|
دفترچه گناهان یک شهیدِ نوجوان
|
|
۲۰:۲۲, ۲۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در تفحص شهدا ، دفترچه یک شهید 16 ساله که گناهان هر روزش را می نوشت پیدا شد.گناهان یک هفته او اینها بود :
شنبه : بدون وضو خوابیدم . یکشنبه : خنده بلند در جمع . دو شنبه : وقتی در بازی گل زدم احساس غرور کردم . سه شنبه : نماز شب را سریع خواندم . چهارشنبه : فرمانده در سلام کردن از من پیشی گرفت . پنجشنبه : ذکر روز را فراموش کردم . جمعه : تکمیل نکردن 1000 صلوات و بسنده به 700 صلوات . راوی که یکی از بچه های تفحص شهدا بوده در سطر آخر افزوده بود: دارم فکر می کنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم... --- اگه راوی کوچیک تره من هنوز به دنیا نیومدم! معلوم نیست دارم چه غلطی می کنم! |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۴/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۵ ۱۲:۴۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() ارسالم اشتب فرستادم... قسمت بود بیاد اینجا
|
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دلم برا اوناییه که رفتن جنگیدن و الان کسی به خونشون احترام نمیزاره میسوزه.چرا کسی این شهدا را نادیده میگیره ؟اونا برا ما رفتن.....
|
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۵ ۱۵:۳۴)somayeh72 نوشته است: دلم برا اوناییه که رفتن جنگیدن و الان کسی به خونشون احترام نمیزاره میسوزه.چرا کسی این شهدا را نادیده میگیره ؟اونا برا ما رفتن..... ولی باید دلمون به خاطر خودمون بسوزه که اون دنیا یقمون رو میگیرن و باید جواب خون این شهدا رو که هدفش ظهور امام زمان بوده رو بدیم.... به قول یه بنده خدایی شاید امام زمان 312 تا یار داره و کارش گیره یک نفره.... شوخی: ایشالله خدا قسمت کنه بریم تور گرجستان
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست نوجوان بسیجی از رهبر معظم انقلاب | یاوران مهدی | 3 | 2,314 |
۵/تیر/۹۳ ۱۱:۲۳ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| نوجوان شهید مهرداد عزیزالهی چگونه بزرگ شد؟ | الهی313 | 1 | 1,747 |
۱۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۴ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| برگي از دفتر خاطرات يك نوجوان رزمنده | NARJES | 0 | 1,137 |
۱۹/دی/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: NARJES |
|
| شهید "آیت" شهیدِ روشنگری | عبدالرحمن | 5 | 2,731 |
۲۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| شهيد نوجوان سيد عليرضا كريمي | ali0077 | 0 | 1,622 |
۲۲/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۳ آخرین ارسال: ali0077 |
|

![[تصویر: Avini-950120.jpg]](http://www.mobarezclip.com/Mobarez/Ax/Post/Avini-950120.jpg)