کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بایسته‏‌هاى حضور زن در عرصه‏‌هاى اجتماعى و سیاسى‏
۱۷:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۱:۴۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
.
.
چند روز پیش توی تاپیک "زنده باد تساوی" با توجه به موضوع تاپیک یه سری از بحثا پیش اومد که آیا واقعا کار کردن زن در بیرون از خانه ایراد داره یا نه. اینه که این تاپیک رو ایجاد کردم در این رابطه که موارد مجاز شاغل بودن زن ها رو بیان و مزایا و معایب شاغل بودن زن ها رو عنوان می کنه.
.
همونطور که توی این تاپیک هم اشاره شد، اسلام کلا با کار کردن زن ها مخالف نیست بلکه بعضی جاها واجب عینی یا کفایی هم هست. به طور کلی :

انواع حضور زن در این عرصه‏‌ها از منظر دین سه‌‏گونه است : ممنوع؛ واجب؛ مباح

.
.
1. امورى که اسلام از شرکت و حضور زنان منع کرده است و با طبع و فطرت زنان سازگار نیست؛ همچون: حکومت، قضاوت، جنگ و کارهاى سنگین و طاقت‏‌فرساى دیگر.
.
2. امورى که اسلام نه تنها از حضور زنان با رعایت و حفظ حجاب و حقّ خانواده منع نکرده، بلکه (در صورت ضرورت و نیاز اجتماع) در حد کفایت واجب کرده است؛ چون: تحصیل علوم و معارف الهى، تعلیم و تعلّم در زمینه‏‌هاى مورد نیاز، پرستارى از بیماران و مجروحان، پزشکى مخصوص زنان، آموزش و پرورش دختران و نوباوگان و تمام کارهاى خاصّ زنانه و هر یک از ضرورت‏هاى اجتماعى دیگر.
.
اسلام نه تنها با کارکردن زنان مخالف نیست، بلکه آنان را به کارکردن، تشویق نموده است. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : "سه‌چیز حجاب‏ها را پاره مى‌‏کند و به پیشگاه عظمت حق مى‏‌رسد :
آ. صداى گردش قلم دانشمند به هنگام نوشتن. (تلاش فرهنگى)
ب. صداى قدمهاى مجاهدان در میدان جهاد. (تلاش دفاعى)

پ. صداى چرخِ ریسندگى که بیشتر کار زنان بوده است. (تلاش اقتصادى)

پیامبرخدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فعالیت (سالم) اقتصادى زنان را در ردیف شریف‏ترین کارها دانسته است
.
.

3. کارهایى که گرچه حضور زنان در آن‏ها ممنوع نیست، اما زنان به انجام آن‏ها تشویق هم نشده‌‏اند. اگر ضرورتى در کار نباشد، بهتر است زنان در خانه بمانند و در آن‏کار شرکت نکنند.

.

دسته سوم نیاز به دقت زیاد و رعایت شئونات خانواده و اجتماع دارد. اسلام براى این قسم هم حدّ و مرز معیّن کرده است. اسلام حضور زنان را به‌‏کلّى ممنوع نکرده، اما به آن‏ها سفارش کرده است تا ضرورت نباشد، از حضور در اجتماعات خارج از خانه پرهیز کنند.
.
اسلام بهترین و عالى‌‏ترین وظیفه را براى زنان، اهتمام به همسر و فرزن‏دارى و رسیدگى به امور خانه و خانه‏‌دارى دانسته است. حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، الگوى زنان عالم فرمود: «نزدیک‏ترین حالات زن به خدا، آن است که ملازم خانه خود باشد و بیرون از خانه نرود.»
.
على(علیه السلام) فرمود: «جِهادُ المَرْأَةِ حُسْنُ التّبعّل»؛ جهاد زن، خوب شوهردارى کردن است.
.
در ادامه ان شاءالله به آثار زیانبار مورد سوم اشاره می شود.
.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.

آثار زیان بار حضور بى‌‏حدّ و مرز زنان در صحنه‌‏هاى اجتماعى
حضور بى‌‏حدّ و مرز زنان در صحنه‌‏هاى اجتماعى به بهانه شعار دروغین"تساوى حقوق زن و مرد"عوارض و تبعاتِ خطرناک و جبران‌‏ناپذیرى دارد که هیچ عقلِ سلیم و فطرتِ پاکى پذیراى آن‏ها نیست. دنیاى غرب با همه پیشرفت‏هاى علمى و صنعتى، گرفتار همین پیامدهاى شوم است. متأسفانه کشورهاى اسلامى نیز به سرعت به آن سمت پیش مى‏‌روند!
.

چند نمونه از تبعات و پیامدهاى حضور بى‌‏حدّ و مرز زنان در اجتماع را ذکر مى‌کنیم:
.
1. بحران‏هاى روحى و روانى (عدم آرامش)

از دیرباز، یکى از مشکلات اساسى انسان، پریشانى روحى و آشفتگى روانى و ناآرامى درونى ‏اش بود. امروز، در اوج تمدّن، این مشکل صدچندان گریبانگیر انسان شده است. حلّ تمام این مشکلات و رفع این اضطراب‏هاى روانى در گرو داشتن خانواده‌‏اى سالم است. خانواده سالم نیز تنها در گرو حضور دائم و با نشاط زن در خانه است.
.
2. پیرى زودهنگام و شکست روحى و جسمى

به بهانه تساوى حقوق زن و مرد! زن مجبور مى‌‏شود در عرصه‌‏هاى اجتماعى و شغلى، در کشاورزى و کار در مزارع، کارخانه‏‌ها، کارگاه‏ها، فروشگاه‏ها
و .. پا به پاى مردان و با رقابتى تنگاتنگ کار کند و با تمام ظرافت و شکنندگى زنانه! همچون مردان تنومند و پر قدرت به کارهاى سنگین و خشن و خُردکننده بپردازد و طراوت و شادابى زنانه و احساسات و عواطف مادرانه را از دست بدهد و به موجودى (بر خلاف فطرت و طبعش) خشک و خشن و تندخوى و عارى از احساسات و عواطف زیباى زنانه که براى مادرى خوب و همسرى شایسته لازم است، تبدیل بشود. چنین زنانى به پیرى زودرسِ روحى و جسمى مى‌‏رسند. چنین زنانى هرگز نمى‌‏توانند همسرى لایق و مادرى خوب باشند و خانواده‌‏اى سالم و سعادتمند بسازند. آثار سوء این فاجعه به سرعت گریبانگیر جامعه مى‌‏شود. پژوهشگران آمریکایى اعلام کردند: کارکردن زن و بر عهده گرفتن مشاغل سنگین توسط آن‏ها، سلامت همسرانشان را به خطر مى‌‏اندازد. تحقیقات پژوهشگران نشان داده که سلامتى مردانِ خانواده به میزان قابل توجهى به همسرانشان بستگى دارد. در واقع، زنان نقش مهمّى در حفظ سلامت شوهرانشان و امنیّت اجتماعى خانواده ایفا مى‌‏کنند. اگر زنان زیاد بیرون از خانه به فعالیت بپردازند، سلامت شوهرانشان پس از گذشت سه سال تا 25% کاهش مى‌‏یابد! اما اضافه کار کردن مردان در خارج از خانه، هیچ تأثیرى در میزان سلامتى افراد خانواده ندارد!
.
3. فساد اخلاقى و فحشا

فساد اخلاقى و فحشا، یکى از پدیده‏‌هاى بسیار زشت و ویرانگر جوامع بشرى است که پیامد حضور بى‏‌حدّ و مرز زنان در خارج از خانه است. بالابودن سنّ ازدواج، مجرّدبودن میلیون‏ها دختر و پسر که سال‏ها از سنّ بلوغ آن‏ها مى‏‌گذرد، حضور بى‏‌حدّ و مرز آن‏ها در عرصه‌‏هاى اجتماعى و معاشرت‏هاى بى‏‌حدّ و مرز، موجب مى‏‌شود که فساد اخلاقى و فحشا در جامعه گسترش پیدا کند.
.
4. اُفتِ تربیت فرزندان‏

تربیت فرزند سالم و صالح، بزرگ‏ترین هدف و آرزوى هر خانواده و جامعه‌‏اى مى‏‌باشد. حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «اَلْوَلَدُ الصّالِح ریحانَةٌ مِنْ رَیاحینَ الْجَنَّةِ؛ فرزند صالح، گلى از گل‏هاى بهشت است
مادر شاغل، نوازد چندماهه خود را که شدیداً به آغوش گرم و پر مهر و محبّت او نیازمند است، به مهد کودک و شیرخوارگاه مى‏‌سپارد و خود روانه فعالیت اجتماعى مى‌‏شود و حال آن‏که نوزادان به‏‌خوبى گرماى بدن و حضور مادر را احساس مى‏‌کنند، حتى بوى مادر را از لباس او تشخیص مى‌‏دهند. مادر با در آغوش کشیدن و نوازش کردن، با او ارتباط عاطفى برقرار مى‏‌کند. کودکى که در آرزوى مکیدن شیر مادر و آغوش گرم او بزرگ مى‌‏شود، چگونه مى‌‏تواند مهر مادرى را تجربه کند؟! چنین کودکى از کجا و از چه کسى آیین مهرورزى و گذشت و ایثار را یاد مى‌‏گیرد؟!
.
5. رقابت بیجا در تجمّل‏گرایى
از آن‏جا که زن فطرتاً خودآرایى و آرایش را دوست دارد، وقتى با زن و مردهایى با انواع مختلف تجمّل و مُدها و لباس‏هاى رنگارنگ روبه‌‏رو مى‌‏شود، ناخواسته به رقابتى سخت و نابه‌‏جا کشیده مى‌‏شود و سعى مى‏‌کند هر روز با زیور و زینت و مد و لباس بهتر از دیگران در جمع حاضر شود، به‏‌طورى‏‌که قسمت عمده‌‏اى از درآمد شوهر یا خود را در این راه هزینه مى‏‌کند و حال آن‏که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «هر زنى که خود را خوشبو کند و از خانه خارج شود، پیوسته مورد لعنت است تا بازگردد
.
6. فرو ریختن مرزهاى حیا و عفّت عمومى‏

حضور بدون ضرورت زنان در عرصه‏‌هاى گوناگون اجتماعى و اختلاط زن و مرد در مکان‏هاى مختلف و برخورد زن و مرد نامحرم با یکدیگر، فطرتاً با غیرت مردان و عفّت زنان منافات دارد. على(علیه السلام) در این مورد فرمود: «آیا حیا نمى‏‌کنید و به غیرت در نمى‏‌آیید از این‏که زنانتان به‌‏سوى بازارها مى‌‏روند و با افراد نامحرم و لااُبالى برخورد مى‏‌کنند؟

.

7. اضمحلال و فروپاشى نظام خانواده‏
در هر برنامه و حرکت جمعى و گروهى لازم است حداقل یک طرف رابطه به ‏عنوان سنگ زیرین آسیاب و استحکام ‏بخش و ترمیم‏ کننده ارتباط، نقش ویژه‌‏اى ایفا کند که این نقش در داخل محیط خانواده از منظر اسلام بر عهده زن قرار داده شده و ایفاى نقشهاى خاص و سطح بالاى اجتماعى از سوى زن در مرتبه دوم از اولویت قرار دارد و مشروط به عدم لطمه به آن مسؤولیت اولیه خواهد بود و این ضامن دوام خانواده خواهد بود.
متأسفانه حضور بى‌‏ضابطه زنان در جامعه موجبات از هم گسیختگى خانواده را موجب شده که آثار مخرب آن، همگان و به‌خصوص خود جامعه زنان را به‏‌شدت مورد صدمات غیر قابل جبران قرار داده است.
.
.

در پست بعدی به مصادیق و موارد مجاز حضور در اجتماع یعنی مورد دوم پرداخته می شود....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aakbarib ، مجید املشی ، یاســین ، ELENOR ، SAViOR ، أین المنتظر ، مجتبی110 ، السا ، مجنون الحسین
۱۱:۵۱, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
.
.

همانطور که در پست قبل هم به آن اشاره شد نظام اسلامی ایران و در راس آن خود اسلام مخالف مشارکت زن در عرصه های اجتماعی نیست بلکه حضور در برخی از صحنه ها حتی برای زن واجب هم می باشد. آنچه مسلم است آن‏که با توجه به اهمیت فوق‏‌العاده خانواده از دیدگاه اسلام و نیز با عنایت به نقش ویژه‌‏اى که اسلام در این زمینه براى زن در نظر گرفته است، این حضور در عرصه اجتماع و سیاست، منوط به عدم ایراد لطمه به خانواده و مسؤولیت مهم‏تر بانوان خواهد بود. بنابراین از منظر اسلام، ایفاى نقش‏هاى اجتماعى و سیاسى براى زن غیر از شکل حضور مستقیم از طریق اساسى‏‌تر حمایت از همسر و فرزند و آماده‏‌سازى آن‏ها براى این‏گونه مسؤولیت‏ها به‌‏طور عامتر، واقع‌‏بینانه‌‏تر و متناسب‌‏تر با روحیات زنانه، میسر مى‌‏باشد.
.
حضرت امام خمینى(قدس سره) ، زن را در انقلاب چه در پیدایش و چه در استمرار آن و نیز جایگاه او را در تکامل جامعه اسلامى و انقلابى آن بسى بزرگ مى ‏داشت. ایشان زن را نه تنها موجودى ضعیف نمى‌‏دانست بلکه از او به‌‏عنوان مؤثرترین موجود در رشد و رسیدن به ارزش‏ها نام مى‌‏برد. امام خود نیز در دامان زنى شریف و بزرگ پرورش یافته است، زنى که یقیناً از کودکى کفرستیزى و مبارزه با استبداد را به او آموخته و همچون کوهى، استقامت را به او یاد داده است و همین‌‏ها باعث شد تا امام در جریان انقلاب و پس از آن، زنان را دوشادوش مردان به حرکت و تکاپو در آورد.
.
به زنان آموخت که راه اسلام همان راه تعالى و رشد است و الگوى کامل زن را که حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بود به همگان شناساند.
.
.

الف) عرصه های فعالیتهاى سیاسى - اجتماعى زن مسلما ن از منظر امام(رحمة الله علیه)

1. زن مربى جامعه‏

در اندیشه امام خمینى(رحمة الله علیه) زن مربى جامعه است. پیدایش مرد و زن سالم از دامن زنى پاکدامن است. زن تنها موجودى است که با دامن پاک خویش مى‏‌تواند برکاتى به جامعه بدهد که نه تنها یک جامعه بلکه جوامع دیگر را هم تحت تأثیر قرار داده و با استقامت و ارزش‏هاى والاى انسانى آشنا سازد.
.
2. زن در انقلاب اسلامى

به فرموده امام(رحمة الله علیه) زنان در انقلاب افتخار آفریدند و لازم بود تا با تعیین راه و روش صحیح، ادامه این حرکت مقدس بسیار دقیق و منظم باشد و حرکت به‏‌سوى پیشرفت و افتخار تضمین‏‌شده باشد.
امام به زنان قول حضور در اجتماع و انجام فعالیت‏هاى فرهنگى، هنرى و اجتماعى دادند تا در سایه امن و آرامش به تعالى و رشد واقعى دست یابند.
.
3. زن در عرصه سیاسى‏

یکى از محورهایى که در حضور اجتماعى بانوان سخت مورد تأکید امام قرار گرفته بود، مسأله مشارکت سیاسى آنان بود :
«زن باید در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد. زن‏ها در جمهورى اسلامى باید رأى بدهند همان‏طورى‌‏که مردها رأى مى‏‌دهند، زن‏ها هم حق رأى دارند. همان‏طورى‏‌که مردها در امور سیاسى دخالت مى‏‌کنند و جامعه خودشان را حفظ مى‌‏کنند، زن‏ها هم باید دخالت کنند و جامعه را حفظ کنند. زن‏ها هم باید همدوش مردها باشند »
این تأکید امام باعث مى‏‌شد که هر زن با وضعیت کشورش کاستى‏‌ها و دارایى‏‌ها، پیشرفت‏ها و عقب‌‏ماندگى‌‏ها آشنا شود و در صدد رفع مشکلات و ترغیب موفقیت‏ها برآید. این بینش صحیح به همه بانوان اجازه مى‏‌داد تا خود را بشناسند. برترى خود را نسبت به زنان غربى ببینند و تلاش‏شان را براى رسیدن به آرمان‏هاى بلند و رفیع امام به‏‌کار بگیرند.
با دخالت بانوان در امور سیاسى کشور، بزرگترین توطئه‌‏اى که دشمنان در سر داشتند فروکش کرد و آن‏ها فهمیدند دیگر نمى‌‏شود با زنان ایرانى همچون موجودى بى‌‏اراده و بى‏ خبر از مسائل کشور برخورد کرد و در واقع راه فریب زنان بسته شد. این دشمنان بودند که سعى داشتند با تحریک زنان، وضعیت فکر و روح آنان را خدشه‌‏دار کنند اما نتوانستند.
.
4. زنان در عرصه سازندگى‏

در این خصوص هم حضرت امام تأکیدهاى زیادى دارند: «همه ملت ایران، چه بانوان و چه مردان باید این خرابه‌‏اى که براى ما گذاشتند بسازند، با دست مرد تنها درست نمى‏‌شود، مرد و زن باید با هم این خرابه را بسازند » زنان شیردل و متعهد و مردان غیور به ساختن ایران عزیز پرداخته، چنان‏که به ساختن خود در علم و فرهنگ نیز پرداخته‌‏اند و نمی‌‏توان شهر و روستایى را یافت که در جمعیت‏هاى فرهنگى و علمى از زنان متعهد و بانوان اسلامى ارجمند رد پایى نباشد. حضرت امام اساساً معناى آزادى صحیح بانوان را نیز همین مى‏‌شمارند که بتوانند با رعایت شئون دینى و انسانى خود در سازندگى کشور نقش ایفا کنند.
.
5. زنان و عرصه فرهنگ‏

تلاش فرهنگى، یکى از عرصه‌‏هاى حضور اجتماعى است که از منظر دینى بانوان وظیفه دارند در آن مشارکت فعال داشته باشند. تلاش در عرصه فرهنگ به‏‌معناى وسیع کلمه است و حضرت امام بر این مهم که طبعاً بخش عمده‌‏اى از حیات اجتماعى را در بر مى‏‌گیرد، تأکید کرده‏‌اند: «شما مى‌‏دانید که فرهنگ اسلام در این مدت مظلوم بود، در این مدت چند صد سال یعنى بعد از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا به حالا فرهنگ اسلام مظلوم بوده است و این فرهنگ را باید زنده کرد و شما خانم‏ها همان‏طورى‏که آقایان مشغول هستند، همان‏طورى‏‌که در جبهه علمى و فرهنگى مشغول هستند، شما هم باید مشغول باشید »
.

6. زن و فعالیت در عرصه علم و دانش‏

یکى از مسائل مهمى که امام(رحمة الله علیه) به آن توجه خاصى مبذول مى‏‌داشتند، مسأله تحصیل زنان در زمینه‏‌هاى مختلف بود لازم بود که به این وسیله ، به درجات والاى دینى و علمى نایل آیند.
امام دوست داشتند که زنان در همه زمینه‌‏هایى که لازم است تحصیل کنند و به جامعه خدمت کنند. به اعتقاد امام، زنان هرچه بیشتر با اهداف آفرینش آشنا شوند، با اخلاق و عرفان آشنا شده‌‏اند و این آشنایى در سلامت و سعادت جامعه تأثیرى انکارناپذیرى دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، SAViOR ، أین المنتظر ، مجید املشی ، السا ، مجنون الحسین
۱۲:۰۳, ۳۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:
جهاد زن، خوب شوهردارى کردن است.

دائم این حدیث داره تو تالار گفته میشه.
نه من موندم من به فرض سرباز و آقامونSmile فرمانده. نباید این فرمانده ادم باشه، روحیه بده،تو جنگ های تن به تن Smile از سربازش حمایت کنه. نباید تکیه گاهش باشه.من چجوری جهاد کنم با این اوصاف.
در ضمن عمران جز مشاغل خط قرمزیه واسه زن ؟Smile
چقدر آثار زیانبار داشته حضور زن در جامعه .
نه این همه مرد تو بخش های مختلف مدیریتی دارن گند میزنن به بیت المال و هیچی حالیشون نیست . آثار زیانبار ندارن.؟
ایران که داره خشک میشه.دو تا مذهب نمای یقه بسته مدیر شدن و گردنشون رو با تبر هم نمیشه زد.اینا آثار زیانبار نداره.
فقط زنا آثار زیانبار دارن.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، السا
۱۲:۲۸, ۳۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

نقل قول:
دائم این حدیث داره تو تالار گفته میشه.
نه من موندم من به فرض سرباز و آقامون[تصویر: happy.png] فرمانده. نباید این فرمانده ادم باشه، روحیه بده،تو جنگ های تن به تن [تصویر: happy.png] از سربازش حمایت کنه. نباید تکیه گاهش باشه.من چجوری جهاد کنم با این اوصاف.

این حدیث که گفته جهاد زن خوب همسرداری کردنه، منافاتی با اینی که شما گفتید (طرف مرد باشه! فرمانده باشه نداره). اتفاقا وقتی این حدیث رو داریم در کنارش برای آقایون هم حدیث داریم
یعنی دین اسلام و احکامش یه طرفه نیست و جامعه. این حدیث رو از پیامبر برای آقایون داریم(احادیث زیاده فعلا دم دست ترین حدیثی که پیدا کردم این بود) :
از حقوقى كه پسر، به پدر خود دارد اينست كه مادر وى را احترام كند، براى كودك نام خوب انتخاب نمايد، به كودك قرآن بياموزد، و او را به پاکی و پاكدلى پرورش دهد. (الحديت-روايات تربيتى،ج‏2 ، ص346)

مطمئنا حدیثای دیگه ای هم هست که حق مطلب رو خیلی بهتر ادا می کنه.

در مورد نظام کشور خودمون هم، توی پست قبل اشاره کردم که امام خمینی چه احترامی برای خانوما قائله و در سایه ی انقلاب چه ارزشی رو به زن ها داد (که البته اصل اصالتش از اسلامه)

اینم کلام حضرت آقا :

(خطاب به مردان) به بصیرت فرزندان و همسرانتان برسید ، اهمیت دهید . خودتان را آن چنان در کارغرق نکنید که برای زن و بچه ، وقت و فرصتی باقی نماند .

نقل قول:در ضمن عمران جز مشاغل خط قرمزیه واسه زن ؟[تصویر: happy.png]

اگه منظورتون از عمران ساختمون سازی و سد سازی و جاده سازی و.... است(نه عمران فرهنگی) این چیزیه که :
اسلام گفته زن ریحانست نه قهرمان. اینجور کارها با روحیه ی لطیف خانوما سازگاری نداره.
از امام علی نقل است که فرمود : زن گل است ، قهرمانه نیست ( قهرمان یعنی خدمتگزار آبرومند) خطاب به مردان می گوید : که زنان در خانه های شما گل لطیفند که باید نسبت به آنها با کمال ظرافت و دقت رفتار کرد . زن خدمتگزار شما نیست که خیال می کنید کارهای سنگین را باید به او محوّل کرد .
خب وقتی توی خونه انقد باید با لطافت برخورد بشه دیگه کارای سنگین بیرون بماند

وقتی با تمام ظرافت و شکنندگى زنانه همچون مردان تنومند و پر قدرت به کارهاى سنگین و خشن و خُردکننده بپردازه و طراوت و شادابى زنانه و احساسات و عواطف مادرانه را از دست بده، به موجودى (بر خلاف فطرت و طبعش) خشک و خشن و تندخوى و عارى از احساسات و عواطف زیباى زنانه که براى مادرى خوب و همسرى شایسته لازم است، تبدیل می شه.

نقل قول:نه این همه مرد تو بخش های مختلف مدیریتی دارن گند میزنن به بیت المال و هیچی حالیشون نیست . آثار زیانبار ندارن.؟
ایران که داره خشک میشه.دو تا تسبیح بدست شدن مدیر و گردنشون رو با تبر هم نمیشه زد.اینا آثار زیانبار نداره.
فقط زنا آثار زیانبار دارن.[تصویر: happy.png]

من فقط قسمت مربوط به خانوما رو بررسی کردم. اینکه جاهای دیگه به خاطر سهل انگاری عده ای آسیب وارد شده، باعث نمی شه که این معایب حضور زن در اجتماع از بین بره و نادیده گرفته شه. و باز هم دلیل نمی شه که به اون بهانه زن ها وارد اون عرصه ها بشن و سکان رو در دست بگیرن. بهتره توی این مسائل به فکر جایگزین کردن خانوما به جای اونا نباشیم چرا که این روند تا کی می خواد پیش بره. راه حلش اینه که مشکل رو از ریشه حل کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، یاســین ، SAViOR ، مجید املشی ، السا ، مجنون الحسین
۱۳:۰۹, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول: این حدیث که گفته جهاد زن خوب همسرداری کردنه، منافاتی با اینی که شما گفتید (طرف مرد باشه! فرمانده باشه نداره). اتفاقا وقتی این حدیث رو داریم در کنارش برای آقایون هم حدیث داریم
یعنی دین اسلام و احکامش یه طرفه نیست و جامعه. این حدیث رو از پیامبر برای آقایون داریم(احادیث زیاده فعلا دم دست ترین حدیثی که پیدا کردم این بود) :
از حقوقى كه پسر، به پدر خود دارد اينست كه مادر وى را احترام كند، براى كودك نام خوب انتخاب نمايد، به كودك قرآن بياموزد، و او را به پاکی و پاكدلى پرورش دهد. (الحديت-روايات تربيتى،ج‏2 ، ص346)

مطمئنا حدیثای دیگه ای هم هست که حق مطلب رو خیلی بهتر ادا می کنه.

مشکل اینجاست،وقتی از وظیفه ی زن صحبت میشه،کوی و برزن همه این احادیث رو حفظن.چه مذهبیش چه غیر مذهبیش.
اما تا میرسه به مردان، باید بریم سرچ کنیم و ببینیم این جماعت چه وظایفی دارن .

نقل قول:

وقتی با تمام ظرافت و شکنندگى زنانه همچون مردان تنومند و پر قدرت به کارهاى سنگین و خشن و خُردکننده بپردازه و طراوت و شادابى زنانه و احساسات و عواطف مادرانه را از دست بده، به موجودى (بر خلاف فطرت و طبعش) خشک و خشن و تندخوى و عارى از احساسات و عواطف زیباى زنانه که براى مادرى خوب و همسرى شایسته لازم است، تبدیل می شه.

نه من هیچ کدوم از اینا برام اتفاق نیفتاده. منبع احساس و عواطفم .

نقل قول:
من فقط قسمت مربوط به خانوما رو بررسی کردم. اینکه جاهای دیگه به خاطر سهل انگاری عده ای آسیب وارد شده، باعث نمی شه که این معایب حضور زن در اجتماع از بین بره و نادیده گرفته شه. و باز هم دلیل نمی شه که به اون بهانه زن ها وارد اون عرصه ها بشن و سکان رو در دست بگیرن. بهتره توی این مسائل به فکر جایگزین کردن خانوما به جای اونا نباشیم چرا که این روند تا کی می خواد پیش بره. راه حلش اینه که مشکل رو از ریشه حل کنیم
مردا درست بشو نیستن که به فکر جایگزین بهتر از جنس خودشون باشیم .SmileSmileSmileSmile
در ضمن ، منیکه عمران خوندم و گرایشم تو ارشد مشخص کردم و دارم راهم رو ادامه میدم دیگه نمیتونم برگردم برم پرستار بشم.چون نه علاقه دارم و نه به رشته های دیگه که گفتید خوشم میاد.الان تکلیف من چیه خوب ؟؟؟؟
بشینم خونه، شوهرم یه لقمه نون بزاره جلومو و بشه قهرمان زندگیم Smile
کلا تاپیک از زن تو تالار زیاده. نمیشه اینجوری که همش آثار زیانبار زن رو تو جامعه بررسی کرد.
شایدم چون مردا زود از راه بدر میشن.زن رو درست کنن، مرد هم درست میشه لابد.
این جماعت ذکور درست بشو نیست.Smile. خوبه مرد نشدم ، کلا همه چیز زندگیم وابسته به زن میشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح
۱۳:۲۹, ۳۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۳:۳۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

نقل قول:مشکل اینجاست،وقتی از وظیفه ی زن صحبت میشه،کوی و برزن همه این احادیث رو حفظن.چه مذهبیش چه غیر مذهبیش.
اما تا میرسه به مردان، باید بریم سرچ کنیم و ببینیم این جماعت چه وظایفی دارن .

من در کل توی پست اولم دو حدیث برا خانوما گذاشتم. تو پست آخرم هم دو تا برای آقایون. دیگه نه برای خانوما رفتم سرچ کنم نه برای آقایون
نقل قول:منیکه عمران خوندم و گرایشم تو ارشد مشخص کردم و دارم راهم رو ادامه میدم دیگه نمیتونم برگردم برم پرستار بشم.چون نه علاقه دارم و نه به رشته های دیگه که گفتید خوشم میاد.الان تکلیف من چیه خوب ؟؟؟؟

از لحاظ درسی وضعیت من از شما خیلی خیلی بدتره!! اتفاقا برای من هم راه برگشتی وجود نداره(یعنی داره خودم دوست ندارم برگردم چرا که به قول شما اون رشته ها رو دوست ندارم. هزار بار دیگه هم به عقب برگردم هیچ وقت رشته های تجربی رو انتخاب نمی کنم. چرا که با روحیاتم سازگار نیست)
بجاش اومدم تو فعالیتای فرهنگی و تشکلای مختلف سرگرم شدم. فعالیتمم طوریه که بیشتر کارامو تو خونه پای سیستم انجام می دم تا اینکه بخوام برم دفتر. با همین کاراییم که انجام دادم خیلی پیشرفت داشتم و داشتیم
نقل قول:اینجوری که همش آثار زیانبار زن رو تو جامعه بررسی کرد.
با این کاراییم که برا گروهمون انجام دادم(کلا خانوما انجام دادیم) با حضور مستقیم و غیر مستقیممون خیلی آثار مفیدی هم بجا گذاشتیم.
فعالیت اجتماعی که همش مشغول بودن به ساختمان سازی و ... تعریف نمی شه.
نقل قول:بشینم خونه، شوهرم یه لقمه نون بزاره جلومو و بشه قهرمان زندگیم [تصویر: happy.png]
من نگفتم که کلا بشینید خونه. خانوم حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم توی عرصه های اجتماعی حضور داشتن. ولی حضورشون جاهایی بوده که با روحیات زنانگی سازگار بوده. یه جور فعالیت فرهنگی- علمی داشتنبا حفظ کیان خانواده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، مجید املشی ، السا
۱۷:۳۶, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:
بجاش اومدم تو فعالیتای فرهنگی و تشکلای مختلف سرگرم شدم. فعالیتمم طوریه که بیشتر کارامو تو خونه پای سیستم انجام می دم تا اینکه بخوام برم دفتر. با همین کاراییم که انجام دادم خیلی پیشرفت داشتم و داشتیم
این فرصت برای شما پیش اومده.برای هر کس پیش نمیاد.
نقل قول: من نگفتم که کلا بشینید خونه. خانوم حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم توی عرصه های اجتماعی حضور داشتن. ولی حضورشون جاهایی بوده که با روحیات زنانگی سازگار بوده. یه جور فعالیت فرهنگی- علمی داشتنبا حفظ کیان خانواده
خوب من جاهایی که خانم ها هستن هم بودم.منتها همکاری با مردان خیلی راحتتره تا زنان. اینو تازه فهمیدم.
خداییش جنس زنم خرده شیشه داره.اعصاب آدم رو داغون میکنن. حسودن این زنا چرا آخه ؟Smile
امروز پدرم رو دراوردن که همکاری کنن . مملکت درست بشو نیست. بیخودی زور میزنیم.Dodgy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا