|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
حالا یه سوال از علمدار
از کجا معلوم علمدار از دونه دونه مشتری های مغازشون نپرسیده تو سید ابراهیمی؟ (سید ابراهیم که نمیدونه قبلش چند نفر مورد حدس بودن!!!!) یچی تو مایه های 100 نفر خب گرفتید دیگه.... |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
ای بابا هنوز مسیله! حل نشده!
آقای علمدار که جوابو گفتن! مطمئنا آقای عزتی موجبات لو رفتن قضیه بودن...از همون بیرون مغازه! |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
یه نکته رو از دست دادیم
بعد از حل شدن مسئله حلوا شکری زهرا خانوم بیان بگن اون اقا داماد کی بوده؟ ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
یه ساعته وقته یه بچه کنکوری رو گرفتین نشسته اینجا حرفای شمارو میخونه اونم بی نتیجه ... واقعا خجالت هم خوب چیزیه ![]() به نظره من که نکته ش " با موبایل حرف زدن آقای علمدار133 هستش" ....! داشتن با آقای عزتی یا آقای سید ابراهیم صحبت میکردن ....بعد نمیدونم چه حرف مشکوکی بهشون زدن پشت تلفنو آقای علمدار 133 هم که نه که باهوشن ......بقیه ماجرا رو هم که همه میدونیم ! |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
بعد از مرگم پای مرا از قبر بیرون بگذارید تا دختران سرزمینم ببینند که من ساپورت نمی پوشیدم.
وصیت نامه همسر کوروش!!! دختر شناسی : ﻣﺘﻨﻔﺮﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﻨﺸﻮنو ﺑﭙﺮﺳﯽ …. . ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﺗﻮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻥ ﺍﮔﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪﺷﻮﻥ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻩ زمانی که حدودا 9 ساله بودم؛ تفریحم این بود که وقتی جوراب پوشیدم، پامو روی فرش بکشم و به یه نفر دیگه دست بزنم تا جرقه بزنه!!! یه بار توی یه کتاب خوندم که این کار رو با دمپایی ابری اگه انجام بدی، جرقه ی قوی تری می زنه. این مطلب توی ذهنم مونده بود...... نوروز شد و رفته بودیم خونه مادربزرگم عید دیدنی، دیدم کنار سالن یه دمپایی ابری هست. یه مرتبه افکار شیطانی به سراغم اومد... رفتم پوشیدم و عین مونگولا ح دود نیم ساعت پامو رو زمین می کشیدم! بعد رفتم جلوی همه انگوشتمو زدم به نوک دماغ بابام!!!! آنچنان جرقه ای زد..... که فکر کنم کل محل صداشو شنیدن!! موهای جفتمون عین برق گرفته ها سیخ شده بود و همه مات و مبهوت نگاه می کردن و نمی فهمیدن چه اتفاقی افتاده! از لحظات بعد از اون اتفاق؛ به علت ضربات سنگین وارد شده، چیزی یادم نمیاد :| همراه اول تا میلیونرمون نکنه بیخیال نمیشه |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
سلام
همینک بنده نشخه شوم این دو سید ابراهیم رو رو می کنم. این دو سید ناخلف تصمیم گرفتند به حای حال گیری از اشخاص به صورت تکی تکی ، تجربه ی جدیدی رو زیر دندون مزه مزه کنند ، و از اون قراره که تصمیم می گیرند کل بچه های تالار رو بگذارند سر کار و ضد حال بزنند. برنامه این بوده که یک داستان ساختگی بسازند و شما همه رو بگذارند سر کار تا حدس و ... بزنند ، بعد از آخر میان می گن " "خود سید ابراهیم اومد دست داد گفت سلام من سید ابراهیم هستم ، آقای علمدار هم پرسیدند تو سید ابراهیم نیستی" و این طوری هست که کل تالار رفتند سر کار! الآن حتما می آن بیانیه من رو هم تکذیب می کنند ، گول این دو تا (شایدم سه یا جهار تا) رو نخورید که حرف من رو به این راحتی بپذیرند ، شاهد بنده هم این که ماشالله چند صفحه است همه سرکارین و لو نمی دن (از این به بعد هر چیز رو به عنوان اصل قضیه بگند در جهت تضلیل افکار عمومی و تخریب من و در نتیجه تبرعه خودشون خواهد بود پس گول نخورید.) |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۰)دل خسته نوشته است: سلامبه جان خودم این تن بمیره ، همین الان می خواستم بیام اینو بنویستم! هر دو سید ابراهیم الان ملت رو سر کار گذاشتن! یعنی بد رو دست خوردیما! بد آقو، بد! مه از اولم دونستمه چاقو شه دسته ر نبرنه! نه آقا ابراهیم (علمدار)؟ (۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۴)علمدار133 نوشته است:اصن این پست از سوی آقا ابراهیم معنیش دقیقا همینه که ساعت هاست سرکارید! وگرنه تو این موقعیت هدفشون از گذاشتن چنین پستی، چی می تونه باشه؟؟ یکیشون نقش سید ابراهیم رو داره که داره به ساعتش نگاه می کنه و اون یکی هم نقش سید ابراهیم رو داره که داره به ساعتش نگاه می کنه! احتمالا شرط بستن چند ساعت می تونن ما رو سر کار بگذارن! پ ن: الان بعد از 6 ماه محرومیت از بخش اوقات فراغت (که به تازگی با وثیقه آزاد شدم) دارم پست می گذارم اصن یه حال عجیبیه، نمی دونید!
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
نقل قول:لذا من از شما بزرگوار خواهش میکنم زیاد وارد این بحث ها نشیم ...بحث خودمون بی ارزش میشه ! اونجایی که نگران جمعیت شیعه هستن باید بحث کرد نه تالار گفت و گویی که فعال ترین تاپیکش خنده ی حلاله و اکثر تاپیک هاش کپی پیست بهتره بیایید و ببینید که ناظر سابق همین تالار مطالب بالا رو فرمودن . عذر میخوام اسپمه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid274703 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,889 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,782 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,060 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,292 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,761 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

ما که شیرینی نخواستیم!
چه شخصی رو تونستیم از راه به در کنیم!

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)