|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۶, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
|
مدیونین خنثی بدین یعنی چی؟
خدایا چرا من مغزم آب روغن قاطی کرده، حرف بچه هارو نمیفهمم!!!!!!!! |
|||
|
|
۱:۴۴, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۰)آسمان ابری نوشته است: این نه ولی شاید در آینده قانون نفقه فرق کنه خانما باید نفقه بدن با اشغال کردن جای آقایون (۱۲/خرداد/۹۳ ۱:۴۱)soora نوشته است: مدیونین خنثی بدین یعنی چی؟ چون شما کاربر تازه واردید متوجه نمیشید چند ماه باشید تا با اصطلاحات آشنا شوید |
|||
|
|
۱:۴۸, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۰:۳۰ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #424
|
|||
|
|||
|
باز عبدالرحمن بد حرف زد
الان اگه به من بگه تازه وارد شیشه یوزرش رو پائین میارم این بنده خدا داره خودمونی میشه کجاش تازه وارده؟ ![]() خانم (سورا)سوار ![]() روی دکمه اعتبار کلیک کنین اولی از پائین خنثی هست یعنی امتیازی نمیده این مدلش هم تازه اومده تو تالار قبل نبود قبلا ها که عبالرحمن کوچیک بود یه امتیاز منفی بود که الحمدالله از اون موقع که ایشون اومد حذفش کردن چون خیلی منفی میداد به این واون ![]() دوستان محبت کنن این خنثی دادن رو روی من آزمایش نکن ![]()
|
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۳:۰۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۳ ۱:۴۸)علمدار133 نوشته است: باز عبدالرحمن بد حرف زد سورا ![]() ایرادی نداره آقای علمدار، آقای عبد الرحمن قراره هر چند وقت یکبار اشک منو در بیارن از قدیم گفتن هر چه از دوست رسد نکوست. ....از طرفی اصلا بد حرف نزدن، خوب تازه واردم. . . ممنون از راهنمایی تون. ... امشب آقای علمدار بهم قسمت اعتبار ها رو یاد دادن، اینقدر ذوق زده شدم که خواب از کلم پریده.... انگار از تاریکی به روشنایی رسیده باشم،چقدر علم پیشرفت کرده ![]() دیدم چه دوستان خوبی دارم که به حرف هام اهمیت دادن و برام ارزش قائل شدن نوشته های من کوچکترین و خوندن و هم دیدم پیام های زیبایی برام گذاشتن.... حتی اگر اعتبار هم بهم نمیداند یا اعتبار منفی بهم میدادن، باز خوشحال میشدم چون میدونم دوستان خوبی دارم ..... ممنون بابت محبتتون تا صبح ذوق مرگ نشم خوبه من جنبه ی این همه خوشحالی وندارم .
|
|||
|
|
۴:۰۳, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #426
|
|||
|
|||
|
واعظي مي گفت با فرزند خويش
هيچ مي داني مسلماني به چيست؟ صدق و بي آزاري و خدمت به خلق هم عبادت هم كليد زندگي ست گفت زين معيار اندر شهر ما يك مسلمان هست آن هم ارمني ست! |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #427
|
|||
|
|||
|
تصمیمش جرئت می خواهد
![]() طپش ، هیجان ، سقوط آزاد ![]() جرأت داری دوباره امتحان کن ! ![]() ازدواج مجدد آقایان
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #428
|
|||
|
|||
|
آقای علمدار!
شمایی که آدرستون رو نصف بچه های تالار دارن از این شعارها ندین... کافیه به گوش حاج خانم برسه تا امشب رو تشریف ببرین منزل خانم والده...
|
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #429
|
|||
|
|||
|
[quote='علمدار133' pid='278721' dateline='14016954 طپش ، هیجان ، سقوط آزاد:(
جرأت داری دوباره امتحان کن !:Dodgy: ازدواج مجدد آقایان;) [/quote] ![]() وای خدا! عالی بود؟ نه به اون جرات....نه به اون سقوط آزاد! |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۸ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #430
|
|||
|
|||
|
یکی بس شونه دیگه(صبر کنین لودبشه)
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,933 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,836 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,124 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,324 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,772 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 308141_528.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/6/25/308141_528.jpg)

![[تصویر: 04.gif]](http://persian-star.net/1393/3/12/GifPics/04.gif)