|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۶, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۵۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
ﺑﻌﻀﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺎ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﻗﻬﺮﻥ، ﺑﻌﺪ ﺭﮊ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﻦ،
. . . . ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﻥ ﺁﺩﻡ ﯾﺎﺩ ﭘﺮﭼﻢ ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ ﻣﯿﻔﺘﻪ!! شاهنامه مسي و هاشم بيك زاده: نبرد لیونل و هاشُم لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد که کارلوس کروش تیم تا برگزید /// دفاعی چو هاشُم نیامد پدید ندانم چه نازی به تیمت تو مرد /// تو را خرد بینم به گاه نبرد لیونل برآشفت و با خشم گفت /// کنم تورِ دروازه با توپ جفت مپندار از نام من چون مِسَم /// که از نسل "آرماندو" و "کِمپِسَم" جهانی به بازی من منتظر /// نیوکمپ را من کنم منفجر کند نام من لرزه بر "کاسیاس" /// نگون بخت کردم من آقای خاص "رونالدو" اگر اسوه ی ملت است /// به دنبال من در پی شهرت است بدو داد پاسخ چنین بی درنگ /// کنم عرصه را بر دو پای تو تنگ رجز های تو یاوه باشد مسی /// که مانند تو لوله کردم بسی |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
پسره آلومینیوم بزنی دوره دماغش ۱۵تا کانال دیجیتال رو بدون پارازیت میگیره بعد استاتوس داده : به ارواح جدم نیستی در حدم .......................................... یکی ﺍﺯ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﻧﺎﺳﺎﻟﻤﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ : ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﺷﻬﺮﺑﺎﺯﯼ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﭘﯿﭻ ﻭ ﻣﻬﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺒﺮﻡ ﻫﺮ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﯿﺸﯿﻢ ﺑﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﻢ که ﺍﺻﻮﻻ ﺁﺩﻡ ترسوییه ﻣﯿﮕﻢ : ﯾﺎ ﺧﺪﺍ ﺍﯾﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﺯ ﺷﺪ ؟ .......................................... یه چیز میگم امکان نداره دانشجو باشی و تایید نکنی : صبح بخوابی سر کلاس نری دوستات بگن استاد نیومد ای حال میده ، ای حال میده ! .......................................... بعضیا اینقد قشنگ دروغ میگن که آدم حیفش میاد باور نکنه !
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
کل خاندانمون نشسته بودن. داییم بهم گفت :تو خیلی دلقکی، باید بجای میمون، تو رو میفرستادند فضا،
منم یکم اندیشه کردم و گفتم :حلال زاده به داییش میره!
یه سکوته خاصی همجارو گرفت اون لحظه!!! پ ن: چیز بدی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
بعضی ها خرشون از پل گذشته
بعضی ها خرشون داره از پل می گذره بعضی ها دارن خرشونو راضی می کنن که بره رو پل بعضی ها هم اصلا خر ندارن بعضی ها هم خر دارن ولی نمی دونن پل کدوم طرفیه ......................... به بعضیا باید گفت : این قدر کلاس میذاری ، زنگ تفریحم داری ؟ ................................. انقدر بچه ها رو کلاس میفرستن که اگه از یه بچه سه ساله بپرسی منو چندتا دوست داری ؟ جوابتو با یه انتگرال سه گانه توی سیستم استوانه ای میده |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۳ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
طرف یه لشکر آبجی داره.....یه گردان دوست اجتماعی.....یه حرمسرا سوگلی و گوگولی
هنوز استاتوس میزنه به سلامتیه تنهاییش...!!!!! پولادی ترین اراده رو میدونی کی داره؟ . . . . . . . . . . . اون کسی که برای حفظ سلامتیش، به موقع از پای اینترنت بلند بشه و بره دستشویی، این آدم به جایی رسیده که لذت های دنیوی براش تموم شده ست! |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۶)Arash.j نوشته است: واقعی : امروز بعد از سال ها عمر پربار إه. مگه نیستن؟؟؟ یعنی گوزن ها هم نر و ماده دارن؟ و آهو ها هم همینطور؟؟؟ خدایا... بعد این همه سال
|
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
یه ضربالمثل چینی میگه: اگه از دوران مجردیت لذت نمیبری، ازدواج کن... اونوقت حتماً از خاطرات دوران مجردیت لذت میبری!! ********************************************************* |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
میگن قراره بازی ایران آرژانتین رو بجای فردوسی پور کویتی پور گزارش کنه! :|
|
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۹:۱۰)Mohammad Trust نوشته است: مگه با هم فرق میکنن؟؟؟؟؟ گوزن دو نوع نرو ماده داره که نر ها شاخ دارن و ماده ها فقط نژاد شمالی شاخ دارن اهو ها هم نرو ماده دارند که هردو در بسیاری موارد شاخ دارن گوزن و اهو به طور کلی با هم امیزش نمیکنن ولی استثناهایی دیده شده . اینو باید میدادم national geographic به اسم خودم پخش کنه .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,170 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,839 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,126 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,328 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,773 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|