کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 66 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۴۳, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #651
آواتار
تا وقتی مجرد بودیم اینقدر با هم دعوا میکردیم...
ازدواج که کردیم تاااازه فهمیدیم داداش و آبجی به چه دردی میخوره...
در ضمن...
سورا و رضوانه جان از بلاهایی که سر داداشاشون آورده بودن گفتن...
آلاله جان گفت که کاری با داداشش نداشته...
مال ما برعکس بوده...
هفته ای یه بار میرفتیم زیر تیغ جراحی از دست آق داداشمون...
نوک مداد فرو کرده بود تو دستم...
سر تمام عروسکامو کنده بود و باهاشون فوتبال بازی میکرد...
هدایایی که میگرفتیم رو، مال ما رو میشکوند و مال خودش رو سالم نگه میداشت...
اینقدر کوبوند تو سر ما که میگرن گرفتیم...
اما الآن که پسرش بهم میگه عمه، از شادی میخوام بمیرم...
البته، پسرش هم کپی پیست خودشه...
مخلص آقا ابراهیم، بهترین داداش دنیا...Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، m1374b ، mahdyshr ، فدايي ولايت ، soora ، azade ، ali0077 ، مجید املشی ، السا ، فانوس *7*
۹:۲۳, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #652
آواتار
من واقعا برام سواله!
که آقایون دم به دیقه دارن ماشینشونو تعمیر میکنن و بوی بنزین٬ که تحملش واااقعا برای ما خانوما مشکله به راحتی تنفس میکنن!!! هیییچ مشکلی هم ندارن
یا در و دیوار که رنگ میکنن فقط ما خانوما سردرد میگیریم! آقایون معمولا مشکلی ندارن!!!!
ولی..
.
.
.
.
.
.
.
خدانکنه
خدانکنه....
یکی توی خونه لاک بزنه!
همشون صداشون درمیاد!!!!Big Grin
اولی:این چه بوی گندیه...حالمون به هم خورد!
دومی:صد بار گفتم این چیزا رو تو خونه نزنبد!!!!( انگار تار و مار زدیم!!!!)
سومی: ...

من که فکر میکنم اصلا هم بدشون نمیاد!
بیشتر میخوان بگن: ما فهمیدیمااااا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، m1374b ، فدايي ولايت ، soora ، azade ، sabrina ، محب الزهرا ، Eve ، ali0077 ، مجید املشی ، السا ، فانوس *7*
۱۰:۰۵, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #653
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۳ ۷:۴۳)moze84 نوشته است:  مخلص آقا ابراهیم، بهترین داداش دنیا...Heart
من که میگم ابراهیم ها بهترین هستن اینم دلیلش شاهد از غیب رسید
اصلا اگه بهترین نبودن اسمشون ابراهیم نمیشد
[تصویر: 69.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، m1374b ، mahdyshr ، زینب خانوم ، soora ، فدايي ولايت ، مجید املشی ، السا
۱۱:۵۸, ۲۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #654
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۰:۰۵)علمدار133 نوشته است:  اصلا اگه بهترین نبودن اسمشون ابراهیم نمیشد
[تصویر: 69.gif]

برادر من روز آزادسازی خرمشهر به دنیا میاد...
مامانم اینا میخواستن اسمشو بذارن امیر...
شب تولدش مامانم خواب میبینه که آیت الله مشکینی اومدن به خوابشون و میگن پسرانی که تو روز بت شکنی به دنیا میان، باید اسمشون اسم بت شکن تاریخ باشه...
اسم پسرتو بذار ابراهیم...

ماها هر کدوممون اسممون قرار بود یه چیز دیگه بشه، یه چیز دیگه شد...
منم که روز بازی زسکا مسکو با بایرن مونیخ به دنیا اومدم، اسمم شد زسکا مسکو...Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، azade ، soora ، علمدار133 ، فدايي ولايت ، Ali#59 ، ali0077 ، مجید املشی ، السا ، رضوانه ، فانوس *7* ، عشقم کربلا
۱۲:۱۴, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #655
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۳ ۳:۲۱)فدايي ولايت نوشته است:  راستی من امروز امتحانات ترمم تموم شد و احتمالا طبق رسم هرساله ، 24 ساعته در خدمت شما خواهم بود Big GrinCool
شایدم اواسط تابستون دوباره رفتم تو فاز تاپیک های "کمک...." و مشکلات عاطفی و امثالهمHappy خلاصه پیشاپیش حلال کنید...

مراحل درس خوندن یک دانشجو :
خوابیدن روی جزوه
گرفتن مشکلات و نواقص گل های قالی
جمع کردن آشغال های ریز و درشت اطراف زمین
خاک گیری گوشه های موبایل
گرفتن چندین عکس با گوشی از خود در حالت های مختلف و در ژست درس خواندن
اس ام اس بازی با بچه های کلاس که هر کدوم چقدر درس خوندن Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۴:۳۲, ۲۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #656

سلام!!
  • تو خیابون بخارست یکم پایین تر از میدون آرژانتین تو پیاده رو یه خانم مسن خیلی بامزه دست فروشی می کنه که فارسی بلد نیست، انگلیسی صحبت می کنه، به قیافش هم میاد خارجکی باشه! هر موقع منو یکی از همکارام از بقلش رد می شدیم دو تا کلمه ی لاتین بلغور می کرد که مثلا کمک کنید و از من بخرید و ... که بعضی موقع ها می فهمیدیم چی می گه، بعضی موقع ها هم نه! زمستون همین پارسال بود که داشتیم از بغش رد می شدیم مثل همیشه می گفت پلیز هلپ می ! آیم سو کولد و... همین جمله برامون سوژه شده بود هر موقع از بغلش رد می شدیم این همکارمون می گفت آی ام سو کولد، آی ام سو کولد.... تا چند وقت پیش یه بار از بغلش رد شدیم برگشت به انگلیسی گفت من گرممه! انگلیسیش رو نمی گم چون رفیق ما سوتی داد کلمه داغ رو بکار برد! خب می دونید که تو انگلیسی اینجوری بگی چقدر بده.... WinkWink هیچی دیگه این خانومه یک نگاه معنی دار عاقل اندر صفی به ما انداخت که تا چند روز از بغلش رد نمی شدیم...Big GrinBig Grin
  • یه خاطره ی دیگه هم دارم که بر می گرده به پارسال همین موقع ها! دیدید یه آهنگی رو زیاد گوش می دی می ره تو ضمیر ناخودآگاهت از اول صبح تو مغزت زمزمه می شه!؟ پارسال همین روزا بود که کلا چند روز بود تو ذهنمون ایــــیـیــــیـیـــــــــ (به حالت موج دار) تو مخمون زمزه می شد. Big GrinBig Grin یادش بخیر... ! اینو گوش بدید می فهمید چی می گم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، هادی... ، علمدار133 ، Ali#59
۱۵:۴۸, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #657
آواتار
اخرین پستهای خنده حلال رو که خوندم حس خوبی بهم دست داد..
راستش من داداش بزرگتر از خودم دارم خیلی هم دوستش میدارم .
واقعا خواهر غمخوار برادره ... کسایی که خواهر ندارن نیم عمرشون در فناست... چون هیچ کس نمیتونه جای خواهر رو برای ادم پر کنه.

کافیه خواهر بشنوه تو دست برادرش تیغ رفته ... پر پر میشه و خودش رو میرسونه..

اصلا جلوه گاه عشق خواهر به برادر در صحنه کربلاست که غوغا میکنه.
اصلا وقتی میگن راحت بخواب چون که پرستار زینب است.. یعنی خواهر پرستار زخم های برادره.

بابام یه بار تعریف کرد گفت
بعد از اینکه یکی از همکاراش بر اثر سرطان فوت شد با چند تا از همکاراشون نشسته بودن صحبت میکردن ...همکاراش میگفتن خوشبحال شما که دختر دارید ... ما که دختر نداریم وقتی بمیریم کسی نیست برا ما گریه کنه . همچین سوت و کور باید ما رو دفن کنن.مثل فلانی که غریبانه و بی صدا دفنش کردن .Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، ali0077 ، Mohammad Trust ، رهگذر. ، soora ، السا
۱۶:۰۱, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #658
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۵:۴۸)مرهـم نوشته است:  اخرین پستهای خنده حلال رو که خوندم حس خوبی بهم دست داد..
راستش من داداش بزرگتر از خودم دارم خیلی هم دوستش میدارم .
واقعا خواهر غمخوار برادره ... کسایی که خواهر ندارن نیم عمرشون در فناست... چون هیچ کس نمیتونه جای خواهر رو برای ادم پر کنه.

کافیه خواهر بشنوه تو دست برادرش تیغ رفته ... پر پر میشه و خودش رو میرسونه..

اصلا جلوه گاه عشق خواهر به برادر در صحنه کربلاست که غوغا میکنه.
اصلا وقتی میگن راحت بخواب چون که پرستار زینب است.. یعنی خواهر پرستار زخم های برادره.

بابام یه بار تعریف کرد گفت
بعد از اینکه یکی از همکاراش بر اثر سرطان فوت شد با چند تا از همکاراشون نشسته بودن صحبت میکردن ...همکاراش میگفتن خوشبحال شما که دختر دارید ... ما که دختر نداریم وقتی بمیریم کسی نیست برا ما گریه کنه . همچین سوت و کور باید ما رو دفن کنن.مثل فلانی که غریبانه و بی صدا دفنش کردن .Sad

طبق نام کاربریتون ، باید مرحم باشید نه پاشنده نمک روی زخم ما Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، soora
۱۶:۵۳, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #659
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۱)فدايي ولايت نوشته است:  طبق نام کاربریتون ، باید مرحم باشید نه پاشنده نمک روی زخم ما Big Grin
متوجه نکته نشدید... چرا اون دو داستان رو پشت هم آوردم؟ اصلا روش فکر کردین؟
یعنی اگه خواهر ندارید یادتون باشه حتما در اینده چند تا دختر داشته باشید Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۶:۵۹, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #660
آواتار
متوجه شدم،اما منظورم اینه که یکی مث من که نه خواهر داره نه بچه و نه برادر زاده ، دقیقا باید چه نوع گِل یا خاکی تهیه کنه تا به سرش بزنه ؟ Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]