|
آسیب شناسی ازدواج
|
|
۲۳:۰۷, ۱۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۱ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و تبریک ایام مبارک ماه پرفیض و رحمت شعبان خدمت همه دوستان!!!
این روز ها هر کجا می روی صحبت ازدواج است !! خدا را شاکریم که میبینیم به حول و قوه الهی !! پس از فرمایش رهبر معظم انقلاب شکر خدا میزان ازدواج رو به افزایش است! اما نکته مهمتر از ازدواج حفظ حریم خانواده است که بخشی از آن به قبل از ازدواج برمی گردد!! به نظر برخی روانشناسان برخی مشکلات هست که در صورت ازدواج هم برطرف نمی شود و حریم خانواده را با مشکلات و موانعی رو برو می سازدکه اهم آنها عبارتند از : 1-افرادی که سوء ظن دارند و از این بیماری روانی رنج می برند چه زن و چه مرد برای ازدواج مناسب نیستند !!!از این افراد دوری کنید!! ندرتا افراد میتوانند از دام این بیماری خلاص شوند و اکثرا بد گمانی و چک کردن مدام همسر را بیماری تلقی نمی کنند و بنابراین به فکر درمان هم نیستند!!! 2- افرادی که پول دارند و نمی توانند خرج کنند!!! این بیماری بیشتر در بین آقایون شایع است و از اون جایی که بیشتر مدیریت اقتصاد خانواده به عهده مرد هست، زندگی با چنین افرادی محکوم به فناست!!!!! 3-افراد خشن و پرخاشگر که هر زمان حرفی یا عملی مخالف میلشان ببینند بلافاصله عکس العمل فیزیکی یا رفتاری خشونت آمیز بروز دهند!! به خصوص کسانی که برخورد فیزیکی میکنند قابل تحمل نیستند و زندگی با چنین افرادی محکوم به فناست!! 4- افراد بی احساس و بی عاطفه !!!!یا کسانی که احساس دارند ولی نمی توانند بروز دهند زندگی سخت و توام با مشکلات بسیار دارند!! چنین افرادی غالب مواقع فراموش می کنند همسر دارند!!!!! از یاسین عزیز و همچنین آفای املشی خواهش می کنم در صورت وجود ایراد در پست فوق زحمت تصحیحش رو بکشند!!! و دوستان هم لطف کنند موارد دیگری که به ذهنشون می رسه مشارکت کنند! ***************************** لازم به ذکر است هدف ایجاد تاپیک پیدا کردن راهکارهای عملی و مفید در جهت استحکام و حفظ اصلی ترین نهاد بشری یعنی خانواده است! حتما دوستان در اطراف و نزدیکان خود به مواردی بر می خورید که بنا به دلائلی خانواده با چالش های جدی رو به رو می شوند یا خدای ناکرده طلاق!! اگه براتون مقدوره یا در جریان هستید اون موارد رو به صورت جزئی و موردی بیان کنید! امید است با کمک شما بتونیم به یه فرمول مشترک جهت حفظ زندگی در این دوره برسیم!!!ان شاالله |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۱, ۱۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱:۴۱ توسط hosseinsagbaglo.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
خواهرم «sky girl» شما متوجه مطلب نشدید.من دارم از احساسات یک انسان و عواقب بعد از طلاق صحبت میکنم اما شما از طلاق و آزادی(ظاهری) خانوم و بچشون صحبت می کنید.
در مورد ذلت و خواری بعد از طلاق باید بگم که (اگر در جریان و متن جامعه باشید میدونید که) همونطوری که آقا سراغ شهوت خواهد رفت.شهوترانان دیگری به این خانوم دست درازی خواهند کرد(حالا چه خانوم عفت داشته باشند چه نداشته باشند) همچنین من با خبرم و میدونم توی دل یک بچه وقتی میگن «اولیات فردا بیاد مدرسه» چی میگذره و اون بچه آرزو میکنه ای کاش یتیم بودم نه اینکه مادر و پدرم طلاق میگرفتند(حالا بجه هر چه قدر میخواد عاقل باشه) |
|||
|
|
۱:۲۵, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
پس یه زن خونه ی شوهر بسوزه و بسازه ، چون تو عرف مملکت ما زن مطلقه یعنی کالای دسته دوم و واسه صیغه .
بالاخره باید فرهنگ جامعه عوض بشه . یکی نمیخواد ثواب آسیه رو ببره و با یه مردی که بهش خیانت کرده زندگی کنه ، زوره مگه . بچه تو یه محیط پر تنش با یه بابای هوسباز هم همچین اینده ی خوبی نداره . باباش که نمیمره ، میتونه تو هفته بره ببینتش. وقتی این آقا نمیره پیش مشاور .کی میخواد بفهمه دردش چی بوده ؟ در ضمن لینک از متخصصین این امر هم گذاشتم . دیگه این خانوم با خودشه و شرایط خانوادگیش باید بسنجه. عواقب هر کاری هم میکنه باید قبول کنه . تو اون دو سه تا لینک من از متخصصین این حوزه هم پست گذاشتم . |
|||
|
|
۳:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶)zahra11 نوشته است: خدمت دوستان عرض کنم! ازدواج خودش یه جور موفقیت هست! به هر حال شخص به مرحله ای پا میذاره که اصطلاحا به اون گفته می شه سر و سامان گرفتن! ولی وقتی می شه گفت ازدواج موفقیت آمیزه که ثبات داشته باشه و طرفین از بودن با هم احساس رضایت داشته باشه ، از نبود هم احساس نارضایتی!!!! ازدواجی که نا مناسب باشه یا منجر به طلاق بشه که ازدواج نیست بلکه اشتباه هست!!! سلام به همه. ![]() راستش من وقت نكردم همه ارسالهارو بخونم و اميدوارم حرفم تكراري نباشه. ![]() ببينيد اينكه 9 سال پيش چرا ازدواج كردن و چرا فكر الانو نكردن كه ممكنه طلاق بگيرن به خاطر سن بالاي زن رو من اصلا قبول ندارم. چون ديدم تو اطرافيانمون كه زن بزرگتر از مرد بود و الان پيرهستن و هيچ مشكلي هم ندارن.پس دليل اين تصميمي كه گرفتن(طلاق)سن زيادشون نيست.مسلما قبل از ازدواج بهش فكر كردن. من فكر ميكنم يكي بيشتر بايد براشون وقت بذاره و باهاشون حرف بزنه.يكي به اون آقا بگه كه اين خانمي كه قراره زن دوم شما بشه ميدونسته كه اين آقا متاهله و باهاش ارتباط داشته ممكنه بعدا بخواد باز ي زندگي ديگه رو خراب كنه.! يكي بهش بگه زني كه نميفهمه نبايد پا تو زندگي ي مرد متاهل بكنه زن زندگي نيست.زني كه حاضره زندگي يكي ديگه رو خراب كنه كه خودش به ي زندگي جديد برسه ممكنه بازم اين كارشو انجام بده/ در مورد خانم هم نميشه تو اين شرايط بهش بگيم برو بيخيال شو طلاقتو بگير برو بعدش ي حرفه اي ياد بگير كه بتوني ي كاري پيدا كني!!!اصلا اين زن الان از نظر روحي انقد داغون هست كه اصلا به فكر ياد گرفتن ايده براي كار نيست!!! طلاق گرفتن و جدا شدن انقد بده كه عرش خدا به لرزه مياد.بيشتر سعي كنيم فكرامونو بريزيم رو هم كه چه كاري باعث ميشه اين زندگي از هم نپاشه.نه اينكه بشينيم ببينيم چه حرفه اي خوبه براي بعد از طلاق و بگيم اين مرد لياقت زندگي نداره. ممكنه اين آقا خيلي خوب بوده باشه و اون خانم دوم ايشونو گول زده.(كار شيطونه،دست كم نگيريد.نگيد مرد مقصره و بايد سرشو ببريم.!!) ي راه حلي بديم كه بشه اين زن و شوهرو با هم آشتي بديدم.من فكر ميكنم راه حل هاي اينطوري خيلي بهتر از آموزش كار براي بعد از طلاق باشه. ![]() موفق باشد. التماس دعاي عاقبت بخيري |
|||
|
|
۵:۴۱, ۱۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۶:۰۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
خیلی بهتر شد که اصلاً قصد ازدواج و صیغه هم نداره...
کار خدا رو واسه انتقام راحت تر کرد... توی این جامعه و امروز، یه آقا خیلی کمتر از اونچه برای معشوقه اش خرج میکنه برای همسرش خرج میکنه. (البته به جز مهریه) ایشون یه مدتی که مجبور شد رنگ و وارنگ واسه به قول اسکای اون گیس بریده خرج کنه، حساب کار دستش میاد... این جور دخترا تا طرف رو تا قطره آخر ندوشن ولش نمیکنن... برای من مثل روز واضحه که این آقا با ایدزی، هپاتیتی چیزی مثل هاپو پشیمون میشه و برمیگرده... امیدوارم اون روز اون خانم به خواست خدا چنان زندگی خوبی داشته باشه که مرده دو دستی بکوبونه تو سرش... اما اسکای خانم! اجازه دارم بگم عزیزم؟ عزیزم! موضوع حرفات نیست که معتقدم در بسیاری از موارد درسته... موضوع لحنته که در بسیاری موارد تند و تیزه و جانب دارانه است... توی فیلم محمد رسول الله وقتی جعفر بن ابی طالب با یه سری از مسلمونا میرن حبشه، یه بابایی به نام عمر میاد که پسشون بگیره... بعد شروع میکنن به بحث کردن و عمر میگه ما زن ها رو هرگز مساوی با مردها نمیدونیم و شروع میکنه توهین به زن ها... جعفر طیار یه حرف خیلی جالب میزنه... میگه: "ای عمر! در این میان به رحمی که از آن متولد شدی احترام بگذار" حالا ای اسکای! در این میان به پدر خود احترام بگذار... مردای خوب کم نیستن... وقتی میگی همه مردا جنسشون شیشه خرده داره، طبیعیه که اگه همه جملات بالاش هم درست باشه، یه مقاومتی برای شنیدن حرفات ایجاد میشه... در نهایت هم یه نتیجه گیری واسه دخترا بکنم: اگه یه پسری یه روزی واسه خاطر شما از خیر خانواده اش گذشت و پاشو کرد تو یه کفش که الا و بلا من همین دخترو میخوام، بدونین که یه روزی هم واسه یه دختر دیگه جلوی شما وا میایسته... آتیش تند زود هم به خاکستر تبدیل میشه... دخترای خوب! با کسی ازدواج کنین که اول خانواده اش از شما خوششون بیاد، بعد مامانش یقه پسرش رو بگیره و بیاره خواستگاری... نه این که اول پسره خوشش بیاد و بعد مامانش رو ورداره بیاره خواستگاری... حالا از ما گفتن... آقا پسرای ماخوذ به حیا و مذهبی هم بدونین! پدر شما هم روزگار شما رو گذرونده... اگه نگین که من زن میخوام، براشون جای سواله... خجالت نداره که... چطور روتون میشه مامانتون لباسای چرکتون رو از زیر تخت و کمد بیرون بکشه و اتاقتون رو هی مرتب کنه، اما روتون نمیشه یک کلمه بگین من زن میخوام... اگه روتون نمیشه بگین " من عااااشق بچه ام... اینقدر از این زن و شوهرا که دست بچه شون رو میگیرن خوشم میاد..." دیگه رد خور نداره که همه میترکن از خنده!!!
|
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
جای "فاطمه خانم" سبز
فکر میکردم بدون جانشین از سایت رفتن، شما نگو خانم مژه84 و خانم زهرا11 رو به جای خودشون گذاشتن بمب تجربه ![]() خودتون یادمون میدید که مامانمونو بپیچونیمااااا خخخخ پ.ن : البته اگه شانس ماست بگیم از این بچه کوچولو ها خوشمون میاد ، میگن برو از پرورشگاه بگیر ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
دوستان من الان دوچار دو شخصیتی شدم تکلیفم با خودم معلوم نیست...
تایپک همسرشان آسمانی رو میخونن از عشق و ازدواج و همسرداری لذت میبرم دلم میخواد ازدواج کنم! تایپیک آسیب شناسی ازدواج و میخونم از عشق ازدواج و همسر متنفر میشم دلم میخواد خرخره مردا و دخترهایی که زندگی دیگران و بهم میریزن و در بیارم.... |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۳ ۱۳:۰۴)soora نوشته است: دوستان من الان دوچار دو شخصیتی شدم تکلیفم با خودم معلوم نیست... خدمت خواهر گلم سورا عرض کنم: این تاپیک به قصد پیدا کردن راهکار های حفظ زندگی هست با درس گرفتن از اشتباهات و تجربیات دیگران!! انگار یه گار گاه که افراد بتو نن راهکار های بهتر برای زندگی های پر دوام تر پیدا کنند!! شما الان حتما باید قبل ازدواج تو این تاپیکها شرکت کنید و نباید هم بترسید! اگه این مسائل گفته بشه برای ترسوندن شما نیست برای یادگیری شما هست!!! در جواب خواهرم ترنم: آقا اشتباهاتش فاحش و مشکلاتش واقعا جوری هست که خواهرش هم براش آرزوی مرگ میکنه نه فقط اسکای ما!!! دوستان دیگه هم واقعا حق دارند!کارش خیلی زشت و اشتباهش وحشتناکه به خصوص که خانمه راضی شده بره صیغه کنه!! نکته بعدی رفتار خشونت آمیز ایشون هست! کتک زدن های مکرر در حضور بچه که بشدت از نظر روحی به بچه آسیب وارد میکنه! حرفهای نا مربوطی که به خانم می زنه!! ازون گذشته تو هفته قبل دو مورد دیگه به جز این مورد شنیدم که مشکلشون خیانت همسر بود ! هر دو مورد زنان بسیار زیبا !!و مظلومی !!بودند و هر دو مورد علاوه بر بی توجهی و ترد عاطفی همسر، کتک می خوردند و پیش مشاور هم رفتند و مشاور هم توصیه به طلاق کرده!! لازم به ذکر هست که مشاور یکی از موارد روحانی و شخص برجسته ای هستند! |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا اشتباهاتش فاحش و مشکلاتش واقعا جوری هست که خواهرش هم براش آرزوی مرگ میکنه نه فقط اسکای ما!!! دوستان دیگه هم واقعا حق دارند!کارش خیلی زشت و اشتباهش وحشتناکه به خصوص که خانمه راضی شده بره صیغه کنه!! سلام ![]() . آرزوی مرگ کمه واسه همچین مردایی . باید همچین مردایی رو فرستاد کویر لوت ، با عقرب و مار زندگی کنن ،دچار مرگ تدریجی بشن .کتک زدن زن حقیر ترین کاریه که یه مرد میتونه انجام بده از اون بدتر جلوی یه طفل معصوم که هیچ گناهی نداره . این خانوم بره شکایت کنه ،مراحل قانونیش رو دقیق نمیدونم ،پزشک قانونی واسه تایید آثار کتک زدن و کوتاه نیاد ![]() این آقا زن گرفته یا اسیری آورده ؟ این خشونت مردا رو نباید خانوما کوتاه بیان. مریضن این جور مردا . واقعا مشاور و دکتر نیاز دارن .![]() ************************************************************************************** حضرت اميرالمؤمنين علي عليه السلام مي فرمايند:هميشه با همسرت مدارا كن، و با او به نيكي همنشيني كن تا زندگيت باصفا شود .» <<< یه جایی خوندم مرد ها به دنبال زنان هستن و زنان به دنبال قلب مردان. وقتی هر دو طرف برای حفظ رابطه تلاش میکنن ، به جاده خاکی میزنن . خانوم احساسات و عواطف میاره وسط و آقا فقط به فکر اتاق خواب واسه ابراز محبت .واسه دو طرف شرایط قابل هضم نیست. یعنی آقا یکم از اون هنر زبان استفاده کنه نه اینقدر به اون اتاق خواب فکر کنه و خانوم هم به جای کارای عاشقانه و حرف به اتاق خواب فکر کنه .منظور کلیش این بود که از دید طرف مقابل نگاه کنن . یه جور درک رو افزایش میده . اما تاکید کرد دو طرفه جواب میده. منبعش رو باید پیدا کنم . من خلاصه نوشتم .>>> اینم واسه آقایون خشن ![]() ![]() سيلي، هرگز!
پيامبر عزيز خدا صلي الله عليه و آله مي فرمايند:«فاي رجل لطم امراته لطمة، امرالله عزوجل مالك خازن النيران فيلطمه علي حر وجهه سبعين لطمة في نار جهنم هر كس به صورت زنش سيلي بزند، خداوند به آتشبان جهنم دستور مي دهد تا در آتش جهنم هفتاد سيلي بر صورت او بزند .» ************************************************************************************* |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آسیب شناسی رفتاری در نوجوان | besooiekamal | 6 | 2,223 |