کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر رفتگری به خواستگاری برود
۲۱:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۹ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام دوستان

اگر شما دختر خانم مجردی هستید؛
یک آقا پسر میاد به خواستگاری تون که کارمند شهرداریه و رفتگر شده، درس خونده، اما دوست داشته که رفتگر بشه و رفتگر شده. از همه لحاظ مورد پسند شماست. نظرتون چیه؟ چه فکرهایی میاد سراغتون؟ چه کار می کنید و پاسخ شما چیه یه این آقا پسر؟

اگر شما خانم متاهل هستید؛
اگر در زمان مجردی تون، یک خواستگار داشتید که رفتگر بود و همون توضیحات بالا؛ به چه چیزهایی فکر می کردید؟ چه پاسخی می دادید و چرا؟

اگر شما آقا پسر هستید یا مرد شدید؛
آقا پسری به خواستگاری خواهر شما میاد که از همه لحاظ (بهجز شغل) مورد تایید خانواده ی شما، شما و خواهر گرامی تونه؛ خود شما نظرتون چیه؟ موافقید که داماد شما رفتگر باشه؟ چرا موافقید/مخالفید؟

با تشکر

مطمئن نیستم
اما فکر می کنم حقوق این قشر زحمتکش، بیش از 500 هزار تومان در ماهه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، اسکای ، sarallah ، لبخند خدا ، پرنیان ، sakineh110 ، fafa* ، آرامش ، Aryha ، رهگذر. ، mahyamatin ، السا ، یاســین ، azade ، Justice Bringer ، رضوانه ، Eve
۲۱:۴۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
[تصویر: 14697_543.jpg]

خودتون مطالعه بفرمایید.......Smile

تاپیکتون و دیدم یاد این خانواده افتادم...
حالا تاپیکتون منحرف نشه.Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، sakineh110 ، لبخند خدا ، رهگذر. ، fafa* ، آرامش ، السا ، یاســین ، Justice Bringer ، ترنم ، Eve
۲۱:۵۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۵ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۵)soheyl68 نوشته است:  اگر شما دختر خانم مجردی هستید؛
یک آقا پسر میاد به خواستگاری تون که کارمند شهرداریه و رفتگر شده، درس خونده، اما دوست داشته که رفتگر بشه و رفتگر شده. از همه لحاظ مورد پسند شماست. نظرتون چیه؟ چه فکرهایی میاد سراغتون؟ چه کار می کنید و پاسخ شما چیه یه این آقا پسر؟

سوال جالبی پرسیدین..متشکرم
اگه از همه لحاظ مورد پسندم باشه و درس خونده باشه قبول میکنم ولی به سختی....!! برای من بیشتر اخلاقش مهمه اگه ببینم
واقعا کنارش آرامش دارم و واقعا دوستم داره حاضرم کنارش بمونم دیگه...!!
اگه ببینم با همین حقوق میتونه زندگیمونو بچرخونه هیچ مشکلی ندارم ولی اگه نتونست وادارش میکنم که شغلشو عوض کنه.
فکرهایی که میاد سراغم ، راستشو بگم؟؟؟Smile
اینکه حرفای مردمو کجای دلم بزارم و چقدر باید تیکه و کنایه بشنوم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sakineh110 ، soheyl68 ، رهگذر. ، fafa* ، آرامش ، السا ، یاســین ، Justice Bringer ، Eve
۲۲:۰۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۵)دختر خورشید نوشته است:  سوال جالبی پرسیدین..متشکرم
اگه از همه لحاظ مورد پسندم باشه و درس خونده باشه قبول میکنم ولی به سختی....!! برای من بیشتر اخلاقش مهمه اگه ببینم
واقعا کنارش آرامش دارم و واقعا دوستم داره حاضرم کنارش بمونم دیگه...!!
اگه ببینم با همین حقوق میتونه زندگیمونو بچرخونه هیچ مشکلی ندارم ولی اگه نتونست وادارش میکنم که شغلشو عوض کنه.
خیلی ممنون
فردا از شما می پرسن "شغل شوهرتون چیه؟" ، "شوهرتون کجا کار می کنه؟"
از فرزندان شما می پرسن که شغل پدرشون چیه.

این ها فکرهاییه که به ذهن خانواده و دختر خانم می رسه. چه پاسخی دارید برای این ها؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، fafa* ، آرامش ، السا ، یاســین ، azade ، Eve
۲۲:۱۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۱)soheyl68 نوشته است:  خیلی ممنون
فردا از شما می پرسن "شغل شوهرتون چیه؟" ، "شوهرتون کجا کار می کنه؟"
از فرزندان شما می پرسن که شغل پدرشون چیه.

این ها فکرهاییه که به ذهن خانواده و دختر خانم می رسه. چه پاسخی دارید برای این ها؟
خودم که توی گفتش مشکلی ندارم...ولی برای بچه هامون سعی میکنیم روی اعتماد به نفسشون کار کنیم و اینکه خودم سعی میکنم از خوبیهای شغل پدرشون بهشون بگم تا وقتی ازشون میپرسن شغل پدرتون چیه خجالت نکشه و با افتخار بگه پدر من یک رفتگره!! البته خیلی سخته ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، fafa* ، السا ، یاســین ، Eve
۲۲:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۱ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

شما گفتین که درس خونده ولی دوست داشته رفتگر بشه.
خوب این آدم تکلیفش با خودش روشن نیست... چون میتونه در زمینه درسی خودش کار کنه.
نگین که واسه یادگیری و آگاهی و اینا درس خونده که...الان دانشگاه چیزی به آدم یاد نمیده که فقط برای یادگیری کسی بره.
ولی اگه کارش چیزه دیگه باشه و بگه من رفته گری هم دوست دارم ..خوب بره انجام بده.
مثل خادمین حرم...که در ایامی میرن اونجا افتخاری کار میکنن.

آدمی که همه چیزشو پسند کنم مطمئننم توی اهداف اصلی زندگیش رفته گری نیست.
ولی خوب میتونه علاقه داشته باشه و انجام بده.

خیلی راحته الان بخوام بگم نه برای من فقط اخلاف و ایمان مهمه و اینا و اگه بیاد حله و مهم نیست.

یه ضرب المثل امرو یاد گرفتم: زبان بنده ، قلم خداست.
برای همین ترجیح دادم نظر واقعیمو بگم که اگه فردا این اتفاق افتاد و گفتم نه .... خدا نگه مگه تو توی اون پست نگفتی حله پس الان چی شد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، السا ، یاســین ، فدايي ولايت ، Eve
۲۲:۳۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۵)fafa* نوشته است:  به نام خدا

شما گفتین که درس خونده ولی دوست داشته رفتگر بشه.
خوب این آدم تکلیفش با خودش روشن نیست... چون میتونه در زمینه درسی خودش کار کنه.
نگین که واسه یادگیری و آگاهی و اینا درس خونده که...الان دانشگاه چیزی به آدم یاد نمیده که فقط برای یادگیری کسی بره.
ولی اگه کارش چیزه دیگه باشه و بگه من رفته گری هم دوست دارم ..خوب بره انجام بده.
مثل خادمین حرم...که در ایامی میرن اونجا افتخاری کار میکنن.

آدمی که همه چیزشو پسند کنم مطمئننم توی اهداف اصلی زندگیش رفته گری نیست.
ولی خوب میتونه علاقه داشته باشه و انجام بده.
بعضی آدما هستن دوست دارن مثلا ازشون بپرسی میگن من عاشق اینم که شهرمو با دست خودم تمیز کنم!! علاقه دارم.
من پدر بزرگم معماره و یه دوست داره که مهندسه ، این مهندسه بچه ی برادرش لیسانس داره و کلا کارگری رو دوست داره ، علاقه داره ساختمان بسازه و الان کارگر پدر بزرگمه...!! اینجور آدما هستن ولی کم اند. مثلا من خودم عاشق ماشینم و دوست دارم با ماشین کار کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، یاســین ، فدايي ولايت
۲۲:۳۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8

(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۵)soheyl68 نوشته است:  به نام خدا
سلام دوستان

اگر شما دختر خانم مجردی هستید؛
یا حق

[b]سلام عجب سوالی پرسیدین شماBlush

به نظر من کسی که همه چیزیش تموم باشه.اصلا یه چیز دیگه> کسی که ایمانش و اعتقاداتش اون چیزی باشه که من برای انتخابم قرار دادم باشه.هیچ وقت یعنی غیر ممکنه همچین شغلی داشته باشه.
حالا به فرض محال اگر خواستگار ما اصلا عاشق این شغل باشه و واسه همین این شغل رو انتخاب کرده باشه درصورتی که از لحاظ اعتقادی فرد مورد نظر من باشه.خب چه اشکالی داری یه وقت های رو هم به این کار مشغول باشه.

در این صورت من یکی با کمال میل حاظرم حتی اگه هم شده زیر یه چادر باهاش زندگی کنم و حرف مردم هم اصلا هم برام مهم نیست.
درضمن ناگفته نماند که ایشون میتونند غیر از این شغل کار های دیگه ای روهم داشته باشه که فکرنکنم هیچ مشکل مالی هم داشته باشه.
واما در مورد بچه هامون که عرض کنم خدمتون بچه های این پدراونقدر خوب تربیت شدن که به شغل پدرشون افتخار می کنن.BlushBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، fafa* ، السا ، یاســین
۲۲:۳۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
خانم fafa*
اگر از نظر شخصیتی و خانوادگی و ... مورد پسند باشه،
و شغلش هم مثلا معلم و مهندس و دکتر باشه
و در کنار اون شغلش، به دلیل علاقه، بره استخدام شهرداری بشه و رفتگر باشه، پاسختون مثبت خواهد بود؟
البته در صورتی که زمانی که مشغول کار هستن هم مناسب باشه و تعداد ساعات مناسبی در روز، منزل باشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، fafa* ، السا ، یاســین
۲۲:۴۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۵)soheyl68 نوشته است:  اگر شما دختر خانم مجردی هستید؛

اگر شما خانم متاهل هستید؛
اگر در زمان مجردی تون، یک خواستگار داشتید که رفتگر بود و همون توضیحات بالا؛ به چه چیزهایی فکر می کردید؟ چه پاسخی می دادید و چرا؟
ه.

خب ببینید میگن پرستو با پرستو باز با باز دیگه این سوالی نیست که از همه بشه یکسان پرسید . یکسان جواب گرفت خب

خب مثلا فکر کنید دختران زیادی الان در جاهای متفاوت شغلهای مشابه همین رو دارن. خدمتکاران محترم بیمارستان ها، ادارات خوابگاه ها و حتی خیلی شغلهای دیگه. خب اون دختران بنده خدا هم باید ازدواج کنن دیگه. اگه یه خانم مهندس بخواد به این جوان رفتگر جواب مثبت بده اون وقت شانس ازدواج اون دخترک معصوم خدمتکار میاد پایین که...

امیدوارم خوشبختی رو در ازدواج با بالاترین کیس ندونیم... خوشبختی ازدواج با هم کفو ترین کیسه .Cool جمله از خودم Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، لبخند خدا ، soheyl68 ، رهگذر. ، السا ، یاســین ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]