|
آسیب شناسی ازدواج
|
|
۲۳:۰۷, ۱۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۱ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و تبریک ایام مبارک ماه پرفیض و رحمت شعبان خدمت همه دوستان!!!
این روز ها هر کجا می روی صحبت ازدواج است !! خدا را شاکریم که میبینیم به حول و قوه الهی !! پس از فرمایش رهبر معظم انقلاب شکر خدا میزان ازدواج رو به افزایش است! اما نکته مهمتر از ازدواج حفظ حریم خانواده است که بخشی از آن به قبل از ازدواج برمی گردد!! به نظر برخی روانشناسان برخی مشکلات هست که در صورت ازدواج هم برطرف نمی شود و حریم خانواده را با مشکلات و موانعی رو برو می سازدکه اهم آنها عبارتند از : 1-افرادی که سوء ظن دارند و از این بیماری روانی رنج می برند چه زن و چه مرد برای ازدواج مناسب نیستند !!!از این افراد دوری کنید!! ندرتا افراد میتوانند از دام این بیماری خلاص شوند و اکثرا بد گمانی و چک کردن مدام همسر را بیماری تلقی نمی کنند و بنابراین به فکر درمان هم نیستند!!! 2- افرادی که پول دارند و نمی توانند خرج کنند!!! این بیماری بیشتر در بین آقایون شایع است و از اون جایی که بیشتر مدیریت اقتصاد خانواده به عهده مرد هست، زندگی با چنین افرادی محکوم به فناست!!!!! 3-افراد خشن و پرخاشگر که هر زمان حرفی یا عملی مخالف میلشان ببینند بلافاصله عکس العمل فیزیکی یا رفتاری خشونت آمیز بروز دهند!! به خصوص کسانی که برخورد فیزیکی میکنند قابل تحمل نیستند و زندگی با چنین افرادی محکوم به فناست!! 4- افراد بی احساس و بی عاطفه !!!!یا کسانی که احساس دارند ولی نمی توانند بروز دهند زندگی سخت و توام با مشکلات بسیار دارند!! چنین افرادی غالب مواقع فراموش می کنند همسر دارند!!!!! از یاسین عزیز و همچنین آفای املشی خواهش می کنم در صورت وجود ایراد در پست فوق زحمت تصحیحش رو بکشند!!! و دوستان هم لطف کنند موارد دیگری که به ذهنشون می رسه مشارکت کنند! ***************************** لازم به ذکر است هدف ایجاد تاپیک پیدا کردن راهکارهای عملی و مفید در جهت استحکام و حفظ اصلی ترین نهاد بشری یعنی خانواده است! حتما دوستان در اطراف و نزدیکان خود به مواردی بر می خورید که بنا به دلائلی خانواده با چالش های جدی رو به رو می شوند یا خدای ناکرده طلاق!! اگه براتون مقدوره یا در جریان هستید اون موارد رو به صورت جزئی و موردی بیان کنید! امید است با کمک شما بتونیم به یه فرمول مشترک جهت حفظ زندگی در این دوره برسیم!!!ان شاالله |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
همه اینهایی که پست گذاشتن مگر تخصص دارن ؟
بابا متخصصین علم مشاوره و روانشناسی هم با قاطعیت نباید نظر بدن اما شما ندیده و نشناخته دارید برای خودتون می برین و می دوزین عجب ![]() از رییس سایت تقاضا دارم این آسیب شناسی را تعطیل بفرمایند |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ما نگفتیم متخصص هستیم ،
زهرا جان از دوستان نظر خواستن دوستان هم با توجه به تجربیات و اطلاعاتشون جواب دادن.... اگه اینطور باشه باید تمام تایپیک هارو ببندن! |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۱)soora نوشته است: ما نگفتیم متخصص هستیم ، نظر را برن از اهل فن و با درایت بگیرن الان اینجا طلاق بگیر و طلاق نگیر بگن، کمکی می کنه ![]() بله خیلی از تاپیک های اینجوری هم باید بست باتون موافقم
|
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اولا : یه روشی هست به اسم قصد متضاد ، حوصله ندارم توضیح بدم
. یه جورایی داره تو پست ها دیده میشه. شما نگران نباشید. توصیه های دوستان نه مشاوره هاشون مساله ساز نمیشه . در ضمن ذوستان گفتن به مشاوره و یا وکیل مراجعه شود و باز هم در ضمن کتاب رهایی از خیانت های زناشویی انتشارات نسل نو اندیش چیزایی که گفته و تخصصیه .دوستان ساده گفتن . یه چیز جالب هم گفته که دوستان هم اشاره کردن اصلا عرصه رو برای اون گیس بریده اسون نکنه. حتی خسته هم بشه . نفر سومی نباید اینقدر بهش خوش بگذره . اینا توصیه هست .مشاوره نیست.
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۶:۵۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
با سلام
من وقتی جواب دوستان رو مطالعه میکردم دیدن که جز جدایی راه حل دیگری نمیدهند. پس مجبورم با طرح چند سوال مطلب رو به یک جایی برسونم....ان شاء الله.... 1.این آقا با این خانوم در کجا و چه جوری آشنا شدند؟ 2.ازدواج این آقا با این خانوم از سر عشق بوده یا شهوت؟ 3.خانوم از این موضوع مطلع بوده یا نه؟ در پاسخ به سوال اول اینطور به ذهنم میرسه که ازدواج این خانوم و آقا خیابونی باشه چون آقا داره رویه گذشتش رو ادامه میده و انتظار این میره که این دیدارها به طلاق منجر بشه ولی در این میان یایه یک انسان بیگناه بی تقصیر وسطه و ما باید برای حفظ آینده اون این دو نفر رو به هم پیوند بدیم.بدین طریق من راه حل های زیر به نظرم میرسه: *.خانوم باید: 1.(با عرض پوزش)خانوم باید تا میتونه خودش رو خوشگل کنه و به همسرش تحمیل کنه.در ابتدا مقداری این کار مشکله. چون همسرش دنبال ارضاع غریزه هستش و براش فرقی نمیکنه که شخص مقابل کی باشه یعنی استفاده میکنه و بعد بیرون میندازه.همچنین تا میتونه به هر طریقی به همسرش خدمت کنه مثلا وقتی از بیرون اومد براش شربت یا چیز دیگه بیاره یا(بار عرض پوزش دوباره) با همسرش بره حمام و پشتش رو کیسه بکشه تا همسرش به یاد ایام شهوتش در ابتدای دیدارش با خانوم بیفته. 2.خانوم باید طرف جدید رو شناسایی کنه و افرادی رو عجیر کنه که طرف مقابل از همسرش دست برداره و این کار طرق زیادی داره که باید برحسب شرایط روش فکر کرد. 3.خانوم باید فرزندش رو جوری تربیت کنه که عاطفه پدرانه رو در آقا ایجاد کنه.مثلا فرزند پدرش رو مجبور کنه که اونو به پارک ببره و یا به طرقی دیگر. 4.خانوم باید خیلی روی محیط خونه تمرکز داشته باشه مثلا عطر داخل خونه پخش کنه یا به نحوه چیدن غذا توجه کنه یا روی تمیزی خونه مراقبت کنه. فقط من این راهها به ذهنم میرسید.معذرت میخوام اگه کم باشه. همچنین حرفی دارم برای دوستانی که به طلاق صحه گذاشتند: فرزندی که از این خانواده بیرون میاد صد در صد آدم حسابی نمیشه یعنی یا راه پدرش و ادامه میده یا به سمت اعتیاد کشده میشه یعنی آدمی میشه مثل خیلی از اون آدمایی که ما امروزه دعای مرگ براشون میکنیم.«این ما هستیم که با بیتوجهی هامون آینده جامعه خودمون رو خراب میکنیم.» |
|||
|
|
۹:۳۲, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من متوجه نشدم چرا بعضی دوستان ناراحت شدن
اتفاقا این تاپیک خوبیه،مطمئن هستم که حرفای ما در روند زندگی این خانواده تاثیری نداره اما خودش موضوع کارگاهی هست برای خانوما که بهش فکر کنن و اتفاقا مطالب خوبی هم گفته شد،که برای دوستان مجردمون میتونه کارامد باشه مثلا: 1- اختلاف سنی ازدواج مهمه 2- هم کفو بودن طرفین از نظر اعتقادی،فرهنگی و مالی 3-اینکه یه خانوم پولای شوهرشو خرج کنه واسه دومی چیزی نمونه شوخی کردم اما به خودش برسه چیزای جدید یاد بگیره و به زندگیش تنوع بده4- و نکته مهم: یه خانوم باید زرنگ باشه،بالاخره این همه سال وقت داشته ،وضع مالیشونم که خوب نبوده یه همتی میکرد،یه کار در منزلی راه مینداخت،یه پسندازی و یه درامدی اسلام هیچ وقت زن رو از کار محروم نکرده تازه بماند که درامدش کامل مال خودشه،به هر حال از اخلاق همسر ادم کم کم میفهمه استعاداد زیرابی رفتن رو داره یا نه،اینجا باید یکم خودشو از نظر مالی تامین میکرد. خلاصه اینکه به نظر حقیر تاپیک جالبی بود و میشه خوب ازش استفاده کرد از اقا حسین هم ممنونم که راهکارای جالبی دادن من فکر میکردم اگه اقایی بگه من این زن رو نمیخوام یعنی بازگشت نداره!! |
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:اسلام هیچ وقت زن رو از کار محروم نکرده تازه بماند که درامدش کامل مال خودشه،به هر حال از اخلاق همسر ادم کم کم میفهمه استعاداد زیرابی رفتن رو داره یا نه،اینجا باید یکم خودشو از نظر مالی تامین میکرد. این یه تیکه رو من خیلی دوست دارم . زنی که قوی نباشه و استقلال مادی نداشته باشه ، باید تن به هر خفتی بده( مثل همون تز حموم ) که زندگیشو نگه داره . مجبوره هر دروغی رو باور کنه چون وابسته ی یه زندگی شده .اسم این هم زندگی نیست. مرگ تدریجیه اما با رضایت .************************************************************************************ زهرا خانوم بفرستشون مشاوره.بخواهید کل زندگیشونو بیارید که نمیشه . میشه یه پرونده ی باز .دوستان الان فکر کردن شما رفتید دادگاه خانواده واسه تشکیل پرونده واسه این دو تا
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
استاد مون میگه یکی از فلسفه های مهریه اینه که زن بتونه با اون واسه خودش کار راه بندازه
بخاطر همین میگن موقع عقد مرد باید توان پرداخت مهر رو داشته باشه،حداقل کارش اینه بده جایی واسش کار کنن ،حداقلترش اینه جنس بخره بده بقال سرکوچه بفروشه و کمی در سرمایه سهیم باشه. حالا این کجا و اون کجا میدونستید در قران داریم وقتی مرد زنش رو طلاق میده تا مدتی(عددش یادم نیست چندماه بود) زن میتونه تو خونه مرد زندگی کنه حالا فلسفه واقعی شو که نمیدونیم اما چیزایی که به ذهن ادم میرسه: حداقل زن فرصت داره دنبال یه جایی واسه زندگی بگرده بعضی مردها وقتی یه چیزی رو از دستشون میگیرن واسشون جذابیت پیدا میکنه(نمیدونم شاید بعضی خانوما رو هم شامل شه) خلاصه شاید حالا که مرد نامحرم شه به زن ،به اون خانوم جور دیگه ای نگاه کنه و زندگیشو برگردونه به هر حال اسلام نصفه عاقبتش اینا میشه |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول: خب الان اگه دوستان بیان و بگن ما مدرک روانشناسی و مشاوره در مقطع فوق فوق فوق دکترا ( :دی ) داریم، شما حرفشون رو قبول می کنین ؟ فکر کنم شما از اونایی باشین ک اگه ی جنسی رو برید از جایی مثل پاساژ الماس بخرید ب قیمت خیلی گرون، بهتون می چسبه اما اگه همون جنس رو ی مغازه عادی توی ی پاساژ عادی ارائه کنه، اصلا سمتش هم نمیرید ... حضرت علی علیه السلام می فرمایند: " نگاه کن چه چیزی گفته می شود ، نگاه نکن چه کسی می گوید."
درضمن، اینجا تالار گفت و گو هست، ن از اون کلاس های درسی ک فقط استاد میاد حرف میزنه و بقیه هم بی چون و چرا قبولش می کنن ، چون بالاخره استاده دیگه ... ی چیزی می دونه ک داره میگه ..... ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آسیب شناسی رفتاری در نوجوان | besooiekamal | 6 | 2,225 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

. یه جورایی داره تو پست ها دیده میشه. شما نگران نباشید. توصیه های دوستان نه مشاوره هاشون مساله ساز نمیشه . 

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)