|
بهشت اجباری با شلاق!
|
|
۱۵:۲۶, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ راه هدایت از گمراهی مشخص شده است. (بقره- 256) دیروز حسن روحانی در همایش بیمه سلامت گفت : این قدر در زندگی مردم هر روز مداخله نکنیم ولو به خاطر دلسوزی، بگذاریم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت برد (1). مطلبی که سایت دولت آن را پس از تغییر و اصلاح، با واژگان جدیدی منتشر ساخت: نباید در زندگی مردم هر چند به خاطر دلسوزی، دخالت کنیم و به زور و با شلاق نمیشود مردم را به بهشت برد(2). قطعا آزادی شرط حیات و بقای یک نظام مردمی است و همین مولفه بود که به انقلاب 1357 انجامید. آنجا که مردم احساس کردند آزادی های تصنعی و ظاهری رژیم در تقابل با حریم خصوصی و اجتماعی قرار گرفته و حتی آن را محدود کرده است. آن آزادی که پای ابتذال را به تلویزیون و روی پرده سینما می کشید خانواده ها را حساس و نگران می کرد. تحریم تلویزیون و حرام شمردن تماشای فیلم های سینمایی کوچکترین مواجهه با این آزادی بود که باید به درستی آن را ولنگاری دانست. روی دیگر سکه آزادی عبارت است از مسوولیت. حال چه مسوولیت دولت و چه مردم. «بهشت اجباری نمی خواهیم» فهم نادرستی از لا اکراه فی الدین : اینکه رئیس جمهور بیان داشته اند بهشت بردن مردم به زور نیست باعث طرح سوال اصلی می شود : آزادی مردم در برابر اتخاذ دین به چه معناست؟ آیا به این معناست که هر انتخابی از سوی مردم صورت پذیرد همان درست است؟ جواب این سوال خلاصه ذکر گردیده است : 1- اگر گمان شود که مردم آزاد و مجازند که هر اعتقادی داشته باشند و هر کاری دلشان میخواهد انجام دهند، دیگر خداوند متعال نه تنها پیامبر، کتاب و احکامی ارسال و انزال نمینمود، بلکه بهشت و جهنمی نیز نمیآفرید. 2- مگر میشود که انسان در باور یا انجام عملی آزاد و مجاز باشد، اما در نهایت محاکمه گردد که چرا چنین کردی و چرا چنان نکردی؟ 3- در دین خدا هیچ مطلب یا دستوری که فطرت و عقل انسان آن را نپسندد و نسبت به آن اکراه داشته باشد، وجود ندارد و به همین دلیل هم «دین» اجباری نیست یعنی تحقیقی است. 4- ناقص خواندن آیه باعث افتادن در ورطه خطا می شود. در ادامه آیه آمده است: قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ (البقره – 256) یعنی راه هدایت از گمراهی مشخص شده است. پس اتخاذ راه هدایت که همان دین باشد افراد را به بهشت رهنمون می شود. 5- «مجبور نیستید» به معنای «مجاز هستید» نمیباشد. به عنوان مثال: «مجبور نیستی نماز بخوانی یا روزه بگیری» یعنی اختیار اطاعت یا تخلف دادهام، نه این که مجاز هستی هر کار خواستی بکنی! اسلام اجازه نمیدهد به بهانهی آزادی، حقوق دیگران پایمال گردد. لذا هر کسی آزاد است در خلوت گناه کند و راه جهنم را بپیماید اما اگر گناه را علنی و حقوق دیگران را ضایع کرد، جلوی او را میگیرند و مجازاتش هم میکنند(3). رساندن انسانها به بهشت؛ وظیفه حاکم اسلامی (4) آیه الله خامنه ای در شرح خطبه 156 نهج البلاغه و در مورد مسوولیت های دولت می فرمایند: نهى از منکر باید بکنیم، امر به معروف باید بکنیم، وسائل عمل خیر و حسنات را در کشور فراهم کنیم، وسائل شُرور و آفات را از دسترسها برداریم؛ این وظائف مسئولین حکومت است. ایشان در ادامه و با ذکر عین عبارت ادامه می دهند: عبارت امیرالمؤمنین در خطبهى نهجالبلاغه این است؛ میفرماید: فَاِن اَطَعتُمونى فَاِنّى حامِلُکُم اِن شاءَ اللَّهُ عَلى سَبیلِ الجَنَّة؛ فرمود اگر آنچه من می گویم، گوش کنید و عمل کنید، من شما را به بهشت خواهم رساند، انشاءاللَّه؛ وَ اِن کانَ ذا مَشَقَّةٍ شَدیدَةٍ وَ مَذاقَةٍ مَریرة؛ اگرچه این کار، بسیار دشوار است، بسیار سخت است، تلخ است. این حرکت، حرکت کوچکى نیست، حرکت آسانى نیست؛ این هدف امیرالمؤمنین است. رساندن انسانها به بهشت، هم در زمینهى فکرى مردم،هم در زمینهى روحى و قلبى مردم، هم در حیات اجتماعى مردم، نقش مىآفریند. من از این جهت روى این تکیه میکنم که گاهى شنیده میشود کسانى در گوشهوکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود، میگویند آقا، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله؛ بله، همین است. فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است : حاکم اسلامى می خواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند؛ لذا راهها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است (5). با توجه به نکات گفته شده مشخص می گردد : گرچه بکارگیری "شلاق و زور" در هدایت مردم به بهشت دنیوی و اخروی ناصواب است اما این به معنای ترک مسوولیت دولت و واگذاری اختیار کامل به مردم نمی باشد بلکه دولت موظف است ابزار و وسایل لازم را برای نیل به مقصود در اختیار آنان قرار دهد. به عبارت بهتر سعی کند ملزومات را فراهم و موانع را دفع نماید و فعالانه در کنار حرکت مردمی حضور داشته باشد. حال باید دید این دولت چگونه عقل و عزم لازم را به کار خواهد بست. آیا تدبیر پیرترین دولت پس از انقلاب این است که چون یارای دویدن پیش تر از جامعه و مهیاسازی زیرساخت ها را ندارد، شعار آزادی سر دهد تا ه م پرستیژ کسب کند و هم عرق نریزد یا اینکه با بکارگیری جوانان پر نفس خواهد توانست این مهم را محقق سازد. باید منتظر ماند، شعارها را شنید و عمل ها را دید! و در آخر این روایت به نقل از کتاب " آینده ی انقلاب " شهید مطهری : در جنگ بدر اسرا را نزد پیغمبر آورده بودند؛ طبق معمول اسیر را برای اینکه فرار نکند می بندند؛ پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یک نگاهی به اینها کرد و بی اختیار تبسم نمود؛ آنها گفتند : ما از تو خیلی دور می دانستیم که به حال ما شماتت کنی! فرمود : شماتت نیست؛ من می بینم شما را به زور این زنجیرها باید به سوی بهشت ببرم! پس می بینیم که پیامبر هم دغدغه ی بردن ما را به بهشت داشتند. ـــــــــــــــــــــــــــــــ پی نوشت : 1-http://irna.ir/fa/News/81175159 2- http://www.dolat.ir/NSite/FullStory/News...&Id=242887 3- http://www.tebyan.net/newmobile.aspx/ind...eID=486646 4- http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?...ht=1#49653 5- http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=26388 |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۷, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ببین دوست عزیزاونی که داره با حالت عصبی برخورد می کنه شمایید
![]() اولا تو همون جایی که درس خوندین احتمالا گفتن قوانین اسلامی دو نوع اولیه وثانویه دارن ...پس یسری از احکام بنابر شرایط زمان ایجاد می شن مثه مواردمبارزه با قاچاق یا مواد مخدر...حالا من نمی دونم کجا از اسلام زیاد مایه گذاشتن که حکم حکومتی با حکم اسلام قاطی شده... برای بانکداری اسلامی اینجا بحث زیاد شده به صورت مفصل ولی واسه ربا دهدن وگرفتن نیت وقصد از همه چیز مهمتره...اون جمله از آیت الله مصباح هم من اسمی بانک ندیدم..قبول دارم بانکداری با مشکلات ومعزلات فراوان داریم اما اینکه حکم بدیم همه چیز حرامه می شه از اون حرفا دوست عزیز که مطالعه بسیار هم دارین من به شخصه ندیدم که بگن ایشون میان قران وروایات رو عوض می کنن حالا اگه دین شما براساس چیز دیگه اس من حرفی ندارم علاوه بر اینکه همونطور که خودتون می دونید خیلی از علما با ایشون در ارتباطن اگه اوضاع انقدر خراب بود که هیچ مسلمون واقعی یافت نمی شد. کسی هم ایشون رو نمی دید به احتمال زیاد ظهوری هم رخ نمی ده چون ظهور یکی از شرایطش آمادگی شیعیانه حالا اگه شیعه ای نباشه!!! جواب سوال بنده رو ندادین اگه این حکومت باطله بفرمایید بریم زیر لوای چه حکومتی تا زمان ظهور!!! در ضمن تحلیلتون برای رواج فساد اجتماعی رو کمی واضح تر بفرمایید که مردم از فشار چه چیزی این همه در کناه فرو رفتن!!! |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۴:۲۰)السا نوشته است: 1-خب پس با وضعیت حجابی ک الان توی جامعه میبینیم، الان باید بگیم کلا حجاب برداشته بشه، درسته ؟ 1-ببخشید خانم فکر میکردم مملکت جمهوری شد که نظر و حرف مردم توش اول باشه !!! در ضمن شما گشتی یه مورد بد مثل بدحجابی رو پیدا کردی حالا میخوای با این واژه خواست اکثریت رو خراب کنی. خب خیلی موارد دیگه ای هم هست مثل انتخابات مثل مجلس که واسه اینام مثلا اکثریت سالاری انجام میشه پس اگه قراره اکثریت سالاری بد باشه باید واسه اینام باشه!!! نه؟؟ طبق استدلال شما. در ضمن خواست مردم چه خوب چه بد تا وقتی که نظرشون رو در کاری نخوان و بهشون احترام نذارن و هیچ حسابشون کنن هیچ کاری از پیش نمیره حالا چه من و شما بخوایم چه نه. 2- خب اگر استدلال شما اینه پس مسلمانان ساکن فرانسه هم اگر برای حجاب اذیت میشن باید برگردن کشور خودشون زندگی کنن نباید میرفتن فرانسه....(دقت کنید طبق استدلال شما گفتم که میگید هر کی عقایدش یا دینش با ما فرق داره باید بره لاس وگاس زندگی کنه)من فقط بر عکسش رو گفتم نه اینکه بخوام از کشوری حمایت کنم. 3-خانم به خدا یه بزرگی میفرمایند یا حق را بگو یا سکوت کن.اگر جوابی ندارین سکوت کنید. اصولا تهمت زدن واسه شما خیلی شیرینه نه؟؟؟اصلا نوشته ی من رو که همچین جوابی بهش دادین خوندین؟؟ کاباره که به برکت خرابکاری هایی که در دین و اخلاق اجتماع انجام شد به وفور در کشور پیدا میشه فقط شما نمیبینی. آیا لزوما اینکه من میگم شما برای افراد حق انتخاب و حق داشتن نظر شخصیشون رو قائل باشید به معنای ایجاد کاباره است؟؟؟یعنی چیز دیگه ای رو نمیتونستید مثال بزنید.اصلا شما هیچ چیز معتدلی رو قبول ندارین؟؟نه؟؟ معنی حرف من اینه که وقتی بنده واسه مصاحبه جایی میرم بهم نگن حتما باید چادر داشته باشی تا قبولت کنیم منظور من از احترام به عقاید افراد اینه نه تاسیس کاباره.خیلی بی انصافید .نمیدونم چی بهتون بگم.جوابتون با خدا. ماهم خدایی داریم....... خانم رکن الهدی کسی نگفت وقتی امام زمان میان قران جدیدی میارن.روایت هست که از بس در دین تغییر و دستکاری انجام میشه وقتی امام زمان ظهور میکنن و دین واقعی رو برای مردم میارن مردم باور نمیکنن و فکر میکنن دین جدیدی اومده.(مردم اینطور فکر میکنن نه اینکه امام زمان دین جدیدی آورده باشه) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اصلا سوال اصلی من چی بود که حالا بحث به اینجاها کشید؟؟؟؟ من گفتم آیا لزوما اینکه میگن "ما نمیذاریم مردم رو به جهنم ببرن" "ما میخوایم به بهشت ببریمشون" درسته؟؟ آیا امکان نداره اشتباه کنن؟؟و خودشون باشن که دارن واقعا مردم رو به جهنم میبرن؟؟ اصلا چه کسی قاطعانه میتونه ادعا کنه که سرنوشت ملتی رو میتونه تغییر بده به بهشت ببردشون یا مانع جهنم رفتنشون بشه؟؟اونها هم مثل ما انسانن.هیچ انسان عادی نمیتونه این ادعا رو برای بقیه ی انسان ها داشته باشه. |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۴ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خب منم از شما سوال دارم آیا تا کنون قران خوانده اید؟!آیا چیزی دیده اید که مغایر باشد با آنچه خود می دانید یا به عنوان علوم دینی به خورد شما داده اند...
کتابهای 30سال گذشته رو بریزید دور چون دین جدیدی اراءه دادن سوال دارم آیا ما کتب دینی از 100سال پیش به قبل داریم یا نه؟! خب یه سوال دیگه الان هرچیزی که به شما از لحاظ دینی آموزش دادن در جامعه می بینید یانه سریع نرید سراغ مسءولا مردم تعدادشون بیشتره... مثلا همین قضیه دل باید پاک باشه که صاف بری تو بهشت شما اینو تو کتاب دینی سال چندم خوندی یا چندتا روحانی تو تلوزیون همچین نسخه ای پیچیدن ؟!پس از کجا اومده اون حدیث مال همیناس ماله دینیه که مردم بخاطر هواوهوس خودشون داغونش کردن از سروتهش زدن بالا پایینش کرد بعدم باورش کردن نه اون چیزی که علمای ما دارن می گن..پس سفسطه نکنید.. اما فرانسه ؟!چرا مردمشون برن جای دیگه ؟!ای بابا پس آزادی ودموکراسی و حقوق بشر چی می شه؟!انقدر سخته بهشون فشار میاد که کنار این همه آدمه نیمه عریان تو شهر دو تا آدم پوشیده هم باشه؟! خانوم عزیز شما نمی خوای متوجه بشین که ایران ادعای آزادی به اون معنا که شما دوست داری نداره همون فرانسه مهد آزادی هم که ادعا داره در عمل از آزادی خبری نیست...پس صبر کنید ان شالله در زمان ظهور آزادی رو هم تجربه می کنید فعلا در دکان هیچ بغالی یافت نمی شه ![]() در صمن هیچ کس ادعا نکرده شما رو می فرسته به بهشت شما اگه بزور هم با حجاب باشی نمیری بهشت...چون الاعمال بالنیات...پس کسی هرگز شما بزور نه می تونه بفرسته بهشت نه جهنم....حتی خود حضرت صاحب الزمان
|
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۷)رکن الهدی نوشته است: 1-اون حدیث مال همیناس ماله دینیه که مردم بخاطر هواوهوس خودشون داغونش کردن از سروتهش زدن بالا پایینش کرد بعدم باورش کردن نه اون چیزی که علمای ما دارن می گن..پس سفسطه نکنید.. 1-بله فقط مردم مقصرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-خانم من نگفتم مردم فرانسه برن جای دیگه...لا اله الا الله. من گفتم اگر استدلال خانم السا اینه که هر کی خوشش نمیاد بره لاس وگاس پس همین استدلال رو هم میشه واسه فرانسه یا اقلیت های اونا بکار برد.این حرف من نیست من معنی حرف خانم السا رو نوشتم نه اینکه نظر خودم این باشه.من میخواستم نادرست بودن حرف ایشون رو با این مثال نشون بدم.خوبه جلوش تو پرانتز توضیح هم داده بودم....... 3-خب حرف منم همینه. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
من نگفتم مردم فقط مقصرن گفتم یاد گرفتیم فقط وفقط گناه های دیگران رو ببینیم نه خودمون ...شما تو روز قیامت نمی تونی بگی چون مسءول مملکت دزدی کرد بنده هم دزدی کردم یا چون حجاب اجباری بود منم لج کردم..دوست عزیز هرکس بار اعمال خودش رو بدوش می کشه نه دیگران
اتفاقا حرف خانوم السا درست بود منم توضیح دادم که تو ایران شما می تونی به اقلیت بگی برن لاس وگاس چون ما ادعای آزادی نداریم وقانون همینه که هست اما فرانسه ادعای آزادی داره وبخاطرش همه دنیا رو زیر سوال برده پس باید مسءول ادعاش باشه ومسلمونا باید تو اون کشور امنیت داشته باشن |
|||
|
۰:۵۴, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱:۳۶ توسط السا. علت ویرایش: تغییر نظرم درباره استخدام با چادر و بی چادر :))
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:1-ببخشید خانم فکر میکردم مملکت جمهوری شد که نظر و حرف مردم توش اول باشه !!! شما بفرمایید ک توی ایران، مردم میخوان چیکار کنن ک حکومت بهشون اجازه نمیده؟ این کدوم بهشتیه ک ملت دوست دارن برن سمتش، اما حکومت نمیذاره؟ نقل قول:طبق استدلال شما گفتم که میگید هر کی عقایدش یا دینش با ما فرق داره باید بره لاس وگاس زندگی کنه شما اصلا متوجه منظور بنده نشدین ![]() شما وضعیت اقلیت های مذهبی رو توی کشور ما، با اقلیت های مذهبی توی کشوری مثل فرانسه مقایسه می کنید؟! اقلیت های مذهبی کشورما، حتی توی مجلس نماینده دارن اما اقلیت های مذهبی در کشوری مثل فرانسه، حتی بخاطر داشتن روسری باید محاکمه بشن نگید ک میخواید روسری سر کردن یک مسلمون توی فرانسه رو با مشروب خوردن یک اقلیت دینی در ایران مقایسه کنید ... نقل قول:خانم به خدا یه بزرگی میفرمایند یا حق را بگو یا سکوت کن.اگر جوابی ندارین سکوت کنید. چشم ![]() البته همیشه سکوت کردن در مقابل یک شخص، ب معنی نداشتن جواب نیست ... کما اینکه توی یک سری از بحث های دیگه هم لج بازی ها رو دیدیم و دوستان با خنده و شوخی از دعوایی ک انتظارش میرفت، جلوگیری کردن گفتنی ها رو میگیم و ب موقعش بحث رو ادامه نمیدیم، دیگه در خانه اگر کس است، یک حرف بس است ... خیالتون رو هم راحت کنم بنده ب همین سادگی ها عصبانی نمیشم هم صبرم هم اعصابم از فولاده خدا رو شکر ی همت عجیبی هم توی پیگیری دارم ![]() نقل قول:کاباره که به برکت خرابکاری هایی که در دین و اخلاق اجتماع انجام شد به وفور در کشور پیدا میشه فقط شما نمیبینی. بنابر این شما نبایدنگران اون اقلیتی باشین ک دوست ندارن تحت لوای جمهوری اسلامی باشن دیگه اینا واسه خودشون کاباره شون رو هم تاسیس کردن، فقط مونده مجوز رو بگیرن تا ب خواسته جمهوری شون برسن، هان؟ ![]() نقل قول:معنی حرف من اینه که وقتی بنده واسه مصاحبه جایی میرم بهم نگن حتما باید چادر داشته باشی تا قبولت کنیم منظور من از احترام به عقاید افراد اینه نه تاسیس کاباره. حرفتون رو قبول دارم ![]() اما شما گفتین ک ی عده ای هستن ک مسلمون نیستن، اونا باید چیکار کنن.. شما هر بار، نظرتون رو عوض می کنین ... ی نظر واحد بذارین، روی همون حرف بزنیم اما مدل حجاب گرفتن افراد، تا حدودی تفکراتشون رو نشون میده نقل قول:اصلا سوال اصلی من چی بود که حالا بحث به اینجاها کشید؟؟؟؟ توقع دارید با بله و خیر جوابتون رو بدیم؟
|
|||
|
|
۱:۳۱, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
کوروش کبیر،اعصابت رو از سر راه آوردی؟
![]() من چندین ساله تو این تالار دارم اینجور چیزا رو میگم... ![]() تصمیم ندارم با کسی بحث کنم،فقط میام حرف خودم میزنم و میرم! اونایی که باید ببین و بخونن میبینن! هرکی هم نخواد قبول کنه و سر حرف خودش باشه،خود امام زمانم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنه بعضی افراد زیر بار نمیرن! میرن واسه امام معصومم آیه و حدیث میارن ![]()
|
|||
|
|
۱:۳۶, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۳ ۰:۵۴)السا نوشته است: شما بفرمایید ک توی ایران، مردم میخوان چیکار کنن ک حکومت بهشون اجازه نمیده؟ لابد الان در بهشت تشریف دارید و خودتون هم نمیدونید؟؟ (۸/بهمن/۹۳ ۰:۵۴)السا نوشته است: اما اقلیت های مذهبی در کشوری مثل فرانسه، حتی بخاطر داشتن روسری باید محاکمه بشن کجا همچین اتفاقی افتاده؟؟؟فقط یکبار در کل تاریخ غرب از ورود یک محجبه به دانشگاه ممانعت کردن اونم توی فرانسه بوده حالا شما همین یه دفعه رو کردید پیراهن عثمان.!!!!شما چیکار به فرانسه داری؟؟کشور خودتو دریاب. (۸/بهمن/۹۳ ۰:۵۴)السا نوشته است: بنابر این شما نبایدنگران اون اقلیتی باشین ک دوست ندارن تحت لوای جمهوری اسلامی باشن دیگه خانم خیلی خوشتون میاد حرف منو به یه معنی دیگه ترجمه میکنید و بعدش هم احساس میکنید که جواب دادید؟؟؟ خانم من دارم میگم بخاطر افراط گری ها که انجام شد (که هممون خوب میدونیم کیا باعثش هستن) و روشهای نادرستی که در ترویج دین به کار رفت اخلاق جامعه نابود شد و اون کاباره هایی که شما میگی در خفا ایجاد شد. وقتی شما جمهوریت رو به معنی تاسیس کاباره میدونید دیگه چه جای بحث با شماست!!!!(جمله آخرتون) گاهی اوقات واقعا فکر میکنم آیا شماها در این کشور زندگی میکنید؟!! خوبه به مردم سالاری و جمهوریت افتخار میکنید بعد از این طرف میاید مسخره میکنید. (۸/بهمن/۹۳ ۰:۵۴)السا نوشته است: اون ها نهایت در طی یکی دو ساعت باید تشخیص بدن طرفشون چطور آدمیهبیخود میشه!!!!!! -------------------------------------------------------------------- فقط یه سوالی دارم ازتون شما چطور کاربر فعال شدید؟؟؟ وقتی که به وضوح مشخص است که هم توهین میکنید هم تهمت میزنید هم آتیش(در بحث) درست میکنید؟؟؟ واقعا جای تعجبه!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲:۲۲, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۲:۲۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
نقل قول:لابد الان در بهشت تشریف دارید و خودتون هم نمیدونید؟؟ من خودم منتقد نفر اولم، نگران اونش نباش اما وقتی میبینم کسی ک داعیه وطن پرستی داره، اینقدر داره کشورش رو میبره زیر سوال و حق و ناحق رو با هم قاطی می کنه، نمی تونم ساکت بشینم شما بفرمایین اون بهشتی ک مردم میخوان برن، اما مسئولین مانمیذارن، تا روش حرف بزنیم نقل قول:کجا همچین اتفاقی افتاده؟؟ پیگیراخبار نیستین ها ![]() الان تو بعضی نقاط بلاد کفر، داشتن حجاب جریمه نقدی داره ... نقل قول:وقتی شما جمهوریت رو به معنی تاسیس کاباره میدونید دیگه چه جای بحث با شماست!!!! ای بابا! بازم ک نظرتون عوض شد شما میگین اون کسی ک ب اسلام اعتقاد نداره باید چیکار کنه؟ خب اون کسی ک اعتقاد نداره، وقتی ی سری حریم ها براش ارزشی نداره، باید براش کاباره زد دیگه موضوع ساده تر از این حرفاست، چرا اینقدرمیپیچونیدش؟ نقل قول:گاهی اوقات واقعا فکر میکنم آیا شماها در این کشور زندگی میکنید؟!!خوبه تا الان ک نتیجه گیری شد من شخص حقیقی نیستم، شخص حقوقیم ![]() الانم ک خارج از ایرانم ![]() دیگه چیا داره از من رو میشه اینجا؟؟
|
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
کجا همچین اتفاقی افتاده؟؟؟فقط یکبار در کل تاریخ غرب از ورود یک محجبه به دانشگاه ممانعت کردن اونم توی فرانسه بوده حالا شما همین یه دفعه رو کردید پیراهن عثمان.!!!!شما چیکار به فرانسه داری؟؟کشور خودتو دریاب.
بعضی اوقات دیگه واقعا نمی شه سکوت کرد خانوم عزیز کجای تاریخ ؟شما اصن از قوانین اروپا احتمالا خبر دارین ![]() کارکنان دولت وکارگران فرانسه حق داشتن حجاب رو ندارن.... زنان مسلمان حق ندارن با پوشیه در معابر عمومی حضر شن ... این خبر رو هم کامل بخونین بلکه بدونید بهشت ازادی بیان چه خبره ![]() دادگاه عفو بينالملل ضمن صدور بيانيهای، تصويب قانون جديد ممنوعيت حجاب در مراكز خصوصی فرانسه را محكوم و با اجرای آن مخالفت كرد. به دنبال طرح تصويب قانون ممنوعيت نمادهای مذهبی در مراكز و ادارات خصوصی فرانسه، دادگاه عفو بينالملل ضمن صدور بيانيهای مخالفت خود را با تصويب چنين قانونی اعلام و با آن مخالفت كرد. اين سازمان مردمنهاد حكم دادگاه تجديدنظر مبنی بر لغو اخراج يك كارمند محجبه از كارش صرف داشتن پوشش اسلامی را تأييد و از اظهارات اخير فرانسوا اولاند، رئيس جمهور فرانسه، كه در پی وقوع اين حادثه قصد داشت با گسترش قوانين مربوط به حجاب در فرانسه از بروز چنين مواردی جلوگيری و برای محدود كردن هرچه بيشتر مسلمانان پشتوانه و سند قانونی محكم ايجاد نمايد، ابراز نگرانی كرد. دادگاه عفو بينالملل اين قانون را برهم زننده و مخالف با اصل آزادی عقيده و مذهب دانست و از سياستمداران فرانسوی خواست با جديت از تصويب چنين قانون تبعيضآميزی جلوگيری نمايند. ![]() گفتنی است، قانون ممنوعيت نمادهای مذهبی از جمله حجاب در مراكز و ادارات خصوصی فرانسه كه چندی پيش به دنبال سياستهای ضد اسلامی اولاند در اين كشور مطرح شده است، جامعه مسلمانان فرانسه را نگران كرده و آنان را به واكنش واداشته است. شورای مسلمانان فرانسه در ديدار با «مانوئل والس»، وزير كشور فرانسه، نگرانی خود را از تصويب چنين قانونی ابراز و با اجرای آن مخالفت كرد. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: n00018365-b.jpg]](http://www.hijabnews.net/images/docs/000018/n00018365-b.jpg)