|
اگر امام نیست؛ خدای او، راه او، رهنمودهای او هست....
|
|
۹:۲۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستمندان و فقرا در صف مقدم جامعه [/b]
امام خمینی(رحمة الله علیه): باید این توجه را به آقایان عرض کنم، که باید این عمل [کمکهای کمیته امداد به محرومین] با یک ظرافتی انجام بگیرد که مستمندان، محرومان خیال نکنند که آنها از باب اینکه در صف پایین جامعه واقع شدهاند مورد امداد واقع شدهاند؛ مستمندان و فقرا و دورافتادهها در صف مقدم جامعه هستند، و همین زاغه نشینان و حاشیه نشینان و محرومان بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند. همینها هستند که الآن در جبههها مشغول به فداکاری هستند، و جوانهای همینهاست که در سرتاسر کشور، داخل و در خارج کشور مشغولاند برای تأیید اسلام. و ملت شریف ایران قدر یک همچو جوانان و قدر یک همچو خانوادههایی که این جوانان را تحویل جامعه دادهاند میداند؛ و عمده این است که در پیشگاه خدای تبارک و تعالی یک درخشندگی خاص این افراد دارند. امروز در صحیفه - جلد ۱۷ - صفحه ۴۲۶ http://farsi.rouhollah.ir/library/sa...ume=17&tid=164 ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۵, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه):
آنانکه رمز پیروزی را مجهز به جهاز شیطانی و «میگ» ها و «میراژ» ها میدانند و ایمان به غیب و خداوند قادر را به حساب نمیآورند و دم از پیروزی قادسیه میزنند و رمز پیروزی قادسیه و مؤمنان صدر اسلام را باز نیافتهاند و قدرت ایمان و شهادت طلبی را نمیفهمند، باید با شکست مفتضحانه روبرو شوند و گوشمالی الهی ببینند. 8 آذر 1360 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۹:۴۴, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
من میخواهم به تمام مردم جهان بگویم که هرگز میانجی بین ظالم و مظلوم نشوند. باید در چنین مواقعی طرف مظلوم را گرفت و خصمانه بر دشمن تاخت. آخر میانجیگری بین ظالم و مظلوم خود ظلمی بزرگ است. 9 آذر 1358 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
یک مطلبی است از شیخ الرئیس بوعلی سینا نقل میکنند که گفته است من از گاو میترسم برای اینکه اسلحه دارد، عقل ندارد. حال این ابرقدرتها اسلحه دارند، مع الأسف عقل ندارند. و آقای کارتر هم ثابت کرد این مطلب را. مع ذلک نخواهند گذاشت چنین کاری بکنند.{حمله نظامی به ایران} ملتها و دولتهای بزرگ نمیگذارند که چنین جنگی پیش بیاید. جنگ پیش آمدن، معنایش جنگ جهانی سوم است و همین ابرقدرتها از این جنگ میترسند. ما ابداً از این مسائل ترسی نداریم. 9 آذر 1358 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
چرا این قدر ما عقب افتاده هستیم؟ چرا ما باید به واسطه اغراض نفسانیه این قدر خودمان را ببازیم؟ چرا باید وقتی که دنیا به تزلزل درآمده است برای این بیاعتنایی ایران به کاخ سفید و سیاه، چرا ما باید توجیه کنیم مسائل آنها را؟ چرا ما باید این قدر غربزده باشیم یا شیطانزده؟ من هیچ توقع نداشتم از بعض این اشخاص، ولو بعضیشان در نظر من پوچاند، لکن از بعضی از این اشخاص که سابقه دارند هیچ توقع نداشتم که در این زمان که باید فریاد بزنند سر امریکا، فریاد میزنند سر مسئولین ما! چه شده است؟ شماها چهتان است؟ چه کردید شماها؟ شماها چرا باید تحت تأثیر تبلیغات خارجی واقع بشوید یا تحت تأثیرات نفسانیت خودتان؟ بیست و نه آبان 65 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
تاریخ اسلام جز یک برهه از صدر اسلام، جوانانى مثل جوانهاى ایران ما سراغ ندارد. و ملتى مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است. شما در کجاى تاریخ - جز یک برهه در صدر اسلام آن هم نه بهطور وسیع بلکه بهطور محدود - سراغ دارید که: _ جوانان یک کشور اینطور عاشق جنگ باشند؟ _ اینطور عاشق دفاع از کشور خودشان باشند؟ _ و این طور ملت، همه با هم یکصدا دنبال پیروزى ارتش و سپاه پاسداران و سایر قواى مُسلَّحه باشند؟ _ و کجا دیدید که عاشقانه دنبال شهادت باشند؟ من به این چهرههاى نورانى و بشّاش شما، و به این گریههاى شوق شما حسرت مىبرم. من احساس حقارت مىکنم. من وقتى با این چهرهها مواجه مىشوم. و این قلبهائى که به واسطه توجه به خداى تبارک و تعالى اینطور در چهرهها اثر گذاشته است، احساس حقارت مىکنم. من غیر از دعا که بدرقه شما کنم چیزى ندارم که به شما بکنم. من چطور به این احساسات خداگونه و به این توجهاتى که شما به خداى تبارک و تعالى دارید، و به این عزم راسخ شما و این شجاعت بینظیر شما، چطور من مىتوانم از شما ستایش کنم؟ ۱۵ آذر ۱۳۵۹ – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
ما از دست امريكا نبايد خيلى گله كنيم و لو ام الفساد اوست، لكن از كشورهاى اسلامى و از حكومتهاى اسلامى بايد شكوه كنيم و فرياد بزنيم. اسلام اين قدر براى اجتماع و براى وحدت كلمه، هم تبليغ كرده است و هم عمل كرده است؛ يعنى، روزهايى را پيش آورده است كه با خود اين روزها و انگيزه اين روزها تحكيم وحدت مىشود مثل عاشورا و اربعين و قرآن كريم پافشارى دارد در اين مطلب كه متفرق نباشند مردم، مسلمين از هم، و يد واحده باشند و معتصم به «حبل اللَّه» باشند. امريكا بايد به حسب آن تزى كه دارد و آنكه اختلاف بين مسلمين بيندازد و بهرهبردارى كند و همه حيثيت مسلمين را و دارايى مسلمين را و ذخاير مسلمين را بچاپد و مسلمين را به حال مصرفگرا نگه دارد. آنها البته روى مقاصد پليد خودشان اين مسائل را پيش مىآورند و ما هم از آنها توقع اينكه اين طور نباشند نداريم، اما مسلمين يعنى سران مسلمين، اينها را ما از آنها شكايت داريم و بايد فرياد بزنيم از دست اينها كه خودشان را طرفدار اسلام معرفى مىكنند و بر خلاف نص قرآن كريم و بر خلاف سنت رسول اللَّه اعظم عمل مىكنند و بر خلاف مصالح كشورهاى زيردست خودشان عمل مىكنند. مشكل مسلمانها اين حكومتهايى است كه بر آنها دارند حكومت مىكنند و اين اختلافاتى است كه با دست خود آنها در بين خودشان ايجاد مىشود. 25 آذر 1360 |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بخشی از نامه بسیار مهم امام خمینی(رحمة الله علیه) به آقای منتظری:
جناب آقای منتظری با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشتهاید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم میدانم؛ خدا را در نظر میگیرم و مسائلی را گوشزد میکنم. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید. شما در اکثر نامهها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که میگفتید دیکته شده منافقین بود که من فایدهای برای جواب به آنها نمیدیدم. 6 فروردین 1368 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
ما از نظامی امریکا و از حصر اقتصادیاش هیچ باکی نداریم. و گمان نکنید که موفق بشود آن به اینکه یک دخالت نظامی بکند. و اجازه بدهد ملت امریکا و مجلس امریکا به اینکه دخالت نظامی بکند. برای اینکه میداند ملت امریکا که دخالت نظامی به ضرر ملت امریکاست و به ضرر دولت امریکا است. و از حصر اقتصادی هم ابداً خوفی نداشته باشید. برای اینکه ملتهای دیگر و دولتهای دیگر تابع امریکا نیستند. درِ دنیا به روی ما بسته نخواهد شد. ما خدا را داریم. درِ دنیا به روی ما بسته بشود، در رحمت خدا به روی ما باز است. ما برای خدا میخواهیم اقدام کنیم 29 آذر 1358 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اگر برکت جمهوری اسلامی جز این نبود، این یک برکت بزرگی است که ما را و همه برادرهای اهل تشیع و تسنن را یک جا جمع کرده و همهمان برای اسلام میخواهیم کوشش کنیم. و باید همه ما توجه داشته باشیم که مبادا یک وقت تبلیغی بشود که در طول تاریخ تقریباً شده است که ما را، برادرها را از هم جدا کردند. اهل سنت را با ما جدا کردند. ما را از آنها جدا کردند. باید اینها را توجه بکنیم. باید ما با هم برادر باشیم. نگذاریم دیگران بیایند همه چیزمان را ببرند و ما بنشینیم سرش دعوا بکنیم سر یک چیزی که نباید دعوا بکنیم. صبح ۳ دی ۱۳۵۹ - جلد ۱۳ - صفحه ۴۳۹ – امروز در صحیفه |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
هیچ وقت از مداخله نظامی نترسید. هیچ وقت از این حرفهایی که میزنند که ما مداخله نظامی میکنیم، از این هیچ وقت نترسید. بلکه آن وقت هم که مداخله نظامی بکنند به نفع ماست. از حصر اقتصادی ... اگر ما را محاصره اقتصادی بکنند ما فعالتر میشویم. به نفع ما هست. بکنند ما را محاصره، از این هم هیچ نترسید. از این دشمن؛ دشمنی که آمده در داخل ما و ما را میخواهد از داخل فاسد کند، این ترس دارد که ما به جان هم بیفتیم، من شما را لعن کنم، خدای نخواسته شما من را لعن کنید 10دی 1358 – امروز در صحیفه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار و سخنرانی ها و رهنمودهای سید حسن نصرالله | fr60din | 35 | 16,402 |
۱۲/مرداد/۹۲ ۱:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| mp3: راه امام از امام جدا نیست! | غریبه7 | 0 | 1,062 |
۱۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۶ آخرین ارسال: غریبه7 |
|

![[تصویر: 1_________________.jpg]](http://www.askdin.com/gallery/images/27312/1_________________.jpg)