کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتی پیرامون رشته های دانشگاهی
۸:۵۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام من پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم. توی دفتر چه انتخاب رشته 92 زده بود که علوم سیاسی هم می تونم برم.
توی سایت هایی مثل گزینه 2 و قلم چی رفتم تا ببینم چه رتبه ای لازم داره اما چیزی نداشت
توی گوگل هم سرچ گشتم چیزی دستم رو نگرفت
گفتم بیام اینجا از شما دو تا سوال بپرسم که شاید اطلاعاتی داشته باشین:
1- رتبه ی قبولی برای رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی حداقل چقد باید باشه( منطقه دو هستم، اگه منطقه 1 رو هم می دونید بگید. یه جوری مزنه دستم میاد!)
2- این رشته فکر کنم اصالتش مال علوم انسانیه. بنظرتون چقد بین بچه های انسانی محبوبه( مثلا فکر کنم بین بچه های انسانی حقوق محبوبه.)
خجالت می کشم این سوالا رو بپرسمBlush آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!
اما شما ها جای برادر من( یا خواهر من)! جای دیگه ای رو سراغ ندارم که بیام و این سوالا رو بپرسم. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، Ali#59 ، لبخند خدا ، دل خسته

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۵, ۵/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۶ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول:فیزیوتراپی رشته ی کسل کننده ای هست ، فکر کنم ادامه تحصیل هم نداشته باشه ، دو تا اسفنج می چسبونه به دستت ، و یک تیکه خمیر بازی میده باهاش ور بری.[تصویر: blush.png]
کار چندان جذابی نیست.
نقل قول:اما فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه ولی به نظر من هم کسل کننده است.

گفتم که اصلا کاری به شغلش ندارم، درسته خیلیا 4سال میخونن بعد میرن یه فیزیوتراپی میزنن و مشغول کار میشن ولی من اصلا چنین تصمیمی ندارم..تا قبل از کنکورم واقعا رشته کسل کننده ای میدونستم ولی وقتی واحدای دانشگاهشو دیدم نظرم به کل عوض شد..علاقه اصلیمم رو درسای این رشتس..عالیه بنظرمBlush
یجا هم دیدم تا دکترا داشت گمونم..

نقل قول:یه سوال: توی علوم آزمایشگاهی، رشته خون شناسی اش نمونه مغز استخوان هم می گیرن؟ فکر نکنم بتونید حتی دیدن اون صحنه رو تحمل کنید.

نمیدونم ولی اگه باشه هم که چه بهتر! من عاشق اینجور صحنه هام!!Cool
تجربیا رو دست کم نگیرین!Angel
۱۹:۰۶, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:گفتم که اصلا کاری به شغلش ندارم، درسته خیلیا 4سال میخونن بعد میرن یه فیزیوتراپی میزنن و مشغول کار میشن ولی من اصلا چنین تصمیمی ندارم..تا قبل از کنکورم واقعا رشته کسل کننده ای میدونستم ولی وقتی واحدای دانشگاهشو دیدم نظرم به کل عوض شد..علاقه اصلیمم رو درسای این رشتس..عالیه بنظرم[تصویر: blush.png]
یجا هم دیدم تا دکترا داشت گمونم..
خوبه! دختر هم هستین می تونین تا آخرشو بدون نگرانی شغلی برین!
وقتی بحث شغل می شه منظور یه کلینیک فیزوتراپی نیست!
بالاخره دانشگاه ها به استاد نیاز ندارن؟
نقل قول:نمیدونم ولی اگه باشه هم که چه بهتر! من عاشق اینجور صحنه هام!![تصویر: cool.png]
تجربیا رو دست کم نگیرین![تصویر: angel.png]
تصور کنید مرد 40 ساله فوق تخصص خون شناسی موقع مغز استخوان گرفتن دستش می لرزه!
مرد بالغش موقع نمونه دادن به گریه می افته!
چه برسه یه بچه تالاسمی!
من اونموقع 14 ساله بودم نتونستم دیدنش رو تحمل کنم! انگار می خواستن کمرشو ببرن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۱۹:۲۲, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
نقل قول:تصور کنید مرد 40 ساله فوق تخصص خون شناسی موقع مغز استخوان گرفتن دستش می لرزه!
مرد بالغش موقع نمونه دادن به گریه می افته!
چه برسه یه بچه تالاسمی!
من اونموقع 14 ساله بودم نتونستم دیدنش رو تحمل کنم! انگار می خواستن کمرشو ببرن!

خب همه که یجور نیستن..من خودم دل و جرات اینکارارو دارمCool
نمونش اینکه 4-5 سالم بود ماهی قرمز میگرفتم، چشماشو از حدقه درمیوردم با یه تکه چوب تشریحش میکردم مثلا!Big Grin
یبارم رفته بودیم روستا،با پسرداییم رفتیم یه خرو با تفنگ شکاری کشتیم!Confusedالبته قصدمون کشت نبودا!همینجوری میخواستیم عکس العملشو ببینیم!Big Grin
البته اینا برا 4-5سالگی بود..حالا 18-19 سالگی چنین فردی رو تصور کنین..Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Bidel.s
۱۷:۵۰, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام بچه ها
میگم یه اطلاعیه زدن تو سایت سازمان سنجش واسه راهنمای انتخاب رشتس
همشو باید بخونیم؟!
۱۷:۵۳, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
(۶/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۰)حوریه سادات نوشته است:  سلام بچه ها
میگم یه اطلاعیه زدن تو سایت سازمان سنجش واسه راهنمای انتخاب رشتس
همشو باید بخونیم؟!

آره بخونید.
البته 50 درصدش تکراریه.
40 درصد دیگشم متوجه نمیشید چی گفته!!!Big Grin
این وسط 10 درصدش به دردتون میخوره که حتما بخونید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، حوریه سادات ، aaaaa
۱۹:۰۲, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
(۵/مرداد/۹۳ ۰:۰۲)bidel نوشته است:  الگوریتمCool...الگوریتمCool...الگوریتمCool...
اگه به IC علاقه مند شدم فقط به خاطر نیازم بهش بود. نیازم هم در چیپ ست های اینتل نیست! یه دستگاه ساده شبیه به ماشین حساب. همین!
یک الگوریتم نویس، خدای دنیای ذهن خود است(مرحوم دنیس ریچی، نقل قول اصلی رو یادم نمی یاد اما مضمونش همین بود)

ساخت یک دستگاه ساه مثل ماشین حساب رو میشه ظرف 3 روز یاد گرفت .ولی طراحی IC یکی از شاخه های مدرک دکتراست . البته اون هم تا چی باشه, به یک پردارنده هم IC اطلاق میشه , در حالیکه یک IC می تونه وظایف خیلی ابتدایی انجام بده (مثلا مقاومت) و طراحی خیلی ساده تری داشته باشه .سوالات تون رو تو انجمن برق مطرح کنید
کد قالب بندی شده:
http://www.eca.ir/forum2/index.php
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith
۱:۱۰, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
نقل قول:ساخت یک دستگاه ساه مثل ماشین حساب رو میشه ظرف 3 روز یاد گرفت .ولی طراحی IC یکی از شاخه های مدرک دکتراست . البته اون هم تا چی باشه, به یک پردارنده هم IC اطلاق میشه , در حالیکه یک IC می تونه وظایف خیلی ابتدایی انجام بده (مثلا مقاومت) و طراحی خیلی ساده تری داشته باشه .سوالات تون رو تو انجمن برق مطرح کنید
من هم در حد همون برنامه نویسی IC می خواستم بدونم. واگرنه که نمی خواستم خودم یه IC بسازم. بقیه خیلی تند رفتن و گفتن دور و بر سخت افزار پیدات نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی)
۱۵:۳۹, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
(۵/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۲)حوریه سادات نوشته است:  با پسرداییم رفتیم یه خرو با تفنگ شکاری کشتیم!Confusedالبته قصدمون کشت نبودا!همینجوری میخواستیم عکس العملشو ببینیم!Big Grin

بــــــــــــــــــــله بسیار عالی
معمولا هر دو ماه یکدفعه تو تالار سر یه چیزی بین کاربرا با مسولینHuh دعوامیشه،این دفعه یادم باشه شما رو صدا کنمBig Grin
ببخشید اسپم گذاشتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۵:۴۸, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۵:۴۹ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۰)bidel نوشته است:  من هم در حد همون برنامه نویسی IC می خواستم بدونم. واگرنه که نمی خواستم خودم یه IC بسازم. بقیه خیلی تند رفتن و گفتن دور و بر سخت افزار پیدات نشه

برای برنامه نویسی آی سی های قابل برنامه نویسی (میکروکنترلر ها) , از دو زبان basic و C استفاده میشه. بنابراین تعارض زیادی با رشته کا مپیوتر نداره > تا زمانی که به عنوان تفریح و سرگرمی به اون نگاه کنید و به صورت تخصصی وارد مبحث طراحی بلوک های الکرونیکی نشید

0.0
بالاخره باید انتخاب کنید علوم انسانی یا برنامه نویسی و رشته های کامپیوتر

پیشنهاد می کنم بیشتر در مورد محتوا و مضمون رشته ها مخصوصا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تحقیق کنید
البته زیاد به آینده شغلی اهمیت ندید , چون آینده شغلی (منظورم منبع درآمد نیست ها, آینده کاری حرفه ای رو عرض می کتم )رو باید ساخت
منابع تحقیق تون هم بیشتر دانشجویان همون رشته ها باشه , با این شرط که اون دانشجو ها عرق ملی داشته باشند. وگرنه با بقیه شون که حرف می زنی چون نمیخوان کاری انجام بدن و احتمالا هنوز شیفته غرب هستند, یک مشت مطالب شنیدنی و التبه بدرد نخور تحویل شما خواهند داد.
0.0
یه وقت هم فکر نکنید دکتر هستم که این نصیحت ها رو به شما میکنم , خودم امسال کنکور سراسری دادم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
۱۵:۴۰, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
من حالم بدهههه...Crying
میگن فردا شب جوابا میااااد..Confused
شدیییید التماس دعا....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M