|
بهشت اجباری با شلاق!
|
|
۱۵:۲۶, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ راه هدایت از گمراهی مشخص شده است. (بقره- 256) دیروز حسن روحانی در همایش بیمه سلامت گفت : این قدر در زندگی مردم هر روز مداخله نکنیم ولو به خاطر دلسوزی، بگذاریم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت برد (1). مطلبی که سایت دولت آن را پس از تغییر و اصلاح، با واژگان جدیدی منتشر ساخت: نباید در زندگی مردم هر چند به خاطر دلسوزی، دخالت کنیم و به زور و با شلاق نمیشود مردم را به بهشت برد(2). قطعا آزادی شرط حیات و بقای یک نظام مردمی است و همین مولفه بود که به انقلاب 1357 انجامید. آنجا که مردم احساس کردند آزادی های تصنعی و ظاهری رژیم در تقابل با حریم خصوصی و اجتماعی قرار گرفته و حتی آن را محدود کرده است. آن آزادی که پای ابتذال را به تلویزیون و روی پرده سینما می کشید خانواده ها را حساس و نگران می کرد. تحریم تلویزیون و حرام شمردن تماشای فیلم های سینمایی کوچکترین مواجهه با این آزادی بود که باید به درستی آن را ولنگاری دانست. روی دیگر سکه آزادی عبارت است از مسوولیت. حال چه مسوولیت دولت و چه مردم. «بهشت اجباری نمی خواهیم» فهم نادرستی از لا اکراه فی الدین : اینکه رئیس جمهور بیان داشته اند بهشت بردن مردم به زور نیست باعث طرح سوال اصلی می شود : آزادی مردم در برابر اتخاذ دین به چه معناست؟ آیا به این معناست که هر انتخابی از سوی مردم صورت پذیرد همان درست است؟ جواب این سوال خلاصه ذکر گردیده است : 1- اگر گمان شود که مردم آزاد و مجازند که هر اعتقادی داشته باشند و هر کاری دلشان میخواهد انجام دهند، دیگر خداوند متعال نه تنها پیامبر، کتاب و احکامی ارسال و انزال نمینمود، بلکه بهشت و جهنمی نیز نمیآفرید. 2- مگر میشود که انسان در باور یا انجام عملی آزاد و مجاز باشد، اما در نهایت محاکمه گردد که چرا چنین کردی و چرا چنان نکردی؟ 3- در دین خدا هیچ مطلب یا دستوری که فطرت و عقل انسان آن را نپسندد و نسبت به آن اکراه داشته باشد، وجود ندارد و به همین دلیل هم «دین» اجباری نیست یعنی تحقیقی است. 4- ناقص خواندن آیه باعث افتادن در ورطه خطا می شود. در ادامه آیه آمده است: قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ (البقره – 256) یعنی راه هدایت از گمراهی مشخص شده است. پس اتخاذ راه هدایت که همان دین باشد افراد را به بهشت رهنمون می شود. 5- «مجبور نیستید» به معنای «مجاز هستید» نمیباشد. به عنوان مثال: «مجبور نیستی نماز بخوانی یا روزه بگیری» یعنی اختیار اطاعت یا تخلف دادهام، نه این که مجاز هستی هر کار خواستی بکنی! اسلام اجازه نمیدهد به بهانهی آزادی، حقوق دیگران پایمال گردد. لذا هر کسی آزاد است در خلوت گناه کند و راه جهنم را بپیماید اما اگر گناه را علنی و حقوق دیگران را ضایع کرد، جلوی او را میگیرند و مجازاتش هم میکنند(3). رساندن انسانها به بهشت؛ وظیفه حاکم اسلامی (4) آیه الله خامنه ای در شرح خطبه 156 نهج البلاغه و در مورد مسوولیت های دولت می فرمایند: نهى از منکر باید بکنیم، امر به معروف باید بکنیم، وسائل عمل خیر و حسنات را در کشور فراهم کنیم، وسائل شُرور و آفات را از دسترسها برداریم؛ این وظائف مسئولین حکومت است. ایشان در ادامه و با ذکر عین عبارت ادامه می دهند: عبارت امیرالمؤمنین در خطبهى نهجالبلاغه این است؛ میفرماید: فَاِن اَطَعتُمونى فَاِنّى حامِلُکُم اِن شاءَ اللَّهُ عَلى سَبیلِ الجَنَّة؛ فرمود اگر آنچه من می گویم، گوش کنید و عمل کنید، من شما را به بهشت خواهم رساند، انشاءاللَّه؛ وَ اِن کانَ ذا مَشَقَّةٍ شَدیدَةٍ وَ مَذاقَةٍ مَریرة؛ اگرچه این کار، بسیار دشوار است، بسیار سخت است، تلخ است. این حرکت، حرکت کوچکى نیست، حرکت آسانى نیست؛ این هدف امیرالمؤمنین است. رساندن انسانها به بهشت، هم در زمینهى فکرى مردم،هم در زمینهى روحى و قلبى مردم، هم در حیات اجتماعى مردم، نقش مىآفریند. من از این جهت روى این تکیه میکنم که گاهى شنیده میشود کسانى در گوشهوکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود، میگویند آقا، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله؛ بله، همین است. فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است : حاکم اسلامى می خواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند؛ لذا راهها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است (5). با توجه به نکات گفته شده مشخص می گردد : گرچه بکارگیری "شلاق و زور" در هدایت مردم به بهشت دنیوی و اخروی ناصواب است اما این به معنای ترک مسوولیت دولت و واگذاری اختیار کامل به مردم نمی باشد بلکه دولت موظف است ابزار و وسایل لازم را برای نیل به مقصود در اختیار آنان قرار دهد. به عبارت بهتر سعی کند ملزومات را فراهم و موانع را دفع نماید و فعالانه در کنار حرکت مردمی حضور داشته باشد. حال باید دید این دولت چگونه عقل و عزم لازم را به کار خواهد بست. آیا تدبیر پیرترین دولت پس از انقلاب این است که چون یارای دویدن پیش تر از جامعه و مهیاسازی زیرساخت ها را ندارد، شعار آزادی سر دهد تا ه م پرستیژ کسب کند و هم عرق نریزد یا اینکه با بکارگیری جوانان پر نفس خواهد توانست این مهم را محقق سازد. باید منتظر ماند، شعارها را شنید و عمل ها را دید! و در آخر این روایت به نقل از کتاب " آینده ی انقلاب " شهید مطهری : در جنگ بدر اسرا را نزد پیغمبر آورده بودند؛ طبق معمول اسیر را برای اینکه فرار نکند می بندند؛ پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یک نگاهی به اینها کرد و بی اختیار تبسم نمود؛ آنها گفتند : ما از تو خیلی دور می دانستیم که به حال ما شماتت کنی! فرمود : شماتت نیست؛ من می بینم شما را به زور این زنجیرها باید به سوی بهشت ببرم! پس می بینیم که پیامبر هم دغدغه ی بردن ما را به بهشت داشتند. ـــــــــــــــــــــــــــــــ پی نوشت : 1-http://irna.ir/fa/News/81175159 2- http://www.dolat.ir/NSite/FullStory/News...&Id=242887 3- http://www.tebyan.net/newmobile.aspx/ind...eID=486646 4- http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?...ht=1#49653 5- http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=26388 |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۱, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۳:۳۶)السا نوشته است: منظورتون اینه ک نباید توی جمهوری اسلامی ایران، قوانین اسلامی پیاده بشه ؟ لطفا نگید قوانین اسلامی بگید قوانین حکومتی. شما اول مشخص کنید منظورتون از قوانین اسلامی چی هست! و اینکه چه کسی میخواد قوانین رو جاری کنه. کسی که خودش معصوم نیست و میخواد قوانین رو اجرایی کنه و حتی تو 80 درصد موارد نمیدونه قانون اسلام چی هست و چی نیست. کسی که معصوم نیست نمیتونه قوانین رو جاری کنه چون حتی نمیتونه فساد رو از خونه خودش جمع بکنه چه برسه بخواد مثلا فساد رو از خونه مردم جمع کنه! وقتی شما میای حکومت اسلامی تشکیل میدی و از جانب خداوند امری برای این کار نداری دقیقا وضعیت همین میشه. چون شما از خیلی از اخبار ها نا اگاه هستی و تو همه امور جاهلی. چون گناه میکنی در نتیجه نمیتونی بیای مردم رو از گناه دفع کنی. این یک چیز کاملا عادی هست و حکومت اسلامی بدون امام معصوم یک شوخی بی مزه هست که همه تو این چند ساله همه جا پرش کردن! مانتو های کوتاه و فساد تو خیابونا فساد تو دانشگاه ها فساد تو وایبر همه همه به اسم اسلام داره انجام میشه و فقط اسم اسلام رو یدک میکشه چون در اصل اسلامی نیست. دلیل این مدعا هم یکیش اینه که وقتی حضرت صاحب الزمان تشریف اوردن مردم رو دوباره به اسلام دعوت میکنن و وقتی اسلام واقعی رو قوانینش رو پیاده سازی کردن خیلی ها میگن دین جدید اومده! پس نه شما نه من و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه قوانین اسلامی رو جاری کنه چون نه ما از جانب الله تعالی برای جاری کردن قوانین اسلامی خلق شدیم و نه حتی میتونیم این کار رو به نحو کامل انجام بدیم. اما اگه بگید حکم حکومتی، بله حرف شما کاملا درسته و مردم باید از قوانین حکومت تبعیت کنن تا زمانی که حضرت صاحب الزمان تشریف بیارن. تا نیاید مهدی گره باز نشود ز خلق جهان. یا حق. |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
۱۵:۴۵, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
اگه قرار بود حکومت ما مثل حکومت امام معصوم باشه دیگه چه احتیاجی بود که امام معصوم ظهور کنن؟
هم ما میدونیم که نمیتونیم و هم خدا اما خدا تلاش و سعی انسان رو دوست داره این تفکر حجتیه است ما تمام تلاشمون رو میکنیم که در حد خودمون احکام اسلامی رو رعایت کنیم حالا از زمان پیامبرش خائن و منافق وجود داشته تا به الان که فکر میکنن با سنگ اندازی میتونن عزم ها رو سست کنن |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:حکومت اسلامی بدون امام معصوم یک شوخی بی مزه هست سوال : وضعیت فساد و فحشا و بی عدالتی و ... توی ایران بدتره یا توی کشورهای غیر مسلمون ؟ و اینکه : عربستان هم دین رسمیش اسلامه ایران هم دین رسمیش اسلامه توی این دو تا کشور مسلمون، کدومشون اسلامی تر عمل می کنن؟؟ مسلما وقتی امام زمان ظهور کنن، وضعیت فعلی کشور ما، نسبت ب حکومت ایشون، میشه مثل نسبت حکومت فعلی عربستان ب حکومت ایران متوجه منظورم میشید؟ ![]() این خوب بودن، حالت نسبی داره نمیگم ایران خوب ِ مطلقه اما با همین قوانین اسلامی رو ک توی قوانین حکومتیمون، ب صورت دست و پا شکسته داریم، وضعیت کشور ما بهتره یا کشورهایی غیر مسلمان؟ نقل قول:حکومت اسلامی بدون امام معصوم یک شوخی بی مزه هست تلاش کردن برای بهتر زندگی کردن، یک شوخی بی مزه ست ؟! |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۰ توسط Anahita Rezai.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۵)یاســین نوشته است: اگه قرار بود حکومت ما مثل حکومت امام معصوم باشه دیگه چه احتیاجی بود که امام معصوم ظهور کنن؟ دقیقا همینه! چون شما و من در همه امور جاهل هستیم پس نیاز به امام معصوم هست تا مردم رو هدایت کنه. پس چون حکومت شما مثل حکومت امام معصوم نیست پس نباید به خیلی از قوانین حکم اسلامی بدید و باید بگید حکم حکومتی هست چون اونوقت ممکنه به پای اسلام نوشته بشه در حالیکه شاید امام معصوم بیاد و بر خلاف شما حکم بده! این اتفاق عواقب خیلی خیلی بدی داره. و جوری میشه که این همه فساد و از بین رفتن تقوا و...همه از چشم اسلام دیده میشه. تفکر حجتیه من نمیدونم شما چی بهش میگی! شما عادت کردید هر کی میاد دو کلمه صحبت میکنه سریع بگید داره سنگ میندازه! احتمالا خودتون هم دارید به خودتون سنگ میندازید. (۷/بهمن/۹۳ ۱۵:۵۶)السا نوشته است: سوال : وضعیت فساد و بی عدالتی تو ایران بیشتر نباشه کمتر از حکومت های غیر اسلامی هم نیست. اختلاس های پی در پی و فساد و ربای بانکی و مصرف این همه لوازم ارایشی برای زن ها اینو تا حدودی ثابت میکنه. و خب این ها طبیعی هست چون حکومت امام معصوم نیست و بیشتر حکم هایی که داده میشه حکم حکومتی هست و نه اسلامی. اگه قوانین اسلامی اجرا میشد الان نباید کسی سوار BMW میشد و کس دیگه ای چرخ نمکی حمل میکرد! بازم میگم چون ولایت امام معصوم که از جانب خدا حکم داره عدالت رو جاری کنه فعلا وجود نداره این اتفاقات مثل فاصله طبقاتی و فساد تو جامعه طبیعی هست چون کسایی که قوانین رو اجرا میکنن معصوم نیستن و اگه معصوم نباشن این اتفاقات پیش میاد. حالا شما متوجه شدید؟؟ من نمیدونم شما کجا زندگی میکنی شاید تو یه بعد دیگه هستی اما 90 درصد دوستان من طی همین چند ساله از دین خارج شدن! چون درک نکردن که بیشتر حکم ها از جانب امام معصوم نیست و حکم حکومتی تلقی میشه. بازم میگم برای همینه که وقتی حضرت تشریف بیارن همه خیال میکنن دین جدید اومده چون قوانینی که امام معصوم بیاره از جانب خداست و مو لای درزش نمیره. و باز هم میگم حرف شما درسته ولی فقط به جای اسلامی باید بگید حکم حکومتی چون ما هنوز امام معصوم رو ندیدیم و نمیدونیم حکم اسلامی واقعی که از جانب خدا هست چی هست. یا حق. |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۰۶)Anahita Rezai نوشته است: دقیقا همینه! چون شما و من در همه امور جاهل هستیم پس نیاز به امام معصوم هست تا مردم رو هدایت کنه.شما منو نمیشناسین عادته منو از کجا میدونین؟ این شمایین که راحت برچسب میزنید و قضاوت میکنید منظور من از سنگ اندازها افرادی هستند که در هر منصبی کارشون رو به عمد درست انجام نمیدن،دزدی میکنن و اختلاس ،تا جامعه ضعیف بشه. ما در همه امور جاهل هستیم،پس این همه ادمی که قبل از ظهور مردن،همه جاهل بودن؟ پس قران برای چی اومده؟ پس احادیثی که در زمان غیبت ما رو به فقیه عالم رجوع میدن چه معنایی داره؟ همینکه من میفهمم نباید دروغ گفت پس در همه امور جاهل نیستم.اما اینکه بگیم بشر در بعضی امور جاهله و احتیاج به امام معصوم داره درسته. مثلا حکم قصاص ریگی رو قصاص نکنیم چون هنوز امام زمان نیومده؟ خیلی از احکامی که یه عده باهاشون مشکل دارن،نص صریح قرانه و نه احکام حکومتی |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
من تاجایی با حرف شما موافقم .مثلا سودهای بانکی که یه ربا کاملا آشکار هست واسمش رو گذاشتن بانکداری اسلامی.......
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۵ توسط Anahita Rezai.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۴)یاســین نوشته است: شما منو نمیشناسین عادته منو از کجا میدونین؟ شما رو نمیشناسم ولی با توجه به حرفی که زدید اون جمله رو گفتم. من خیال کردم به من گفتید سنگ اندازی. اگه منظورتون به من نبوده من معذرت میخوام. دقیقا همینه. همه امور معلق هست. قران و عترت باید با هم باشن تا کامل بشن. اهل بیت رسول خدا و قران در کنار هم کامل میشن و مردم رو از جهالت بیرون میارن. قران صامت هست و میشه از روش تفاسیر غلط انجام داد.به عنوان مثال هنگام جنگ حضرت علی با معاویه که قران ها رو کردن سر نیزه و مردم رو گمراه کردن و حضرت فرمود قران ناطق من هستم و گول نخورید یا مثلا الان من میتونم بیام از فلان آیه قران یک تفسیر بنا بر عقیده خودم انجام بدم و 2000 هزار نفر رو گمراه کنم ایا قران زبان در میاره و میگه چرا تفسیر غلط از من انجام دادی؟؟ نه پس اینجا امام معصوم لازمه چون امام هست که فقط فقط معانی و تفسیر اصلی و واقعی قران کریم رو میدونه. امام هست که از جانب خدای تعالی منصوب هست و به همه چیز احاطه و اگاهیت داره. زمانی که حضرت محمد دست حضرت علی رو بردن بالا برای این بود که بعد از مرگ پیامبر مردم به مرگ جاهلیت از دنیا نرن که پس از خیانت بزرگی که انجام شد این ننگ تا همین الان تا همین ثانیه که دارم تایپ میکنم باقی مونده و مردم دارن با جهالت فوت میکنن. اهل بیت و قران باید با هم باشند و در آخر هم در حوض کوثر به خود حضرت محمد بر میگردن. بله شما میتونی الان اینو تشخیص بدی که نباید کسی رو بکشی اما حکم حکومت کردن تا حضرت صاحب الزمان تشریف نیارن و عترت کامل نشده قوانین اسلام جاری نخواهد شد و تا قبل از اون هر حکمی که به نام اسلام باشه حتی اشتباه هم باشه و به اسم اسلام نوشته بشه عواقب بدی داره. فساد هست و این قابل قبوله چون امام معصوم نیست تا قوانین روجاری کنه تا ریشه فساد و نا برابری کنده بشه. برای همین به خانم السا گفتم حکم حکومتی نه حکم اسلامی. الان با حکم اسلام ما مثلا بگیم کشتن یک عده از افراد قبوله و این حکم به اسم اسلام در بیاد خب همه اینو از چشم اسلام میبینن و اگه غلط باشه میشه تهمت به اسلام. چون ما معصوم نیستیم و خطا میکنیمو شکی درش نیست. حکم حکومتی تا قبل از تشریف اوری حضرت وجود داره و مردم موظف هستن از قوانین حکومتی پیروی کنن اما این قوانین برای زمان فعلی نوشته شدن و خیلی هاش هم ممکنه با قوانینی که حضرت بعد از قیام میاره مقایرت داشته باشن و به اسم اسلام نوشته بشن و خیلی ها دین گریز بشن. برای همینه بعد از اومدن حضرت صاحب الزمان همه خیال میکنن دین جدید اومده. در مورد فقها که اشاره کردید بله فقها باید برن به مردم چیز هایی اموزش بدن و مردم سوالات فقهی خودشون رو بپرسن اما در امر حکومت و جاری کردن عدالت اجتماعی و برداشتن فساد فقط از عهده امام وحجت الله فی الرض بر میاد وچون بقیه معصوم نیستن نمیتونن فساد رو پاک کنن. یا حق |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۵ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
خب الان امام زمان نیستن پیشنهادتون چیه؟!چه حکومتی تشکیل بدیم که خدا هم راضی باشه!!
بانکداری اسلامی تخصص می خواد که دوستان بنابرفتوای خودشون خواهشا نظر ندن ...مد شده مدام می گید بانکداری داره ربا می ده آخه متوجه هستین دارین کل مردم رو حروم خور می کنید!!! ببینم خانوم آناهیتا زمان پیغمبر وامیرالمومنین احتمالا نه منافق بوده نه دزد بوده نه مال مردم خور بود..همه پاک وسالم زندگی می کردن.. اینکه تشخیص داده بشه کی عالم به دین وقرانه کی نیست کاره بنده وشمای بی سواد در علوم دینی نیست علما ومراجع بزرگ نظر می دن البته اگه اونا رو هم جاهل وبی سواد وگناهکار ندونید...که اون موقع به خیلی چیزا شک می کنم اون دین جدید برا منو شما نیست دوست عزیز یه حدیث خوندین نرفتین دنبال معنیش....اگه به این باشه ایشون اصلا یاری نخواهند داشت چون همه دینشون یه چیز دیگه اس اول باید بیاد ما رو مسلمون که بعدن بره سراغ کارش...دیگه مطرح کردن این احادیث برای رد ولایت فقیه یک کار پیش پا افتاده اس |
|||
|
۱۶:۴۹, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۷:۲۸ توسط Anahita Rezai.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳)رکن الهدی نوشته است: خب الان امام زمان نیستن پیشنهادتون چیه؟!چه حکومتی تشکیل بدیم که خدا هم راضی باشه!! والا دیگه نمیدونستیم باید بیایم و درمورد ربا هم بشنییم بحث کنیم! شما میتونید عقاید خودتون رو داشته باشید وکسی به شما فشاری وارد نمیکنه برای عوض کردن حرفاتون. آیت الله مصباح یزدی: ایران اسلامی یکی از ربا خوار ترین کشورهای دنیا است / برخی با عوض کردن نام گناهان با دین خداوند بازی می کنند شما نمیخواد به من یاد بدید که یه حدیث خوندم یا دو تا حدیث. تو جایی که بنده درس خوندم اونقدر استاد ها شب و تا صبح درمورد حدیث توضیح میدادن که فکرنکنم لازم باشه بیام اینجا توضیح پس بدم. شما خیلی عصبی برخورد میکنی ومن نمیدونم دلیلیش چیه! معلومه اصلا یک جمله از صحبت های من رو نخوندین و نخواهید خوند. من حرف خلاف شرعی نزدم که شما اینجوری میکنی! من میگم مردم تمامی کاستی ها و فساد ها و... رو به چشم اسلام میبینن ولی اگه بگیم حکم حکومتی اون وقت اینقدر به اسلام تهمت زده نمیشه. من با ولایت فقیه کاری ندارم حرف من این هست که نیاید بگید فلان چیز بر طبق اسلام و فلان حکم قوانین اسلامه و....بگید حکم حکومتی چون در این صورت تمامی فساد های جامعه و...از چشم اسلام دیده میشه و مردم عادی هم حالش رو ندارن برن مثل ما 4 کیلو کتاب و تحقیقات انجام بدن تا بفهمن قوانین اسلامی باید از جانب امام معصوم و حجت الله فی الرض جاری بشه برای همین همه یا دین گریز میشن یا ایمانشون نابود میشه. و خیال میکنن اسلام یعنی همین حکم هایی که توجامعه هست و اسلام یعنی این همه فاصله طبقاتی و.... شما الان بیای به اسم کسی فلان گناه رو انجام بدی اون گناه به اسم اون شخص ثبت میشه نه به اسم واقعی شما. بازم حرفام رو از اول میگم: چون حکومت ما حکومت امام معصوم نیست پس چه بخوایم و چه نخوایم توش خطا و اشتباه و گناه وجود خواهد داشت. پس مردم این گناه رو از چشم اسلام میبینن در حالیکه خیلی از قوانین تو جامعه حکم حکومتی هست ولی به پای اسلام نوشته میشه. مثلا خیلی از قوانین ما نظام های ما سیستم های اداری ما بر گرفته از قانون اساسی کشور های اروپایی هست و با اسلام ترکیب شده. پس بهتره تو اینجور موارد بگیم حکم حکومتی تا اگه اشتباه باشه به اسلام تهمت نخوره تا وقتی حضرت صاحب الزمان تشریف بیارن و قوانین رو جاری کنن. در ضمن هر کدوم از این مسولین کشور باری از دوش مردم برداشت و فساد و این ظلم رو سعی در کمتر کردنش کرد خدا خیرش بده هر کسی هم جز این کرد خدا به عذاب دنیا و آخرت دچارش کنه انشالله. حالا شما نمیخوای قبول کنی این دیگه ربطی به بحث و فقیه و خدا و پیغمبر نداره. این ربط به خودتون داره وضمیر خودتون. در مورد حرف اخرتون هم بله دقیقا حضرت صاحب الزمان تشریف میارن و دوباره مردم رو به اسلام دعوت میکنن و دوباره قوانین الهی روجاری میکنن وقوانین واقعی از جانب الله تعالی رو در زمین جاری میکنن اون وقت تازه مردم میفهمن عدالت اسلامی یعنی چی! یا حق. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |