کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام

[b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيله‏ى ازدواج نمى‏يابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بى‏نياز نمايد...."

حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان می‏فرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوت‏ها پرده عقلش را دریده‏اند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108).

عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شراره‏های دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید.
چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلت‏ها نشود و امکان نداردشهوت‏ها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90)
گر تو را با عرشیان است آرزو
طلعت خورشید می‏کن جست و جو
هر که را قرب وصال اندر دل است
گوهر تقواش شمع محفل است
حلقه ما گر به دل می‏پروری
پس چرا رسوایی از حد می‏بری؟

1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که می‏فرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمی‏کنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی می‏کشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست.
2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود.
3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد می‏کاهد.
4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است.
(1.ليسوريس:
اين گياه شيرين در صنعت شيريني‌پزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش مي‌دهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است.
2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذي‌ها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامين‌هاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكل‌هاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن مي‌تواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد.
3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستني‌ها و انواع شكلات‌ها و آدامس‌ها بهره مي‌برند. اما در عين حال كه شكلات‌هاي حاوي اين گياه مي‌تواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسي‌تان تاثير گذاشته و آن را كاهش مي‌دهد.
4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدني‌ها استفاده مي‌شود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدني‌هاي گازدار مي‌دهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است.
5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف مي‌شود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد)
5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد)
6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلم‏ها، مجلات وعکس‏ها در زمره همین عوامل محیطی به شمار می‏روند.
7- کنترل افکار و تخیلات.
در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوت‏رانی پرداخت.
امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) می‏فرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم).
علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aboutorab ، Islam ، fazel ، حوریه سادات ، aaaaa ، قلب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، محمد حسین ، عشقم کربلا ، ساجد ، arman mohseny ، mkashipazha

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۶, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #151
آواتار
اخه کنایه ش درست نیست!

جهیزه مربوط به زمانیه که میخوان برن زیر یه سقف!

همونطور که اگه زودتر ازدواج صورت بگیره، طی اون یکی دو سالی که اقا پسر کارشو اوضاع اقتصادیشو بهتر میکنه، خونواده دخترخانم هم میتونن کم کم جهیزه تهیه کنن!

جهیزه در اون سطح که گفتید، نو اگه باشه چه اشکالی داره؟ اگه کم کم یه زندگی صورت بگیره، خود پسر هم میتونه کم کم یه تغدادی رو تهیه کنه

کلا سبگ زندگیمون خرابه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مرهم ، مجتبی110
۲۲:۴۳, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #152
آواتار
(۷/مرداد/۹۳ ۲۱:۴۶)Mohammad Trust نوشته است:  اخه کنایه ش درست نیست!

کلا سبگ زندگیمون خرابه

بسم الله الرحمن الرحیم

اتفاقا درستیه کنایه به اینه که واقعا کنایه باشه... نه اصل حقیقت ...

اتفاقا الان داشتم تاپیک این است سبک زندگی اسلامی رو میخوندم . خوب بود گوش شنواهم تو تاپیک زیاد بود اما میدونید بچه ها باید عملیاتی بشه این حرف ها ...

محیط مجازی فقط مکانیه که میتونی بری پیشنهاد بدی و بری.

ما یه جمع هایی رو داریم که علاوه بر تعلیم خودمون توش معلومات خودمون رو به مرحله عمل میرسونیم. و در کنارش کار تبلیغاتی هم میکنیم.

مثلا بزارید یک نمونه از ازدواج بگم که دغدغه اکثر بچه هاست.
تو گروه ما صحبت از دادن سبک درست و عملی برای ازدواج اسلامی شد ..
از مرحله خواستگاری بگیرید که هیچ کدوم از اعضا نباید به یه جوون مومن و خوب که مشکلاتش تنها فرهنگهای غلط داشتن پول و خونه و ماشین و.. هست جواب منفی بدن.
از طرفی حالا این مرحله که رد شد تو خرید اولیات ازدواج حتی اگر طرفش میلیونر هم بود باید صرفا جهت مبلغ بودن پایین ترین حد خرج رو داشته باشه
توی سبک عروسی و خرج و مخارج بعدش و خونه و.. بلاخره باید مراقب باشه ...

تا ان شا الله کمکم این نوع سبک ها در جامعه زیاد بشه ..

به عنوان یک مثال عینی .
یکی از بچه های حلقه با اقا پسری ازدواج میکنه که در ابتدا بی کار بوده . انگشتری که برای نشونشون خریداری شد اون زمان که طلا در اوج گرانی خودش بود یه انگشتر در حدود 300 هزارتومنی بود.

به نظر من چنین حلقه های معرفتی رو با دوستانتون تشکیل بدید . از جمع های حلقه های صالحین و انواع سازمان ها استفاده کنید .. هم اندیشی کنید . به نتیجه مطلوب و البته اسلامی که رسیدید سعی در به عمل رسوندن داشته باشید.

تو حلقه هاتون از ادم های بزرگ و پر خیر و برکت استفاده کنید.
یه همچین جمع پسرونه ای چندین سال پش در شهرک ما اتفاق افتاد . جالبه یکی از اقا پسر ها با همون ادم پر خیر و برکت پا شد رفت خواستگاری.
بعدا تازه بابا مامانش فهمیدن و البته ناراضی نبودن از دختر ولی از زود ازدواج کردن پسرشون ناراضی بودن.
اقا پسر هم بالاخره با یه هوشمندی هم به زنش رسید و هم خانوادش رو با عمل انجام شدش به مقام رضایت مندی رسوند.

واقعا بچه ها باید دیگه امیدتون رو از دولت و چه میدونم مجلس و مصوبات و ...قطع کنید.

فکر کنید مثل قبل از انقلاب که دین اسلام رو تو جلسات خانوادگی و ... ترویج میدادن . شما هم سبک زندگی اسلامی رو باید از خودتون شروع کنید . از حلقه های چند نفره.

بت شکنی سخته .قبول دارم . اما اگر ما نسل همون هایی هستیم که میتونستن با اختیار برن رو سیم خاردار . پس ما هم میتونیم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Bidel.s ، السا ، montazer
۱:۱۵, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱:۱۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #153
آواتار
انقلاب کردیم واسه بابای من Smile

ولی خب اره فقط باید خودمون به فکر باشیم

مارا به خیر تو (دولت و مسئولین و انقلاب و ... ) امید نیست ، شر مرسان ...

فکر کنم توی این جمله بشه خلاصه کرد اگه کنایه در هر جایی درست باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Reza2035
۱:۳۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #154
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱:۱۵)Mohammad Trust نوشته است:  انقلاب کردیم واسه بابای من Smile

به خاطر بی مسءولیتی یه عده نمیشه انقلاب رو زیر سوال برد
مثل این میمونه به خاطر مسلمونی منو امثال من اسلام زیر سوال بره
البته وجود نواقص و کاستی ها رو که همه قبول دارن

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجتبی110 ، Mitsonary
۱:۴۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #155
آواتار
نقل قول:مارا به خیر تو (دولت و مسئولین و انقلاب و ... ) امید نیست ، شر مرسان ...

محمد !!

شخص شما برای این مشکل چه حرکتی کردی؟

دنبال کار رفتی؟

دنبال کیس رفتی؟ Cool

یک قسمت مربوط به خودمون میشه

تو هر کشوری این تعامل دوسویه است

مثلا الان یه شخصی که نگران آیندشه ساعت 2 شب بیدار میمونه ؟

Big Grin
۱:۴۹, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱:۵۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #156
آواتار
منو که میشناسی، عصبانی بشم ....

تو بگو اون قدمه کجاست، من برم برش دارم

نه خو دوستمون میگه زیاد چشم امید نداشته باشید به دولت، منظورشو رسوندم

دنبال همه چی رفتم، ولی متاسفانه اینقدر اوضاع بی ریخته، تا درس و سربازی رو ردیف نکنی، بلانسبت دوستان محل سگ هم به ادم نمیذارن.

اعتبارت هم ماسونی شدهDodgy

5555
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، aaaaa ، Eve ، Reza2035 ، mhvvhm
۱:۵۴, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #157
آواتار
قدمه Big Grin

مونث قدم

http://www.aparat.com/v/dewj6

قدمه همون همته که باید هر کسی در بهترین یا بدترین شرایط داشته باشه

کار+ پاپیچ والدین شدن برای گرفتن کیس مورد نظر تا رسیدن به هدف

مثلا شما اگر تو بورکینافاسو زندگی کنی میگی تا آخر عمر ازدواج نمیکنی؟

مهم خود انسانه
۹:۳۸, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۹:۴۷ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #158
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱:۱۵)Mohammad Trust نوشته است:  انقلاب کردیم واسه بابای من Smile

با این حرفت کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاملا موافقم

(۷/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۸)مرهـم نوشته است:  اگر این اگه و شایدی که فرمودید شد بعدش بیاید خودم بهتون ادرس بنگاه معاملات میدم ...
البته بگم خونه مجردی نمیدنا .. فقط به تازه عروس و داماد ..

یعنی بلافاصله بعد از استخدام شدن و قبل از شروع به کار باید بره زن بگیره
نهایتا طی 2 ساعت
خخخ
خیلی باحال میشه
بیدل فکر کن
۱۰:۳۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #159
آواتار
نقل قول:من که گفتم از خونواده ام اون دنیا به همین یه دلیل نمیگذرم تا خدا راضیم کنه ! من تقریبا کل تحصیلم رو سر همین مسئله باختم ، رتبه دوم دانشگاهت باشی زمان ورود و الان همه دوستات تموم شده باشه درسشون و من هنوز دو ترم اضافه باید خورده باشم . خدا این چند ماه اینده رو به خیر بگذرونه تا کنکور رو بدیم.

جناب محمد تراست ، یعنی چی از پدر و مادر واسه این مسائل نمیگذرید ؟ چرا به آدمایی که پدر و مادر ندارن و تنهان و خودشون باید گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون نگاه نمیکنید ؟

شما هم انتظار دارید مادر و پدرتون چکار کنن ؟ خودتون چکار کردید . تا حالا شده به پدرتون بگید ، پول قرض بده برم یه ماشین پیکان بخرم و برم مسافر کشی . شده ؟؟؟؟

شده برید تو یه مغازه ، یه کار دانشجویی بگیرید ؟ کمی خودتون رو به خانواده ثابت کنید دیگه .

.

نقل قول:تابو شکستن شرایط میخواد ، یکیو میخواد پشتت بمونه ، ما که نه داریم ، نه دیدیم ! الان هم دیگه دیر شده واسه درست کردن این ، به طرف بگی پای هم بمونیم تا یکی دو سال اینده واسه درست شدن اوضاع، میگه تو عرضه داشتی ! درستو میخوندی 10 ترمه نشی ! جوابی هم نمیشه بش داد . ولش کن باز اعصابمون خرد شد

این چه وضعیه که میگید بابت این مسائل 10 ترمه شدید ؟ الان با فکر و خیال مشکل حل شد ؟

چی از زندگی مشترک تو رویاهاتون واسه خودتون بافتید ؟ یه خانوم خوشگل مهربون محجبه ی قانع که برای شما چایی میریزه و شما هم قصه های عاشقانه تو گوشش میگید.
خیر ، همچین خبرایی نیست.

تموم شد دوره ی بچه های دهه ی چهل که با هم زیر یه سقف 40 متری ،40 سال زندگی میکردن. تموم شد. تموم .

میدونم جامعه برای پسرای مذهبی خیلی بد شده، یه نگاه به همجنس های خودتون میندازید که همزمان با 4 تا دختر دوست هستن و بی خیال همه چی دارن لذت میبرن از زندگیشون . اما یه پسر مذهبی ، همدمش آسفالت خیابونه که چشمش به نا محرم نیفته . تمام زندگیش هم تحت شعاع قرار میگیره.تهش هم میره خواستگاری میگن سرمایه داری ؟
نگاه نمیکنن که این پسر خودش یه سرمایست تو این دور و زمونه .

ما تو این دنیای بیخود و مسخره داریم زندگی میکنیم.بهتره با واقعیت ها روبرو بشیم.

معجزه برای کتاب هاست. چیزی به اسم معجزه وجود نداره.

فقط تنهایی و نیاز جنسی و روحی که برای پسر نیست که. با درجات مختلف برای دختر هم هست. الان مثلا من خواستگار برام نیاد .باید بشینم غصه بخورم ؟Smile

یا بشینم به نیمه ی گمشده ی بی عرضه و تنبل و خنگ و گیج و ترسو و بزدلم لعنت بفرستم که هنوز منو پیدا نکرده ؟؟؟؟؟/SmileSmile
تازه دختر به سنی هم برسه،دیگه نگاشم نمیکنن. پسر که این مشکل رو نداره.

لطفا تهش ننویسید ،ولش کن باز اعصابم خورد میشه و باید برم قرص بخورم.Smile.کاش یکی از اقوام ما بودید. مادربزرگ من،بفهمه یکی از پسرای فامیل زن میخواد.فرداش همه چی رو با خانواده ی پسر حل میکنه و پس فرداش میرن خواستگاری.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، Eve ، عبدالرحمن ، شیدا ، مجتبی110 ، mhvvhm ، Mitsonary ، السا
۱۲:۲۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #160
آواتار
نقل قول:یعنی بلافاصله بعد از استخدام شدن و قبل از شروع به کار باید بره زن بگیره
نهایتا طی 2 ساعت
خخخ
خیلی باحال میشه
بیدل فکر کن

من اگه کار پیدا کنم و ماهی 400 تومن بگیرم. باید 300 تومنشو بگذارم کنار تا درآمد گروه سرخ رو برسونیم به 1.5 میلیون. اونوقت می تونیم یه خونه کوچیک رهن کنیم تا دیگه تو کوچه خیابون جمع نشیم دور هم.
نقل قول:تازه دختر به سنی هم برسه،دیگه نگاشم نمیکنن. پسر که این مشکل رو نداره.
با این حرف موافق نیستم. دختری که به سن مثلا 35 می رسه خوب مسلماً اون زیبایی جوانی اش رو از دست می ده. اما قرار نیست یه پسر 20 ساله بیاد سراغش. یه مرد مثلاً 38 ساله میاد سراغش(خیلی استاندارد).
این مرد 38 ساله دیگه نیاز جنسی آنچنان شاخی نداره.
بین این دو نفر یه ازدواج عاطفی رخ می ده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا