|
رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه
|
|
۲۰:۴۸, ۲۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بر شماداریم به ماه مبارک رمضان نزدیک می شیم موافقید یه تغییرایی نسبت به رمضان های قبلی داشته باشیم؟ -بعد از اذان مغرب، ابتدا نماز می خونیم و بعد افطار می کنیم. اگر می خواید اول افطار میل کنید و بعد نماز بخونید، اشکالی نداره، اما طوری صحبت نکنیم در انجمن که انگار، روزه گرفتن، صرفا گرسنگی کشیدنه و عذاب الهیه. پس، از شیرجه زدن به سمت سفره ی افطار و ... صحبت نکنیم. حتی برای خنده ی حلال. چون اون هم محتوای فرهنگیه و بار آموزشی داره و به رفتار، تبدیل می شه. |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام میدونید که بعد از اذان سریال پخش ميشه ( حدودا تا اخر شب ) كه اگر كسي بخواد اين برنامه هارو ببينه قطعا نمازش از اول وقت به دور ميمونه من خودم با این موضوع که قبل از افطار نماز مغرب و عشا رو بخونیم موافق هستم و خودم هم چندین سال هست که این کار رو انجام میدم و از انجامش راضي هستم ، به نظرم کار خوبی میتونه باشه اگر کسی بتونه انجامش بده و از ثواب نماز اول وقت هم بي نصيب نميمونه |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۹:۰۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بعضی ها بعد از افطار میرن نماز جماعت. و ثواب نماز جماعت، از اول وقت فرادا بیشتره.
و بهتره که همینطور باشه. |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بحث این نیست که اول افطار کنیم یا نماز بخونیم
بحث اینه که از گرسنگی و شیرجه زدن به سمت سفره ی افطار، حرف نزنیم. سال قبل، متاسفانه از این بحث ها داشتیم که منتظرم اذان بشه و یه چیزی بخورم و از این حرفا این ها خوب نیست و بهتره طوری صحبت کنیم که نوجوون ها و ... دیدگاهشون به روزه، دیدگاهی باشه که خدا خواسته. |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام بله من هم میگم خیلی خوب میشه اینجوری کسانی هم که نمیتونن و ضعف دارند میتونن کمی بخورن مثلا خرما و چای حالشون که جا اومد برن برای نماز فقط لطفا با اندیشه افطار کنیم نه با شکم
![]() خواهشا عبد شکم نباشیم ![]() پیش بسوی خودسازی ![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یه چیز دیگه...
با توجه به ساعت اذان، و نماز و اینکه تا افطاری رو بخوریم و یه فیلمی ببینیم، فکر کنم بشه نماز شبمونم بخونیم بعد بخوابیم.... |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
این مبحث نیز برای تغییر دید بسیار مفید و ارزشمند است ان شا الله مفید واقع گردد. یا علی مدد است. |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پیامبر (ص ) : لا یزال العبد فی صلوة ما انتظر الصلوة بنده مادام که منتظر نماز است در حال نماز است . ( نهج الفصاحه ، ص ,527 حدیث 2538 ) |
|||
|
|
۰:۲۲, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|