|
دست چپ دست شیطان! چپ دستها بدانند
|
|
۱۷:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت بچه های تالار حقیقتش من چند وقت پیش یه حدیث از پیامبر اکرم خوندم درباره ی دست چپ که تنم لرزید چون من چپ دستم و یه عمره که با شیطان محشور شدم و خبر نداشتمپیامبر: با دست چپ نخورید و نیاشامید و چیزی نگیرید و چیزی ندهید چرا که شیطان با دست چپ میخورد و می آشامد و میگیرد و می دهد. الان من یه مدت دارم سعی میکنم با دست راست کارامو انجام بدم خدا نصیب چپ دستی نکنه تیک عصبی گرفتم کلا زندگیم چپکی شده یه چی توی مایه های شخصیت دیوی تو کلاه قرمزی ...(بگذریم از شوخی) کسی در رابطه با این مسئله اطلاعاتی داره آیا واقعا شیطان به چپ دستا نزدیکتره تکلیف ما این وسط چیه؟؟. با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من اینم بگم چپ دستا یکم حال کنن
تحقیقات علمی نشون داده چپ دستها باهوش تر و خلاق تر از راست دستها هستن که دلیل علمی وجود داره چون مغز از دو نیم کره تشکیل شده که نیم کره ی چپ مغز سمت راست بدن رو کنترل میکنه و نیم کره ی راست سمت چپو بنابرین کسی که چپ دسته نیم کره ی سمت راستش که مربوط به منطقش هست قویتره ضمن اینکه پل های ارتباطی بین دو نیم کره در چپ دستا بیشتره(یعنی خدا بهمون لطفم کرده اینقدر ناشکری نکنیم دیگه!) نمونه ی بارزش لیونل مسی که باهوش ترین فوتبالیست جهانه و قبل از اون هم مارادونا |
|||
|
|
۳:۱۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:بنابرین کسی که چپ دسته نیم کره ی سمت راستش که مربوط به منطقش هست قویترهببخشید اما اشتباه کردید افراد احساسی راست مغز افراد منطقی چپ مغز تفاوت دیدشون مثل این هست که در چپ مغز ها حرف س به همین صورت هست اما در راست مغزها س بصورت فانتزی دیده میشه و هرکسی میتونه این بخش ها رو فعال کنه و البته ارتباط کوچکی با استفاده از دست ها داره اما همونطور که گفتم هرکسی میتونه این توانایی رو فعال کنه مثل کسانی که از هر دودست استفاده میکنند یا حتی شغل و علاقه مندی ها |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقا خیلی می ترسید شیطان باهاتون هم غذا بشه؟؟؟؟؟
خب اول غذا بسم الله ... بگید شیطان هم تشریف گندشو در میبره! موفق باشید! |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یه عده میگن چون با دست چپ شستشو انجام میشه نباید با این دست غذا خورد ولی شما حدیثو کامل بخونید پیامبر فرمودن با دست چپ چیزی نگیرید و چیزی ندهید یعنی حتی داد و ستد با این دست منع شده چرا که گفته شده شیطان همه ی کاراشو با دست چپ انجام میده
|
|||
|
۱۷:۳۷, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برای تفسیر احادیث باید برید پیش متخصص اینکار نه اینکه هرکس حدس و گمانهای خودش رو بنویسه یادمون باشه که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی چیزی میفرماین قطعا حکمتی داشته ، اینطور نیست که بگیم تا دلیلشو نفهمیدیم انجام نمیدیم وقتی معصوم از چیزی نهی میکنن ممکنه حرام قطعی باشه ممکنه مکروه باشه ممکنه در شرایط خاص و برای افراد خاصی باشه... خلاصه باید به فقیه مراجعه کنید ، به مرجع تقلید |
|||
|
|
۰:۴۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۹)Havbb 110 نوشته است: اگر مسئله با بسم الله حل میشد حضرت نمیفرمودن با دست چپ غذا نخوریدبابا شوخی کردم چرا جدی میگیری؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مث اون ماجرا که میگفتن اگه اول غذا بسم الله نگفتید و شیطان در غذا خوردن باهاتون شریک شد وسط غذا بسم الله بگید شیطان همه غذا رو برگردونه!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱:۳۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
این تاپیک دیگه آخرشه
![]() زدن به سیم آخر دیگه بعضیا
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
فکرمیکنم درافراددست راست فرستندگی انرژی ازسمت راست باشه وگیرندگی ازسمت چپ لذا برای اینکه انرژی خودمان ازدست راست به غذا منتقل شود وباز خودمان آنرا مصرف کنیم برای همین تاکیدشده بادست راست غذا بخورید
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
می خوام یه مثال کوچیک بزنم. زمان امام صادق که آل عباسی از خراسان قیام کردن. می دونید که به سبز جامه گان معروف بودن. حتی اکثرا چشماشون سبز بود( ژنتیکی )
حضرت به علویون گفتن که از چشم سبز ها دوری کنید! دلیل منطقی اش هم آل عباسی بود، یعنی حدیث مقطعی بود. اگا این حدیث هم حقیقت داشته باشه تصور من درباره اش همون حدیث مقطعیه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |