|
برای ابراهــــیم
|
|
۱۴:۵۱, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اصلا سر ابراهیم درد می کند برای تبر دست گرفتن، رفتن به جنگ بت های نفسانی، دعوا… دعوا با خود و با نفس خود به خاطر خدا… چقدر خوشحال شدم زمانی که خبر بازگشت ابراهیم حاتمی کیا به سینمای دفاع مقدس را دیدم... و چقدر خوشحال تر شدم وقتی خبر تجلیل از این سردار سینمای دفاع مقدس آنهم به دست فرزندان پاکترین یادگاران انقلاب، را دیدم... وقتی همسر شهید تهرانی مقدم اینگونه میگوید: در هنگام تماشای فیلم «چ» نتوانستم تا آخر در سالن بمانم و بیرون آمدم تا نماز شکر بجای بیاورم که همچنان کسانی هستند که یاد شهیدان را زنده نگه دارند و خدا را شکر میکنم امشب در کنار شما بزرگواران قرار دارم. پس باید خیلی امیدوار بود... امید به اینکه هنوز کسانی هستند که ... و چقدر زیبا فرزند عباس جولایی گفت: آن روزی که پدر من تفنگ برداشت مردی دوربین برداشت تا من با چشم غیرت او پدرم را در پلهای خیبر ببینم، تو در عملیات مهاجر سردوشی زدی، در از کرخه تا راین سرگرد شدی و سرهنگیات را با پوشیدن پیراهن یوسف گرفتی پس بیخیال کسانی که چشم ندارند، من سید محمد جولایی فرزند شهیدان همت، جولایی، باقری، نامجو، رستگار و فرزند همه شهیدان این سرزمین با دیدهبان، از کرخه تا راین و آژانس شیشهای گریستهام اما با «چ» هم گریستم و هم بالیدم، آقا ابراهیم به امید روزی که دهها سرلشکر بسازی اما در مورد شهیدان فقط یک آرزو دارم آن هم اینکه پس از ساختن آخرین فیلم دفاع مقدسیات در 100 سالگی به شهادت برسی. لازم دیدم در تالار بیداری اندیشه، یه جایی باشه برای عرض ارادت خدمت این عزیز ... جای ابراهیم حاتمی کیا در قلب ما خانواده شهداست. همواره درهنگام تماشای فیلم های ایشان در حین مخاطب بودن گویی که مشغول درد دل کردن هستیم. خدا قوت زبان شیوای بغض های ناگفتنی... اشک مجال نمی دهد برای نوشتن در نهایت تنها جمله ای از سید اهل قلم: دل من يك شقايق است، خونين و داغدار.
اي بلبل عاشق،
جز براي شقايقها مخوان!
پ ن : دوستان لینکهای تصویری زیبایی در خبرگزاری فارس هست. من نتونستم اینجا بیارم
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۵, ۱۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
خاطرات کودکی حاتمیکیا در «دلواره» مراحل ساخت و پشت صحنه فیلم سینمایی « آژانس شیشه ای » ساخته ابراهیم حاتمی کیا، چهارشنبه 20 اسفند ماه در برنامه « یک فیلم ، یک تجربه » نمایش داده میشود. ![]() مستند «یک فیلم، یک تجربه» ساخته ناهید دل آگاه سلسله برنامهای است که در آن به بررسی یک فیلم همگام با فیلمساز آن پرداخته میشود و این بار در مستند « دل واره» ساخته امید نجوان به سراغ ساخته تحسین آمیز حاتمیکیا میرود و در مصاحبه با عوامل و بازیگران این فیلم خاطرات ساخت آن را مرور میکند. ضمن این که بخشی از خاطرات کودکی حاتمیکیا نیز در این برنامه از زبان خودش تعریف میشوند. «آژانس شیشهای» روایتی از زندگی عباس است. یک بسیجی شهرستانی که ترکش خمپارهای را کنار شاهرگ گردنش از دوران حضورش در جبهه به یادگار دارد، به اصرار همسرش نرگس برای معاینه به تهران می آید و در خیابان با همرزم سابقش کاظم روبه رو می شود که با اتومبیلش مشغول مسافرکشی است و..... در این فیلم پرویز پرستویی ، رضا کیانیان ، حبیب رضایی ، اصغر نقی زاده و.... ایفای نقش کرده اند. مجموعه «یک فیلم، یک تجربه» از شنبه تا چهارشنبه هر هفته، ساعت 23 از شبکه مستند سیما پخش میشود. |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
فیلم سینمایی «چ» دوشنبه سوم عید نوروز 94 ساعت 18 عصر برای پخش اول شبکه افق پخش می شود. قابل توجه دوستانی که الان موفق به دیدن این فیلم نشدند
![]() |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲۰/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۴ ۱۲:۵۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
ابراهیم حاتمیکیا در مراسم بزرگداشت خود اظهار داشت: تصور و پیشبینی نمیکردم مجلس اینگونه با وسعت باشد، فکر میکردم مجلس محدودی باشد اما خوب شد که از قبل نمیدانستم چرا که خوف مرا برمیداشت؛ الحمدلله، ممنونم از همه شما که وقت گذاشتهاید ما هم قدردان شماییم.
حاتمیکیا تصریح کرد: واقعیت این است که نمیتوانم بگویم؛ نباید چنین مراسمی برگزار شود چون من نفر اول و آخر برگزاری این نوع مراسم نخواهم بود ولی دیگرانی هم هستند که باید دیده شوند.
این کارگردان سینما ضمن بیان اینکه صبح امروز برای تحقیق جایی به سرمیبرد و نیاز داشتم برای فیلم مستندم از هواپیمایی استفاده کنم توضیح داد: صبح امروز برای کاری به جایی رفته بودم نیاز داشتم صحنههایی را برای کار مستند از هواپیما ضبط کنم به مسئول آنجا گفتم برای این کار بودجه ندارم ولی آنقدر ارتباط دارم که اگر لازم باشد نامه بیاورم، حتی اسم آقای روحانی را هم گفتم و عرض کردم که اعتبار دارم و میتوانم از ایشان نامه بیاورم که هواپیما را در اختیارم قرار دهید. ایشان گفت هیچ نامهای نمیخواهیم همین که خودتان آمدید اعتبار محسوب میشود، این هواپیما در اختیار شما...
کارگردان «از کرخه تا راین» گفت: اتفاقی که صبح رخ داد برای من هم باعث شادمانی است و هم ترس به همراه دارد، کمی خوف میکنم. چنین حسی در ما وجود دارد وقتی که عکسمان بزرگ میشود،خوف میکنیم. ولیکن ما کارمان تبلیغ است و این چیزها ما را گول نمیزند این ها نمیتواند اتفاق عجیبی باشد اگر چه نمیتوانیم احترام عزیزان را فراموش کرده و نادیده بگیریم.
حاتمیکیا تاکید کرد: روزگاری که حدود 45 سال یا کمتر از آن سن داشتم سوژههایی بود که به آنها فکر میکردم تا انجامش دهم حتی بر دیوار دفترم سوژهها را ثبت میکردم اما زمانی احساس کردم وقتی نخواهم داشت به آنها برسم. اما احساس وظیفه میکنم و حس میکنم آنقدرها هم وقت برایم باقی نمانده. خدا را شاکرم کارهای بزرگی صورت گرفت البته خودم را هم گول نمیزنم زیرا آقا مرتضی به ما یاد داد که خودمان را گول نزنیم «الاعمال به النیات».
احساس میکنم از زمان عقب افتادهام
«دیدهبان هنر انقلاب» با بغض سخنانش را ادامه داد و گفت : نمیدانم چرا چند وقت است تصویر بچه افغانی که در سوریه میجنگد و داعش سرش را بریده از جلوی چشمم مدام عبور میکند، هر بار میآیم (بغض) ... خجالت میکشم (بغض)... که در سوریه نبودم و این نوجوان ... احساس میکنم عقب افتادهام زیرا در زمانی خود را پیشرو میدانستم وقتی جبهه آنقدر وسعت گرفت، میبینیم که خیلی عقب هستیم (بغض)... نه من کار زیادی نکردم .
ای کاش در میان رزمندگان بودم
این هنرمند انقلابی ضمن تقدیر از محبت سردار قاسم سلیمانی در نامهای که بعد از دیدن فیلم سینمایی «چ» منتشر شد، ابراز داشت: حاج قاسم محبت دارد که مرا میبیند من خاک پای او هستم واقعاً دلم میخواست که این جسارت را داشتم که میان این بچهها و رزمندهها باشم.
وی افزود: یک وقتی میگفتم بچههای نیروی قدس چکار میکنند؟ آن روزگار تمام شده حالا ما سرداریم... حالا ما هستیم؛ بعد از جریان بوسنی این احساس را داشتم. وقتی داعشیها به میان آمدند موضوع خاورمیانه مطرح شد، آن روز دیدم که چقدر عقبیم و حرفهایی برای گفتن داریم و عالم سینمای ما با این حرفها غریب است.
جشنواره فجر جای افتخار برای جمهوری اسلامی ایران ندارد
کارگردان فیلم «چ» گفت: این موضوعاتی که گفتم مساله عالم سینمای ما نیست حتی مساله مسئول ما هم نیست که وارد این حوزه شود، ما همچنان گیر کوچهپسکوچههای تنگ هستیم که به این مساله میپردازیم ولی شرمم میآید از جشنواره فیلم فجر زیرا جای افتخار برای جمهوری اسلامی ایران ندارد که جشنوارهاش اینگونه باشد این موضوع سر را زیر برف کردن است.
حاتمیکیا با بیان اینکه مخاطب سخنانم آقای ایوبی نیست گفت: معتقدم مدیران از جمله آقای ایوبی مهمانند صحبت من با مسئولین اصلی این حوزه است. جمهوری اسلامی کجا و از این ارزشها و حرفها کجا؟ جای آن پاسدارانی که در سوریه شهید میشوند کجای سینماست؟ این حرفها کجاست؟ کجای منظومه هنر ایران این افراد جای می گیرند تا بتوانیم از آنها صحبت کنیم؟ شاید بچههای مستند بتوانند بخشی از حرفها را بزنند. این موضوعات مهم کجا جای می گیرد که باید درباره آن حرف بزنیم؟
حاتمی کیا به خاطرهای اشاره کرد و گفت: روزی یکی از بچهها دستش سرصحنه آسیب دید و فریاد زد من برای سینمایی دستم را از دست میدهم که ارزش ندارد . ایشان را به بیمارستان رسانیدیم خوشبختانه مشکلی نبود و آسیب جدی نبود بعد که وضعیت ایشان بهتر شد گفتم عزیزم اگر برای سینما آمدی و دستت آسیب دیده باختی! اگر برای ارزشی بزرگتر آمدی اگر جانت را هم بدهی اشکالی ندارد. من هم دلم می خواهد اگر سرصحنه بمیرم با این ارزش بمیرم نه صرفاً برای هنر سینما باشد.
وی در پایان گفت: خدا عاقبتمان را به خیر کند آقای شرفالدین دعا کنید در بستر نمیرم، دعا کنید عاقبت به خیر شویم.
و ابراهیم همچنان زنده است و بیدار .... البته اگر خرس خاله ها بگذارند
|
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
حاتمی کیا : خاک پای حاج قاسم هم نیستم / دعا کنید در بستر نمیرم...
این جشنواره اصلاً جای افتخار ندارد... برای دانلود |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
![]() ابراهیم حاتمیکیا امشب در یادواره شهدای تیپ فاطمیون که در سالن صبا برگزار شد، اظهار داشت: در جنگ تحمیلی علیه ایران بچههایی از همه ایران رفتند جنوب و جنگیدند و همه فهمیدند باید دفاع کرد و البته بخشی از آن وطنپرستی بود
وی افزود: وقتی بحثی به نام سوریه پیش آمد با مصائب سخت خود برادران افغان ما که در ایران مهاجر هستند به سوریه میروند و در واقع این موضوع واقعا جهاد فیسبیلالله است حاتمیکیا بیان داشت: امروز این کوچ مقدسی که مهاجران به سوریه داشتهاند جای تقدیر دارد و امیدوارم قدرت آن را داشته باشم تا اشارهای در این ارتباط در هنر داشته باشم و بتوانیم این افراد و مهاجرین افغانی را به تصویر بکشیم |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
از زمان اولین همکاری حاتمی کیا و پرستویی در فیلم مطرح «آژانس شیشهای» حدود 20 سال میگذرد. در این دو مدت این دو هنرمند در پروژههای «به نام پدر»، «موج مرده»، «روبان قرمز» و سریال «خاک سرخ» با یکدیگر همکاری داشتهاند. حالا حاتمی کیا با پرستویی برای ایفای نقش اصلی فیلم «بادیگارد» تازهترین اثر سینماییاش به تفاهم رسیده است. فیلمی که درباره زندگی بادیگاردهای شخصیتهای سیاسی است و به مسائل و چالشهای این قشر میپردازد. قشری که همواره باید آماده به خطر انداختن جان خود برای دفاع از شخصیتهای طراز اول کشور باشند اما مناسبات و روابط انسانی فراوانی هم دارند. حاتمی کیا سالها به دنبال ساخت این فیلم بوده و تحقیقات میدانی فراوانی برای این پروژه داشته و بادیگاردهای مختلفی با وی مصاحبه کردهاند اما هیچگاه شرایط ساخت این فیلم فراهم نشده است. در ماههای اخیر اقبال مخاطبان سیما از پروژه «آسمان من» که به زندگی افراد فعال در گارد امنیت پرواز میپردازد، حاتمی کیا را برای پی گیری این پروژه سر شوق آورده است. حاتمی کیا در پروژه جدیدش علاوه بر کارگردانی بهعنوان «تهیهکننده» نیز حضور خواهد داشت و شنیده میشود «پژمان لشگری پور» مجری طرح این پروژه خواهد بود. طبق اطلاعات دریافتی سرمایه ساخت این فیلم نیز از سوی یکی از نهادهایی که اخیراً در حوزه سریال سازی و فیلمسازی فعالشده تأمین خواهد شد. منبع:سینما حقیقت
|
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بابک حمیدیان نیز که برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل مرد برای فیلم «چ» و «روز رستاخیز» از سی و دومین جشنواره فیلم فجر بود، به تیم فیلمسازی حاتمی کیا برای فیلمسینمایی «بادی گارد» پیوست. از طرفی مریلا زارعی بازیگر توانمند سینمای ایران هم پس از سه تجربه بازی در فیلمهای «دعوت»، «گزارش یک جشن» و «چ» برای چهارمین بار در «بادی گارد» مقابل دوربین ابراهیم حاتمیکیا به نقشآفرینی خواهد پرداخت. از بازیگران فیلم «بادی گارد» حضور پرویز پرستویی و فرهاد قائمیان حتمی است. بدیهی است که طی روزهای آینده و همراه با بازنویسی نهایی فیلمنامه بازیگران جدیدی به پروژه اضافه خواهند شد. فهرست عواملی که تاکنون همکاریشان با ابراهیم حاتمیکیا در این پروژه قطعی شده بدین شرح است: نویسنده و کارگردان : ابراهیم حاتمی کیا، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، مدیرتولید: محمدصادق آذین، مدیر پروژه : احسان محمد حسنی، مدیر صدابرداری: بهمن اردلان، تدوین: مهدی حسینیوند، طراح صحنه و لباس: دکتر محمدرضا شجاعی، طراح چهرهپردازی: ایمان امیدواری، مدیر جلوههای ویژه: هادی اسلامی، مدیر برنامهریزی: علیرضا صالحی، بازیگردان: رضا بختیاری، عکاس: اسماعیل حاتمیکیا، مدیرتدارکات: محمدرضا صادق، مستندسازی پشت صحنه: یوسف حاتمیکیا و مجریطرح: پژمان لشکریپور. موسیقی اش را هم خدا کند بدهد به استاد انتظامی.
![]() |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۳۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بعد از پیوستن پرویز پرستویی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان، بهنوش طباطبایی،امیر آقایی، دیبا زاهدی، محمود عزیزی و فرهاد قائمیان به «بادیگارد»، عوامل این فیلم برای پیوستن داریوش ارجمند به این پروژه هم وارد مذاکره با او شدهاند و داریوش ارجمند هم بازیگر جدید فیلم حاتمیکیاست. داریوش ارجمند سابقه یک بار همکاری با ابراهیم حاتمیکیا را در فیلم «گزارش یک جشن» دارد و به نظر میرسد با پیوستن او به این فیلم، لیست بازیگران اصلی فیلم تکمیل شود. پ ن : چه شود
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13930718000374_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/07/18/13930718000374_PhotoA.jpg)

![[تصویر: 67042305454984924617.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/67042305454984924617.jpg)