|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۴, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۴)صبا نوشته است: سلام بر دوستان سلام نه هنوز... فعلا درگیر ارسال بسته های مطالعاتی هستم. ببخشید. اجازه بدید این کار رو انجام بدهم. درس ششم هم ان شاالله می فرستم. بازم عذرخواهی میکنم از تاخیرات گذشته و حال و آینده. ![]() یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
ممنون،فقط ميخواستم مطمئن بشم
ممنون بابت بسته هاي مطالعاتي |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم درس ششم هم ارسال گردید. اگر احیاناً برای بزرگواری نیامد بفرماید تا بررسی کنم.
ممنون
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیزی که ایمیل رو دریافت نکردن میتونن فایل درس رو از لینک زیر دانلود کنن درس ششم یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
با لطف و عنایت خداوند متعال، به درس هفتم رسیدیم.
![]() درس هفتم هم خدمت دوستان ارسال شد. چون عید بود دیگه تمرین نگذاشتیم. ![]() ولی بزرگواران لطف کنند در قالب ایمیل یا پیام خصوصی به بنده حقیر اطلاع بدهند که درس را خواندند. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
به حمدالله ادامه درس هفتم هم خدمت عزیزان ارسال شد. یه کم سخته ولی باید بخونید و ازش هم رد بشیم. یا علی مدد
|
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
سلام چی شد دوستان این کارگروه هم تعطیل شد؟ فکر می کردیم جدیتر از اینها دنبال بشهاستاد نیستین دیگه ؟
|
|||
|
|
۳:۵۶, ۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
![]() سلام استاد میگم چند ماه از محرم گذشت چه بد شد ه بحث ابتر ماند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,269 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.