کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حزب اللهی ها در اوقات فراغتشون کجا برن؟(کافی شاپ-رستوران و..
۱۲:۳۳, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
..
.
.
سلام.
توی این تاپیک می خوایم هر کدوم از ما بیایم یه مکانی رو برای گذراندن اوقات فراغت یک بچه حزب اللهی در شهر خودمون معرفی کنیم...
می دونم خیلی کمه جاهایی که وقتی می ری توش چپ چپ نگات نکنن چون حزب اللهی هستی،
خیلی کمه جاهایی که وقتی می ری توش و به دور و برتو نگاه می کنی،یه عده آقای بی غیرت و خانم بی حجاب رو نبینی،
ولی هست،
هر کی جایی رو که رفته و خوب بوده رو معرفی کنه،ش
اعم از رستوران ، کافی شاپ یا هر مکانی که میشه توش اوقات فراغت رو سپری کرد،
.
.
.
======================================================
1-
تهران.
خیابان طالقانی٬ روبروی سینما فلسطین٬ خیابان برادران مظفر شمالی٬ شماره ۹۸
کافه نخلستون
.
یک کافی شاپ با فضای کاملا مذهبی ،
افرادی هم که توش میان حزب اللهی هستند ،
آقایان حزب اللهی و خانم های محجبه و مومن ،

فضا مزین به تصاویر شهدا،و المان های مذهبی ست.
من که هر وقت برم اونجا روحم شاد میشه،
قیمت هاش هم مناسبه،
آخرین باری که رفتم(ماه پیش)،یک آب هویج بستنی با یک برش کیک خوشمزه خوردم که شد 5 هزار تومن،

..
..
===============================
.
شما هم بگید اگه جایی رو توی شهرتون می شناسید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مرهم ، mahdy30na ، لبخند خدا ، 135 ، Arash.j ، سید ابراهیم ، رضوانه ، soora ، m.hossein ، شیدا ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، help me ، aaaaa ، ساجد ، انتصـار ، السا ، mahyamatin ، zahra11 ، fiftynine ، حضرت عشق ، aakbarib ، soheyl68 ، nafiseh sh ، فدک زهرا ، azade ، مجید املشی ، fatemeh ، pure ، عبدالرحمن ، ترنم ، عبداللهی ، یا زهرا ، آفتاب ، علی املشی ، سدرة المنتهی ، Hadith

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۴۷, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۳:۴۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۰/تیر/۹۳ ۱:۳۶)rezamohammadi نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
أُولئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُون‏
عنوان تاپیکتون مضحک هست.
یعنی چه اوقات فراغت؟؟؟
مگر حزب الله اوقات فراغتی هم برایش باقی می مونه که بخواد جایی بره؟؟؟

بسم الله
.
.
بله چرا نمی ماند .
البته من منظورم یک حزب اللهی ناقص است.
.
.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به صحابه خود فرمود:
«الهوا و العبوا فإنی اكره أن یَرى فی دینكم غلظة؛
به تفریح و بازى بپردازید؛ زیرا من دوست ندارم در دین شما سختگیرى دیده شود.»

تحف العقول، چاپ جامعه مدرسین، ص 410

.
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، سید ابراهیم ، انتصـار ، ELENOR ، مجتبی110 ، Arash.j ، مرهم ، السا ، Islam ، Ali#59 ، شیدا ، هادی... ، rezamohammadi ، مصباح ، لبخند خدا ، رضوانه ، help me ، fatemeh ، Eve ، دل خسته ، آفتاب ، ترنم
۱۳:۱۰, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۳:۱۱ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #42

بسم الله الرحمن الرحیم
*وَ مَا الْحَياةُ الدُّنْيا إِلَّا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِلَّذِينَ يَتَّقُونَ‏ أَ فَلا تَعْقِلُون‏*

فی تحف العقول عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع قَالَ: إِنَّ اللَّهَ ابْتَدَأَ الْأُمُورَ فَاصْطَفَى لِنَفْسِهِ مِنْهَا مَا شَاء..........َ وَ التَّكَبُّرُ لَهْوٌ وَ لَعِبٌ وَ شُغُلٌ وَ اسْتِبْدَالُ‏ الَّذِي هُوَ أَدْنى‏ بِالَّذِي هُوَ خَيْر......
بحار الانوار ج 65 ص 385
یا حق
۱۳:۳۴, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۳:۴۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:*وَ مَا الْحَياةُ الدُّنْيا إِلَّا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِلَّذِينَ يَتَّقُونَ‏ أَ فَلا تَعْقِلُون‏*

اینجور به کار بردن آیات بدون توضیح و تشریحش غلطه
تاپیک داره در مورد تفریح حلال صحبت می کنه
این آیه هم از تفریح سالم نهی نکرده. داره می گه مشغول شدن به زندگی دنیوی و کلا فراموش کردن خدا و آخرت ناپسنده
یعنی طرف آخرتش رو کلا فدای دنیا کرده

ما تو دینمون یه زهد مذموم داریم یه زهد پسندیده
این برداشت شما از آیه و نظرتون همون زهد مذمومه

همونطور که توی آیات و روایاتمون داریم، آخرتمون رو فدای دنیا نکنیم، اینم داریم که دنیا رو به خاطر آخرت ترک نکنیم

حدیث داریم از امام کاظم (علیه السلام) که : برای خویش از لذایذ حلال دنیا بهره ای در نظر بگیرید تا حدی که به بی مبالاتی و اسراف نرسد و بدین وسیله به کارهای دینی بپردازید زیرا روایت شده است که از ما نیست کسی که دنیا رو به خاطر آخرت ترک کنه

حضرت امیر (علیه السلام) هم در تفسیر آیه ی " لا تنس نصیبک من الدنیا " (قصص- 77) می فرمایند :

سلامتی، توانایی، فراغت، جوانی، نشاط، بی نیازی و ثروت
خود را فراموش نکن و با بهره گیری سالم از آنها در پی آخرت باش.

.
.
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، لبخند خدا ، میلاد.م ، هادی... ، ELENOR ، سید ابراهیم ، یاســین ، رضوانه ، السا ، help me ، انتصـار ، شیدا ، عبدالرحیم ، m.hossein ، Arash.j ، مجتبی110 ، fatemeh ، Eve ، آفتاب ، fatemeh-55 ، ترنم
۱۶:۱۹, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #44

بسم الله الرحمن الرحیم

" وَ كُلَّ إِنسانٍ أَلْزَمْناهُ طائِرَهُ فِي عُنُقِهِ وَ نُخْرِجُ لَهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ كِتاباً يَلْقاهُ مَنْشُوراً اقْرَأْ كِتابَكَ كَفى‏ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبا
جناب مصباح شما بفرمایید توضیح و شرح دهید کلام وحی و کلام مولا امیر (علیه السلام) رو.
بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید.
عمری که برای لحظه لحظه اش سوال میشه و برای لحظه لحظه اش باید بازدهی داشته باشی اینطوری تو پارک و سینما و و و مفت و مجانی نفروش.
البته اگر غایتی الهی در پارک رفتن داشته باشی خب فرق می کنه.
(و این بدین معنا نیست که خودم جایی نمیرم، نه، اتفاقا زیاد به استخر و دریا و کوه برای شنا و غواصی و کوهنوردی میرم(سالی یه بارBig Grin).)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۲۲:۳۶, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول: بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید. عمری که برای لحظه لحظه اش سوال میشه و برای لحظه لحظه اش باید بازدهی داشته باشی اینطوری تو پارک و سینما و و و مفت و مجانی نفروش.
آقا رضا من فقط سوال از شما می پرسم همین.

ما هم که هر روز سینما نمی رویم ما که هرروز پارک نمی رویم؟ ما که در پارک کار گناهی نمی کنیم نه دنبال چشم چرونی و نه چیز دیگ. چرا گاهی اوقات در وقتی که به خودمون اختصاص دادیم به تفریح حلال مشغول نشویم و از نعمات خدا استفاده نکنیم؟

اگر در سینما دیدن یک فیلم باعث بشود به اطلاعات من افزوده شود و یک مورد از گناهان من اصلاح شود من وقتم را مفت و مجانی از دست دادم؟ فکر می کنید امثال من سینما واسه بیکاری و همش از این فیلم های مسخره می بینند و هیچی.
اگر در پارک با خانواده جمع شویم و بستگان و صله ی رحم کنیم و غذایی بخوریم یا افطاری کنیم وقتمان هدر رفته؟ آیا اگر برویم پارک ورزش کنیم وقتمان هدر رفته؟ آیا منی که با به پارک رفتن در پی سلامت جسم و روح و روانم هستم مفت و مجانی وقت فروختم؟ آیا اگر برویم پارک از نعمات خدادای هوای پاک و مناظر آن جا استفاده کنیم و تفکر کنیم وقتمان را مفت از دست دادیم؟ مگر تفریح اشکال دارد؟ مگر اختصاص وقت به خودمان اشکال دارد؟ شما توی خانه به یک وقتی به خودتان اختصاص می دهید و برخی در اجتماع و شما هرگز نمی توانید به کسی در این مورد خرده بگیرید که چرا تو وقتی که به خودت اختصاص دادی را در پارک می گذرانی.

نه رستوران رفتن و نه پارک رفتن و نه سینما رفتن هیچ کدام مانع بازدهی بیشتر نیستند اتفاقا گاهی اوقات خیلی هم مفیدند برای برخی مگر به اینکه به قصد فعل حرام باشند که اون تکلیفش جداست و این تاپیک هم پی انجام فعل حرام و مکروه نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pure ، soora
۲۲:۵۶, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46

(۱۰/تیر/۹۳ ۱۶:۱۹)rezamohammadi نوشته است:  بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید.
عمری که برای لحظه لحظه اش سوال میشه و برای لحظه لحظه اش باید بازدهی داشته باشی اینطوری تو پارک و سینما و و و مفت و مجانی نفروش.
دوست عزیز اینجا همه دسته جمعی گمراهیم شما خودتو ناراحت نکن!!
شما که برای وقتت ارزش قائلی از شما بعیده وقتتون رو تو محیط نت دارید تلف می کنید!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Arash.j ، سید ابراهیم ، soora ، هادی...
۲۳:۲۴, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۶:۱۹)rezamohammadi نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

" وَ كُلَّ إِنسانٍ أَلْزَمْناهُ طائِرَهُ فِي عُنُقِهِ وَ نُخْرِجُ لَهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ كِتاباً يَلْقاهُ مَنْشُوراً اقْرَأْ كِتابَكَ كَفى‏ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبا
جناب مصباح شما بفرمایید توضیح و شرح دهید کلام وحی و کلام مولا امیر (علیه السلام) رو.
بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید.
البته اگر غایتی الهی در پارک رفتن داشته باشی خب فرق می کنه.
(و این بدین معنا نیست که خودم جایی نمیرم، نه، اتفاقا زیاد به استخر و دریا و کوه برای شنا و غواصی و کوهنوردی میرم(سالی یه بارBig Grin).)

تعصبم حدی داره. همین که من و شما جایی بریم که باعث بشه به خاطر حضور ما اونجا گناه کمتر اتفاق بیفته که صدردرصد می افته خودش کافیه. شما حساب کن تو سینما یه بچه مذهبی پیدا نشه دیگه اونجا تبدیل میشه به ...

همه میدونن عمر و تلف کردن گناهه!
احساس میکنم مطلب خیلی واضحه!
۱:۰۵, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #48

بسم الله الرحمن الرحیم
*ان انسان لفی خسر*...
جناب
aakbarib

و جناب
m.hossein

منم همینو می خوام.
جناب مجتبی 110
اندکی سعه صدر داشته باشید بد نیست.
من کسی رو متهم به گمراهی نکردم.
من فقط میخواستم دوستان به این برسند که در بازار دنیا عمرشون رو به چند درهم می فروشند؟
الحمدلله بعضی ها دریافتند و برخی خودشون و بنده رو در معرض اتهام قرار دادند.

یا حق
۱:۲۲, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱۱/تیر/۹۳ ۱:۰۵)rezamohammadi نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
*ان انسان لفی خسر*...
جناب
aakbarib

و جناب
m.hossein

منم همینو می خوام.
جناب مجتبی 110
اندکی سعه صدر داشته باشید بد نیست.
من کسی رو متهم به گمراهی نکردم.
من فقط میخواستم دوستان به این برسند که در بازار دنیا عمرشون رو به چند درهم می فروشند؟
الحمدلله بعضی ها دریافتند و برخی خودشون و بنده رو در معرض اتهام قرار دادند.

یا حق
عزیزم شما اومدی امر به معروف کنی ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi
۱:۵۴, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #50

ای خداااااااااااااااااااااCryingCrying
غلط کردم
خوبه؟