|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
|
|
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانههای ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.
در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانههای خارجی منتشر شده نشان میدهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی میشود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانههای ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده میشود.
![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۳, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
حوا جان!
شما دومین نفری هستین که به من میگین لحنم تنده... الآن اگه یه دوربین داشتین و منو میدیدین میدیدین که من اینجوریم ![]() گاهی هم اینجوریم ![]() شاید چون نوشته ها حاوی انتقاد تنده، به نظرتون لحنم هم تنده... اما در مورد جمشید مشایخی... ایشون اینقدر سیگار کشیدن که تمام سبیلهای سفیدشون زرد شده... دیگه سیگار عیبی نداره؟؟؟ ایشون وقتی جوون بود توی سینما با فیلمهای فارسی حضور داشتن... همینطور محمدعلی کشاورز و ... در مورد آقای پرستویی هم گفتم... ایشون فساد های شخصی دارن. من فقط مشاهدات نزدیکانم هم میتونم به عنوان سند بیارم که برای شما نباید قابل قبول باشه... و اما آقا مجتبی! من گفتم که آخوند فاسد هم داریم، دکتر فاسد هم داریم، مهندس فاسد هم داریم و ... اما درصد فاسدها نسبت به سالمها توی سینما چندین برابر محیطهای دیگه است... بعدشم... تازگی ها مد شده هر کی میگه مشکل فرهنگی بعضی ها میگن: فوتینا! مشکل اقتصادی پس چی؟؟؟ به قول معروف آقای گودرزی چه ربطی داره به گل شقایق؟ مملکت هم مشکل اقتصادی داره و هم فرهنگی... هر دو باید حل بشن... شهاب حسینی هم اگه خوبه، من فکر میکنم به این خاطره که از اول سینمایی نبود. مجری یه برنامه به نام اکسیژن بود... کم کم وارد این محیط شد... وگرنه من گزینه های خوب و با اخلاق زیادی به ذهن من نمیرسه... بهرام رادان هم که دوست پسر یکی از بچه های دانشگاه ما بود... فروتن رو شناختی ندارم لذا قضاوت نمیکنم. اصلاً ایشون هم جزو لیست خوب ها... اما به من بگین نام 50 تا آخوند خوب نام ببر.... یا به من بگین 100 تا دکتر مومن و خوب نام ببر... کلاًً آدم های خوب توی این رشته انگشت شمارن... و اما دوباره حوا جان! اصل سینما وظیفه اش نشون دادن مشکلات فرهنگی جامعه است... یه خانم چادری محاله بتونه توی یه فیلم بلوز و دامن بپوشه و نقش زن این و اونو بازی کنه... یعنی ذات این شغل ذات رله بودنه... آدمایی که براشون یه چیزایی مهمه محاله برن تو این رشته... اگه قانع شدین که فبه المراد... اما اگه نشدین من دیگه نمیتونم شما رو به زور قانع کنم... میخواین دعا کنم شما هم با این قشر رو در رو شین تا بفهمین من چی میگم؟ منم که مستجاب الدعوه...
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
نقل قول: ما که اسلامی از این ها ندیدیم ولی چیزی که باید توضیح داد اینه حق یکیست و آن اسلام است یعنی نظر هیچ کس معتبر نیست مگر اینکه اسلامی باشد یعنی چی؟ یعنی اینکه یک قانون همه جا معتبر باید باشه گرچه دموکراسی شیطانی نمیزاره اون قانون اسلامه یعنی 10000000000000 تا غیر مسلمون اندازه یک مسلمان (بشرطی که اسلامو بگه) حرفشون ارزش نداره |
|||
|
۱۶:۵۲, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
خب مثل اینکه شما دوباره اظهار نظر کردید!!
![]() گرچه هیچ وقت کسایی که صفر و یکی فکر می کنن متوجه حرف منطقی نمی شن! اما من می گم تا شاید دوستان حرف بنده رو بهتر متوجه بشن!! بازهم می گم! همه چیز رو بهم ربط ندید اول در موردش فکر کنید ببینید ربط داره یا نه!! با دست دادن یک شخص خوراک فرهنگی تولید نمی شه! اگر بخواید جلوی خوراک فرهنگی نامناسب رو بگیرید باید جلوی فیلمساز ها رو بگیرید!! (که این هم راه درست نیست) گرچه به شما باشه همه رو فراری میدید اونطرف چون ناپاکند! به عینه نشون دادید که چطور همه رو تکفیر می کنید! حکومت ایده آل شما چیزیست شبیه کره شمالی و داعش!! شاید کمی رقیق تر... عقده های شخصیتون هم بگذارید واسه جای دیگه! تا شاید بحث منطقی پیش بره انقلاب سینمایی هم چماق بدست گرفتن و اعمال زور نیست! |
|||
|
۱۶:۵۵, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۵۲)مجتبی110 نوشته است: خب مثل اینکه شما دوباره اظهار نظر کردید!! کسی از چماق حرف نزد هیچ موقع افکار خودتونو به بقیه تحمیل نکنید اینجا تالار گفتمانه شما بگو داعش بگو تسو البته میدونم این ناراحتی شما از چی ناشی میشه ولی در مجموع این وضع سینمای ماست باید همت کنند مسئولین و بصورت نرم وضعشو درست کنن البته بایکوت کردن افراد لجوج و نه گمراه به معنی چماق نیست |
|||
|
۱۷:۰۰, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
خانم موزه:-)
شاید درصد فساد سینما بیشتر دیده میشه چون این ادمها تو چشم ترن!تو هر صنفی همینه.... راجع به محدودیت خانم ها در سینما باهاتون موافقم ولی چکار باید کرد؟ عقیده و دین و باور مردم به همین تلویزیون و سینما بنده!مذهبی ها وارد نشدن،داریم عواقبش رو میبینیم.... نمییشه تعطیلش کرد.... و اینکه....گل بیخار خداست!ولی خار هم زشتی خودشو داره صرف بدی داشتن یه نفر نمیشه کلا گذاشتش کنار.... یادمه تو سریال مختار،یه نفر بود که دایم الخمر بود،و از هواداران مختار! این چیزایی که شما میگید رو شما به واسطه ی نزدیک بودن میدونید،خیلیا مثل من در جریان نیستن.... . . . یه حکایت بی ربط هم بگم: میگن یروز به حضرت علی خبر میرسه که آی دو نفر در این خونه باهم.....برید مجازاتشون کنید! امام علی میرن داخل با چشم بسته،و برمیگردن و میگن چیزی ندیدم،برای حفظ ابروی اون دو نفر:-) پ.ن:سیگار کشیدن تکفیر نمیکنه آدمو!دایی من،دکتره.خدا میدونه چقدر ادم با خداییه.شبها دعا و نماز،خانواده ی خوب،اخلاق عالی.تو کل شهرشون حتی یه نفر نیست بتونه پشت سرشون حرف بزنه.بی تعارف،منم عاشقشونم!اما ایشون از 18 سالکی سیکار میکشن!خدا میدونه چقدر گفتیم،انگار نه انگار!به خاطر همین یه موضوع که نمیشه..... فیلم فارسی.....هرکسی میتونه توبه کنه نه؟:-)مثل الهام چرخنده... |
|||
|
۱۷:۰۶, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر کردن چماق دار ها حتما باید یک چوب نیم الی یک و نیم متری دستشون باشه بعد مثل م د برن سینما شیشه سینما رو بیارن پایین!
نه خیر این چماقشون جدیدا خیلی نرم تر شده! من باید چیو به کیا بفهمونم خدایا... کسایی که افکاری جز صفر و یک چیزی نمی فهمند همیشه خودشون رو یک و هر چیزی رو که موافق صددرصدی خودش نباشه ، صفر می دونه! از این اشخاص دوری کنید وگرنه میگرن می گیرید!
|
|||
|
۱۷:۰۶, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۰)Eve نوشته است: خانم موزه:-) در مورد حکایت مذکور در مورد امیرالمومنین علیه السلام این در مورد کسیه که پنهانی گناه میکرده اگر همین دو نفر گناهشون رو علنی میکردن اون موقع حکایتش تغییر میکرد آبروی افراد تا جایی محترمه که جامعه رو خراب نکنن ما هم خیلی چیزا از بازیگرا میدونیم اگر بخوام بگم چند صفحه میشه ولی مطلب بیهوده ایه و غیر اخلاقی و ناجوانمردیه در مورد گل بی خار ما از این ها جز کاکتوس بودن چیزی ندیدیم یک نفر مثل فلانی خطایی انجام میده ولی میگیم تو لجوج نیستی ولی یک نفر وضعش فرق داره قبح شکنی میکنن الان مثل اینکه اون دجال یزید نژاد بیاد بگه من خطا کردم و عمدی در کار نبوده!!! کاری که این دسته افراد میکنن تومنی 3000 تومن فرق داره (۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۶)مجتبی110 نوشته است: دوستان فکر کردن چماق دار ها حتما باید یک چوب نیم الی یک و نیم متری دستشون باشه بعد مثل م د برن سینما شیشه سینما رو بیارن پایین! کلا هر کسی که ساز مخالف بزنه اسمش چماق داره مروه شربینی هم چماق دار بود بنده خدا باید خفه بشیم تا بهمون بگن چقدر شماها شیک تشریف دارید اگر فکر میکنی نمیتونی بفهمونی چرا وقت خودت و بقیه رو میگیری؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
حوا جان!
منم میدونم آبرو بری کار بدیه... اما اون زمانی که کسی این فساد رو ندیده باشه و یکی خبر بده... اما الآن همه میبینن... اما بنا به دلایلی که برای هر کس محترمه، نمیان مطرح کنن... یعنی همه با چشم میبینن، اما انگار یه جورایی که از اینا توقع بیشتری ندارن، کسی چیزی نمیگه... منم خداییش چند بار تا حالا سر بسته در مورد سینما بحث کردم... اما تا وقتی مثالی نباشه، مطرح شدن این فسادها بیشتر شبیه قصه است... منم با شما موافقم که اگه مذهبی ها نرن اینجا همینجوری میشه دیگه... اما من یه چیزی گفتم اون بار همه بهم پریدن... اما برای اسلامی شدن سینما به نظر من نقش زن و شوهرها و دوست دختر و دوست پسرها و نامزدها رو باید زن و شوهر های واقعی بازی کنن... اینطوری شاید فساد کمتر بشه... من با اون سری از منتقدین که معتقدن سینما اکل میته است بیشتر موافقم... وگرنه به نظر من توی جامعه مهدوی فکر نمیکنم به صنعت سینما احتیاجی باشه... در ضمن... منم نگفتم آقای مشایخی به خاطر سیگار کافره... یا چون قبلاً فیلم فارسی بازی کرده... میگم ایشون از نظر من جزو کسانی که من بخوام پشتشون نماز بخونم قرار نمیگیره... یعنی واسه من و جوونای این مملکت الگوی مناسب و کاملی نیست... بقیه بازیگرا هم همینطور... |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
نقل قول: البته چون سینما از ابتدا توسط طرف مقابل عرضه شد دید خوبی ازش نیست وگرنه سینما بسیار میتونه مفید باشه البته شاید در آینده صنعت پیشرفته تری اختراع بشه که سینما منسوخ بشه نقل قول: شدیدا موافقم گرچه عاشقان سینما این حرف رو امل بازی میدونن و بارها سرش مسخره کردن همون بحث بی غیرتی و بی عفتی در سینماس |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
خب ببینید ایده ی خوبیه،بشرطی که بازیگری شغل منبع درامد کسی نباشه؟لازمه ی هنر تنوعه!هر پنج،شیش سال یبار یه زوج باهم بازی کنن،چرا که نه!
من دو نمونه ی دیگه بگم؟هرچند گذشت،ولی انتظامی،نصیریان! . . . نه،در جامعه ی مهدوی سینما نقش مهمی نخواهد داشت،حرف شما درست!اما جامعه ی ما،مهدوی نیست! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (( چ )) ، آخرین حرف حاتمی کیا | هادی... | 27 | 11,141 |
۳۱/خرداد/۹۴ ۰:۴۶ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟ | ANTI satan | 58 | 35,600 |
۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۱ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اظهار تاسف گلشیفته فراهانی به حال و روز لیلا حاتمی | seiied | 10 | 5,314 |
۲۲/اسفند/۹۱ ۱۷:۴۳ آخرین ارسال: انديشه نو |
|

![[تصویر: 27590_939.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27590_939.jpg)
![[تصویر: 27591_174.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27591_174.jpg)