کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر های خیلی خووووب از طرف مجردها ...
۳:۰۰, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۳:۰۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

این تاپیک در مورد خبرهای خوش در مورد ازدواج و خاستگاری و مطرح کردن موضوع با خونواده س. هیچ! تاکید میکنم هیچ موضوع یا کل کل یا موانع و این جور چیزا که تاپیک در موردشون زیاد هست، اینجا خواهشا و لطفا تکرار نشه!
این تاپیک فقط مربوط به خبر های خوشحال کننده از طرف مجرد های تالاره

اولین خبر هم خودم میدم

اینقدر هول شدم الان نمیدونم از کجا شروع کنم...

اقا یادتونه یه دوسالیه گفتم چقدر درگیر مطرح کردن این موضوع با خونواده هستم و هیچ مدلی نمیشه؟ قرار بود تا ماه اینده یه جوری این موضوع رو بگم، ولی امشب، یعنی همین یه ساعت پیش، یه جوری مامان رو گیر اوردم و بهش کل موضوع و حتی شخص مورد نظر رو معرفی کردم. البته اول خودش حدس زد!!!!Huh تا گفتمش بیا بشین بات حرف بزنم ...

خلاصه اینکه تا اینجاش خیلی خوب بوده و خودش گفت گزینه های زیادی هم خودش مد نظر داره

الان در پوست خودم نمیگنجم، یه باری که حدودا دو سال بود رو دوشم سنگینی میکرد و کمرم رو خم کرده بود رو، احساس میکنم زمین گذاشتم.

خلاصه اینکه برخورد خیلی خوب بود، انتظارشو نداشتم. عالی بیست.

اقا به مادر ها بگید ، کمکتون میکنن، خیلی هم کمک میکنن. هر شب از بی حالیو پر فکری خوابم نمیبرد، الان از خوشحالی و پر فکری.

با تشکر از همه ی کیایی که دعا کردن منو. راستی بگم که مجرد های عزیز، 40 روز زیارت عاشورا بخونید. من الان روز ششم ام و تا اینجاش خیلی خفن جواب داده

پ.ن: دوستان میتونن خبر های خوبشون رو اعم از مطرح کردن، خاستگاری رفتن، جواب بله گرفتن و یا جواب بله دادن ! رو اینجا پست بذارن تا توی شادیشون شریک بشیم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Reza2035 ، سید ابراهیم ، مرهم ، شیدا ، زینب خانوم ، رهگذر. ، Ali#59 ، اولولالباب ، soora ، ضحی ، azade ، میرزا احمد ، Hadith ، aakbarib ، عبدالرحمن ، M03TAFA ، Aryha ، Farzaneh ، SAViOR ، ilidin ، ELENOR ، ballista ، help me ، مجتبی110 ، Night_World ، گمنام 313 ، فدايي ولايت ، سیمرغ ، عشقم کربلا ، Havbb 110 ، ali0077 ، أین المنتظر ، السا ، یا ابوالفضل ، mahyamatin ، علمدار133 ، مجید املشی ، حضرت عشق ، مجنون الحسین ، 1441361 ، MohammadSadra ، hessam ، mahdy30na ، zahra11 ، Bamdaad ، صبا ، Ramin_Ghn ، fatemeh ، ساجد ، Mitsonary ، mahpare ، MohammadMeraj ، sarallah ، مهسا110 ، دوره جوانی ، Anti gods ، nasimesaba ، یاســین ، محمد حسین ، یا زهرا ، fafa* ، fiftynine ، حسین14 ، sabrina

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۱۸, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام به دوستای عزیز مجرد تالار!!!
توصیه های من حقیرم بشنوید...شاید گره (البته اگه گرهی باشه!!)از کارتون باز کنه...
من از محرم پارسال شروع کردم،نذرکردم .خداتوفیق داد چندروز در خدمت یه هیئتی باشم...بهم گفتن:سال بعد مجردا نمیتونن بیان برای پذیرایی!دلم شیکست، و واقعا واقعا واقعا و از ته دلم، از خدا خواستم که سال بعد با همسرم در خدمت اشک ریزان آقا باشم...ان شاالله همینطورم میشه،همسرم مداح هستن،قرار شد بریم یه هیئت، ایشون مداح باشن و حقیر هم کمک...
ماه رمضون امسال هم از خدا خواستم.شب های قدر.بشدت اشک ریختمو از کسی که تدبیر امور جهان دستشه خواستم..یه چیز خیلی جالب بهتون بگم.قبل ماه رمضون،شب نیمه شعبان،(که هنوز من و همسرم همدیگرو نمیشناختیم!)یه جا دعوت بودم.
بعد کاشف بعمل اومد که:همون شب نیمه شهبان،همسرمم همونجا بوده،تو یه ردیف نماز شب نیمه شعبان رو خوندیم،و تو یه سالن، تو یه ردیف نشسته بودیم!!!!بعدا بهشون گفتم،گفتم که من همون شب از بی بی یه عیدی خواستم به مناسبت تولد پسرشون،بعدا فهمیدم عیدیم هونجاست!!!!
بله بچه ها...
اینو میخوام بگم...من،یک سال از خدا خواستم.از ته دلمم خواستم.
گرفتین باید چیکار کنید؟
البته تلاش فراموش نشه،خصوصا آقا پسرای گل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، یا زهرا ، مهسا110 ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، nasimesaba ، سیمرغ ، مجنون العباس ، السا ، ماحی
۲۱:۵۳, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
به نام خدا

با سلام

چند وقتیه یکی از کاربرای قدیمی تالار که نمی خواد اسمش فاش بشهDodgy، خیلی مشکوک می زنه

خیلی باهاش صحبت کردم و البته نصیحت هم کردم ولی کو گوش شنواConfused

میگم بابا هر مردی حداقل یک بار تو زندگیش ی حماقتی می کنه و تا پایان عمرش باید تاوانش رو بده ، ترس نداره کهSmile

حالا شما دوستان بزرگوار دعا کنید مشکلات پیش روی این بنده ی خدا ، به امید خدا حل بشه و مسیر زندگیش به درستی تغییر کنه

ان شاء الله بعد از ایام فاطمیه و به زودی زود خبر خوشی از این کاربر قدیمی تالار و دیگر کاربران بزرگوار بشنویم.

(فکر کرده من بیخیالش میشم ، اون موقع که از من ترول می ساخت و اعتبار می گرفت باید فکر اینجا رو هم می کردSmile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سیمرغ ، sarallah ، help me ، عقیق ، مجنون العباس ، Havbb 110 ، عشقم کربلا ، السا ، fafa*
۱۱:۳۹, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #43

خیلی هم خوب
ولی من که همون روز اول میگفتم خیلی تحمل کردی تا 2 سااااااااااااال ولی
zaviyehdid.com
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]