|
سنگ تمام صداوسیما،شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش معراجی ها
|
|
۱۷:۱۵, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سنگ تمام صداوسیما، شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش «معراجی ها»+سند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این روزها هر شبکه ای از صداوسیما را که برای تماشا انتخاب کنید، با اگهی های پی در پی فیلم «معراجی ها» ساخته ی مسعود ده نمکی مواجه می شوید. به گزارش «تیک» Tik.ir، جدا از آنکه شبکه ی یک، یکی از تهیه کنندگان آخرین فیلم مسعود ده نمکی است، اما میزان تبلیغات فیلم «معراجی ها» به حدی زیاد است که به یک اگهی آزار دهنده برای مخاطبان تبدیل شده است. در کنار سنگ تمام صداوسیما برای فیلم مسعود ده نمکی، برخی دیگر از ارگان ها از جمله شهرداری تهران اقدام به پخش بلیط نیم بها در مساجد و امام زاده ها کرده است. ![]() همچنین، از زمان آغاز اکران این فیلم، برخی از ادارات مسئول در آموزش و پرورش با پخش بلیط نیم بها بسیاری از دانش آموزان را راهی تماشای آخرین ساخته ی مسعود ده نمکی کرده اند. براساس این گزارش، در اختصاص سالن سینما نیز تبعیض های صورت گرفته و به فیلم های نظیر «چ» و «طبقه ی حساس» احجاف شده است. بنابر آمار اعلام شده، «معراجی ها» 82 سالن، طبقه حساس 48 سالن و «چ» 44 سالن در اختیار دارند. فیلم «معراجی ها» تاکنون 2,239,916,000 تومان فروش داشته است. ----------------------- یعنی تبلیغات فیلم بیش از حده !!!!!! آدم مخش دود میاد!!! همه شبکه ها دارن زیرنویس میرن واسه فیلمش !!! بعدشم تبلیغاتش بازرگانی نیستش !!! هر شبکه مجبور به تبلیغشه !!! اگه به زیر نویس نگاه کنین میبینین که زیرنویس شبکه هستش و رایگان!!!!! دارن از بیت المال سوء استفاده میکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن واقعا که !!!! اینجوری میفروشه آقای دهنمکی !!! همین ساری از دانش آموزا پول نیم بها میگیرن میبرنشون فیلم های دهنمکی رو ببینن!!!! آیا این کارا حرام نیست ؟؟؟؟ (از اونجایی که منافع خودشون وسطه اصلا حرام نیست!!! ![]() )
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۴, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
در رسوایی رسما از یک زن خ**ب( با عرض معذرت) دفاع شد...
با اون حرکات زننده در فیلم و نحوه راه رفتنش و اما اکبر ابدی که همیشه در نقش طنز بازی کرده و حالا نقش یک روحانی رو داره...! و شاگردان افراطیش! که رسما همه بچه حزب الهی ها رو آدم های افراطی و ظاهر بین نشون داد...یه جورایی مثل دیدی که فیلم دلشکسته به مخاطبش درباره بعضی بچه حزب الهی ها داد... یادتونه سر اینکه عطاران میخواست یه نقش جدی بازی کنه چقدر بعضی ها ایراد گرفتن... ولی چون فیلم دهنمکی شد....مشکلی نداره! |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)Yaser_h2011 نوشته است: فیلم طبقه حساس به کارگردانی کمال تبریزی تا دهم فروردین در تهران یک میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون تومان و در شهرستان ها 550 میلیون تومان و در مجموع دو میلیارد تومان فروش داشته است.سلام من خودم چند بار تبلیغ این فیلم رو دیدم دقت کنید |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۳:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۴)رضوانه نوشته است: در رسوایی رسما از یک زن خ**ب( با عرض معذرت) دفاع شد... قضیه فیلم رسوایی اگر واقعا بهش نگاه کنید در جامعه به وفور هست من خودم مشابهش رو پارسال دیدم در مورد اون زن خراب شاکر دوست یه زن فاحشه نبود بلکه یه دزد بود که از ظاهرش استفاده میکرد چرا؟ چون وضعش بود و بد تربیت شده بود اگر دین دزدها نبودند این افراد به این وضع نمی افتادند در مورد رسوایی یه مطلبی رو خاطر نشان سازم رسوایی تلفیقی بود از فیلم .... و داستان آقا سید مهدی قوام ماجرای آقا سید مهدی قوامی و زن روسپی ... ..... جنبه اروتیسم داشت ولی ده نمکی اومد از این فیلم مستهجن یه استفاده مفید کرد البته من نمیدونم واقعا همین تلفیق رو کرده یا نه ولی خیلی شبیهند واقعا فکر کردید زنان بدکاره تو جامعه شیطانند و بقیه امامزاده؟ دونه دونه دین دزدهایی که باعث شدند این افراد به این وضع بیفتند از اون زن کمترند اون زن امکان بازگشتش هست ولی کسی که باعث تخریب وجه اسلام شد هیچ راه بازگشتی نداره انقدر خودمون رو بالا نگیریم هو الستار! |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
پس شما فیلم رو متوجه نشدید!
با عرض معذرت! اون خانم کارش دزدی بود ولی آدم مشکل داری هم بود... درکل بحث من نتیجه گیری آخر فیلم بود... من نمیگم کسی تقصیر نداره که این وضع در جامعه به وجود بیاد و قبول دارم کسی که باعث و بانیش باشه گناهش همچین کمتر نیست... ولی حرف من اینه که چرا توی این فیلم از هر مدل وسیله ای برای رسیدن به هدفشون استفاده کردن و به غیر از اون روحانی همه مردم رو افراطی نشون دادن و حق رو هم به اون زن ..... دادن؟! یعنی هرکسی اوضاع مالیش خراب بود باید.....؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۶)عبدالرحمن نوشته است: در مورد مواردی که گفتیدمدیران محترم لطفاً پاکش نکنین چون مثاله: یه روز یه ترکه میره مغازه و میگه آقا ببخشید مام میخواستم با طعم پرتقال... این واقعیت داره... مامان من ترکه و رفته توی مغازه و این سوتی رو داده و در واقع اشتباه کرده. حالا باید تمام ترک ها رو به خاطر این سوتی مسخره کرد؟ دقیقاً در مورد جبهه هم همینه. حالا یکی یه اشتباهی کرده و اومده تو جبهه که جبران کنه. حالا باید تمام تفکر بسیجی و جبهه مورد تمسخر قرار بگیره؟ اصلاً یه چیزی... فیلم شوکران رو میسازن، صنف پرستارا بهشون برخورد میکنه... فیلم سرزمین کهن میسازن بختیاری ها ناراحت میشن... پایتخت میسازن شمالی ها بهشون برمیخوره... اما تنها قشری که هرچی بهشون بگن، حق ندارن جیک بزنن، همین بچه ریشو ها هستنا!!! پدر من جبهه رفته و من ناراحتم که 4 تا اراذل و اوباش نشانگر تفکر بابای منن... کلاً آقای "اسمشو نبر"! گاهی از در دروازه رد نمیشین و گاهی از سوراخ سوزن رد میشین... پ.ن: اینم ضرب ال مثل بود. و اما در مورد پیام خصوصی. قبلاً صابون توهین های شما در پیام خصوصی به تن ما خورده. بنده به هیچ وجه پاسخی نمیدم که بعداً بخوام برای مدیران بفرستم و نشون بدم که چی گفتین که اونا بیان و بهتون هشدار بدن. به قول معروف... آدم عاقل از یه سوراخ دو بار گزیده نمیشه (اینم یه ضرب المثل دیگه است.) اگر در پیام خصوصی حرف بدی زدین، که چرا زدین؟ اما اگه حرف خوبی زدین، چرا ناراحت میشین از این که علنی گفته بشه؟ بنده هم قصد خراب کردن شما رو نداشتم. در پابلیک پاسخ دادم که اگه کس دیگه ای هم این سوال تو ذهنش ایجاد شده، اونم بخونه. سینما دفاع مقدس نما چیزی نیست که کسی بخواد ازش دفاع کنه. سینمای دفاع مقدس واقعی مال امثال حاتمی کیائه که اون وقتی که آژانس شیشه ایش رو تو سینما دیدم، زار زار گریه کردم که این حاتمی کیا از کجا میدونه که بچه جبهه ای ها منفورن؟ واقعی واقعی بود و حرف 80-90 درصد اون قشر. نه حرف تنها عده معدود، اونم با بزرگ نمایی و صرفاً برای قبح شکنی... به قول فامیل دور... من دیگه حرفی برای گفتن ندارم. |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۵)رضوانه نوشته است: پس شما فیلم رو متوجه نشدید! نتیجه گیری آخر فیلم چی بود؟ در دقیقه 100 فیلم وقتی میبینه بخاطر پول نداشتن مجبوره به اون کار تن در بده اونقدر معذبه و داره کفر میگه براتون بگم مردم کوچه و بازار افرادی هستن که من کاملا لمسشون کردم افراد فوق العاده حزب باد و عبد دنیا این فیلم کاملا ملموس بود برای من چون دیده بودم چنین چیزهایی رو امثال آقا شریف تو جامعه ما کم نیستن اینها شیطانند نه امثال افسانه گرچه امثال افسانه باعث بهم خوردن زندگی ها میشن ولی این به چه دلیله؟ اگر این شخص میتونست ازدواج کنه و اسلام بهش معرفی میشد بازم وضعش این بود؟ شما فکر کردید جرم مردهایی که به افسانه نظر داشتند و به دلیل تن ندادن به فحشاشون نسبت بهش تنفر داشتن کمتر از افسانه بود؟ همیشه دید افراد مدعی اسلام اینطوره که افسانه ها شیطانند و افرادی که ازشون کام میگیرن بی گناه شما برید ببینید ویکی پدیا چی میگه همین |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۳)moze84 نوشته است: در مورد پگاه آهنگرانی و ده نمکی هیچ جمله ای بهتر از این به ذهنم نمیرسه:دوست عزیز اینطور نگید من کاری به فیلم اخراجی ها ندارم ولی واقعا خیلی ها بودن که در بدترین وضع ممکن اخلاقی،رفتن جبهه و 180 درجه برگشتن عوض شدن.خاطرات هم به صورت زنده هست و هم به صورت مکتوب.رجوع کنید کم نیست.یادمه یه خاطره ای شنیدم از غواصان رزمنده که یک نفر بوده روزه و نماز حالیش نبوده...شب عملیات هم وقتی خواسته لباس غواصی رو بپوشه انقدر خال کوبی رو بدنش بوده که خجالت میکشیده لباسشو عوض کنه...همون آدم تو همون عملیات شهید شده. رزمنده های ما همه عارف و زاهد نبودن که از آسمون نزول کردن.همشون از جنس خودمون بودن از جنس مردم خیلی عادی...و همینا باعث شدن که جنگمون دفاع مقدس بشه جدای از اون پدر من همیشه میگه توی جبهه ها به جز معنویت 80 70 درصد شوخی و خنده بوده،اونم به خاطره روحیه بالاشون.پس واقعغ این چیزا بوده. اتفاقا نوجوون که بودم یه رمان داستانی جنگی خووندم که شاید 10 11 بار من این رو دوباره خوونی کردم.سبک داستان طنز خالص بود و بسیار هم شیرین بود.پیشنهاد می کنم که حتما بخوونید،کتاب " فرزندان ایران/داوود امیریان"(خاطرات خود نویسنده است." |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۲)masoudmoosavy نوشته است: سلامدرسته من متن رو کپی کردم منم یه چند باری دیدم تبلیغشو ولی چند روزه دیگه تبلیغ نشد انگار دیدن که جلو میزنه از معراجی ها !!! (البته حدسه باز بعضیا حمله نکنن بهم !!!!! ) --------- یه نکته ی دیگه اینکه مدیرا لطفا پستی که گذاشتمو قفل نکنن !!! فقط پستهای من قفل میکنین ![]() دعوا هم نکنین ارزش نداره !!! دعوا میکنین سود نداره که واستون !!! پولشو اونا میبرن درگیریشو شما ها ؟؟؟ |
|||
|
۱:۴۶, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۵۱ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب یاسر میگم که پستاتون اینجوریه!!!!!واقعا ارزششو داره؟ واقعا چرا پستایی میزارین که اگه بار مثبت نداشته باشه بار منفی 100% داره،اونم با یه منبع اینترنتی که اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده؟!! ببینین الان چند نفر باهم درگیر شدن سر هیچ و پوچ،واقعا این خبرها و این موضوعات جز درگیری اونم به دور از منطق نداره! خب من اگه ناظر بودم واقعا پستتون قفل میکردم تا حداقل ادبیاتشو عوض کنین یا یه تحلیل و نقدی بزارید،یا حداقل 4 تا دلیل محکم بیارید. در ضمن تبلیغات توی صدا و سیما حساب و کتاب داره مگه مسابقه دو میدانی که جلو بیفته ؟!لطفن در مورد چیزی که درست اطلاع ندارید.الکی قضاوت نکنید در ضمن اگه هم خیلی نگران فیلم های طبقه حساس و چ هستید با خانواده هماهنگ کنید برید سینما ببینید تا حق اونها هم ضایع نشه! |
|||
|
|
۲:۵۷, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۳ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
نیت زدن ده نمکی سیاسیه
![]() اونایی که امثال ده نمکی رو به خاطر اعتقاداتشون مسخره میکردند و حالا میبینند نمی تونند جلوی فروش فیلم های ده نمکی رو بگیرند؛ مجبورند به هر ریسمانی چنگ بزنند تا انتقامشون رو از امثال ده نمکی بگیرن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سریال های فارسی وان در صداوسیما | A.E | 25 | 7,802 |
۵/دی/۹۵ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: A.E |
|
| معراجی ها ، آخرین فیلم ده نمکی | هادی... | 16 | 6,830 |
۲۲/خرداد/۹۳ ۱:۳۴ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|

![[تصویر: 8177_329.jpg]](http://tik.ir/files/fa/news/1393/1/10/8177_329.jpg)

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)