|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
|
|
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانههای ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.
در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانههای خارجی منتشر شده نشان میدهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی میشود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانههای ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده میشود.
![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۴, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
سلام،
دوستان ی چنتا مورد رو عرض کنم خدمتتون: 1. بنده از بحث خیلی استقبال می کنم حتی اگه هیچ کدوم از طرفین بحث اظهار نکنن که قانع شدن. 2. "لطفا به موضوع تاپیک بچسبید" البته میدونم این چمله خیلی مسخره اس چون به هر حال همه چی به همه چی مربوطه و در آخر هم همه چی به سیاست میرسه ! 4. اگر میخواید دلیل مدرکی در رابطه با بحثی که مطرح می کنید ارائه کنید، لطفا این دلیل مدرک عمو و پسرخاله و ... نباشه ! 5. اگر بحثی که میخواید مطرح و دنبال کنید خیلی با موضوع تاپیک فاصله داره میتونید از فروم همسایه برای ایجاد تاپیک استفاده کنید! 6. طبق فرمودۀ مدیر عزیز سایت بحث سیاسی! ممنون نیست as long as این موارد رعایت بشه: * در مورد اصول و اعمال و رفتارها صحبت کنید، نه افراد و احزاب و ... که به عبارتی میشه همون بحث اعتقادی بیشتر تا بحث سیاسی. تبصره: جدیداً که مُد شده غیر مستقیم حرف زدن (اشاره به ارسال های عبدالرحمن) ، شما هم میتونید ازین روش استفاده کنید برای مطرح کردن سیاسی ترین حرفاتون. مثلا فرض کنید دیروز وزیر ارشاد! اومده گفته فیس بوک رفع فی*ل*تر بشه. شما میخواید بگید یارو دری وری گفته !!! ولی بر اساس قوانین تالار نمیتونید این جمله رو بگید، چون بجز اینکه حرف سیاسی و توهین هست و طرف مقابل هم میاد میگه فلانی (که معمولا از جبهۀ پایداری هست) دری وری گفته، امکان فی*ل*تر شدن سایت در دولتی که به منتقدانش احترام میذاره خیلی خیلی زیاده (u get it) !!! و اینجوری دعوا آغاز میشه و در آخر به این نتیجه میرسیم که هیشکی دری وری نگه (=تاپیک بسته یا حذف میشه) !!!اما میتونید بجای اینکه بیاید مستقیما حرف وزیر ارشاد رو بیارید، تاپیک بزنید در مورد مزایا و معایب فیس بوک برای جامعۀ اسلامی ایرانی و اثبات کنید که معایب فیس بوک بیشتر از مزایاش هست و به جامعۀ ما ضرر میرسونه و به این نحو اشاره کنید که وزیر ارشاد دری وری گفته ... تقریبا مطمئن هستم که تو دهۀ دوم قرن 21 که بچه های 3 4 ساله با تبلت و گوشی های لمسی و لپ تاپ و ... بزرگ میشن همه میتونن متن طعنه آمیز شما رو درک کنن و بفهمن که روی سخن شما کیه بدون اینکه از کسی اسمی بیارید (مخصوصا اگه ادویه ـش رو زیاد کنید) ! * و مؤدبانه بحث کنید خواهشاً (in case نمیخواید تاپیک بسته بشه یا احیانا زحماتتون با پاک شدن بخشی یا کل ارسالتون به هدر بره). تا اینجا هیچ ارسالی رو ویرایش نکردم، دوستان اگه می بینن ارسال هاشون با موارد فوق نمیخونه، خودشون ویرایش رو انجام بده (مدیونید اگه فکر کنید این ی تهدیده) ! ![]() _______________________ پی نوشت: ببینم برای یکبار هم که شده می تونید/می تونیم بدون اینکه تاپیک بسته/حذف/منفجر/... بشه یه بحث رو به پایان ببریم. حتی اگه این بحث 100 صفحه طول بکشه. ![]() مخلصیم. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۳۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
نمی خواستم بعد از تذکر آقا مهدی نظری بدهم ولی بخش خودشون نظرشون بر این بود که من بحث رو ادامه بدهم ...
نقل قول:هر موقع فهمیدی دستاورد با فتح کردن حوزه ها فرقش چیه بگو من بیام باهات بحث کنم شما نوشتید نقل قول:این شد که من می تونم این ادعا رو بکنم که تو این مملکت انقلاب اسلامی رخ نداد!! انقلاب برکناری شاه رخ داد همین...من هم من باب مثال چندین دستاورد انقلاب را آوردم ... چندین مثال در حوزه اعتقادی و علمی آوردم ... خیلی های دیگر هم هست .. فقط شاه رفت؟؟؟ برای مثال جوون ها قبل از انقلاب چقدر به اعتکاف می پرداختند الان چقدر؟؟؟ در کلام رهبری ..................... قبل از انقلاب، ما در این ایام نیمهی ماه رجب ندیده بودیم یا خیلی بندرت میدیدیم كه كسانی بروند اعتكاف كنند. غالباً همهی ماها، همهی مردم غافل بودیم از این روزنهی رحمت الهی. بنده در مشهد كه اصلاً ندیده بودم؛ در قم هم یك تعداد معدودی، یك چند نفر طلبه در مسجد امام میرفتند و ایام نیمهی ماه رجب اعتكاف میكردند. امروز شما نگاه كنید؛ نه فقط مساجد جامع، نه فقط مساجد بزرگ، نه فقط در یك شهر و دو شهر، بلكه در همهی كشور، در همهی شهرها، در همهی مساجد، جوانهای ما، مردان ما، زنان ما، دختران ما، پسران ما میروند صف میكشند، اسم مینویسند، برای اینكه به آنها فرصت داده شود كه در این مسجد، در آن مسجد، سه روز روزه بگیرند و اعتكاف كنند؛ این خیلی برای یك ملت حائز ارزش است، این خیلی مهم است. اینها هست. این ماه رجب است؛ از این فرصتها استفاده كنید. جوانها ! شما بیشتر استفاده كنید. دلهای پاك شما، جانهای باصفا و نورانی شما آمادهی تلألؤات و تشعشعات رحمت الهی و توجهات الهی است؛ این را قدر بدانید. ۱۳۹۲/۰۲/۲۵ ادامه دستاوردهای انقلاب رو هم در کلام رهبری در آدرس زیر جویا شوید http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1661 |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۷ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
سلام،
برادر مجتبی 110 ، شما انتظار دارین 1 شبه همۀ سنگرها فتح بشه با تمام مخاطراتی که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی رو شبانه روز تهدید میکنن ؟!؟ با تمام نقشه هایی که برای ما کشیدن و همۀ بلاهایی که سرمون آوردن با تمام کارشکنی ها و خیانت هایی که از داخل صورت گرفته (بابا رییس جمهور مملکت جاسوس CIA بوده میفهمیم این یعنی چی ؟) با تمام بی تجربگی ای که وجود داشته تو تمام حوزه ها و ...، همین که تونستیم همین انقلاب رو به دهۀ سوم بکشونیم باید خدا رو شکر کنیم و البته به این معنی نیست که نباید توقعاتمون از خودم بالا نبریم و اهداف و آرمان ها رو از یاد ببریم. خیلی از دستاوردهایی که جمهوری اسلامی تو زمینه های مختلف داشته با در نظر گرفتن شرایط از فتح الفتوح هم بالاتر بوده. بعله اقتصاد اسلامی نداریم، بانکداری هنوز شبهه ناک هست (اگه نگیم ربوی ـه). فرهنگ ، جالب نیست. سیاست ، شیر تو شیر. ولی بازم خیلی کار شده تا به همین نقطه رسیدیم و نباید اینجوری که شما صحبت میکنیم همه چیزو ضایع کنیم بره انگار که هیچی نبوده و نیست !!! شما که یک سَره دَم از منطق و صفر و صد و این مسائل میزنید که باید بهتر از هر کسی اینو بدونید !!! نه ؟!؟
|
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
با حرفهایی که زده شد مخالفتی ندارم و مغایرتی نمی بینم!!
اما رو حرفم هنوز هم مُصرم! از نقطه A به سمت B حرکت کردیم اما هیچ کس نمی تونه ادعا کنه که B رو فتح کردیم، کما اینکه در موقعیت A هم نیستیم! در هر حال اگه نظر جمع بر اینه که یکسری حرفها رو نزنم! OK! زوری که نمی شه! بگذریم... شب عیده، بین بچه شیعه تنش نباشه بهتره!عید همگیتون مبارک، ! ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
آقا مجتبی بحث لیمیت مطرحه!
در نقطه A نیستیم...هنوز هم به نقطه B نرسیدیم....اما خیلی نزدیکیم... اگر اونطوری که شما تصور میکنید بود...و در فضای معلق! بودیم بین نقطه A وb مطمئن باشید انقلاب ایران هم یه سرانجامی پیدا میکرد عین سرانجام انقلاب مصر... ما هم نمیگیم به نقطه B رسیدیم...ولی با عرض شرمندگی ناجوانمردانست که بگیم فقط شاه رو بیرون کردیم... ارسال منو نقل قول نکنید! پاک هم نکنید!ناراحت میشم !
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۳ ۲:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: دوستان عزیز!!! سلام
منظور شما رو متوجه نشدم! و احتمالا شما هم منظور من رو متوجه نشدید. منظور من این بود که طبق متن خبری که دوستمون ارسال کرده بودند اینگونه استنباط میشد. و در مورد قضاوت هم که گفتم هنوز هم پای حرفم هستم. اینجا یک عده از دوستان به خاطر شنیده هاشون یک نفر رو کثیف و ... میدونند و می خونند. یک دوستی می گه عموم گفته فلانی فلان جوریه! یعنی عموی شما از گناه دروغ عصمت دارند که دارید به خاطر این حرف افراد رو متهم می کنید اون هم در یک جای عمومی و آبرو می ریزید! که حتما احادیث آبروی مسلمان رو می دونید. من هم می تونم بگم داییم گفته فلانی دائم الخمره یا فلانی معتاده یا هزار و یک چیز دیگه ... ولی این دلیل نیست و دوستمون خوب گفت که کار های بازیگر ها بولد میشه. یادمه یه کلیپی از یه مداح اهل بیت در وضعی ... بیرون اومده بود که حتما خیلی ها دیده اند ولی تو همین سایت از ایشون مداحی گذاشته شده ! پس به گفته عبد الرحمن عزیز: اگر خود چشمه هم زلال باشه اگر سرچشمه ناپاک باشه آب آلوده میشه.
خدا در توبه رو باز گذاشته اونوقت شما می خواید در توبه رو با این حرف ها ببندید؟!!! چرا به خاطر اشتباهات گذشته امروز یک نفر رو قضاوت می کنید؟!!!! همین قضاوت های یک طرفه خیلی ها رو از همه چیز منزجر کرده مشکل من و امثال من اینه که فقط تو فکر خراب کردن چیزهای غلط هستیم بدون اینکه بدونیم یا بتونیم چیز درستی رو معرفی یا تبلیغ کنیم .فقط یاد گرفتیم بگیم این کار غلطه بعد ناسزا به کننده بگیم بعد بگیم این که معلومه حسابش ( جای خدا هم حسابرسی کنیم ) یعنی نیت عملش رو هم قضاوت کنیم و بگیم ... . خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه. یا حق |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۱۵:۵۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
دوستان بین بحثتون یه پارانتز باز کنم.
(هیچ دقت کردین اونی که این فتنه رو شروع کرده «ایجاد کننده تاپیک» خودش نشسته کنار، هممون رو با لبخند ملیحی در گوشه لبش، نظاره می کنه.) ببخشید. شما به بحثتون ادامه بدید. |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
عذرخواهی لیلا حاتمی در خصوص اتفاقات جشنواره کن
[b]لیلا حاتمی در پیامی درخصوص اتفاقات پیش آمده در جشنواره کن نوشت:از این پیشامد و اینکه احساسات کسانی را آزرده باشم بسیار متاسفم چه خود تربیت شده پدری هستم که همه از میزان علاقه او به دین و ملیت ایرانی آگاهند. به گزارش پایگاه اراده ملی از فارس، لیلا حاتمی در خصوص اتفاقات جشنواره کن با ارسال پیامی ضمن عذرخواهی و ابراز تاسف بابت آزرده خاطر شدن احساسات مردم ایران در پیامی نوشت:در این سال ها پیشنهادات مختلفی را برای بازی در فیلم های خارج از ایران به این دلیل نپذیرفتم که ادامه فعالیت در سینمای ایران همیشه برایم اولویت داشته است. در جشنواره های بین المللی که در طول این سال ها حضور داشته ام چه به عنوان بازیگر فیلمی که از سینمای ایران در جشنواره حضور داشته و نمایندگی ایران را برای دیگران تداعی میکرده و چه به عنوان داور منتخب و مدعو جشنواره هاکه صرفا به عنوان شخصیتی مستقل در آن ها حضور داشته ام؛ سعی کرده ام موازین و اصول را رعایت کنم ؛ به همین دلیلِ روشن که رعایت این اصول از الزامات کار در سینمای ایران است. در ادامه این پیام آمده است:این بار نیز طی مکاتباتی که با مسوولین فستیوال داشتم به تفصیل تمام نکات را توضیح داده بودم و خواستار همکاری آن ها شده بودم لذا در مراسم افتتاحیه و غیره؛ آن ها همه مقررات را میدانستند وبا همکاری و درک متقابل هیچ مورد خاصی پیش نیامد. در بخش دیگری این پیام می خوانیم:اما در مورد آقای ژیل ژاکوب که با قریب نود سال سن آخرین سال حضورش در فستیوال را میگذراند باید توضیح دهم که ایشان به علت کهولت و از یاد بردن همه تاکیدات؛ که معمول این سن و سال است؛ ضوابط یادشده را فراموش کرد و اقدام پیشگیرانه من برای دست دادن با ایشان هم موثر واقع نشد.مسلما ایشان برای من حکم پدربزرگ کهنسالی را داشت که میزبان من هم بود. حاتمی در پایان متن پیام خود نوشته است:هرچند از ادای این توضیحات شرم دارم اما شاید برای کسانی که نمیتوانستند موقعیت ناگزیر من را درک کنند ناچار شدم وارد برخی جزییات شوم.با این حال از این پیشامد و اینکه احساسات کسانی را آزرده باشم بسیار متاسفم چه خود تربیت شده پدری هستم که همه از میزان علاقه او به دین و ملیت ایرانی آگاهند. براساس این گزارش، این پیام از سوی محمدرسول صادقی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی برای رسانه ها ارسال شده است. |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
نقد مرا هم بخوانید:
http://www.susanhoney.blogfa.com/post/76 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (( چ )) ، آخرین حرف حاتمی کیا | هادی... | 27 | 11,153 |
۳۱/خرداد/۹۴ ۰:۴۶ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟ | ANTI satan | 58 | 35,624 |
۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۱ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اظهار تاسف گلشیفته فراهانی به حال و روز لیلا حاتمی | seiied | 10 | 5,316 |
۲۲/اسفند/۹۱ ۱۷:۴۳ آخرین ارسال: انديشه نو |
|

![[تصویر: 27590_939.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27590_939.jpg)
![[تصویر: 27591_174.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27591_174.jpg)

ولی بر اساس قوانین تالار نمیتونید این جمله رو بگید، چون بجز اینکه حرف سیاسی و توهین هست و طرف مقابل هم میاد میگه فلانی (که معمولا از جبهۀ پایداری هست) دری وری گفته، امکان فی*ل*تر شدن سایت در دولتی که به منتقدانش احترام میذاره خیلی خیلی زیاده (u get it) !!! و اینجوری دعوا آغاز میشه و در آخر به این نتیجه میرسیم که هیشکی دری وری نگه (=تاپیک بسته یا حذف میشه) !!!

تنش نباشه بهتره!
!