|
هشدار در زمینه علوم غریبه و ....
|
|
۶:۴۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۱ ۱۴:۲۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مطالبی رو که مینویسم به تجربه برام ثابت شده و حاصل یک سری تحقیقات هست .از انجامشون ضرر نمیکنید . در اینترنت و دستفروشی ها کتابهایی رو میبینید که در مورد جادو و علوم غریبه نوشته شده برای هر کسی جذابیت داره .اونی که دوست داره جن احضار کنه .اونی که می خواد دل معشوقه خودش رو بدست بیاره و بعضیها هم کنجکاو قبل از این که از این دست کتابها استفاده کنید حتما این چند سطر رو بخونید دوستان عزیز این کتابها شامل چند مورد عملیات است که یکی از انها احضار و تسخیر میباشد اکیدا توصیه میکنم به هیچ عنوان به این اعمال دست نزنید چون بسیاری از مطالب مکمل و لازم برای این اعمال در کتابها نوشته نشده .یا از عمد یا نویسنده فکر میکرده در زمان خودش از واضحات است مثلا شما نمیدانید که با این احضار شیاطین را احضار میکنید یا اجنه بسیار خطرناک را در مورد هر احضار اوراد مخصوصی است که باعث میشود انها به شما اسیب نزنند ولی نوشته نمیشود .همچنین اورادی است که باعث میشود بعد از هر کاری انها را مرخص کنید (اصراف)و اگر این کار را نکنید موجب عصبانیت و اذیت خود را فراهم کرده اید .این ها نیز نوشته نشده است همچنین برای هر عمل خاصی که باید انجام بدهند عزیمت خاصی است که اینها هم نوشته نشده و دیدن و اعمال دیگری که لازم است برای احضار قدرت روحی خاصی پیش نیاز است تا بتوانید این کار را انجام دهید وگرنه بیمار میشوید بنده افراد یادی را دیده ام که به بیماری های خطرناکی در این راه مبتلا شده اند و پیدا کردن کسی که بتواند شما را درمان کند بسیار مشکل است . در واقع شما با این اعمال به انها اجازه ورود به حصار خود را داده اید .و بعضی از این نوشته ها توطعه خود شیاطین است برای تسخیر شما.... بیماری های صرع واریکوسل لقوه و ......بسیاری دیگر. اعمال دیگر و نوشتن دعا ها و بخورات دیگری هم هست که ممکن است همین اثر را داشته باشد و شما نمیدانید این عمل جادوست و یا چیز دیگر و چه اثرات حقیقی دارد البته بسیاری از دستورات هم به دلیل اینکه کامل نوشته نشده یا نتیجه نمیدهد یا نتیجه عکس میدهد حتی ممکن است برای اطرافیان شما هم دردسر ساز شود یا حق |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشكر از مطلب شما كه اين مطالب رو تذكر داده ايد.
بعضي از بچه ها براي شوخي و مسخره بازي و گذراندن وقت دست به احضار روح به قول خودشون مي زنن . (با همون مقواي بزرگ كه روش حروف در دور تا دورش نوشته شده.) نمي دونن كه با اين كار به جاي ارواح ، اجنه رو به اون مكان دعوت مي كنن. يا رو ح هاي سرگردان. اونها هم همونجا مي مونن و بيرون نمي روند . حتي با اسباب كشي از شر اونها راحت نمي شيد! چون با اساسيه منتقل مي شن!! و اين اصلا و ابدا شوخي نيست . اين رو بدونيد و خودتون رو گرفتار نكنيد. به اين كارها دست نزنيد. اونهايي هم كه ادعاي وارد بودن رو دارند بدونند كه احضار روح گناه كبيره است.
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
احضار ارواح کار هر کسی نیست و فقط از عهده کسانی بر می اید که قدرت روحی بسیار بالایی دارند .
روح سرگردان هم یک اعتقاد غربی است ۱در اعتقادات اسلامی هیچ روح بیکار و سرگردانی نداریم و احضاری که شما میفرمایید کار اجنه دون پایه است که شروع به جوابهای مسخره کرده و به جای روح مورد نظر می ایند و احضار کنندگان را مضحکه میکنند .(این اجنه ای که در مکان حضور دارند را عمار مکان مینامند) یکی از اثار این مسایل .بد اوردن های تابلو و پشت سر هم اسن به قول معروف بد شانسی های عجیب و متوالی ! یا حق |
|||
|
|
۱:۲۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۸ توسط ترنم وحیدی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
متشکرم از توصیه های ارزشمند شما بنده به شخصه فردی رو میشناسم که بعد از انجام یک سری ازین کارها، الآن شدیدآ عصبی و زودرنج شده و دیگه هیچ علاقه ای به همسرش نشون نمیده، و چه مصیبتی بالاتر از این ؟! آیا واقعآ ارزشش رو داره که یک انسان در اموری که آگاهی کامل نداره وارد بشه و متعاقب اون چنین نتایجی گریبانگیرش بشه!؟ |
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
وقتی میشه با درست زندگی کردن،خلیفة الله شد و وقتی خدایی داریم که ایییینقدر باحال و مهربونه که قاضی الحاجات ئه،
واقعا" چرا بریم سمت علوم غریبه؟! |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حس کنجکاوی انسان از چیز منع شده......هبوط حضرت آدم.....
هنوزم بشر با این حس داره خودش رو به هبوط میکشونه من نمیدونم چرا حس کنجکاوی به اون ورد ها زیاده در حالیکه در اسلام خودمون وردها(منظور ذکرهایی والا داریم که غوغا میکنه) واقعا دلیل کشش به اون ها چیه؟ |
|||
|
|
۴:۵۵, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
احضار کار درستی نیست من خودم شخصی رو میشناسم از آشنایان هست که احضار روح میکرد(فک کنم جن میومد به جای روح،البته اون خودش رو به اسم شیرین فک کنم یا زیبا معرفی کرده بود ،میگفت روح زنی هستم که در همین حوالی خودسوزی کردم!!)
بعد از چندسال ایشون دچار افسردگی شدید شدن پارسال هم در بیمارستان روانی بستری بودن و بهشون شوک مغزی دادن!!!ولی هنوز خوب نشدن و تا جایی که خبر دارم مثل اینکه دوباره حالشون بد شده!! ایشون 48 سالش هست مجرده!!!و بسیار علاقه به تنهایی داره!!!!!!خودش در یک خونه بزرگ تنها زندگی میکنه! ------------------------------------------------------------------------------------ [/quote](منظور ذکرهایی والا داریم که غوغا میکنه)[quote] میشه لطف کنید در همین سایت این ذکرها رو بزارید؟!من ندیدم،!در کتاب گنجهای معنوی هم نبوده همچین چیزی؟! |
|||
|
|
۵:۰۳, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۵:۰۴ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۷)ترنم وحیدی نوشته است: با سلامیاد آیه 102 سوره بقره افتادم وَاتَّبَعُواْ مَا تَتْلُواْ الشَّيَاطِينُ عَلَى مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَكِنَّ الشَّيْاطِينَ كَفَرُواْ يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَمَا أُنزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّى يَقُولاَ إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلاَ تَكْفُرْ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَزَوْجِهِ وَمَا هُم بِضَآرِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلاَّ بِإِذْنِ اللّهِ وَيَتَعَلَّمُونَ مَا يَضُرُّهُمْ وَلاَ يَنفَعُهُمْ وَلَقَدْ عَلِمُواْ لَمَنِ اشْتَرَاهُ مَا لَهُ فِي الآخِرَةِ مِنْ خَلاَقٍ وَلَبِئْسَ مَا شَرَوْاْ بِهِ أَنفُسَهُمْ لَوْ كَانُواْ يَعْلَمُونَ ﴿۱۰۲﴾ و آنچه را كه شيطان[صفت]ها در سلطنتسليمان خوانده [و درس گرفته] بودند پيروى كردند و سليمان كفر نورزيد ليكن آن شيطان[صفت]ها به كفر گراييدند كه به مردم سحر مىآموختند و [نيز از] آنچه بر آن دو فرشته هاروت و ماروت در بابل فرو فرستاده شده بود [پيروى كردند] با اينكه آن دو [فرشته] هيچ كس را تعليم [سحر] نمىكردند مگر آنكه [قبلا به او] مىگفتند ما [وسيله] آزمايشى [براى شما] هستيم پس زنهار كافر نشوى و[لى] آنها از آن دو [فرشته] چيزهايى مىآموختند كه به وسيله آن ميان مرد و همسرش جدايى بيفكنند هر چند بدون فرمان خدا نمىتوانستند به وسيله آن به احدى زيان برسانند و [خلاصه] چيزى مىآموختند كه برايشان زيان داشت و سودى بديشان نمىرسانيد و قطعا [يهوديان] دريافته بودند كه هر كس خريدار اين [متاع] باشد در آخرت بهرهاى ندارد وه كه چه بد بود آنچه به جان خريدنداگر مىدانستند |
|||
|
|
۵:۲۳, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:منظور ذکرهایی والا داریم که غوغا میکنه) نقل قول:میشه لطف کنید در همین سایت این ذکرها رو بزارید؟!من ندیدم،!در کتاب گنجهای معنوی هم نبوده همچین چیزی؟!.......................................................................................... منظور از ذکر نه ذکر جن و روح باشه.... منظور ذکر والاست شما میگید در کتاب گنج های معنوی نیست؟؟؟؟ ![]() من میگم در همه ی کتاب های اسلامی حداقل یه ذکر والا هست... بسم الله الرحمن الرحیم...هست کلید در گنج حکیم (نمیدونم شعرش درسته کامله!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..)متاسفانه ادبیاتم منفی یکهخود اسم خداوند چنان ذکر عظیمیه که بشر توان بازگوییش رو نداره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بحث پیرامون علوم و فنون غریبه | مرتضی اقبالی | 6 | 5,173 |