کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه رفتن دختران
۱۶:۰۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خالق هستی!!
دوستان سلام!
موضوعی که مدتهاست ذهن بنده یا برخی از دوستان رو اشغال کرده موضوع دانشگاه رفتن دختران هست!!!!
بحث های زیادی موافق و مخالف و حتی درباره زمان رفتن دختران به دانشگاه شده است!!

از دوستان !!خصوصا دختر خانمهای تالار !!که دانشجو هستند ، یا قصد ورود به دانشگاه را دارند تقاضا میکنم به سولات یا هر آنچه که دراین باره به نظرشان می رسد پاسخ دهند!

اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد؟؟؟

چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، میلاد.م ، اسکای ، فدايي ولايت ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، السا ، انتصـار ، mahyamatin ، حسنیه ، Justice Bringer ، nasimesaba ، قلب ، azade ، ضحی ، help me ، مصباح ، mahdy30na ، fafa* ، انديشه نو ، فانوس *7* ، mofa

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۲, ۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۵:۱۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:دلایل زیادی هم داره دخترای ما به خاطر عدم توجه به تربیت و پرورش اونها به بلوغ عقلی و اجتماعی کامل و درستی نرسیدن عزت نفس کمی دارند که دم دستی ترین نتیجش رو میتونیم تو تغییر در رفتار و پوششون بعد یکی دو ترم ببینیم..اصلا مگه دانشگاه های فعلی اسلامی هستن که فرصتی باشه برای تربیت نسل برای یک جامعه اسلامی

متاسفانه این حرفتون توهین به همه دختر ها بود! عده کمی هستند که تربیت صحیح ندارند! ازون گذشته تربیت و پوشش ربطی به تربیت نداره! الان دور برمون آدمهایی می بینم که رو یه چشمی میگیرند ولی تربیت ندارند به خودشون اجازه می دن درباره امور خصوصی مردم نظر بدن ، غیبت کنند و هزار کار دیگه ولی دختری ممکنه شخصیت علمی برجسته ای داشته باشه و با اخلاق هم باشه ولی بنا به دلائلی مثل همرنگ شدن با گروه که اون هم نقطه ضعف هست حجابش زیاد خوب نباشه!!!

نقل قول:نمیدونم چرا اینقدر بسته نگاه میکنیم که اگه دانشگاه نره دختری عقب میمونه بی سواد میمونه .به پویایی اجتماعی نمیرسه. به النگوهاش مینازه

چون این اتفاق مدام داره تو خانواده ها میوفته!! خانمهایی که صرفا زن خونه هستند انقدر که براشون تیپ و لباس و ظاهر و در بهترین حالت نکات خانه داری و آشپزی اهمیت داره، متاسفانه تربیت اهمیت نداره! در عوض مسائل مهم که به تربیت و دغدغه های کلان اجتماعی بیشتر تو تیپ آدمهای تحصیلکرده مطرح می شه!!

نقل قول:یه دختر با کارشناسی و کارشناسی ارشد وقتی نیاز مالی هم نداره حاضر نیست کار نکنه این یه تهدید دیگست.نظر شخصی منه ولی به نظر من اگر من نیاز مالی ندارم و میتونم با رقم x که پدرم منو تامین میکنه فعالیت های مو ادامه بدم نباید برای به دست اوردن3x جای یه دختر نیازمند به شغل یا یه مرد رو بگیرم تاکید میکنم اگر نیازی ندارم

اولا که این نگاه که ما فکر کنیم جای کس دیگه رو می گیریم نگاه بسته ای هست و به طور کلی باید شایسته سالاری در زمینه اشتغال حاکم باشه نه جنسیت !! دوما تا وقتی خود شما از راه علم که دستور دین هست و در جامعه بستر اون فراهم شده بتونی خودت خودت رو تامین کنی چرا از پدر چنین توقعی داشته باشی!!البته تاکید می کنم نه هر کاری و نه تحت هر شرایطی !!!!! کار عزتمندانه!!و کار موثر برای جامعه!!! نه این که مثلا بری منشی بشی و در روز با صد تا مرد طرف باشی!!!

نقل قول:دانشگاه نرفتم اما وارد حرفه ی دیگه ای شدم که برای پیشرفت و ترقی و موفق بودن نیاز به بروز بودن داره نیاز به یادگیری مداوم داره نیاز داره که کتابهای روز خودش رو مطالعه کنه مقالات روز رو و ...

اولین و مهمترین چیزی که دانشگاه خصوصا ارشد آدم یاد میگیره همینه تبریک می گم به شما که یکی از نوادر!!!!! آدمهای تحصیل نکرده هستید که شخصیت علمی دارید!

نقل قول: من نمیخوام حکم کلی صادر کنم اما با نگاه کردن به امارهای ثبت شده طلاق میبینیم که طلاق چه محضری چه عاطفی بشتر در قشر تحصیل کرده جامعه رخ میده .

شما به آمار ها یک نگاه یک بعدی دارید چون زن تحصیل کرده با مرد تحصیلکرده ازدواج می کنه و در زمینه طلاق دو طرف به درجاتی مقصرند و بیشتر طلاقها به دلیل کم صبری و بی اخلاقیه نه سواد که سفارش پیامبر ماست!!

علت بعدی آن این هست که متاسفانه رفتار قلدر منشانه و خود خواهانه متاسفانه بین برخی اقایون تحصیلکرده هم وجود داره و مرد های هم هستند که کتک زدن زن رو سفارش قرآن میدونند!! و زن تحصیلکرده لازم نیست به فرض با مرد بی عرضه ، کتک بزن ، نفقه نده، دختر باز،و آزارگر زندگی کنه، مردها ،تاکید می کنم مردها ،برن خودشون رو اصلاح کنن نیازی نیست که زن درس نخونه یا درامد نداشته باشه!! این یک جور محروم کردن از حق هست!!!

نکته بعدی و مهم تر این هست که آقایون تحصیلکرده ( به جز عده کمی که شاید تفکرات طالبانیستی دارن) دوست دارن با خانم تحصیلکرده ازدواج کنند! لذت و همدلیشون بیشتر ! و درک وتقابلشون در ضمینه های مختلف بیشتر هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، زینب خانوم ، Eve
۱۴:۴۸, ۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۴:۵۹ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #22
آواتار
من کاری با هیچ چیزی ندارم. به نظر من (فقط خودم!!!!) اگر دانشگاه پسرا از دخترا جدا بشه مشکلات حل میشه! که این یه مدتی در دانشگاه علامه انجام شد و نتیجه اش واقعا عالی بود.

نقل قول:
من نمیخوام حکم کلی صادر کنم اما با نگاه کردن به امارهای ثبت شده طلاق میبینیم که طلاق چه محضری چه عاطفی بشتر در قشر تحصیل کرده جامعه رخ میده .

من این حرف رو قبول ندارم. بحث تحصیل مستقیما ربط به این مورد نداره.

نقل قول:
آقایون تحصیلکرده ( به جز عده کمی که شاید تفکرات طالبانیستی دارن) دوست دارن با خانم تحصیلکرده ازدواج کنند! لذت و همدلیشون بیشتر ! و درک وتقابلشون در ضمینه های مختلف بیشتر هست!

برای من این که همسرم تحصیلات اکادمیک داشته باشه مهم نیست. شبیه طالبان هم نیستم!
اینکه حاج خانم (نِعْمَ الْعَوْنُ عَلي طاعَةِ اللّهِ) بهترین یار در اطاعت از خدا و طی طریق بندگی باشه کفایت میکنه.
علم داشته باشه! اما باید توجه کرد که علم به میزان خیلی کم تو دانشگاه های ما هست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، zahra11
۸:۵۶, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۸:۵۹ توسط elham.)
شماره ارسال: #23

یکی از دلایل هم اینه که من خودم تحصیل کرده بباشم که با یه آدم تحصیل کرده ازدواج کنم تا آینده ی بهتری هم داشته باشم من دوست دارم اگر ازدواج کردم یکی از دلایلی همسرم به من احترام میذاره این باشه که آدم با سوادی هستم و این قضیه براش مهم باشه نه اینکه فکر کنه اومدم دانشگاه که پسرای مثل اونو تور بزنم که یکیشون گول بخوره منو بگیرهBig Grin(مورد داشتیم هدفش این بوده از درس خوندنBig Grin)
[/quote]

مردی که واسه تحصیلات احترام بذاره باید بره ...
احترامو خود آدم واسه خودش کسب میکنه...
HuhHuhHuh
افکار انسانس باید اونو به اوج برسونن نه این که محدودش کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11
۱۷:۲۹, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۷:۴۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #24
آواتار
با تشکر از الهام عزیز!

خداوند در قرآن توجه بسیاری به علم اندوختن و یاد گرفتن دانش و تفکر نشان داده! در آیات مختلف که اینجا جای بحثش نیست!

و خب روشن هست که به قول دوستمون eve خود یادگیری علم فی نفسه فضیلت محسوب می شه و تو این زمینه زن و مرد رو

جدا نکرده و به طور کلی گفته!! و همین ثابت می کنه که همسر شما وظیفه داره برای علم شما، احترام بیشتری به شما

بگذاره!!!

خب البته اگه علم شما همراه با تواضع باشه و مانع این نشه که همسرتون حتی اگه آدم تحصیلکرده ای هم نبود باز هم

همون احترام و تمکینی که خداوند از زن خواسته در مقابل همسرش داشته باشید اونوقت ارزش اون علمی که دارید در پیشگاه

حدا بالاتره!!

به هر حال این احترامی که مرد به شخصیت علمی زنش میگذاره خودش بهانه ای می شه که محیط خانواده صمیمی تر بشه و اجازه رشد در زمینه های مختلف برای طرفین صادر بشه! و جلوی هر گونه محدودیت رو می گیره!!!

در ضمن این نگاه سطحی هست که بگیم علم در دانشگاه وجود نداره یا بخواهیم اساتید و دانشگاه ها رو فارغ از علم تصور کنیم!!!!

عادی ترین و متداول ترین روش آموزش دو ارگان آموزش و پرورش و آموزش عالی هست! حالا ممکنه به طور استثنا کسی مدرسه و دانشگاه هم نره

ولی عالم بشه ولی قاعده این هست که علم رو باید در محیطش آموخت!!( آمار برگزیدگان جشنواره خوارزمی، مخترعین،مقالات علمی پر ارزش، کشف
داروها وروشهای مقابله با انواع بیماری هاو... همه در دانشگاه ها صورت گرفته)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، زینب خانوم ، Mohammad Trust
۱۸:۱۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بازدوباره شروع شد!
ازاین بحثاییکه هیچ نتیجه ای نداره تهش!
آخرشم این میشه:بشینید توخونتون تاروحتون آسیب نبینه...
همش گیردادن به دخترا.....
ای بابا!!!
یاعلی ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، help me
۱۸:۱۶, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۸:۱۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #26
آواتار
والا من یه حرفیه توی خیلی از تاپیک ها میزنم ، اینجا دوباره بگم.

من موافق انجام هر گونه فعالیت توسط خانم ها هستم ولی ! این ولی خیلی مهمه ، نباید حتی 1% هم از نقش مادریشون که نقش اصلیشون هست کم بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، زینب خانوم ، help me ، mahdy30na ، بی نام ، MohammadSadra
۱۹:۳۲, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۸:۴۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امروز
متدین ترین ، انقلابی ترین ، پاکترین دختران و زنان جوان ما ، در میان قشرهای تحصیل کرده هستند .
کسانی که اهل تجمل و چسبیدن به زر و زیورآلات هستند و یا کورکورانه از الگوهای غربی در لباس و پوشاک وضع زندگی تقلید کنند غالباً از سواد و معرفت کافی بهره ندارند . کسی که معلومات داشته باشد ، می تواند رفتار خود را کنترل کند . (مقام معظم رهبری)

البته منظور از سواد و معلومات لزوما کسب تحصیل توی محیط دانشگاه و حوزه نیستش
الان چندتا از دوستای خودم بعد از چند سال کنکور دادن که موفق به انتخاب رشته ی مورد علاقشون نشدن، کلا بی خیال دانشگاه رفتن شدن
از اونجام که رفتن به حوزه رو فقط با جامعة الزهرا می پسندیدن ولی امکان رفتن به یه شهر دیگه رو نداشتن، الان تو شهر خودمون سر کلاس بعضی از بزرگا که شاگرد شاگرد علامه حسن زاده هستن می رن و کسب معرفت می کنن
همین دوستام که دانشگا نرفتن، وقتی که من بهشون نگا می کنم می بینم که از لحاظ سواد صفر صفرم

.
.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Mohammad Trust ، زینب خانوم ، fiftynine ، zahra11 ، مجید املشی
۱۹:۴۴, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۹:۵۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #28
آواتار
واقعا موندم من با اینهمه پیشرفت علم و باز شدن فکر ادما هنوزم کسایی هستن که ساز مخالف با درس خوندن و دانشگاه رفتن دختر خانوما میزنن(البته منظوم زهرا خانوم نیست منظورم برخی اقایونن)
چه اشکالی داره خانوما درس بخونن؟؟!!!
2»» بله من خودم واقعا عاشق درس خوندن بودم و هستم (رشته خودم )واسه این درس خوندن هم 4 سال زحمت کشیدم و از خونه و خانواده دور بودم که این دور بودن بر خلاف نظر خیلی ها باعث ایجاد تجربه هایی برام شد و یه فرصت بود و مهتر از اون قدر شناسی خانواده م بود ..
3»» من درس خوندم هم برای باسوادتر شدنم و هم برای اینکه یه کار مفید در رابطه با رشته ام انجام بدم و مهمترین هدفام رو به تحقق برسونم(اهداف معونین و کمی مادی ) و گرنه چه نیازی بود اینهمه سختی به خودم بدم!
افرین زهرا خانوم یه جایی حرف از شایسته سالاری زدید برای کار
من که سرم همیشه تو لپ تاپه و دنبال یادگرفتن چیزایی بیشتر در رابطه با رشته ام با اون اقایی که به زور درس خونده و مهارتی نداره ایا یکسانیم!(بین همکلاسیام زیاد دیدم ..)
4»» ازدواج هم به دانشگا رفتن از نظر من هیچ ربطی نداره هر وقت موقعیتش بود اون دختر خانوم ازدواج کنه درسشم بخونه..

درس خوندن خانوما و سر کار رفتن اگه منافاتی با خانه داری خانوم نداشته باشه هیچ اشکالی نداره به شرطی که خانوم وظایف خونه و همسر داریش رو کامل انجام بده ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Mohammad Trust ، زینب خانوم ، zahra11 ، مجید املشی
۲۱:۴۳, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۲۱:۴۹ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱۹:۳۲)مصباح نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

امروز
متدین ترین ، انقلابی ترین ، پاکترین دختران و زنان جوان ما ، در میان قشرهای تحصیل کرده هستند .
کسانی که اهل تجمل و چسبیدن به زر و زیورآلات هستند و یا کورکورانه از الگوهای غربی در لباس و پوشاک وضع زندگی تقلید کنند غالباً از سواد و معرفت کافی بهره ندارند . کسی که معلومات داشته باشد ، می تواند رفتار خود را کنترل کند . (مقام معظم رهبری)

البته منظور از سواد و معلومات لزوما کسب تحصیل توی محیط دانشگاه و حوزه نیستش
الان چندتا از دوستای خودم بعد از چند سال کنکور دادن که موفق به انتخاب رشته ی مورد علاقشون نشدن، کلا بی خیال دانشگاه رفتن شدن
از اونجام که رفتن به حوزه رو فقط با جامعة الزهرا می پسندیدن ولی امکان رفتن به یه شهر دیگه رو نداشتن، الان تو شهر خودمون سر کلاس بعضی از بزرگا که شاگرد شاگرد علامه حسن زاده هستن می رن و کسب معرفت می کنن
همین دوستام که دانشگا نرفتن، وقتی که من بهشون نگا می کنم می بینم که از لحاظ سواد صفر صفرم Sad

.
.
.

با سلام و تبریک خدمت خواهر گلم مصباح جان هم بابت نزول ماه شریف رمضان! و هم ناظر شدنتون!

تصور بفرمایید که همه خواهرها تشریف ببرند جامعه الزهرا یا کلاس اخلاق! تکلیف این خانمها که مریض می شن یا در بهترین

حالت وضع حمل میکنند چی می شه ما دربیشتر بیشتر بیشتر رشته ها به دو جنس متخصص نیاز داریم!!!! بعضی رشته ها

هست که صرفا مردونه یا صرفا زنونه هست!!که اون رشته ها بحثش جداست!!! به اشتغال خانمها هم نیاز داریم مدیر مدرسه دخترونه باید خانم باشه ! طراح لباس ، وسایل خونه ! حتی دکوراسیون!حتی طراحی ساختمان بهتره خانمها باشند! ولی آیا این منزله این هست که هر شغلی!!!! خیر اصلا منظور واقعی از دانشگاه رفتن نباید یافتن شغل به هر قیمتی باشه!!!

هر جا که نیاز واقعی هست!! خود من با این که ارشد هستم! دور کار تمام وقت رو برای همیشه خط قرمز کشیدم! و به صورتی پارت تایم کار میکنم!! چون با شرایط جسمی و اوضاع زندگیم جور در نمیومد!!

ولی به طور کلی با اشتغال خانمها در همه جاهایی که خانمها بهتر اون کار رو انجام میدن یا حضورشون لازم هست موافقم!! به خصوص کسایی که توان جسمی و انرژی زیادی دارند!!

خب البته برای کسایی که واقعا انگیزه مالی ندارند ، یا پشتوانه محکم مالی دارند، همون دروس اسلامی و حوزوی یا کلاسهای
آزاد مناسبتر هست!!

یادمون باشه برای پیشرفت کشور هم زنان و هم مردان باید زحمت بکشند تا کشور رو بسازند!! الان واقعا با دوره با زمان فردوسی خدا بیامرز متفاوت هست که گفت: زنان ایران را همین بس هنر نشینند و زایند شیران نر!! البته شیران نر لازم داریم ولی ماده هم لازم داریم و صرفا فرزند پروری موجب اعتلا و رفع نیاز کشور نمیشه!!!

در ضمن خانمی که پزشک هست یا وکیل یا هر شغل مهم دیگه ای داره بخشی از وظایفش به عهده همسرش هست و شوهرش وظیفه داره چون این خانم داره به واجب کفایی دینش عمل میکنه بخشی از کار های خونه و بچه داری رو انجام بده!!! کسی نمیتونه به این خانم حکم بکنه که تو باید کار های خونه رو انجام بدی و حق نداری یک درصد از سرویس دهی در منزل کم بذاری!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مصباح ، مجید املشی ، زینب خانوم ، السا
۲۲:۱۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
به نام خدا

ان شاءالله که طاعات همگی مورد قبول واقع شه و توفیق درک این ماه عزیز نصیبمون بشه

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
زهرا خانوم اون پی نوشتی که من به حرف آقا زدم، برا این بود که بگم، اگه کسی راه رفتن به مراکز آکادمیک براش بستس حالا به هر دلیلی (شرایطی خانوادگی یا تحصیلی خودش یا ...) به این معنی نیست که این آدم دیگه نمی تونه به طرق جایگزین دیگه کسب علم و معرفت و سواد کنه

منظور من این چیزی که شما نوشتید نبود
گفتم با اینکه دوستام دانشگا هم نرفتن ولی از راه های دیگه خیلی خودشون و معرفتشون رو بالا کشیدن

مطمئنا جامعه به پزشک خانوم، معلم خانوم و دیگر مشاغلی که لازمش حضور زناس، نیاز داره

در تایید این حرفم و حرف شما، خودم این پست رو قبلا گداشته بودم :

(۲۹/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۹)مصباح نوشته است:  
.
اسلام کلا با کار کردن زن ها مخالف نیست بلکه بعضی جاها واجب عینی یا کفایی هم هست. به طور کلی :

انواع حضور زن در این عرصه‏‌ها از منظر دین سه‌‏گونه است : ممنوع؛ واجب؛ مباح

.
.
1. امورى که اسلام از شرکت و حضور زنان منع کرده است و با طبع و فطرت زنان سازگار نیست؛ همچون: حکومت، قضاوت، جنگ و کارهاى سنگین و طاقت‏‌فرساى دیگر.
.
2. امورى که اسلام نه تنها از حضور زنان با رعایت و حفظ حجاب و حقّ خانواده منع نکرده، بلکه (در صورت ضرورت و نیاز اجتماع) در حد کفایت واجب کرده است؛ چون: تحصیل علوم و معارف الهى، تعلیم و تعلّم در زمینه‏‌هاى مورد نیاز، پرستارى از بیماران و مجروحان، پزشکى مخصوص زنان، آموزش و پرورش دختران و نوباوگان و تمام کارهاى خاصّ زنانه و هر یک از ضرورت‏هاى اجتماعى دیگر.
.
اسلام نه تنها با کارکردن زنان مخالف نیست، بلکه آنان را به کارکردن، تشویق نموده است. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : "سه‌چیز حجاب‏ها را پاره مى‌‏کند و به پیشگاه عظمت حق مى‏‌رسد :
آ. صداى گردش قلم دانشمند به هنگام نوشتن. (تلاش فرهنگى)
ب. صداى قدمهاى مجاهدان در میدان جهاد. (تلاش دفاعى)

پ. صداى چرخِ ریسندگى که بیشتر کار زنان بوده است. (تلاش اقتصادى)

پیامبرخدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فعالیت (سالم) اقتصادى زنان را در ردیف شریف‏ترین کارها دانسته است
.
.

3. کارهایى که گرچه حضور زنان در آن‏ها ممنوع نیست، اما زنان به انجام آن‏ها تشویق هم نشده‌‏اند. اگر ضرورتى در کار نباشد، بهتر است زنان در خانه بمانند و در آن‏کار شرکت نکنند.

.

پس می بینیم تناقضی بین حرف من و شما وجود نداره
.
.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، زینب خانوم ، zahra11
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان