|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۶, ۱۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
|
راستشو بخواید برام عجیب بود بعد از یه سال و چند ماه ، خودم هم بیام و درمورد کنکوری بودنم التماس دعا کنم!
چقدر زود گذشت...! نقل قول:در گذشته این امکان وجود داشت الان ممنوع شده و باید تغییر رشته بدن ( وضعیت تاثیر نمرات نهایی در کنکور هم فکر کنم معادل سازی میشه )درمورد ریاضی و هنر هم وضع همینطوره؟! چون من قراره هم کنکور ریاضی بدم هم هنر |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۵/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
|
خوب دوستان نتایج اولیه کنکور 96 هم اومد.....رتبه ی ما هم اومد
،انشالله که خیره.....امیدوارم بقیه دوستان اگه کنکور دادن رتبشون باب میلشون باشه...آرزوی موفقیت برای کنکوری های 97
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۵/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر چه زود گذشت .
برای تک تک دوستان توی تالار چه اونهایی که سالها زحمت کشیدن و چه دوستانی که مدتی هست در کنارشون هستیم و از همراه بودنشون استفاده و گاه افتخار میکنیم ارزوی موفقیت در مراجل تحصیل _ از کارشناسی تا فوق دکترا _ و در مراحل زندگی خودشون _ از مجردی تا بعد از قَبِلْتُ التَّزويجَ _ و بچه داری و تربیتشون ![]() کنکوریها موفق باشید و کنکوری نباشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,586 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,238 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

،انشالله که خیره.....امیدوارم بقیه دوستان اگه کنکور دادن رتبشون باب میلشون باشه...آرزوی موفقیت برای کنکوری های 97