کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: از وضع تالار راضی ...
هستم
نیستم ( چرا ؟ )
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
۱۱:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان!Smile

به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟Huh
من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... .
تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن )
احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده،
امسال سال فرهنگه،اینترنت نقش مهمی توی فرهنگ جامعه داره.
سایت های «ارزشی» اینترنت خیلی زیاد نیستند.
بیداری اندیشه چه نقشی این وسط داره؟؟!Blush

شاید هم احساس من ارتباطی به تالار نداره...
نظر شما چیه؟Confused
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، شیدا ، لبخند خدا ، Aryha ، Havbb 110 ، مجید املشی ، Bahar ، Hadith ، fazel ، Tolou ، میرزا احمد ، fiftynine ، zahra11 ، قلب ، حسن عزتي ، السا ، صبح صادق ، اسکای ، Farzaneh ، neyestan23 ، ساقی ، sarallah ، ali0077 ، بیداری12 ، soshiant ، محیصا ، أین المنتظر ، fafa* ، ترنم ، aleerz ، عبدالرحمن ، blue.blood ، صبا ، Mitsonary ، حوریه سادات ، عبداللهی ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق ، شیعه تنوری ، ساجد

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۶, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول:این پست یکی از مدیران تالار هست که تا جایی که یادمه از بدو تاسیس تالار مدیر بوده اند. [تصویر: happy.png] برو استخر ... و ... خوش بگذرون ... حال کن... مدیر عزیزمون یادشون رفته یه کلمه ی دیگه هم کنارش بذارند یا شاید به قرینه ی معنوی حذف کردند.
گناه کن!
اولا هر حرفی و هر ارسالی در تاپیک خودش باید بررسی شود ......هر حرفی یک مخاطبی دارد ...یک 15 ساله ممکن است بهش گفته شود برو ازدواج کن ..بر اساس روحیات و پتانسیل هر فرد فرق می کند ...باید دید مخاطبش چه کسی بوده است ... نه اینکه یک ارسال رو از یک تاپیک بردارید قبل و بعد و فضای آن تاپیک را cut کنید و بعد بیاورید در یک تاپیک دیگر و بعد بر اساس ظن خودتون تفسیرش کنید و نیت درونیتون رو به مخاطب الغا
ثانیا توصیه به درس خواندن و استخر و دریا رفتن و تفریح کردن در سن 15 سالگی از دید شما قرینه معنوی گناه کردن است؟؟DodgyDodgy
بعد شما با این تفکراتتون می گویید مدیران کاربران را به اسلام بد بین کرده اند؟؟؟ DodgyDodgyDodgy

نقل قول:مواجه می شویم.
کوچکترین در نظر بعضی اشخاص یعنی خخخخخ کوچیک [تصویر: happy.png]
کوچکترین کی از نظر مدیری این "خخخخ" تعبیر شده است؟؟
هر حرفی و هر نقدی باید مصداق عینی داشته باشید تا متناسب با فضای آن تاپیک بررسی شود ...

نقل قول: من تقریبا سه سال هست عضو این تالارم ، ولی تابحال اینقدر ندیده بودم آدم در یک برحه ی زمانی کوتاه بن و محروم شوند.

نقل قول:یکی بدلیل توهین به جمهوری اسلامی ایران ، یکی ... یکی ... اکثرا هم بخاطر این که ریزبینی مدیر های عزیزمون باعث طرد شدن فرد از اسلام میشه. حفظ حرمت دوجانبه اس.

تو این چند ماه اخیر هم فقط یک محروم دائمی داشتیم ....آن هم به خاطر فحاشی و استفاده از الفاظ بسیار رکیک بعد از التیاماتوم نهایی بود که توسط سه تا از مدیران به وی داده شده بود ...
یک مورد محدودیت دائم دیگر هم البته بود ...با وجود حرف ها ناشایست و عدم توجه به تذکرات با عذر خواهی تضمین عدم تکرار بعد از یک روز بخشیده شد
محرومیت و محدودیت هر فرد به طور کامل برای فرد مورد نظر تشریح شده ...
محدودیت های مدت دار هم همیشه بوده و تغییری نکرده است
دلائل محدودیت ها هم چون خیلی از تالار های دیگر عمومی اعلام نمی شود ...
هر چند یک فرد فحاشی کند و حرف رکیک بزند باز ما آبروش رو نمی بریم ...
این به خاطر رعایت مسائل اخلاقی است
و گرنه اکثر تالار های دیگر عمومی مطرح می کنند ...

نقل قول: خلاصه من هم دارم این تالار رو هم به خاطر ضعف مدیریتی ( که در سال جدید به وجود اومده) و همچنین نبود مدیران عزیز و خسته شدن از خوندن تاپیک های ازدواج و درست کردن سوسیس کالباس خونگی [تصویر: mat.png] ، ترک می کنم.
موفق باشید

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، نرگس مهدوی
۱۲:۲۸, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۷ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #42
آواتار
با سلام خدمت عزیزان
اتفاقا یکی از معضلات اصلی اینه
من نمیدونم مدیران عزیز چرا اصلا شرکتی در مباحث ندارن این دو سه ماهی که اینجا بودم اصلا هیچی ازین مدیران به ما نرسید .
اصن هیچچچچچیااا
اقای عزیز اگه حرف من غلطه جوابمو بده اینجا اومدم شمایی که از من خیلی بیشتر میفهمی ذهن منو بیدار کنی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، حوریه سادات ، فدايي ولايت
۱۲:۴۲, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #43
آواتار
نقل قول:اولا هر حرفی و هر ارسالی در تاپیک خودش باید بررسی شود ......هر حرفی یک مخاطبی دارد ...یک 15 ساله ممکن است بهش گفته شود برو ازدواج کن ..بر اساس روحیات و پتانسیل هر فرد فرق می کند ...باید دید مخاطبش چه کسی بوده است ... نه اینکه یک ارسال رو از یک تاپیک بردارید قبل و بعد و فضای آن تاپیک را cut کنید و بعد بیاورید در یک تاپیک دیگر و بعد بر اساس ظن خودتون تفسیرش کنید و نیت درونیتون رو به مخاطب الغا
ثانیا توصیه به درس خواندن و استخر و دریا رفتن و تفریح کردن در سن 15 سالگی از دید شما قرینه معنوی گناه کردن است؟؟DodgyDodgy

مخاطب این پست شما براساس این که مدیر هستین کل جوانانی است که در این تالار حضور دارند ، نه صرفا فدایی ولایت ، هرچند با شناختی که از ایشون دارم ، ایشون در حدی هستند که از پس یک خانواده برآیند در هر دوحالت ، حرف شما محکوم است. این که تشویق نکنیم کسی رو به ازدواج یک حرف هست ، و اینکه مانع ازدواج کسی شویم حرف دیگر... راه بهشت نشون نمی دیم ، راه جهنم هم نشون ندیم مدیر عزیز. Smile

نقل قول:بعد شما با این تفکراتتون می گویید مدیران کاربران را به اسلام بد بین کرده اند؟؟؟ DodgyDodgyDodgy

همه ی مدیران خیر ، خوشبختانه اکثرا مدیر های باسوادی داریم در بینمون ، ولی اینکه حضور ندارند ، باعث میشه کاربرهایی که تازه در این عرصه قدم گذاشته اند به دلیل عدم وجود خط مشی صحیح به گمراهی کشیده شوند...

نقل قول:کوچکترین کی از نظر مدیری این "خخخخ" تعبیر شده است؟؟

منظورم خیلی خیلی بود.

نقل قول:ثانیا توصیه به درس خواندن و استخر و دریا رفتن و تفریح کردن در سن 15 سالگی از دید شما قرینه معنوی گناه کردن است؟؟

جوانی که 15 سال داره ، تا 25 سالگی ، گپ 10 ساله وجود داره ، یک روز بره استخر ، یه روز بره دریا ، روز بعدی رو چیکار میکنه؟ Smile

نقل قول:تو این چند ماه اخیر هم فقط یک محروم دائمی داشتیم ....آن هم به خاطر فحاشی و استفاده از الفاظ بسیار رکیک بعد از التیاماتوم نهایی بود که توسط سه تا از مدیران به وی داده شده بود ...

در نتیجه الان اگر کسی به دلیل عدم شناخت صحیح رهبر ، به ایشان فحش دهند ، باید اعدام گردند؟ اصلا دلیل این برخورد ایشان چه بوده است؟ ایشون گفتند وقتی مسئولین سرشون انداختند پایین و کاری نمی کنند ، شما محروم می کنید که بله ، به دلیل توهین به جمهوری اسلامی ایران. Mat

نقل قول:محدودیت های مدت دار هم همیشه بوده و تغییری نکرده است
دلائل محدودیت ها هم چون خیلی از تالار های دیگر عمومی اعلام نمی شود ...
هر چند یک فرد فحاشی کند و حرف رکیک بزند باز ما آبروش رو نمی بریم ...

اگر آبروی کسی رو نمی برید ، پس اون کلمه ی "محروم از حضور" چیست؟ Smile خانوم میثاق هم محروم شده اند ، ایشان که اهل فحاشی و ... نبود ایشان چطور؟

اکثر محرومیت ها و حذف تاپیک و پست ها به دست شما النور عزیز صورت می گیرد ، آیا مدیران دیگر خوابیده اند ، یا نه شما اینقدر تیزبین هستید؟ این پست ها رو هم بعد چندتا گفتگوی دوستانه لابد می خواهید حذف کنید؟Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، نرگس مهدوی
۱۲:۵۲, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۳:۱۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #44
آواتار
نقل قول:فقط چند بار بدون هیچ دلیل منطقی پستای مارو پاک کردن ، اقای عزیز اگه حرف من غلطه جوابمو بده اینجا اومدم شمایی که از من خیلی بیشتر میفهمی ذهن منو بیدار کنی .
دلیلش به شما توضیح داده شده است
وقتی توهین می کنید ارسال شما حذف می شود
خواهان بحث و گفت و گو هستید؟
پایه ای ترین نکته و ابتدایی ترین چیز رعایت ادب و عدم توهین است
بخواهید می تونم ارسال اخیرتون که حذف شده رو عمومی مثال بزنم و بررسی کنیم علت حذفش رو ...

نقل قول:مخاطب این پست شما براساس این که مدیر هستین کل جوانانی است که در این تالار حضور دارند ، نه صرفا فدایی ولایت ، هرچند با شناختی که از ایشون دارم ، ایشون در حدی هستند که از پس یک خانواده برآیند در هر دوحالت ، حرف شما محکوم است. این که تشویق نکنیم کسی رو به ازدواج یک حرف هست ، و اینکه مانع ازدواج کسی شویم حرف دیگر... راه بهشت نشون نمی دیم ، راه جهنم هم نشون ندیم مدیر عزیز. [تصویر: happy.png]
اولا این نظر شماست که مخاطب من مدیر همه جوانان است ...مخاطب من فقط اقای فدایی ولایت بود ... برداشت شخصیتون رو نظر من اعلام نکنید
ثانیا شما برداشتتون این بود که ایشون توانایی تشکیل خانواده را دارد ... آیا نظر همه این است؟؟ همه باید طبق نظر شما نظر بدهند؟؟ همه بر اساس ظن شما باید گمان کنند؟؟

نقل قول:جوانی که 15 سال داره ، تا 25 سالگی ، گپ 10 ساله وجود داره ، یک روز بره استخر ، یه روز بره دریا ، روز بعدی رو چیکار میکنه؟ [تصویر: happy.png]
لابد از نظر شما بعدش همه می روند گناه می کنند؟
ارسال من رو کامل خوندید؟؟
ندیدید نوشتم باید درس بخونی؟ کنکور بدهی ...پخته تر شوید؟
بعدش باز وقتی شروع کردن به پرداختن به این مساله تایپک های موازی آن ایجاد کردم تا همان فرد با واقعیات رو به رو شود و عقلانی و اسلامی رفتار کند
در برابر مساله ازدواج

پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج

که هنوز باز است ...

نقل قول:در نتیجه الان اگر کسی به دلیل عدم شناخت صحیح رهبر ، به ایشان فحش دهند ، باید اعدام گردند؟ اصلا دلیل این برخورد ایشان چه بوده است؟ ایشون گفتند وقتی مسئولین سرشون انداختند پایین و کاری نمی کنند ، شما محروم می کنید که بله ، به دلیل توهین به جمهوری اسلامی ایران.
ادب بدیهی ترین چیز در تالار است ... احترام به اعتقادات طرف مقابل از پایه ای ترین مسائل است ... توهین به رهبری هم که مثال زدید از نظر قانون هم جرم است و مجازات دارد .... این ها قوانین تالار ماست ... کسی رعایت نکند محروم می شود

نقل قول:اگر آبروی کسی رو نمی برید ، پس اون کلمه ی "محروم از حضور" چیست؟ [تصویر: happy.png] خانوم میثاق هم محروم شده اند ، ایشان که اهل فحاشی و ... نبود ایشان چطور؟
محروم از حضور کمترین مساله است .... دلیل محرومیت به کسی توضیح داده نمی شود
هر کسی به دلیلی محروم می شود ...یکی به خاطر فحاشی
فردی به خاطر دلائل دیگر
هیچ کاربری جز خود فرد هم بهش اطلاع رسانی نمی شود ... ((مگر در حالات خاص))
نقل قول:اکثر محرومیت ها و حذف تاپیک و پست ها به دست شما النور عزیز صورت می گیرد ، آیا مدیران دیگر خوابیده اند ، یا نه شما اینقدر تیزبین هستید
چون بیشترین بخش ها زیر نظر بنده هست و جنجالی ترین بخش ها هم همین طور ....
بخش هایی که تا به حال چندین ناظر عوض کرده اند و اکثرا به خاطر توهین کاربران بهشون دیگر در جمع ما نیستند ...
ولی من کسی فحش بدهد و ادب را رعایت نکند و بخواهد جو سازی کند و نظم تالار را بهم بزند این اجازه را بهش نخواهم داد
موفق باشید
۱۲:۵۳, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
ببینید بچه ها!
یه بار یه آخوندی رفته بود بالای منبر و داشت از فضائل امام علی (علیه السلام) میگفت...
میگفت هر کی مثل این آدم باشه که از حوض کوثر میخوره...
خصوصیات خیلی تاپ و بارز امام (علیه السلام) هم میگفت...
یهو یه یارو از وسط جمع بلند شد و داد زد که یهو بگو امام علی (علیه السلام) خودش از حوض کوثر آب میگیره و خودش هم میخوره دیگه..."
حالا حکایت این تالاره...
نمیشه که ما خودمون مطلب تهیه کنیم و خودمون هم نظراتمون رو پایینش بگیم و خودمون هم به هم اعتبار بدیم و خودمون هم خودمون رو به راه راست هدایت کنیم...
یه وقتایی مدیران مشارکت نمیکنن که بچه ها خودشون مطلب رو به دست بگیرن و خودشون مشارکت کنن...
آقای میتسونری به من لطف داشتن!
اما به بقیه شاید کم لطفی کردن...
مثلاً برین پست های اخیر آقای سید ابراهیم رو ببینید، ایشون مدیر بسیار پر کاری هستن...
بعدشم مدیران هم مثل شما انسان هستن و ممکنه براشون مشکلی پیش بیاد...
ممکنه مسافرت برن یا مریض بشن...
ممکنه در شرف ازدواج باشن و الآن مگس ها رو هم شبیه بلبل میبینن و الآن وقت ندارن بیان اینجا ما رو هدایت کنن...Big Grin
من فکر میکنم پویایی تالار یک رابطه دو طرفه است...
یعنی مادامی که شما فعالیت نداشته باشین و مدام غر بزنین، مدیرا هم دست و دلشون به نوشتن نمیره...
و مادامی که مدیرا دست و دلشون به نوشتن نره، کاربرا هم رغبت به مشارکت ندارن...
من خودم با یه ذوقی داشتم چند تا تاپیک رو جلو میبردم...
اینقدر بچه ها آیه یاس خوندن و غر زدن که این چیه و به درد نمیخوره که دلسرد شدم و رفت پی کارش...
یه همچین آدم نقد ناپذیری هستم منBig Grin
از شوخی گذشته...
شماها مشارکت سالم داشته باشین، من به شما قول شرف میدم که مدیران هم فعال میشن...
خوبه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، mahdy30na ، مصباح ، یاســین
۱۳:۱۰, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام
این نکته رو خوب گفتین چون روحیه از ادم گرفته میشه و کارهاش نمود پیدا نمیکنه .

(۱۰/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۳)زینب خانوم نوشته است:  یعنی مادامی که شما فعالیت نداشته باشین و مدام غر بزنین، مدیرا هم دست و دلشون به نوشتن نمیره...
و مادامی که مدیرا دست و دلشون به نوشتن نره، کاربرا هم رغبت به مشارکت ندارن...
من خودم با یه ذوقی داشتم چند تا تاپیک رو جلو میبردم...
اینقدر بچه ها آیه یاس خوندن و غر زدن که این چیه و به درد نمیخوره که دلسرد شدم و رفت پی کارش...

بعضی وقتا فقط میبینی درجا پشت هم تشکر میخوره یه پست و هیچ خونده هم نمیشه چون فلان دوست و همکار نوشته.
اگه واقعا با متن هم مشکل داشتین و یا کلامی اضافه داشتین بگین تا هم اون دوستمون نگاهش به متن عوض بشه ( که یکی میخونه و یه چی اضافه میکنه به دانش) هم اینکه امید وار به ادامه مار میشن.
البته مدیران اینجا واقعا
Rose
کاربری که انتقاد پذیر نباشه کاربر نیست که Rose ولی باید انتقاد سازنده کرد و نه الکی گیر و غر زد.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۱۳:۱۵, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #47

(۱۰/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۳)زینب خانوم نوشته است:  من خودم با یه ذوقی داشتم چند تا تاپیک رو جلو میبردم...
ببخشید، توی این تاپیک من با نظرات آخر ِ بحثی که در حاشیه راه افتاده بود مشکل داشتم، اما یه‌خورده ترسیدم که مبادا بحث خیلی بیشتر منحرف بشه. اما حالا که اینطوره، پس آیا اشکالی نداره که برم اون بحث رو ادامه بدم؟
نصف بیشترش رو هم در پیش‌نویس نوشته‌ام آماده هست.[تصویر: justblush.png][تصویر: justblush.png]
۱۳:۱۶, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۶ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #48
آواتار
[quote]
دلیلش به شما توضیح داده شده است

وقتی توهین می کنید ارسال شما حذف می شود

خواهان بحث و گفت و گو هستید؟

پایه ای ترین نکته و ابتدایی ترین چیز رعایت ادب و عدم توهین است
[/ququote

النور مدیرا اینجا نقششون چیه ؟؟؟
آیا میتونند به کسی چیزی یاد بدن ؟
من یه سوالی دارم اصن admirer. کیهههه ؟؟
تا حالا اظهار نظرشو ندیدم !!
مدیران اینجا میتونند جواب من و بدن یا نه ؟ منو در حد جواب دادن نمیدونن ؟ یا اصلا حوصله ندارن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، السا
۱۳:۲۳, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۳:۲۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول:توهینی نشد توضیحی هم ‌داده نشد
بنده گفتم از نظر من فلان شخص عالم صلاحیت اظهار نظر در مورد اینترنت را ندارد( الان توهین شد تازه غیر مستقیمم گفتم )
شما میتونستی علمتو با من به اشتراک بذاری به منو بقیه ثابت کنی که صلاحیت داره .
شما توهین نکردید؟

شما پیرامون نظر یک مرجع، آیت الله مکارم شیرازی این طور حرف زدید
ارسال شما هست :
نقل قول:الان عصر ما با عصر زمان پیامبر که مشکلات دینی مردم نحوه غسل جن.... بود خیلی فرق میکنه
بعضیا که اصلا نمیدونن اینترنت چیه اصلا نمیدونن خوردنیه یا اشامیدنی نباید اظهار نظر کنند

این نمونه بارز توهین و استهزا یک مرجع تقلید است که مورد احترام خیل عظیمی از مقلدین شیعه است
بعد می گویید توهین نکردید؟
فلان شخص عالم؟
نقل قول:منی که نمیتونم سوالمو حتی مودبانه بپرسم
شما سوال کرده بودید؟
خیلی مودبانه؟؟؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۳:۴۱, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۳ ۱۳:۱۵)درست پسند نوشته است:  ببخشید، توی این تاپیک من با نظرات آخر ِ بحثی که در حاشیه راه افتاده بود مشکل داشتم، اما یه‌خورده ترسیدم که مبادا بحث خیلی بیشتر منحرف بشه. اما حالا که اینطوره، پس آیا اشکالی نداره که برم اون بحث رو ادامه بدم؟
نصف بیشترش رو هم در پیش‌نویس نوشته‌ام آماده هست.[تصویر: justblush.png][تصویر: justblush.png]

آقای درست پسند!
چه شما و چه بقیه محدودیتی در اظهار نظر در هیچ جای تالار نخواهید داشت...
از قدیم هم گفتن همه چیز رو همه کس دانند...
من که همه چی دون نیستم که...
شماها هم نظرتون رو بگین تا منم یاد بگیرم...
اصلاً شاید با نظرتون مخالف بودم و نظرم رو هم مثل یه کاربر عادی گفتم...
شایدم درس گرفتم و منم یاد گرفتم...
اما این که فقط غر غر باشه و هیشکی راه حلی ارائه نده، فقط موجب دلسردی و مایوسی میشه...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]