|
روزه آب(روزه طبی)
|
|
۱۵:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۰ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فریبرز در یک خانواده معمولی در ایران به دنیا آمد، در سن 3 سالگی ورزش تکواندو را آغاز کرد و در سن 14 سالگی ایران را ترک کرد و به فرانسه رفت. از همان 14 سالگی به دردهای شکمی شدید مبتلا بود که به درمانهای معمول جواب نداد . در نهایت پزشک معالج که گویا خانم مهربانی بوده او را در آغوش می گیرد و با گریه به او می گوید که به سرطان مبتلا شده است. او در بیمارستان بستری شد اما در طول شب که قاعدتاً باید به روزهای باقیمانده عمرش می اندیشید، تصمیم گرفت که از بیمارستانی که نمی تواند او را درمان کند فرار کند. او نقشه خود را اجرا کرد. او می خواست از صحت این تشخیص مطمئن شود.
به یاد آورد که روزی در طی تمرین تکواندو دچار آسیب از ناحیه مچ دست شد، استادش یک لحظه دست او را لمس کرد و در همان لحظه، درد و تورم از بین رفت. پس به سراغ این استاد کره ای که فریبرز را « فابیو» به معنی آب روان می نامید رفت و داستان را به او گفت. استاد دست او را گرفت و در چشمهای او نگریست و گفت که متأسفانه این تشخیص درست است. به او گفت به خانه برو 10 روز به غیر از آب گرم هیچ نخور و به این فکر کن که چرا می خواهی بمیری؟
فابیو به خانه رفت و به گفته استاد عمل کرد، در طی 10 روز 18 کیلو لاغر شد و روزهای سختی را گذراند، اما در روز دهم ناگهان احساس نیرو و توان تازه ای کرد و به نزد استاد رفت و به او گفت ، احساس می کند که حالش خوب است اما جوابی برای آن سؤال پیدا نکرده است.استاد گفت که او بهبود یافته است. آن سؤال هم فقط برای این بوده که ذهنش از گرسنگی منحرف شود.
باور نمی کنید که با این روش بشود سرطان را درمان کرد؟
باور کنید این فرد بسیار سالم و دارای کمربند سیاه تکواندو. شاید فکر کنید که گفته های او غیر علمی، اغراق یا حاصل توهماتش بوده. اما اینها حرفهای یک جراح پلاستیک درفرانسه و دارای سه «پی.اچ.دی » در علوم پزشکی و استاد دانشگاه است. ![]() دکتر « [b]فریبرز قبادی » سخنران ویژه پنجاهمین همایش « مؤسسه تحقیقات حجامت » بود. او که بعد از 30 سال تازه 3 روز بود که به ایران بازگشته بود از بین مجامع مختلف این همایش را برای سخنرانی انتخاب کرده بود. پیشنهادهای مختلفی برای سخنرانی به او داده شده بود ولی اوگفت که: من می خواستم برای کسانی صحبت کنم که به « مرزها» باور نداشته باشند نه برای پزشکان معمولی. چون خودم صاحب چند بیمارستان در امریکا و فرانسه هستم و اگر می خواستم برای پزشکان معمولی این حرفها را بزنم به اندازه کافی از چنین پزشکانی در اختیار داشتم. استقبال خوبی از او شد به حدی که سخنران بعدی وقتش را در اختیار او گذاشت و در انتهای برنامه هم 2 ساعت به همایش اضافه شد و در اختیار او قرار گرفت. هرچند که بعضی از بیماران درمان شده او در جمع حضور داشتند ولی بعضی سؤالها هنوز نشان از درگیری ذهنی حضار داشت. گرچه پزشکان فعال در حیطه طب سنتی مرزهای ذهنی پزشکان کلاسیک را ندارند اما انگار اصول طب سنتی مرزهای جدیدی برایشان ایجاد کرده. یعنی گویی فقط زندان بزرگتر شده. یعنی سعی می کردند اصول این روش درمانی را با اصول طب سنتی توجیه کنند.
اما دکتر قبادی می گفت با این روش هر نوع بیماری را می توان درمان کرد، به شرطی که خود بیمار بخواهد.
او توضیح داد که چگونه از آن زمان تاکنون خود و همسرش به روش روزه داری زندگی می کنند. 4-3 وعده غذا در هفته و آن هم فقط غذاهای گیاهی. با حذف کامل گوشت و لبنیات. به اضافه مصرف چندین لیتر آب گرم و چندین کیلومتر دویدن. همسر او هم متخصص زنان است که 2 سال پیاپی بهترین جراح فرانسه انتخاب شده و همین روش را برای زنان باردار انجام می دهد. تصور کنید زن باردار در هفته فقط 4 وعده سوپ سبزیجات در هفته ، روزانه چند لیتر آب گرم و چند کیلومتر دویدن. دکتر قبادی که دکترای فیزیولوژی هم دارد می گفت من فقط از اصول همین فیزیولوژی رایج استفاده می کنم و حرف جدیدی نمی زنم. ما خیلی بیش از آنکه نیاز واقعی بدنمان باشد می خوریم و این مصرف زیاد سلولهای ما را انباشته از مواد اضافه می کند. کل کلسیوم مورد نیاز بدن انسان با مصرف 1 لیتر شیر در 6 ماه تأ مین می شود. یک قطعه پنیر چند روز طول می کشد تا از سلو لها خارج شود و اینکه انسان هیچ نیازی به مصرف گوشت ندارد.
به طور خلاصه روش درمانی او برای هر بیماری که سؤال شد این بود:
1- قطع کلیه داروهای مصرفی
2- رژِیم 10 روزه آب گرم و حذف کامل غذا
3- روزی یک ساعت ورزش در شرایطی که ضربان قلب به بالای 200 برسد.
![]() دابلود کتاب [url=http://forum.bidari-andishe.ir/ http://goftoshenid.persiangig.com/docume...oad]دانلود[/url] اگر چه روش آقایقبادی شباهت هایی با روش روزه طبی داره ، اما نمیشه اونو روزه طبی دونست چرا که از اصل و پایه با هم تفاوت دارن ! دوستان مطالب روزه طبی را کم کم در این قسمت میگذارم.توصیه می کنم خودتان کتاب را دانلود و بخوانید. حجمش زیاد نیست و مطالب خیلی جالبی دارد. این روش یک خانه تکانی قطعی برای بدن است و موجب نظافت کامل تمام دستگاهها وتمام سلولهای بدن می گردد وعوامل بیماری را بکلی بیرون می ریزد وبر دو اصل استوار است : - در اثر خوردن غذاهای گوناگون مقداری غذا از دستگاه هاضمه می گذرد وصرف سلولهای بدن نمی شود بلکه در زیر پوست بدن واطراف قلب وسایر مراکز حساس تن بعنوان ذخیره باقی می ماند وهمینها هستند که پس از مدتی تولید عفونتهای گوناگون کرده وسبب بروز بیماریهای مختلف می شوند وهر اندازه درجه عفونت ومیزان مواد اضافی بیشتر باشد بیماری شدیدتر خواهد بود واین بیماریها نامهای تازه ای به خود خواهند گرفت ولی اصل وریشه همه این بیماریها یکی است وان نمو میکروبها و ویروسها است زیرا زندگی انها تنها در محیطی ممکن است که دارای سموم ومواد غذایی زائد بوده باشد. برای معالجه بیماریها واز بین بردن میکروبها باید قبل از هر چیز این سموم انباشته شده را بیرون ریخت واین در صورتی ممکن است که برای مدتی بین ۱۰ الی ۴۰ روز غذا به بدن نر سانیم وتنها اب بیاشامیم در این صورت بدن خود بخود مواد غذایی وعفونی وزباله های انباشته شده را از ذخیره گاهها بیرون اورده ومصرف می کند تا هنگامی که ان کثافات تمام گردد و ان وقت ریشه بیماری کنده می شود. • نظافت وپاکسازی عمیق جسم-در طب اب درمانی کل سیستم بدن یعنی تمام سلولها-بافتها-عصب ها-مفاصل- دستکاه گوارش و...... شستشو ونظافت می شوند وسموم و زباله ها وذخایر انباشته شده که عامل رشد ونمو میکروبها وویروسها وعوامل بیماری زا هستند از جسم خارج می شوند وهیچ روش دیگری این قابلیت نظافت و شستشوی عمیق جسم انسان را ندارند. باز سازی جسم- امتیاز بسیار مهم طب اب درمانی علاوه بر سایر مزایا باز سازی جسم فرسوده وخسته است زیرا در طب اب درمانی به تمام سلولهای پیر و فرسوده حمله می شود و انها را از جسم خارج می نماید وانسان تولدی دیگر می یابد و با خروج سلولهای مریض وکهنه وفرسوده و همچنین شستشوی سلولهای سالم بافتهاو عصب ها و سایر اجزاءودستگاههای بدن انسان به سوی سلامتی و نشاط وشادابی و طراوت جسم باز می گردد و مکانیسم شستشوی کل سیستم بدن امتیاز بسیار خاص طب اب درمانی است و حیات دوباره به انسان می دهد چناچه خدای بزرگ می فرماید: وجعلنا من الماء کل شیء حیء - سوره انبیاء ایه ۳۰ (و همه چیز را بواسطه آب زنده گردانیدیم) ![]() "کاربای لانرول" با همه انسان ها متفاوت است چرا که یک انسان هوازی است. او می تواند از باد و هوا تغذیه کرده و انرژی لازم برای زندگی را دریافت کند. این مرد سالانه شاید کمتر از 10 بار غذا بخورد و به گفته خودش از آن لذتی نمی برد. "کاربای" می گوید با همین حالت نزدیک به 5 سال است که زندگی می کند. این مرد سریلانکایی می گوید در 16 سالگی به مواد مخدر دچار شده است اما توانست با همه مشکلات مواد را ترک کند و حال صاحب چندین مدال در رشته های ورزشی متفاوت شده است. او همیشه می گوید تمام پیشرفت های زندگی اش را مدیون رژیم غذایی عجیبش است. او تنها کسی است که می تواند برای مدت 40 روز حتی آب هم ننوشد و تنها از هوا تغذیه کند. او همچنین توانسته است تنها با استفاده از آب، دوی ماراتن 31 کیلومتری را به پایان برساند. او در طول این مسابقه حتی لحظه ای استراحت هم نکرد. (قابل توجه آنهایی که فکر می کنند نمی شود چند روزه غذا نخورد و فقط با آب زندگی کرد.این مرد حتی غذا هم نمی خورد!!!!!!!!!) خلاصه روش: 1.در این روش شما در طی دوره روزه(دوره می تواند 5 تا 40 روزه باشد)هیچ غذا و ماده مغذی دیگه ایی مانند میوه.شیر.شربت.آب میوه و.... نمیخورید.فقط 3 حبه قند در روز آن هم یکی صبح و یکی ظهر و یکی شب به عنوان غذای مغز.باید بدانید که این روش به هیچ عنوان نباید با روزه شرعی تلفیق شود چراکه مشکلات زیادی ایجاد میکند. 2.خوردن هر مقدار آب و چای کمرنگ با همان محدودیت قندی که گفته شد مشکلی ندارد. 3.افراد مبتدی نباید برای شروع کار از دوره طولانی مدت استفاده کنند.بلکه دوره 5 تا 7 روز کافی است.البته با توجه به هوشمند بودن بدن باید دوره روزه را مشخص کنید. 4.برای شروع دوره بعد از یک نهاره سبک دیگه نباید شام و میوه ...خورده شود.آخر شب هم باید با استفاده از یک مسهل قوی (ترجیها روغن کرچک)باید محتویات روده ها را تخلیه کنید. 5.از صبح فردا هم روزه شروع میشود و یک تابلوی خوردن هرگونه مواد مغذی ممنوع در ذهن خودتان نصب می کنید.و شروع 6.از روز دوم لااقل روزی یک نوبت در حمام تنقیه را با صبر و حوصله انجام میدهید. 7.کم کم با شروع تغییرات در بدن که البته نسبت به هر فرد فرق دارد.زبان بار میگیرد و سموم از طریق ادرار.مدفوع و... از بدن خارج و عملیات پاکسازی انجام میشود. 8.در طی روزه سعی بر تشریح این روش برای بقیه نکنید.چون با باورهایی که دارند نه تنها حرفه شما را قبول نمی کنند بلکه با حرفهایی مثل:دیوانه شدی.میمیری.کارت خیلی اشتباه است و.... اراده شما را هم سست می کنند.اجازه بدهید که نتایج مثبت دوره به ظهور برسه بعد با دسته پر وارده بحث شوید. 9.بعد از تموم شدن مدت دوره تازه کاره سخت شما شروع میشود.افطار را در صبح روزه بعد با شیر مخلوط به عسل شروع کنید.ظهر فرنی بخورید و شب یک سوپ رقیق.همگی به مقداره کم ولی در دفعات متعدد.در روزه اول به هیچ عنوان غذای دیگه ایی نخورید.از روز دوم به تدریج و باز هم به مقدار کم می توانید میوه شیرین.آب میوه.ماست.برنج و...بخورید.اما به مقداره خیلی کم. 10.از روزه سوم میتوانید با خانواده هم غذا شوید اما زیاده روی نکنید.اگه روده هاتون کار نکرد از ملین ملایم استفاده کنید.تا زمانی که وضعیت دفعتان درست نشده است به تنقیه روزانه ادامه بدهید.
این هم استفتایی از مقام معظم رهبری برای این که بدانید این روش شرعی است.![]() من خودم سه روز روزه آب را امتحان کردم.روزه گرفتم و افطار و سحر آب خوردم. حاله روحیم بهتر و بانشاط تر شده و مشکل بی اشتهایی هم که قبلا داشتم برطرف شده است.با قرآن هم میتوانم به شما اثبات کنم که روزه 3 روز با آب باعث نشاط چهره و شادی روح و از بین رفتن افسردگی است. سوره انسان که داستان روزه گرفتن امیرالمومنین و خانواده اش با آب است.ایشان 3 روز روزه می گیرند و هرشب غذای خود را به سائل می بخشند.در آیه 11 خداوند نتیجه عمل را ذکر میکند:خدا هم از شر و فتنه آن روز آنها را محفوظ داشت و به آنان روی خندان و دل شادمان عطا کرد. یعنی این عمل به غیر از نتیجه اخروی نتیجه این دنیایی هم دارد.همانطوری که نوع غذا هم بر جسم و هم بر روح اثر می گذارد. توصیه میکنم حتما این سه روز را امتحان کنید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خواندن این مطلب در مورد آب خوردن که توصیه طب سنتی هست خالی از لطف نیست:
http://shiateb.com/pages/?current=viewdo...1&sel=1156 |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۱۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام..من چندین تجربه کوتاه روزه آب دارم..تصمیم دارم یک روزه طولانی بگیرم،،.بخاطر مشکلات گوارشی راهنمایی می خواستم،،،ممنون
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روزه را با چی باز کنیم؟(بسیار مفید) | حسن عزتي | 1 | 1,186 |
۱۱/مرداد/۹۴ ۱۰:۵۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دکتر میرغضنفری درموضوع تسهیل روزه داری با تدابیر طب سنتی+صوت | اولولالباب | 1 | 1,813 |
۲۶/تیر/۹۳ ۱۷:۴۷ آخرین ارسال: baharkhanom |
|
| فواید روزه از دیدگاه پزشکی و روانشناسی | SAViOR | 5 | 3,728 |
۱۱/آبان/۹۲ ۲۰:۴۷ آخرین ارسال: sanaz.z |
|
| روزه ؛ طبّ پيشگيري و درمانی اسلامي | MESSENGER | 10 | 5,527 |
۱۹/تیر/۹۲ ۶:۰۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|

![[تصویر: 2ldekk.jpg]](http://i58.tinypic.com/2ldekk.jpg)
![[تصویر: 2z7lgds.jpg]](http://i58.tinypic.com/2z7lgds.jpg)
![[تصویر: 346vl2x.jpg]](http://i58.tinypic.com/346vl2x.jpg)
![[تصویر: 111qpa9.jpg]](http://i60.tinypic.com/111qpa9.jpg)