشون حرفایی در این ویدئو میزنن که بسیاری از احادیث معتبره رو رد میکنه ! (البته ایشون نظرات عجیب و غریب دیگه ای هم دارن)

پ . ن : بنده نه مخالف عرفان هستم و نه مخالف فلسفه اما مخالف شدید اخذ اعتقاد و مبنای اعتقادی از غیر اهل بیت (علیه السلام) هستم که کار رو به همین جاها می کشونه !

این هم حضور جناب دکتر (؟!) در مجلس طرب !!! به سبک مولوی :

http://www.aparat.com/v/pql8W
۱۷:۴۵, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #105
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام
صحبت ایشون در مورد فقه اسلامی جای تامل داشتند
البته دوستانی که تخصص دارن نظر بدن بهتره
و لطفا منطقی و بدور از تعصب فقط در مورد عنوان تاپیک(
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای)
گفتگو شود

و اما در مورد احادیثی که ارائه شد به اینجا رجوع کنید

*|* چهار حدیث کلیدی در باب علم و تعلم *|*

با تشکر از دوستان بابت روشنگریشون
۱۸:۱۲, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #106
آواتار
(۷/فروردین/۹۳ ۰:۵۱)al-shia نوشته است:  
کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم)

دوست عزیز شما کامل هستید ؟ بدون هیچ عیب و خطایی ؟ یا میتونید به رتبه و مقامی که این عزیزان رسیدند برسید ؟

همین حرف ها و همین روش ها باعث میشه جوونا به سمت نیچه ها و ... برن.

ستاره‌ای بدرخشید و ماه مجلس شد
دل رمیده ما را انیس و مونس شد
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
بغمزه مسئله آموز صد مدرس شد
طرب سرای محبت کنون شود معمور
که طاق ابروی یار منش مهندس شد
ببوی او دل بیمار عاشقان چو صبا
فدای عارض نسرین و چشم نرگس شد
بصدر مصطبه‌ام ، می‌نشاند اکنون یار
گدای شهر نگه کن که میر مجلس شد
لب از ترشح می پاک کن ز بهر خدا
که خاطرم به هزاران گنه موسوس شد
کرشمه تو شرابی به عاشقان پیمود
که علم بی خبر افتاد و عقل بی حس شد
خیال آب خضر بست و جام کیخسرو
به جرعه نوشی سلطان ابوالفوارس شد
چو زر خرید وجود است شعر من آری
قبول دولتیان کیمیای این مس شد
ز راه میکده یاران عنان بگردانید
چرا که حافظ از این راه رفت و مفلس شد

یک شبی در تاخت جبریل امین
گفت ای محبوب رب العالمین
صد جهان جان منتظر بنشسته‌اند
در گشاده دل بتو در بسته‌اند
هفت طارم را ز دیدارت حیات
تا برآیی زین رواق شش جهات
انبیا را دیده ها روشن کنی
قدسیان را جانها گلشن کنی
اول آدم را که طفل پیرزاد
برگرفت از خاک و لطفش شیر داد
بود آدم بی پدر بی مادری
او بپروردش زهی جان پروری
حلهٔ پوشیدش از عریان خویش
چیست عریان یعنی از ایمان خویش
اولش اسما همه تعلیم داد
وز مسمی آخرش تعظیم داد
بعد از آن در صدر شد تدریس را
درس ما اوحی بگفت ادریس را
در مصیبت نوح راتصدیق کرد
نوحهٔ شوق حقش تعلیق کرد
روی از آنجا سوی ابراهیم داد
صد سبق از خلتش تعلیم داد
در عقب یعقوب را درمانش داد
درد دین را کلبهٔ احزانش داد
سوی یوسف رفت هم سیر فلک
وز ملاحت کرد حسنش خوش نمک
سوی اسماعیل شد جانیش داد
کشته بود از عشق قربانیش داد
کار موسی را بسی غورش نمود
برتر از صد طور صد طورش نمود
از نبی داود را صد راز گفت
سر مکنون زبورش باز گفت
پس سلیمان رادران سلطان سری
داد در شاهی فقر انگشتری
کرد ایوب نبی را نومحل
ملک کرمان با بهشتش زد بدل
رهبر یونس شد از ماهی بماه
کردش از مه تا بماهی پادشاه
تشنهٔ او بود خضر پاک ذات
بر لبش زد قطرهٔ آب حیات
چون سر بریدهٔ یحیی بدید
با حسین خویش در سلکش کشید
سوی عیسی آمد و مفتیش کرد
در هدایت تا ابد مهدیش کرد
دوکمان قاب قوسین ای عجب
در هم افکندند از صدق و طلب
چون چنین عقدیش حاصل شد ز دوست
قول و فعلش جمله قول و فعل اوست
چطور به کسایی که این شعر هارو گفتن به خودتون جرات میدید و میگید سراپا گمراه و سیاهی ! واقعا خجالت اوره.
صحبت های اقای قمشه ای رو باید اینقدر در جهان پخش کرد تا با زیبایی های معنوی انسانیت اشنا شد. کمال در اسلامه ولی زیبایی های معنوی انسانی هم برای کسایی که به بینش دقیقی نسبت به جهان نرسیدند ، میتونه کمک کننده باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Havbb 110 ، آفتاب
۱۹:۲۳, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #107
آواتار
اقای محمد تراست من تو تاپیکی که ایجاد کردم هم عرض کردم

نقل قول:[b] یک وقت هست که آدمی در درست بودن و صحیح بودن مطلب تردید دارد . در اینگونه موارد کسانی که اهل تشخیص نیستند نباید به سخن هرکس گوش‌ کنند ، باید دقت کنند که تحت تأثیر و تلقین چه کسی هستند . اگر در این‌ جهت دقت نکنند بسا هست که از آن راه گمراه شوند . ولی یک وقت هست‌ که معلوم است که حرف طرف درست است ، مثلا واقعا یک کشف علمی در طب‌ ، یا در طبیعی ، یا غیر اینها ، مسلم است که درست است . می‌فرماید در این صورت بروید یاد بگیرید . در احادیث ما از زبان حضرت مسیح عیسی بن‌ مریم ( ع ) نقل شده که فرمود : « خذوا الحق من اهل الباطل و لا تأخذوا الباطل من اهل الحق ، کونوا نقاد الکلام » [بحارالانوار ، ج 2 ص . 96 ] . یعنی حق را بگیرید و بپذیرید ولو از اهل باطل ، اما باطل را هرگز نگیرید و نپذیرید ولو از اهل‌ حق . خودتان صراف سخن و سخن‌شناس باشید .[/u]

جناب مولانا شعرهای زیبا هم دارند که مورد استفاده حتی علما هم در صحبتهاشون قرار میگیره و بنده هم چندین بار تو ارسالهام استفاده کردم
شنونده خودش باید عاقل باشه
اگر جایی ایشون شعر یا بیانی مخالف مذهب اسلام دارند شما باز هم تایید میکنید؟
مسلما نه!

در مورد اقای قمشه ای هم به همین شکل

البته اون سخنان هم بطور مستند باید اورده بشه تا نقد بشه
فعلا تنها حرف از ایشون در این تاپیک 11 صفحه ای, کلیپی هست که اقای الشیعه قرار دادند در مورد فقه اسلامی و اهانت به فقهایی(شهدا) که در نشر شیعه خون دلها خوردند بویژه شهید ثانی و شهید اول

فعلا در همین مورد صحبت کنید

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110
۱۹:۵۸, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #108
آواتار
نقد خوبه ، ولی تهمت زدن به سراپا سیاهی و گمراهی واقعا درست نیست.

صد در صد که نه ، تنها چیزی که میتونم کامل قبول کنم چیزایی هست که توی قران اومده.

مطمئنا هیچ کسی کامل نیست و میتونه گفته هایی داشته باشه که درست نباشند. فکر نکنم کسی در این مورد مشکلی داشته باشه.

دوستان کسی که در مورد چیزی اطلاع نداره و میخواد در موردش مطلبی بنویسه ، اول از خود صاحب حرف سوال کنه ، شاید شبهه ای که داره برطرف بشه و اگر نشد بیاد تا با همفکری هم به نتیجه ای برسیم

از این لینک میتونید مستقیم از اقای قمشه ای سوال بپرسید و خود ایشون هم جواب میدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، rezamohammadi ، پارمیس ، Havbb 110
۲۱:۳۲, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #109

بسم الله الرحمن الرحیم
ببینید ایشون کلمه اولش دقیقا معلوم نیست چی میگن ولی وقتی که ادامه میدن میگن
فقه اسلامی دچار یه مشکلی شده از اول، که فقوا هایی داده که خلاف فطرت آدمی و عقل آدمی و حتی خلاف سنت و قرآن بوده.
( تو پرانتز بگم بر روی صوت ایشون عکس و تصویری گذاشتن که مشخصه مغرضانه است. یعنی نمیشد تصویر دیگه ای گذاشت؟؟
مثل این میمونه که صوت رهبر رو بذاریم و روش تصویری از دوران میانسالی رهبر رو بذاریم که در حال مصرف دخانیات هست.بعد بگیم نظر بدید و نقد کنید. خب اینطور نمیشه)

توجه دوستان رو معطوف می کنم به مکتوبات مرحوم آیت الله العظمی صادقی تهرانی:
[تصویر: c3f9bfa4ebfb3212179e9627674810ffe29c324c.jpg]
منبع این نوشته هم جزوه پاسخ به اتهامات مکتوب هست.
اون کلیپ بیشتر قصد تخریب داره تا نقد. به هوش باشید.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۲۳:۰۵, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #110
آواتار
آقای محمدی بنده منظورم نقد صوت سخنرانی دکتر الهی قمشه ای هست
هرچند با جناب دل خسته موافقم در خصوص پوششی که اقای قمشه ای انتخاب کردند
در هر حال درسته کیفیت صوت کلیپ پایینه اما ایشون نمیگن اعتقادی به فقه اسلامی ندارن
دقیقا یه تیکه کات شده
اینکه ایشون قبلش چی گفتن مهمه

اما!
سخن بعدیشون کاملا مشخصه که اسم میبرن از شهید اول و علامه حلی
بعد در مورد "اجماع" صحبت کردن و این امر رو زیر سوال میبرن!!
در مورد بحث صورتگری هم بنده دوباره باید تحقیق کنم
درخصوص نقل قولی که قرار دادید ایشون اسم فقهارو هم اوردن و درضمن روال فقه اخیر رو تا عصر حاضر بدون هیچ فاکتوری دچار اشکال دونستن!
ان شاء الله دوستانی که تخصص دارند بعدا نظراتشون رو بیان میکنند

.

آقای کبیر این تاپیک برای یکسال پیشه
و دوستان هم نظرشونو گفتن تو این 11 صفحه که ظاهرا شماهمه رو نخوندید
اگر ایشون به شیوه نادرست از الفاظ نامناسب استفاده کردند شما هم همونکار رو کردید پس فرق بین شما و ایشون چیه؟

لطفا دوستان فقط در مورد همون کلیپ مستند صحبت کنند
باتشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]