کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #141
آواتار
حالا یه سوال از علمدار

از کجا معلوم علمدار از دونه دونه مشتری های مغازشون نپرسیده تو سید ابراهیمی؟ (سید ابراهیم که نمیدونه قبلش چند نفر مورد حدس بودن!!!!)

یچی تو مایه های 100 نفر

خب گرفتید دیگه....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، رضوانه ، Ali#59 ، یاســین ، ترنم ، شیدا ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، علمدار133 ، azade ، لبخند خدا ، fiftynine ، السا ، دل خسته ، Just God ، ali0077 ، اولولالباب ، ilidin ، Eve
۱۵:۱۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #142
آواتار
ای بابا هنوز مسیله! حل نشده!
آقای علمدار که جوابو گفتن!
مطمئنا آقای عزتی موجبات لو رفتن قضیه بودن...از همون بیرون مغازه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ترنم ، یاســین ، شیدا ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، علمدار133 ، azade ، لبخند خدا ، السا ، دل خسته ، ali0077
۱۵:۲۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #143
آواتار
یه نکته رو از دست دادیم
بعد از حل شدن مسئله حلوا شکری
زهرا خانوم بیان بگن اون اقا داماد کی بوده؟HuhBasiji
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ترنم ، عبدالرحمن ، رضوانه ، Ali#59 ، MohammadSadra ، علمدار133 ، انتصـار ، azade ، لبخند خدا ، السا ، دل خسته ، ali0077 ، zahra11 ، Aryha ، اولولالباب ، Eve
۱۵:۴۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #144
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۶)یاســین نوشته است:  یه نکته رو از دست دادیم
بعد از حل شدن مسئله حلوا شکری
زهرا خانوم بیان بگن اون اقا داماد کی بوده؟HuhBasiji
خب حالا بیان بگن کی بودهSmile ما که شیرینی نخواستیم!

میخوایم ببینیم با صحبت هامون در بخش های مختلف ازدواج! تالارBig Grin چه شخصی رو تونستیم از راه به در کنیم!Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، حسن عزتي ، Ali#59 ، علمدار133 ، عبدالرحمن ، محب الزهرا ، azade ، لبخند خدا ، fiftynine ، السا ، دل خسته ، ali0077 ، zahra11
۱۸:۴۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #145
آواتار
سلام علیکم
یه ساعته وقته یه بچه کنکوری رو گرفتین نشسته اینجا حرفای شمارو میخونه اونم بی نتیجه ...
واقعا خجالت هم خوب چیزیه Cool

به نظره من که نکته ش " با موبایل حرف زدن آقای علمدار133 هستش" ....! داشتن با آقای عزتی یا آقای سید ابراهیم صحبت میکردن ....بعد نمیدونم چه حرف مشکوکی بهشون زدن پشت تلفنو آقای علمدار 133 هم که نه که باهوشن ......بقیه ماجرا رو هم که همه میدونیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، *ركن الهدي* ، رضوانه ، یاســین ، لبخند خدا ، السا ، مجتبی110 ، دل خسته ، magnolia ، ali0077
۱۹:۵۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #146
آواتار
بعد از مرگم پای مرا از قبر بیرون بگذارید تا دختران سرزمینم ببینند که من ساپورت نمی پوشیدم.

وصیت نامه همسر کوروش!!!

دختر شناسی :
ﻣﺘﻨﻔﺮﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﻨﺸﻮنو ﺑﭙﺮﺳﯽ ….
.
ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﺗﻮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻥ ﺍﮔﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪﺷﻮﻥ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻩ

زمانی که حدودا 9 ساله بودم؛ تفریحم این بود که وقتی جوراب پوشیدم، پامو روی فرش بکشم و به یه نفر دیگه دست بزنم تا جرقه بزنه!!!
یه بار توی یه کتاب خوندم که این کار رو با دمپایی ابری اگه انجام بدی، جرقه ی قوی تری می زنه. این مطلب توی ذهنم مونده بود......
نوروز شد و رفته بودیم خونه مادربزرگم عید دیدنی، دیدم کنار سالن یه دمپایی ابری هست. یه مرتبه افکار شیطانی به سراغم اومد...
رفتم پوشیدم و عین مونگولا ح
دود نیم ساعت پامو رو زمین می کشیدم!
بعد رفتم جلوی همه انگوشتمو زدم به نوک دماغ بابام!!!!
آنچنان جرقه ای زد..... که فکر کنم کل محل صداشو شنیدن!!
موهای جفتمون عین برق گرفته ها سیخ شده بود و همه مات و مبهوت نگاه می کردن و نمی فهمیدن چه اتفاقی افتاده!
از لحظات بعد از اون اتفاق؛ به علت ضربات سنگین وارد شده، چیزی یادم نمیاد :|

همراه اول تا میلیونرمون نکنه بیخیال نمیشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sabrina ، رضوانه ، Ali#59 ، یاســین ، azade ، fiftynine ، لبخند خدا ، fatemeh ، السا ، دل خسته ، mahdyshr ، Just God ، مجتبی110 ، magnolia ، ali0077 ، zahra11 ، Aryha ، ilidin ، ISOD ، جویای حقیقت
۲۱:۲۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #147
آواتار
[تصویر: xanaj1400392619hnAJzH2.jpg.pagespeed.ic_...YtBF52.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، مجتبی110 ، mahdyshr ، السا ، ali0077 ، azade
۲۳:۳۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #148
آواتار
سلام
همینک بنده نشخه شوم این دو سید ابراهیم رو رو می کنم.
این دو سید ناخلف تصمیم گرفتند به حای حال گیری از اشخاص به صورت تکی تکی ، تجربه ی جدیدی رو زیر دندون مزه مزه کنند ، و از اون قراره که تصمیم می گیرند کل بچه های تالار رو بگذارند سر کار و ضد حال بزنند.
برنامه این بوده که یک داستان ساختگی بسازند و شما همه رو بگذارند سر کار تا حدس و ... بزنند ، بعد از آخر میان می گن "
"خود سید ابراهیم اومد دست داد گفت سلام من سید ابراهیم هستم ، آقای علمدار هم پرسیدند تو سید ابراهیم نیستی" و این طوری هست که کل تالار رفتند سر کار!
الآن حتما می آن بیانیه من رو هم تکذیب می کنند ، گول این دو تا (شایدم سه یا جهار تا) رو نخورید که حرف من رو به این راحتی بپذیرند ، شاهد بنده هم این که ماشالله چند صفحه است همه سرکارین و لو نمی دن (از این به بعد هر چیز رو به عنوان اصل قضیه بگند در جهت تضلیل افکار عمومی و تخریب من و در نتیجه تبرعه خودشون خواهد بود پس گول نخورید.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجتبی110 ، السا ، MohammadSadra ، Ali#59 ، fiftynine ، فانوس *7* ، azade ، zahra11 ، اولولالباب
۲۳:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #149

(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۰)دل خسته نوشته است:  سلام
همینک بنده نشخه شوم این دو سید ابراهیم رو رو می کنم.
این دو سید ناخلف تصمیم گرفتند به حای حال گیری از اشخاص به صورت تکی تکی ، تجربه ی جدیدی رو زیر دندون مزه مزه کنند ، و از اون قراره که تصمیم می گیرند کل بچه های تالار رو بگذارند سر کار و ضد حال بزنند.
برنامه این بوده که یک داستان ساختگی بسازند و شما همه رو بگذارند سر کار تا حدس و ... بزنند ، بعد از آخر میان می گن "
"خود سید ابراهیم اومد دست داد گفت سلام من سید ابراهیم هستم ، آقای علمدار هم پرسیدند تو سید ابراهیم نیستی" و این طوری هست که کل تالار رفتند سر کار!
الآن حتما می آن بیانیه من رو هم تکذیب می کنند ، گول این دو تا (شایدم سه یا جهار تا) رو نخورید که حرف من رو به این راحتی بپذیرند ، شاهد بنده هم این که ماشالله چند صفحه است همه سرکارین و لو نمی دن (از این به بعد هر چیز رو به عنوان اصل قضیه بگند در جهت تضلیل افکار عمومی و تخریب من و در نتیجه تبرعه خودشون خواهد بود پس گول نخورید.)
به جان خودم این تن بمیره ، همین الان می خواستم بیام اینو بنویستم!
هر دو سید ابراهیم الان ملت رو سر کار گذاشتن!
یعنی بد رو دست خوردیما! بد آقو، بد!

مه از اولم دونستمه چاقو شه دسته ر نبرنه!
نه آقا ابراهیم (علمدار)؟

(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۴)علمدار133 نوشته است:  [تصویر: xanaj1400392619hnAJzH2.jpg.pagespeed.ic_...YtBF52.jpg]
اصن این پست از سوی آقا ابراهیم معنیش دقیقا همینه که ساعت هاست سرکارید! Big Grin وگرنه تو این موقعیت هدفشون از گذاشتن چنین پستی، چی می تونه باشه؟؟Big Grin
یکیشون نقش سید ابراهیم رو داره که داره به ساعتش نگاه می کنه و اون یکی هم نقش سید ابراهیم رو داره که داره به ساعتش نگاه می کنه! Rolleyes2
احتمالا شرط بستن چند ساعت می تونن ما رو سر کار بگذارن!

پ ن: الان بعد از 6 ماه محرومیت از بخش اوقات فراغت (که به تازگی با وثیقه آزاد شدم) دارم پست می گذارم اصن یه حال عجیبیه، نمی دونید!Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، السا ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، علمدار133 ، دل خسته ، Ali#59 ، fiftynine ، فانوس *7* ، ali0077 ، azade ، zahra11 ، captaincharisma ، اولولالباب
۰:۰۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #150
آواتار

نقل قول:لذا من از شما بزرگوار خواهش میکنم زیاد وارد این بحث ها نشیم ...بحث خودمون بی ارزش میشه ! اونجایی که نگران جمعیت شیعه هستن باید بحث کرد نه تالار گفت و گویی که فعال ترین تاپیکش خنده ی حلاله و اکثر تاپیک هاش کپی پیست [تصویر: wink.png]

بهتره بیایید و ببینید که ناظر سابق همین تالار مطالب بالا رو فرمودن . عذر میخوام اسپمه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid274703
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]