کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
۱۲:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
متن صحبت های جناب
سیدمحمد حسینی قزوینی، مدیر "شبکه جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت :
در زمان شاه یک تبلیغاتی را انجام دادند، بعد از پیروزی انقلاب هم مدتی این تبلیغ کثیف و ننگ اولاد کمتر، زندگی بهتر ادامه داشت. دیدید که مراجع ما و رهبری در مقابل این موضع گرفتند. از همین امشب تصمیم بگیرید از این فرهنگ شوم تک فرزندی و دو فرزندی خود را برهانید."
و نیز تاکید کرد: "به عشق حضرت زهرا، به عشق امیرالمومنین بیایید حداقل پنج فرزند به نام خمسه طیبه، یا هشت فرزند به نام نامی حضرت رضا سلام‌الله علیه، یا دوازده فرزند به نام دوازده امام یا چهارده فرزند به نام چهارده معصوم به دنیا بیاورید. به حول و قوه الهی از همین امشب دست به کار شوید، یک یا علی و یک یا زهرا بگویید و عملیات پنج فرزندی، هشت فرزندی، دوازده یا چهارده فرزندی را انشاءالله کلید بزنید."

جناب حسینی قزوینی ان شالله که این عملیات در یک خانه ی 45 متری که جوانی 30 ساله پس از تحصیلات و کنکور های وحشتناک دهه شصتی ها و پیدا کردن کار توانسته اجاره کند با موفقیت اجرایی شود.

تغییر سبک و فرهنگ ایرانی، الگوی مصرف درست و بهینه، مدیریت جوان و ریسک پذیر، حل مشکلات اقتصادی همه عوامل هستند .و کاهش جمعیت معلول.
از امشب چه عمیلیاتی را شروع کنیم با این اوصاف ؟

ای کاش در کنار این نیت، خطاب به مدیران و برنامه ریزان این مملکت هم میگفتید که از امشب به نیت 5 تن یا 12 یا 14 معصوم، 5 مدیر متخلف را معرفی کنند.12 ضعف مدیریتی را معرفی کنند.14 راه حل اساسی امام زمان پسند برای اقتصاد بیمار کشور اسلامیمان پیاده کنند.

[تصویر: family.png]

تاپیک های زیاد در باره ی افزایش جمعیت داریم. ادغام نکردم.چون گویا در این مورد اشکال ندارد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، صبا ، Mohammad Trust ، captaincharisma ، رضوانه ، Woodi2020 ، azade ، HermeS ، soshiant ، sadegh313 ، kh-MAHDI ، Bamdaad ، هانا ، fafa* ، soora ، fazel ، پرنیان ، zahra11 ، ADAM

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #101

(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  مردها که میتونن ، برن دوباره ازدواج کنن !

عبدالرحمن این اقا میتونه 14 نفر رو سیر کنه ؟

مادر بزرگ من 9 تا بچه داره، پیر و شکسته شده. الان خونواده ها دوتاش رو نمیتونن تامین کنن ، 2 تا بچه دارن ، تربیت نمیتونن کنن ،چه انتظار نا به جایی !

یعنی ایشون تازه به این نتیجه رسیدن ؟ غیر قابل قبوله

نه اخه این پیرمرده بود ، اردبیلیه ، 95 سالش بود ، یه بچه 5 ساله داشت !!!! پس نگو توی این سن نمیشه ، ایشون اول شروع کنن ، بعدش ما دست به کار میشیم.

ایشون ادم خوبی هستن ، بیوگرافیشون رو خوندم ، خیلی مناطره های جالبی داشتن ولی این حرفشون کاملا نسنجیده بود. اول اوضاع اقتصادی و فرهنگی باید درست بشه ، بعدش این حرفا

وقتی یه نفر یه توصیه ی خوبی میکنه نباید بگیم اول خودت انجام باید داده باشی
حتی اگر این حرف پذیرفته باشه شما باید به معصومین نگاه کنی نه به افراد غیر معصوم. شما تعداد فرزندان معصومین رو ببینید
در بین افراد حاضر و غیر معصوم هم همون آقای وافی هستند.... حرفاشونو بشنوید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، یاســین
۱۳:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #102
آواتار
لینک فیلم

این لینک فیلمی هست که ایشون صحبت کردن .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۱۳:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #103
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۵)بیداری اندیشه نوشته است:  بله تغذیه ما تا الان اشتباه بوده اما لزومی نداره همینطور اشتباه بمونه.

عرض کردم ما چند ساله شیر طبیعی می خوریم. الان دیگه به لطف خدا توی هر شهری تعدادی لبنیاتی هستن که میشه ازشون برای هفته شیر و سرشیر و کره محلی گاو و روغن گاو گرفت. کسی گوسفند نگیره چون هم خیلی گرونتره و هم توصیه شده طب ما نیست فقط لذت بیشتری داره... الان چند ساله که صبحانه ما کره محلی گاو و عسل طبیعی مطمئن هست. هزینه بیشتری نسبت به دیگران میدیم اما با رعایت صرفه جویی های دیگه اینها فشار نمیاره. یا حتی عدم استفاده از این روغن های توی بازار که معلوم نیست روغن چی هست و در عوضش استفاده از روغن حیوانی و روغن کنجد که هر دو بسیار مورد تاکید هستن در روایات ما. همینطور گوشت و ظروف و سبزیجات و ...

بنابراین اگر تغذیه اشتباه داشتیم باید درستش کنیم و قوت از دست رفته رو برگردونیم و از طرفی تغذیه صحیح رو برای کودکان خودمون فرهنگ سازی کنیم. نمیشه خیلی به مواد شیمیایی و کارخونه ای توصیه شده برای کودکان اعتماد کرد. این شیرهای آبکی یا اونهایی که 6 ماه تاریخ مصرف داره یا ماست و دوغهایی که کسی نمی دونه دقیقا از چی ساخته شدن. خودم شیری خوردم که نه بوی شیر میداد و نه مزه شیر. بازم شیرهای آبکی پاکتی بوی شیر میده اون یکی بوی شیر هم نمی داد. فقط رنگش شبیه شیر بود. معلوم نیست چه عوارضی به هم بزنه و معلوم نیست فردا دچار تغییرات بدی بشه. نمیگم خیلی سخت بگیریم اما خیلی غلط های تغذیه ای هست که امروز میشه درستش کرد...

یه نکته دیگه. فکر نمیکنم آخرین سن بارداری 35 باشه و اونچه بنده تحقیق کردم سن مورد نظر 40 سالگی هست تازه اونهم نه برای همه و اگر موردی باشه که طرف ببینه بنیه بچه داره می تونه بیاره. یه کم کنترل بیشتری میخواد....
متاسفانه الان که سن ازدواج ها داره به 30 میکشه و معمولا هم کسی حاضر نیست فداکاری کنه و بعد از چند ماه از شروع زندگی بچه دار بشه. اگر بخوایم فاصله درست بین بارداری ها رو هم لحاظ کنیم عملا حداکثر تعداد بچه تا 35 سالگی میشه 2 تا. خیلی کم دیدم محدودیت 35 سال رو بگذارن و اونچه عرف هست بالای 40 سال رو مطرح کردن.

آقای بیداری اندیشه ممنون از توضیحاتتون
الان شیرهای طبیعی توی مغازه ها زیاد شده و ما هم خودمون خیلی وقتها از همین شیرها میگیریم اما چند تا مساله هست که یک مقداری آدم رو نگران میکنه، یکی اینکه باید این شیرها رو حداقل 20-30 دقیقه جوشاند که از ارزش غذایی اون کم میکنه (به علت تب مالت و .. میگن باید جوشانده بشه) . ضمن اینکه میگن مغازه دارها برای اینکه بتونند شیر رو نگه دارند تا به فروش برسه آهک به اون اضافه میکنند که صحتش رو نمیدونم.
اما یک بار یکی از کارمندها وقتی فهمیده بود که همسرم شیر از مغازه میگیره ، بهش گفته بود که شما چطور به این مغازه دارها اطمینان میکنید و برادر من گاوداری داره اگر خواستید براتون از اونجا شیر میگیرم که البته متاسفانه بعد از چند بار که بهش سفارش دادیم ، بار آخر اون هم از یک مغازه شیر گرفت و بهمون داد. ولی این شبهه رو که شیر مغازه ها سالمه یا نه برای من قوت بخشید .
در مورد ماست و .. هم که بخوایم محلی تهیه کنیم ، نمیدونم واقعا رعایت بهداشت در تهیه اون شده یا نه ..
یک مشکل دیگه که هست ، من به هیچ وجه نمیتونم روغن حیوانی مصرف کنم . به حدی که اگر غذایی بوی روغن حیوانی بده بدم میاد . و این موضوع هم تلقینی نیست . حتی اگر هم ندونم که از چه روغنی استفاده شده بلافاصله بعد از خوردن یا بوییدن غذا ، متوجه میشم و نمیتونم بخورم حتی اگر جند قطره بیشتر از این روغن داخل غذا ریخته نشده باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Eve
۱۳:۳۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #104
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۲)Reza2035 نوشته است:  با سلام .

واحدش عرضه حق و واکنش کاربران تالار بود , تعداد زیاد فرزندان چیزیه که مورد تاکید پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بوده ...حالا اینکه هر کسی چطور در این مورد تسلیمه و یا دنبال بهانه جویی برای فراره به خودش مربوطه !

زن سیاه که فرزند بیاوردبهتر است از زن زیبایی که نازا باشد و من به واسطه زیادی شما بر دیگر امت ها افتخار میکنم . نهج الفصاحه حدیث 1987 ص 330 , پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

زنان زیبای نازا را فراموش کنید و زنان سیاه فرزند آور بگیرید . نهج الفصاحه حدیث 1991 ص 331 , پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

هر زمانی که خانواده از طریق زن به تنهایی تشکیل شد و به مرد احتیاجی نبود , من هم در این بحث ها شرکت نمیکنم

متاسفانه بنده این قابلیت رو ندارم که خودمو جای یه خانم قرار بدم , ضمن اینکه بنده هیچ وقت توی این مباحثی که اسمش حقوق زن یا حقوق مرد باشه وارد نمیشم , همیشه عرض کردم که آنچه در مسئله ی خانواده تعریف نشه واسم هیچ اهمیتی نداره .

بارها عرض کردم که وقتی من میام از اینطور مسائل دفاع میکنم , نه قصد صیغه کردن دارم و نه گرفتن چندین همسر و تنها وظیفه ی خودم میدونم که شبهاتی که دوستان نسبت به بی رحمی اسلام مطرح میکنن رو پاسخ بدم .
متاسفانه بعضی ها دوست دارن اسلام رو طوری معرفی کنن که همه خوششون بیاد که من اینطور نیستم .
------------------------------------------------------------------

در مورد عشق و علاقه هم خدمت شما خواهران محترم عرض کنم بنده همیشه از کارتون های زیبای خفته و سیندرلا و سفید برفی و ... بدم میومد , حالا اگه شما میخواین یه انیمیشن با فرهنگ مسیحیت رو توی زندگی واقعی تون پیاده کنید مشکلی نداره و در ادامه خدمت شما قسمتی از کتاب حقوق زن در اسلام نوشته استاد مطهری رو تقدیم میکنم :

http://s5.picofile.com/file/8123727142/1.jpg
http://s5.picofile.com/file/8123727192/2.jpg
http://s5.picofile.com/file/8123727200/3.jpg

برای اینکه نظم صفحه به هم نخوره تنها لینک تصویر رو ارائه کردم , در پناه حق

آقا رضا من یه سوال از شما پرسیدم
یک جواب هم خواستم« آری یا خیر!
چرا انقدر جواب رو پیچوندید؟؟؟!
گفتم شما حاضرید یا نه؟
و یه سوال دیگه: ( چون قبلیو دقیق جواب ندادید یکی دیگه بهش اضافه شد! Big Grin )
اگر خدایی نکرده بعد از ازدواج متوجه شدید مشکلی از طرف شما وجود داره برای بچه دار شدن...حاضرید همسرتون رو طلاق بدید که بره با یک آقای دیگه ازدواج کنه؟ اگر خودش بخواد و بچه هم دوست داشته باشه...ناراحت نمیشید؟

به سوال های من دقیق دقیق دقیق جواب بدید
آری یا خیر!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Fatemeee ، علمدار133 ، ELENOR
۱۳:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۵ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #105
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقارضا
جالب شد برام برادرگرامی
ازکی تاحالاعشقو محبت به همسرومعلول دیدن فیلمهای کارتونی میدونید؟
برای من که یه خانومم این اهمیت داره که همسرم به من علاقه داشته باشه وحتی بگه بچه دارم نشدیم نشدیم اشکالی نداره...قسمت بوده...
من روهمسرم غیرت دارم...دلم نمیخواد عشقشو روکس دیگه ای تقسیم کنه....
من اگه زمانی خواستم بچه داربشم ونشد وخدایی نکرده اشکال ازطرف همسرم باشه،تحت هیچ عنوان وهیچ شرایطی
ولش نمیکنم حتی اگه تمام دنیامو آرزوم داشتن بچه باشه.....
چون عاشق همسرمم....وبه احساساتش احترام میذارم....
اینجوری نگید برادرگرامی....
عشقوعلاقه بین زوجین یه مسئله ی عادی وروزمره نیست که براحتی فراموش بشه سریه بچه!!!!!
یاعلی ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، علمدار133 ، رضوانه ، ELENOR ، soora
۱۵:۱۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #106
آواتار
نقل قول:من روهمسرم غیرت دارم

غَيرَةُ النِّساءِ الحَسَدُ ، والحَسَدُ هو أصلُ الكُفرِ ، إنّ النِّساءَ إذا غِرْنَ غَضِبنَ ، وإذا غَضِبنَ كَفَرنَ إلاّ المُسلِماتِ مِنهُنَّ .

امام باقر عليه ‏السلام :
غيرت زنان حـسـادت است و حسادت ريشه كفر است . زنان هرگاه غيرت و رشك ورزند ، خشم گيرند و چون خشم گيرند به كفر گرايند ، مگر زنان مسلمان .

الكافي : 5 / 505 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 438
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، دل خسته ، azade ، MohammadSadra
۱۵:۳۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #107

نقل قول: گفتم شما حاضرید یا نه؟

شما فال بد نزن , من واسه چهارتا برنامه ریزی کردم , اگه شما خانم ما رو فلج نکنی Wink

نقل قول:اگر خدایی نکرده بعد از ازدواج متوجه شدید مشکلی از طرف شما وجود داره برای بچه دار شدن...حاضرید همسرتون رو طلاق بدید که بره با یک آقای دیگه ازدواج کنه؟ اگر خودش بخواد و بچه هم دوست داشته باشه...ناراحت نمیشید؟

فال بد نزنید لطفا !
اون پاسخی که دادم واسه اون خواهری بود که خیلی از توان جسمی خانم ها مینالید و اونها رو محصول سو تغذیه کشور سومالی میدونست و گرنه الحمدالله رب العالمین بنده مشکلی ندارم Smile
۱۶:۳۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #108
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۷)عبدالرحمن نوشته است:  غَيرَةُ النِّساءِ الحَسَدُ ، والحَسَدُ هو أصلُ الكُفرِ ، إنّ النِّساءَ إذا غِرْنَ غَضِبنَ ، وإذا غَضِبنَ كَفَرنَ إلاّ المُسلِماتِ مِنهُنَّ .

امام باقر عليه ‏السلام :
غيرت زنان حـسـادت است و حسادت ريشه كفر است . زنان هرگاه غيرت و رشك ورزند ، خشم گيرند و چون خشم گيرند به كفر گرايند ، مگر زنان مسلمان .

الكافي : 5 / 505 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 438

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیلی ممنون !!!!!!!!!!
پس بنده باخودم نشونه ی کفردارم....
ازاین حرف ووصله ای که به من چسبوندید بسیارناراحت وعصبانی هستم!!!!!!
نه تنهاشمابلکه هیچ کدوم ازدوستاتون نمیتونید جواب اظهارات بنده درپست قبلی روبدید.....
میریدحدیث پیدامیکنید ومثل چماق میکوبیدش روی سرمن وامثال من!!!!
این حرکت شمامنوتواین فکرفروبرد که زنهاگویانباید هیچ حس وعاطفه ای نسبت به شوهرانشون داشته باشن
گویا آدم نیستن!!!!!!!!!!
فقط مرد هست که غیرت داره!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط مرده که دلش نمیخواد جفتش باکس دیگه ای ارتباط داشته باشه!!!!!!!!!!!!!
فقط مرد و بازهم فقط مرد!!!!!!!!!!!
هرپستی بزنید جناب عبدالرحمن بشدت نسبت بهش واکنش نشون میدم!!!!!
افکارافراطی شماباعث رنجش ذهن وتفکربعضی ازدوستان شده
باعرض معذرت!!!!
اصلا آدمی نیستم که سکوت کنم درمقابل اظهارات واظهارتفکرات مطلق وافراطی شما.....!!!!!!!!!
یاعلی مدد!!!

نسبت به ویرایش مطالب وارسالهام توسط ناظرین هم بشدت واکنش نشون میدم!!!!
هرکاری دلتون میخواد بکنید....!!!!!!!!!
میخواید محروم کنید!!!!!!!!!
میخوایدنکنید....!!!!!!!
والسلام...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Eve ، علمدار133 ، رضوانه
۱۷:۱۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #109
آواتار
خانم فاطمه135 اخر ایه رو هم بخونید، نوشته مگر زنان مسلمان که به کفر نمیگراوند!

شما مسلمونی دیگه، ناراحتی نداره پس! بعضی دوستان منظورشونو نصف و نیمه میرسونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Eve ، عبدالرحمن
۱۷:۲۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #110
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فقط وفقط به خاطرهمسرم که ازم خواست تواین بحث شرکت نکنم وجواب بعضی ازکاربران مذکور روندم،حرفی نخواهم داشت.
درپناهخدای متعال...
یاعلی مدد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، علمدار133 ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]