کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیان ایده ها (کسب و کار حلال)
۸:۴۷, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۹:۰۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
وقتتون بخیر

در ادامه ی صحبت های اینجا :
همه ی ما کما بیش توی زندگیمون به مواردی برخورد کردیم که نیاز چیزی رو احساس کردیم و باخودمون گفتیم "کاش"... میگن هر"کاش" گفتنی یه فرصت میتونه باشه...

اما قصد و هدف اصلی من از بیان این مباحث چیه؟
از وقتی سرکار میرم و به خصوص توی چند ماه اخیر توی زندگی دوستام و اطرافیان دقت کردم.
چندین نفر رو میشناسم که اگه یه کار پاره وقت کوچیک داشته باشند زندگیشون از حالت بسیار نامساعدی که داره درمیاد. نه فقط به خاطر درآمدشون بلکه بیشتر به خاطر مشغول بودن...

اما نکته این جاست که همه ی اشخاص با این مباحث آشنا نیستند. یعنی نمیدونن که خودشون میتونن کاری رو شروع کننند. منتظرند که از سمت دیگران کاری براشون شروع بشه... با وجودی که بعضا دارای استعدادهای ویژه هم هستند...

از این رو چندماهی هست که توی این فکر هستم... با یکی از دوستان تالار هم صحبت هایی کردم. اما مطرح کردنش به صورت عموم میتونه علاوه بر نظرات بیشتر و امکان سنجی دقیقتر دیگران رو بیشتر با این مباحث آشنا کنه...
ما مبنا رو بر عملی شدن میذاریم ان شاالله...

یه طورایی این تاپیک ، تخصصی کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال میشهSmile

روندی که برای این تاپیک مد نظر من هست اینه که یه ایده مطرح میشه... دوستان نظر میدن و اگه قابلیت عملی شدن داشت، دنبال عملی شدنش میریم ان شاالله...
لازم به ذکر است که ایده هیچ محدودیتی نداره. یعنی در هر حوزه ای میتونه باشه. حتی شاید به نظر خنده دار هم بیاد... اما از نظر دیگری قابلیت عملی شدن داشته باشه... چون یک بار عملی شدن ایده ی شوهر دوستم که دوستم بهش اهمیت نمیداد را دیدم...

پس دوستان اگه نظری دارند بگن تا ان شاالله با یه ایده شروع کنیم....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Hadith ، aakbarib ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، help me ، ساجد ، آسمان ابری ، m.hossein ، Havbb 110 ، Farzaneh ، soheyl68 ، SAViOR ، اولولالباب ، amirhq21 ، یاســین ، M03TAFA ، مصباح ، رضوانه ، ضحی ، حسن عزتي ، نسیم ، S.A.M ، دل خسته ، فدک زهرا ، مجید املشی ، سیمرغ ، انتصـار ، mahdy30na ، افشین

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۵, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
جذب گردو خاکم فکر جالبه میشه با باردار کردن مولکول های معلق در هوا اونا رو چسبوند به یه الکترودی صفحه ای چیزی ایده جالبیه منتها نمیدونم اینجا چرا اینقدر خلوته بیاین دیگه بچه های برق بیان که کمک بدن مکانیزم این روشو برامون توضیح بدن لطفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Tolou ، یاســین ، آفتاب
۲۲:۳۵, ۲۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
بچه های برق این جا هستند
یادمه سال 79 اینا صحبت همین چیزا بود توی مدرسه
می خواستیم یک تصفیه دود برای اتوبوسا بسازیم با های ولتاژ

چند وقته می خوام بیام اینجا چون پست نداده بودم مشترک نبودم یادم می رفت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، یاســین ، آفتاب
۲۳:۴۴, ۲۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
خو دل خسته جون یه کمکی بکن یه توضیح از مانیسم این روش بده شاید تونسیم یه چیزی باهم طراحی کنیم که تو خونه گرد و خاک نشینه بزرگ باشه هم ملالی نیست میکنیمش تو دیوارا یا چمیدونم یه جوری سیستمیش میکنیم که تو طراحی خونه ها و آپارتمان ها بیاد مثل سیستم گرمایش از کف . سیستم گردگیری خودکار خخخخ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، یاســین ، آفتاب
۲۳:۲۸, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
ببینید ، نیاز به یک میدان الکتریکی بسیار بالای چند هزار ولتی اونم از نوع DC داره
این طور کار می کنه که ذرات معلق در هوا در میدان دارای الکتریسیته می شند و به سمت مخالف حرکت می کنه،مثل وقتی که شما بادکنک رو به موتون می کشید و بادکنک مو رو جذب می کنه.
فقط باید گرد و خاک به سمت میدان حرکت داده بشه،مثلا به وسیله یک جریان هوا ، چون نمیشه میدان رو توی خونه برقرار کرد ، خیلی خطرناکه
نمونه این کار توی لامپ های خلا تلویزیون های CRT Cathode Ray Tube قدیم وجود داشت که با میدان الکتریکی الکترون رو توی صفحه جاروب می کردند.
پس هدف اینه که ما گرد و غبار رو به یک محفظه دور از دسترس عایق حرکت بدیم ، بعد اون مدان گرد و غبار رو دفع کنه.
اما مسئله بعد تجمع گرد و غبار روی الکترود ها هست که باعث تضعیف میدان میشه ، برای رفع این مشکل می بایست هر چند وقت یک بار درب ورودی بسته بشه ، یک شوک معکوس به میدان داده بشه تا ذرات یک لحظه معلق بشند ، بعد از در خروجی به سمت خاکدانی هدایت بشند.
پس تا این جای کار مشکل اصلی هدایت گرد و غبار به سمت میدان ایزوله شده از اتاق هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب
۲۳:۳۵, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:سلام
ببینید ، نیاز به یک میدان الکتریکی بسیار بالای چند هزار ولتی اونم از نوع DC داره
این طور کار می کنه که ذرات معلق در هوا در میدان دارای الکتریسیته می شند و به سمت مخالف حرکت می کنه،مثل وقتی که شما بادکنک رو به موتون می کشید و بادکنک مو رو جذب می کنه.
فقط باید گرد و خاک به سمت میدان حرکت داده بشه،مثلا به وسیله یک جریان هوا ، چون نمیشه میدان رو توی خونه برقرار کرد ، خیلی خطرناکه
نمونه این کار توی لامپ های خلا تلویزیون های CRT Cathode Ray Tube قدیم وجود داشت که با میدان الکتریکی الکترون رو توی صفحه جاروب می کردند.
پس هدف اینه که ما گرد و غبار رو به یک محفظه دور از دسترس عایق حرکت بدیم ، بعد اون مدان گرد و غبار رو دفع کنه.
اما مسئله بعد تجمع گرد و غبار روی الکترود ها هست که باعث تضعیف میدان میشه ، برای رفع این مشکل می بایست هر چند وقت یک بار درب ورودی بسته بشه ، یک شوک معکوس به میدان داده بشه تا ذرات یک لحظه معلق بشند ، بعد از در خروجی به سمت خاکدانی هدایت بشند.
پس تا این جای کار مشکل اصلی هدایت گرد و غبار به سمت میدان ایزوله شده از اتاق هست.
نمی خوام دخالت کنم. دانشجوی برق هم نیستم.
فقط یه چیزی می گم که غلط هم خواهد بودBig Grin
اما بالاخره تو فکرم بود من رو مور مور می کرد:
الان این میدان الکتریکی نقش هویج داره؟
گرد و غبار می ره به محفظه که اونجا از تعلق در بیاد(با میدان) بد دوباره معلق بشه و بره به محفظه خاکروب؟
خو از همون اول مستقیم بره خاکروب چه نیازی به میدان الکتریکی هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، یاســین
۲۳:۴۸, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۵)Bidel.s نوشته است:  نمی خوام دخالت کنم. دانشجوی برق هم نیستم.
فقط یه چیزی می گم که غلط هم خواهد بودBig Grin
اما بالاخره تو فکرم بود من رو مور مور می کرد:
الان این میدان الکتریکی نقش هویج داره؟
گرد و غبار می ره به محفظه که اونجا از تعلق در بیاد(با میدان) بد دوباره معلق بشه و بره به محفظه خاکروب؟
خو از همون اول مستقیم بره خاکروب چه نیازی به میدان الکتریکی هست؟
فکر کنم منظورشون اینه که بعد از تجمع گرد و غبار، بخاطر اینکه ذرات معلق بطور معمول باردارند، نیروی میدان رو بشدت تضعیف میکنن و به همین دلیل هست که دستگاه ضعیف میشه . وقتی مدتی از برقراری جریان و عبور هوا بگذره، مقدار قابل توجهی آلودگی جذب میشه، که از هر بار پر شدن دستگاه، خیلی خیلی بیشتر باشه که باعث میشه توی هربار انتقال به خاکروب، آلودگی بیشتری جمع آوری بشه . البته چیزی بود که من برداشت کردم .

اما روش درست تر به نظرم این هست که روی سطح نزدیک به آند ی لایه ی متحرک تعبیه بشه، که حد اقل دو سطح داشته باشه که بعد از تجمع نسبی آلودگی، یک سطح پاکسازی بشه و همزمان، سطح دیگه مشغول جمع‌آوری آلودگی .Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته ، آفتاب
۲۳:۵۹, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:فکر کنم منظورشون اینه که بعد از تجمع گرد و غبار، بخاطر اینکه ذرات معلق بطور معمول باردارند، نیروی میدان رو بشدت تضعیف میکنن و به همین دلیل هست که دستگاه ضعیف میشه . وقتی مدتی از برقراری جریان و عبور هوا بگذره، مقدار قابل توجهی آلودگی جذب میشه، که از هر بار پر شدن دستگاه، خیلی خیلی بیشتر باشه که باعث میشه توی هربار انتقال به خاکروب، آلودگی بیشتری جمع آوری بشه . البته چیزی بود که من برداشت کردم .

اما روش درست تر به نظرم این هست که روی سطح نزدیک به آند ی لایه ی متحرک تعبیه بشه، که حد اقل دو سطح داشته باشه که بعد از تجمع نسبی آلودگی، یک سطح پاکسازی بشه و همزمان، سطح دیگه مشغول جمع‌آوری آلودگی .[تصویر: huh.png]
ببخشید دوباره اظهار نظر کردم
بحث من اصلا سر آند و کاتد میدانش نیست. چون توش هیچ اطلاعاتی ندارم
منظور من وجود این میدان هست.
نگاه کنید:
الآن مثلا قراره گرد و خاک یه خونه رو بگیره دیگه؟ که جناب گفتن باید گرد و خاک به یه محفظه دور از دسترس منتقل بشه و اونجا تحت میدان روی یک صفحه قرار بگیرن(آند و کاتد رو می گم)
حالا چه کاری هست؟ این گرد و خاک که به اون محفظه رفته! دیگه میدان الکتریکی واسه چی؟ همونجا بمونه تا یواش یواش روی کف محفظه جمع بشه و بعد مدتی این محفظه رو تمیز می کنیم
حالا اون فکر میدان الکتریکی در لوله اگزوز اتوبوس فکر خوبی بود اما اینجا فکر نکنم لازم باشه
باز من مهندس نیستمBig Grin
من پیچش مو رو نمی بینمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته
۱۶:۰۰, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
بحث سر جذب کردن گرد و غبار هست ، شما هوا رو می کشید توی یک محفظه مثلا ، بعد می خواین بریزینش توی سطل خاکروبه ، خوب چطور می خواد جذب خاکروبه بشه؟
گرد وغبار معلق هستند و سخت می شه یک جا جمعشون کرد.
وظیفه میدان الکتریکی جذب هست ، بعد از جذب ذرات به هم می چسبند ، بزرگتر می شند ، سخت تر میتونند فرار کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou
۲۰:۴۶, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان
یه موضوع کلی
که میشه توش هزار تا ایده داد
هرقدر هم که ایده هاتون کلی باشه لطفا دریغ نکنید
چون مطمئنا توی چندسال دیگه حتما یکی از مشکلات اساسی خواهد بود.

برای بحران آب، جدای از بحث فرهنگسازی و... چه راه کارهایی به ذهنتون میرسه؟ بخصوص در زمینه ساخت دستگاه؟

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۲۰:۵۵, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲/مهر/۹۳ ۲۰:۴۶)طلــوع نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان
یه موضوع کلی
که میشه توش هزار تا ایده داد
هرقدر هم که ایده هاتون کلی باشه لطفا دریغ نکنید
چون مطمئنا توی چندسال دیگه حتما یکی از مشکلات اساسی خواهد بود.

برای بحران آب، جدای از بحث فرهنگسازی و... چه راه کارهایی به ذهنتون میرسه؟ بخصوص در زمینه ساخت دستگاه؟

ساخت دستگاه؟؟؟ برو بابا. پارتی داری بسم الله نداری شروع نکن که وقتت هدر میره.
تو عسلویه که بودم یه بنده خدایی اومد یکی از وسائلی که از خارج میومد و کلی هم گرون بود این اومد مهندسی معکوس کرد و یکی عین اونو ساخت . هیشکی اون قطعه ای رو که ساخته بود اصلا ارزش براش قائل نشد. با این که خودمم دیدم قشنگ کار میکرد کلی تست و آزمایش کرد بنده خدا و جواب داد ولی هیشکی پشیزی برا اون ارزش قائل نشد. طرف بیخیال شد. ( قیمتش بالای 10 هزار دلار بود )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]