|
آیا واقعا خلفا بر ائمه فضیلت داشتند؟
|
|
۱۹:۰۰, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۵:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر محبین اهلبیت علیهم السلام
اهلسنت اعتقاد دارند که ابوبکر و عمربن خطاب العیاذبالله از امیرالمومنین علی علیه السلام افضل هستند!!!! به نظر شما این ادعای آنها تا چه حد معقول است؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۴, ۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم این کاربر (سنی کم سواد) کیه یا چیه!
ولی به نظر بد نیست این شبهه تایپیک بشه تا توجه بیشتری بهش جلب بشه اگه شما مخالفتی ندارید،توی یکی از بخش ها این شبهه مطرح بشه،تا متخصص تر ها هم نظرشون رو بگن. |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شیعه یعنی «پیرو». هر کسی پیرو هر کسی یا چیزی باشد، شیعهی او محسوب و اطلاق میگردد. خواه مادی باشد یا معنوی، انسان باشد یا جماد، حق باشد یا باطل. لقب «شیعه» بر پیروان حضرت علی علیهالسلام نیز از زمان پیامبراکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده و واضع این لفظ برای پیروان ایشان نیز شخص پیامبراکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده است. لفظ شیعه در سوره صافات سوره صافات، آيه 83
و ان من شيعته لابراهيم.
و به راستي که از جمله ي شيعيان او (نوح) ابراهيم است. |
|||
|
|
۶:۳۴, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بله
به نظر میرسه هدف چیزی جز سفسطه نیست! ![]() و الا برید ببینید کلمه ی «سنت» هم به شکل مثبت و منفی در قرآن به کار رفته... . این ها به جای این که عقیده ی شیعه رو ببینند،میرن چنین بازی هایی در می آرن. |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۶ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با این کلام الهی ابراهیم خلیل الله ،یک شیعه است آن هم شیعه نوح که تنها
فرزندان او در زمین باقی ماندند . ابراهیمی که جد اعلای پیامبر سید المرسلین است وافضل بر دیگر انبیاءالبته به جز رسول الله . تنها پیامبری که سلام بر او همراه آل اوست همانند پیامبر ختمی مرتبت . ابراهیم خلیل الله مسلم هم در قرآن نامیده شده است . مناظره در شیعه آنلاین را من دنبال کردم ،مناظره کننده شیعی به راحتی مناظره کنندگان اهل سنت ووهابی را شکست داد . چند مناظره کننده سنی ووهابی که همگی دارای تحصیلات حوزوی در سطوح بسیار بالا بودند، اما مناظره کننده شیعه یک دانشجوی زبان خارجی بدون هیچ تحصیلات حوزوی بود .اما چنان دروغ هایش را برملا کرد که همه فرار بر قرار ترجیح دادند وهمگی از مناظره کنار کشیدند . اتفاقی که در مناظره عایشه ووحید 110 افتاد در این مناظره هم اتفاق افتاد ،فحاشی وتهمت به شیعه وملامت شیعیان . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا بين امير مؤمنان على و خلفا پيوند سببى بود؟ | mahdy30na | 0 | 1,097 |
۶/اسفند/۹۳ ۲:۱۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تاپیک مراجعات (مشروح) مباحثه در مورد اثبات خلفا و امامت | وحید110 | 4 | 2,261 |
۲۵/بهمن/۹۲ ۵:۲۷ آخرین ارسال: وحید110 |
|