|
اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
|
|
۱۲:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متن صحبت های جناب سیدمحمد حسینی قزوینی، مدیر "شبکه جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت : در زمان شاه یک تبلیغاتی را انجام دادند، بعد از پیروزی انقلاب هم مدتی این تبلیغ کثیف و ننگ اولاد کمتر، زندگی بهتر ادامه داشت. دیدید که مراجع ما و رهبری در مقابل این موضع گرفتند. از همین امشب تصمیم بگیرید از این فرهنگ شوم تک فرزندی و دو فرزندی خود را برهانید." و نیز تاکید کرد: "به عشق حضرت زهرا، به عشق امیرالمومنین بیایید حداقل پنج فرزند به نام خمسه طیبه، یا هشت فرزند به نام نامی حضرت رضا سلامالله علیه، یا دوازده فرزند به نام دوازده امام یا چهارده فرزند به نام چهارده معصوم به دنیا بیاورید. به حول و قوه الهی از همین امشب دست به کار شوید، یک یا علی و یک یا زهرا بگویید و عملیات پنج فرزندی، هشت فرزندی، دوازده یا چهارده فرزندی را انشاءالله کلید بزنید." ****************************************************************** جناب حسینی قزوینی ان شالله که این عملیات در یک خانه ی 45 متری که جوانی 30 ساله پس از تحصیلات و کنکور های وحشتناک دهه شصتی ها و پیدا کردن کار توانسته اجاره کند با موفقیت اجرایی شود. تغییر سبک و فرهنگ ایرانی، الگوی مصرف درست و بهینه، مدیریت جوان و ریسک پذیر، حل مشکلات اقتصادی همه عوامل هستند .و کاهش جمعیت معلول. از امشب چه عمیلیاتی را شروع کنیم با این اوصاف ؟ ای کاش در کنار این نیت، خطاب به مدیران و برنامه ریزان این مملکت هم میگفتید که از امشب به نیت 5 تن یا 12 یا 14 معصوم، 5 مدیر متخلف را معرفی کنند.12 ضعف مدیریتی را معرفی کنند.14 راه حل اساسی امام زمان پسند برای اقتصاد بیمار کشور اسلامیمان پیاده کنند. ![]() تاپیک های زیاد در باره ی افزایش جمعیت داریم. ادغام نکردم.چون گویا در این مورد اشکال ندارد. |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: مردها که میتونن ، برن دوباره ازدواج کنن ! وقتی یه نفر یه توصیه ی خوبی میکنه نباید بگیم اول خودت انجام باید داده باشی حتی اگر این حرف پذیرفته باشه شما باید به معصومین نگاه کنی نه به افراد غیر معصوم. شما تعداد فرزندان معصومین رو ببینید در بین افراد حاضر و غیر معصوم هم همون آقای وافی هستند.... حرفاشونو بشنوید |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
لینک فیلم
این لینک فیلمی هست که ایشون صحبت کردن . |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۵)بیداری اندیشه نوشته است: بله تغذیه ما تا الان اشتباه بوده اما لزومی نداره همینطور اشتباه بمونه. آقای بیداری اندیشه ممنون از توضیحاتتون الان شیرهای طبیعی توی مغازه ها زیاد شده و ما هم خودمون خیلی وقتها از همین شیرها میگیریم اما چند تا مساله هست که یک مقداری آدم رو نگران میکنه، یکی اینکه باید این شیرها رو حداقل 20-30 دقیقه جوشاند که از ارزش غذایی اون کم میکنه (به علت تب مالت و .. میگن باید جوشانده بشه) . ضمن اینکه میگن مغازه دارها برای اینکه بتونند شیر رو نگه دارند تا به فروش برسه آهک به اون اضافه میکنند که صحتش رو نمیدونم. اما یک بار یکی از کارمندها وقتی فهمیده بود که همسرم شیر از مغازه میگیره ، بهش گفته بود که شما چطور به این مغازه دارها اطمینان میکنید و برادر من گاوداری داره اگر خواستید براتون از اونجا شیر میگیرم که البته متاسفانه بعد از چند بار که بهش سفارش دادیم ، بار آخر اون هم از یک مغازه شیر گرفت و بهمون داد. ولی این شبهه رو که شیر مغازه ها سالمه یا نه برای من قوت بخشید . در مورد ماست و .. هم که بخوایم محلی تهیه کنیم ، نمیدونم واقعا رعایت بهداشت در تهیه اون شده یا نه .. یک مشکل دیگه که هست ، من به هیچ وجه نمیتونم روغن حیوانی مصرف کنم . به حدی که اگر غذایی بوی روغن حیوانی بده بدم میاد . و این موضوع هم تلقینی نیست . حتی اگر هم ندونم که از چه روغنی استفاده شده بلافاصله بعد از خوردن یا بوییدن غذا ، متوجه میشم و نمیتونم بخورم حتی اگر جند قطره بیشتر از این روغن داخل غذا ریخته نشده باشه. |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۲)Reza2035 نوشته است: با سلام . آقا رضا من یه سوال از شما پرسیدم یک جواب هم خواستم« آری یا خیر! چرا انقدر جواب رو پیچوندید؟؟؟! گفتم شما حاضرید یا نه؟ و یه سوال دیگه: ( چون قبلیو دقیق جواب ندادید یکی دیگه بهش اضافه شد! ) اگر خدایی نکرده بعد از ازدواج متوجه شدید مشکلی از طرف شما وجود داره برای بچه دار شدن...حاضرید همسرتون رو طلاق بدید که بره با یک آقای دیگه ازدواج کنه؟ اگر خودش بخواد و بچه هم دوست داشته باشه...ناراحت نمیشید؟ به سوال های من دقیق دقیق دقیق جواب بدید آری یا خیر! |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۵ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آقارضا جالب شد برام برادرگرامی ازکی تاحالاعشقو محبت به همسرومعلول دیدن فیلمهای کارتونی میدونید؟ برای من که یه خانومم این اهمیت داره که همسرم به من علاقه داشته باشه وحتی بگه بچه دارم نشدیم نشدیم اشکالی نداره...قسمت بوده... من روهمسرم غیرت دارم...دلم نمیخواد عشقشو روکس دیگه ای تقسیم کنه.... من اگه زمانی خواستم بچه داربشم ونشد وخدایی نکرده اشکال ازطرف همسرم باشه،تحت هیچ عنوان وهیچ شرایطی ولش نمیکنم حتی اگه تمام دنیامو آرزوم داشتن بچه باشه..... چون عاشق همسرمم....وبه احساساتش احترام میذارم.... اینجوری نگید برادرگرامی.... عشقوعلاقه بین زوجین یه مسئله ی عادی وروزمره نیست که براحتی فراموش بشه سریه بچه!!!!! یاعلی .... |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
نقل قول:من روهمسرم غیرت دارم غَيرَةُ النِّساءِ الحَسَدُ ، والحَسَدُ هو أصلُ الكُفرِ ، إنّ النِّساءَ إذا غِرْنَ غَضِبنَ ، وإذا غَضِبنَ كَفَرنَ إلاّ المُسلِماتِ مِنهُنَّ . امام باقر عليه السلام : غيرت زنان حـسـادت است و حسادت ريشه كفر است . زنان هرگاه غيرت و رشك ورزند ، خشم گيرند و چون خشم گيرند به كفر گرايند ، مگر زنان مسلمان . الكافي : 5 / 505 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 438 |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
نقل قول: گفتم شما حاضرید یا نه؟ شما فال بد نزن , من واسه چهارتا برنامه ریزی کردم , اگه شما خانم ما رو فلج نکنی ![]() نقل قول:اگر خدایی نکرده بعد از ازدواج متوجه شدید مشکلی از طرف شما وجود داره برای بچه دار شدن...حاضرید همسرتون رو طلاق بدید که بره با یک آقای دیگه ازدواج کنه؟ اگر خودش بخواد و بچه هم دوست داشته باشه...ناراحت نمیشید؟ فال بد نزنید لطفا ! اون پاسخی که دادم واسه اون خواهری بود که خیلی از توان جسمی خانم ها مینالید و اونها رو محصول سو تغذیه کشور سومالی میدونست و گرنه الحمدالله رب العالمین بنده مشکلی ندارم
|
|||
|
۱۶:۳۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۷)عبدالرحمن نوشته است: غَيرَةُ النِّساءِ الحَسَدُ ، والحَسَدُ هو أصلُ الكُفرِ ، إنّ النِّساءَ إذا غِرْنَ غَضِبنَ ، وإذا غَضِبنَ كَفَرنَ إلاّ المُسلِماتِ مِنهُنَّ . بسم الله الرحمن الرحیم سلام خیلی ممنون !!!!!!!!!! پس بنده باخودم نشونه ی کفردارم.... ازاین حرف ووصله ای که به من چسبوندید بسیارناراحت وعصبانی هستم!!!!!! نه تنهاشمابلکه هیچ کدوم ازدوستاتون نمیتونید جواب اظهارات بنده درپست قبلی روبدید..... میریدحدیث پیدامیکنید ومثل چماق میکوبیدش روی سرمن وامثال من!!!! این حرکت شمامنوتواین فکرفروبرد که زنهاگویانباید هیچ حس وعاطفه ای نسبت به شوهرانشون داشته باشن گویا آدم نیستن!!!!!!!!!! فقط مرد هست که غیرت داره!!!!!!!!!!!!!!!! فقط مرده که دلش نمیخواد جفتش باکس دیگه ای ارتباط داشته باشه!!!!!!!!!!!!! فقط مرد و بازهم فقط مرد!!!!!!!!!!! هرپستی بزنید جناب عبدالرحمن بشدت نسبت بهش واکنش نشون میدم!!!!! افکارافراطی شماباعث رنجش ذهن وتفکربعضی ازدوستان شده باعرض معذرت!!!! اصلا آدمی نیستم که سکوت کنم درمقابل اظهارات واظهارتفکرات مطلق وافراطی شما.....!!!!!!!!! یاعلی مدد!!! نسبت به ویرایش مطالب وارسالهام توسط ناظرین هم بشدت واکنش نشون میدم!!!! هرکاری دلتون میخواد بکنید....!!!!!!!!! میخواید محروم کنید!!!!!!!!! میخوایدنکنید....!!!!!!! والسلام... |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
خانم فاطمه135 اخر ایه رو هم بخونید، نوشته مگر زنان مسلمان که به کفر نمیگراوند!
شما مسلمونی دیگه، ناراحتی نداره پس! بعضی دوستان منظورشونو نصف و نیمه میرسونن |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام فقط وفقط به خاطرهمسرم که ازم خواست تواین بحث شرکت نکنم وجواب بعضی ازکاربران مذکور روندم،حرفی نخواهم داشت. درپناهخدای متعال... یاعلی مدد.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کنترل جمعیت، رشد جمعیت | MohammadSadra | 37 | 12,374 |
۲/آذر/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: A L I |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,781 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| واقعا خنده داره...!این دیگه چه سیاستیه(افزایش جمعیت)؟؟؟ | Fatemeee | 61 | 31,722 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: معرفت نفس |
|

![[تصویر: family.png]](http://s5.picofile.com/file/8122993934/family.png)

)