کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 19 رای - 4.37 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثار هنری کاربران
۱۷:۰۶, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۲۶ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: Besmella.png]

نقل قول:
sarallah

تصمیم گرفتم تصاویر و و طرح هایی رو که طراحی میکنم در تاپیکی جداگانه برای شما بیداری اندیشه ای های عزیز قرار بدم.
امیدوارم استفاده کنید و بهره لازم رو ببرید.
اگه هم خوشتون اومد انتشار در وبلاگ ها و سایت ها و صفحات شخصیتون فراموش نشه.

سایر کاربران هم اگه خودشون طراحی میکنن و اثری دارن در همین تاپیک قرار بدن.(فقط آثار خودتون لطفا)

لطفا سایز تصاویر بیش تر از 600*800 نباشد تا قالب تالار به هم نخورد.
اگه اثرتون بزرگتره تغییر سایز بدین و لینک اثر اصلی رو زیرش قرار بدین.
لطفا فقط آثاری قرار داده بشه که محتوای مذهبی و اخلاقی دارن.
لطفا در هر ارسال فقط یک تصویر قرار بدین.

حضرت زینب کبری (سلام الله علیها):
هرکس بر دوستی آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بمیرد، شهید است.

[تصویر: photo_aqr_ir_negarkhane.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، sarallah ، mahdy30na ، یاســین ، Wakeup ، آسمانه سجادی ، سیمرغ ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، soora ، azade ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی ، | جستجوگر | ، السا ، ترنم ، fafa* ، ضحی ، نرگس مهدوی ، شیدا ، مجید املشی ، انتصـار ، Anti gods ، فدايي ولايت ، amrtat71 ، سارینا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۷, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
به نام حضرت دوست

اول بگم اساتیدی مثل مجنون العباس عزیز نگاه نکنن که همه عیوب کار هویدا میشهCool
حدود 6 سال پیش کلاس خط میرفتم
این اثر هنریAngelهم مال همون موقع است

[تصویر: khat.jpg]
پ ن1: عالی رو استادم مرحمت کردن. وقتی بهم لطف میکردن بهشون میگفتم من هر چی مینویسم خوشم نمیاد. میگفتن شما نباید خوشت بیاد ولی من باید تشویق کنمSmile
ولی جدن خیلی خوب بود وقتی بهم عالی میدادن سر ذوق میومدمAngel
پ ن2: اصرار یاسین عزیزمHeart باعث شد خط نازیبامو بذارم و اینکه باعث شد بعد مدت طولانی دوباره دست به قلم شم

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، سید ابراهیم ، انتصـار ، nasimesaba ، حوریه سادات ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، مصباح ، Farzaneh ، Aryha ، ضحی ، أین المنتظر ، fatemeh ، هادی... ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، help me ، یاوران مهدی ، مجید املشی ، ali0077 ، رضوانه ، سیمرغ ، mahdy30na ، حضرت عشق ، fatemeh-55 ، SHA.453 ، جویای حقیقت ، fafa*
۱۵:۴۷, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #72
آواتار
شیدا جان خیلی زیبا نوشتید. کاش من هم مثل شما میتونستم اینقدر زیبا بنویسم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، nasimesaba ، حوریه سادات ، یاســین ، Farzaneh ، هادی... ، عبدالرحمن ، help me ، ali0077 ، رضوانه ، mahdy30na ، حضرت عشق
۱۷:۰۳, ۲۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۱۷:۰۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۲۴/تیر/۹۳ ۱۵:۳۷)شیدا نوشته است:  
[تصویر: khat.jpg]
پ ن1: عالی رو استادم مرحمت کردن. وقتی بهم لطف میکردن بهشون میگفتم من هر چی مینویسم خوشم نمیاد. میگفتن شما نباید خوشت بیاد ولی من باید تشویق کنمSmile
ولی جدن خیلی خوب بود وقتی بهم عالی میدادن سر ذوق میومدمAngel

در پاسخ به پ ن1 ، من کاری به حرف شما ندارم ، برید سند بیارید
معمولا همچین چیزی ، فامیلی ایجاد کننده اثره.درسته ؟ شما بگید...غیر اینه؟؟؟
بنابر این ، باید بگم عجب نستعلیق نویس خفنی هستم خودم خبر نداشتم CoolCoolCool
البته من ازین نستعلیقای تحریری خوب مینوشتم اما واقعا انتظار نداشتم نستعلیق عادیو اینقدر خوب بنویسمCool

الان خیلی خوشحالم که فهمیدم 6 سال پیش چه اثر زیبایی به جا گذاشتم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شیدا خانم ، خواهش میکنم ازین به بعد حواستنو به قوانین کپی رایت باشه Dodgy اونجا نوشته عالی ، بعد شما میگید اثر خودتونه ؟؟ Dodgy Big Grin

ولی جالبه ها ، با این فامیلی که من دارم ، آثار خیلیا به اسم من میخوره HappyHappyHappy
من میرم از همه کسایی که آثار منو به اسم خودشون منتشر میکنن شکایت کنم Soldier
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، حوریه سادات ، یاســین ، عبدالرحمن ، sarallah ، nasimesaba ، ali0077 ، رضوانه ، mahdy30na ، حضرت عشق
۲۲:۱۳, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
سلام
خوب من اول تعریف کنم که چی شد شیدا رو کشف کردم.
اون دست خط های نوشته هامون واسه تولد تالار یادتونه؟اونجا خط تحریری شیدا و یکی دیگه از دوستان خیلی قشنگ بود.خلاصه از اون موقع تو ذهنم بود تا اخیرا ازش پرسیدم که کلاس رفتی؟ گفت قلم کلاس رفتم و اینطوری شد که کاراشو دیدم و پسندیدم و گفتم اگه اینجا نذاری به همه جفا کردیBig Grin خلاصه بعد کلی اصرار شاهد این اثار زیبا هستید.

ولی من یه تفاوتی رو میبینم،بچه های قدیم تو کار هنرهای یداوی هستن،بچه جدیدا در کار هنرهای مجازی و فتوشاپی.
اما به عنوان یه خواهر بزرگتر سعی کنید حتما یه کار هنریی رو در زندگی تون یاد بگیرید اونایی که این کاره اند میدونن من چی میگم و چه ارامشی به ادم میده.

خوب همونطور که قبلا گفتم من چیزی که خراب شه به ندرت میندازم دور و کار مورد علاقه ام اینه که چیزای کهنه و زشت رو نو کنم.
این کیفم مال خیلی وقت پیشه که داغون بود و مامانم چندبار میخواست بندازه دورBig Grin

قبل از عمل
[تصویر: 14396891804893101455.jpg]

بعد از عمل

[تصویر: 77954406246965816487.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، مصباح ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، أین المنتظر ، fatemeh ، مجنون العباس ، هادی... ، عبدالرحمن ، mohamad ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، soora ، عشقم کربلا ، nasimesaba ، help me ، یاوران مهدی ، مجید املشی ، حوریه سادات ، Havbb 110 ، اولولالباب ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، رضوانه ، سیمرغ ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، ترنم ، Islam ، حضرت عشق ، azade ، آفتاب ، | جستجوگر | ، fatemeh-55 ، mahpare ، جویای حقیقت ، m.sky67 ، fafa*
۱۰:۰۶, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #75
آواتار
یعنی حس ناامیدی که این تاپیک به من داد، اخراجم از مدرسه اونم یه هفته قبل از کنکور نداده بود. Blush

حقیقتا تک تک شما بزرگوارن هنرمندید. دست مریزاد. کولاک کردید.

برای این برادر بی هنرتان هم دعا کنیدSad

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، شیدا ، mohamad ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، مصباح ، soora ، Mitsonary ، sarallah ، هادی... ، یاســین ، nasimesaba ، help me ، انتصـار ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، حوریه سادات ، Eve ، hessam ، ali0077 ، رضوانه ، aaaaa ، 135 ، mahdy30na ، ضحی ، مرهم ، السا ، حضرت عشق ، azade ، | جستجوگر | ، جویای حقیقت ، fafa* ، saba ، شهرام
۱۰:۵۸, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #76
آواتار
بسم الله

یک منظره چشم نواز از کوه های البرز و دامنه های بی نظر آن

[تصویر: vista.jpg]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، مصباح ، Agha sayyed ، soora ، شیدا ، sarallah ، هادی... ، MohammadSadra ، یاســین ، اولولالباب ، nasimesaba ، help me ، انتصـار ، یاوران مهدی ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، حوریه سادات ، Aryha ، مجنون العباس ، fatemeh ، hessam ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، رضوانه ، aaaaa ، Havbb 110 ، 135 ، پرنیان ، سیمرغ ، mahdy30na ، ضحی ، السا ، ترنم ، Islam ، حضرت عشق ، azade ، | جستجوگر | ، fatemeh-55 ، جویای حقیقت ، fafa*
۱۱:۴۷, ۲۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۱۱:۴۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #77
آواتار
به نام خدا

بهار سال 1390، دورانی که دوربینم یه همراه همیشگی بود برام . . .

[تصویر: KOCHE_BAHARI.jpg]

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، mohamad ، سید ابراهیم ، Agha sayyed ، soora ، شیدا ، فدايي ولايت ، Mitsonary ، sarallah ، هادی... ، MohammadSadra ، یاســین ، اولولالباب ، nasimesaba ، help me ، انتصـار ، یاوران مهدی ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، حوریه سادات ، ساجد ، Aryha ، مجنون العباس ، fatemeh ، hessam ، ali0077 ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، aaaaa ، Havbb 110 ، 135 ، پرنیان ، سیمرغ ، mahdy30na ، ضحی ، مرهم ، السا ، ترنم ، حضرت عشق ، azade ، fatemeh-55 ، جویای حقیقت ، fafa*
۱۷:۰۰, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #78
آواتار
سلام، طاعات همه ی دوستان مقبول ان شاءالله

لطف دوستان بنده رو سر ذوق آوردAngel

این که مال همون حدود 6 سال پیشه:

[تصویر: khat1.jpg]
این یکی رو دیشب نوشتم. مجنون العباس عزیز قبلا یکی قشنگ تر از اینو گذاشته بودن. من از شعر و سبک نوشتنش خوشم اومد نوشتمش البته نه به زیبایی کار خواهر خوبم
پ.ن: دیده بودم یکی دو بار استادم حرف م رو کوتاه نوشته بودن منم با توجه به طرح به نظرم میم در کلمه عشقیم کوتاه باشه بهتره(نمیدونم از نظر قواعد کار میشه چنین کاری کرد یا نه)
[تصویر: khat2.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، زینب خانوم ، soora ، mohamad ، هادی... ، انتصـار ، یاوران مهدی ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، یاســین ، مجید املشی ، حوریه سادات ، ساجد ، حسن عزتي ، اسکای ، Aryha ، Farzaneh ، مجنون العباس ، nasimesaba ، hessam ، ali0077 ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، Agha sayyed ، aaaaa ، Havbb 110 ، 135 ، پرنیان ، سیمرغ ، mahdy30na ، ضحی ، السا ، ترنم ، حضرت عشق ، fatemeh-55 ، جویای حقیقت ، fafa*
۱۹:۱۶, ۲۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #79
آواتار
این دست نوشته ی خودمه که به اصرار خانوم یاسین از دفتر مجموعه شعرم اسکن کردم Blush البته خط من زیاد قشنگ هم نیست ، یعنی 4 جلسه خوشنویسی شرکت کردم زیردست استاد زبردست یونس... Blush

[تصویر: NastaliQ1.jpg]

به کسانی که خطشون قشنگ نیست و دوست دارن خ خوشگل بنویسند ، توصیه می کنم برند کلاس ، علاقه داشته باشند خ زود یاد می گیرند... وقتی یاد خط قدیمی خودم می افتم خ بدم میاد!Big GrinBlush

ضمنا انتظار زیادی از من نداشته باشین ، خودکارهههه ها! قلم نیست!Big GrinBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، حوریه سادات ، هادی... ، شیدا ، اسکای ، Aryha ، انتصـار ، عبدالرحمن ، یا ابوالفضل ، أین المنتظر ، Farzaneh ، مجنون العباس ، فدايي ولايت ، nasimesaba ، help me ، soora ، hessam ، ali0077 ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، Agha sayyed ، aaaaa ، Havbb 110 ، 135 ، پرنیان ، مصباح ، سیمرغ ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، ضحی ، MohammadMeraj ، السا ، ترنم ، حضرت عشق ، azade ، fatemeh-55 ، جویای حقیقت ، fafa* ، saba ، شهرام
۲۱:۲۷, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
[تصویر: Alii.gif]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Farzaneh ، یاســین ، حسن عزتي ، captaincharisma ، Hadith ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، شیدا ، هادی... ، سید ابراهیم ، فدايي ولايت ، nasimesaba ، fatemeh ، مجید املشی ، حوریه سادات ، انتصـار ، hessam ، Aryha ، عبدالرحمن ، help me ، ali0077 ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، ELENOR ، Agha sayyed ، aaaaa ، Havbb 110 ، 135 ، پرنیان ، مصباح ، سیمرغ ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، ضحی ، السا ، ترنم ، حضرت عشق ، azade ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا