|
طلاق عاطفی
|
|
۷:۲۴, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() متاسفانه اخیراً معضل طلاق عاطفی توی جامعه خیلی بیشتر از طلاق دادگاهی داره باب میشه... توی این تاپیک میخوایم در مورد علل طلاق های عاطفی صحبت کنیم... اول یه توضیحی در مورد طلاق عاطفی بدم... طلاق عاطفی به سردی و بی تفاوتی حضور همسر در خونه میگن... یعنی زن و شوهر زیر یه سقف زندگی میکنن، اما کاری به هم ندارن... این تاپیک گفتگو محوره و دوستان یه لطفی بکنن و توی هر پست یه مشکل رو مطرح کنن تا بقیه روی اون بحث کنن... نمونه هایی که مطرح میشه، بعداً به صورت تیتر وار توی همین پست اول قرار میگیره... در پایان هر بحث هم یه جمع بندی میکنیم و لینک اون جمع بندی بازم توی همین پست اول قرار میگیره... فقط دوستان یه لطف دیگه هم بکنن، تا علت اول به نتیجه نرسیده، به علت دوم نپردازن... شروع کنین... بسم الله...
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۵, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام.اگرهم بچه اثری توی طلاق عاطفی داشته 98درصداثر روی مادره
فیلم شایدیرای شمااتفاق بیفتدیه همچین موضوعی رونشون داد که مامانه کلابه شوهرش بی توجه شد کلااون رابطه دوطرفه تبدیل به یک مثلث میشه |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۹)moze84 نوشته است: بچه ها نظری در مورد نقش بچه توی طلاق عاطفی ندارین؟ مدیران زن تالار همگی زورگو اصلا از واژه ی خواهش می کنم و جملات خواهشی استفاده نمی کنند ، فقط امری! شرکت کنین دیگه!![]() ![]() متاسفانه من بچه ندارم ولی اون چیزی که حسم هست رو خواهم نوشت ، شاید بعد ها حرف هام رو پس بگیرم. ![]() نقل قول:اگه قراره یه تاپیک بزنیم که توش من هی حرف بزنم و بقیه هیچی نگن که تاپیک نیست که مقاله است... من از منظر یک مرد می نویسم ، شاید در دوران حاملگی و بعدش ، همه چیز برای زن عادی باشه ولی مرد با تمام وجودش افسرده است ، چون احساس می کنه این بچه ، زنش ، عشقش و تمام زندگیش رو از خودش گرفته... حالا بگذریم از تغییراتی که در بدن خانوم در طی زایمان طبیعی بوجود می آد و مشکل ساز میشه... ( بحث مربوط به رضایت جنسی بود ، از بحث فیزیولوژی می گذریم ، توضیح نمی دهم...) در طی این دوران یک زن باهوش می تونه این شکاف عاطفی رو با نخ و سوزن به هم نزدیک کنه! اما چطوری؟! مثلا وقتی مرد و زن نشسته اند باهم در حال گفتگو ، یهو دیدی بچه گریه کرد از گزسنگی ، زن بایستی به بچه اش شیر بده ، ولی بعدش هرچه سریع باید برگرده و با حرف هاش مرد رو آروم کنه ، مرد تو این دوران به بی توجهیی مطلق می رسه ، همه فکر و ذکر زن شده بچه... گویی اصلا مردی وجود نداره ( به قول شما فارس ها ، مرد=هویج! )تخصیص اوقاتی برای همسر باید در اولویت قرار بگیرد ، نیاز های او مهم شمرده شود ، و ... از کلمات محبت آمیز همچون گذشته و حتی بیشتر! استفاده گردد... ![]() خانوم موزه حرف زدیم راضی شدید؟ ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
خوب خانوما هم دوست دارن اقایون تو اون شرایط درکشون کنن.
بالاخره بچه مال مرد هم هست. اوایل بچه داری کردن خیلی سخت و وحشتناکه(البته به بچه اشم ربط داره) واقعا کمی بی انصافیه که اون اقا این شرایط رو تحمل نکنه و بعد اون خانم خیلی بیشتر از توانش مجبور شه کار کنه. دوستامو که اخیرا بچه دار شدن میبینم برنامه شون اینه اول اینکه خانما معمولا بعد از زایمان مخصوصا در سزارین ممکنه افسردگی پس از زایمان بگیرن،این اصطلاح رو در پزشکی داریم اما در مورد اقایون فقط کلمه حسادت داریم. بعد طرف عمل کرده،یکی باید به این بنده خدا برسه،اون وقت اینا باید بچه رو هم تر و خشک کنن.طفلی این دوتا دوستم شبها بچه گریه میکنه،مجبورن بیدار بمونن بخاطر اینکه مردا باید برن سرکار و روز ها هم باید کارهاشونو انجام بدن. البته منتی نیست،ولی بهتره به جای احقاق حقوق کمی هم دلمون واسه زنانمون بسوزه و درکشون کنیم. کلا خدا یه کاری کرده که هورمون ها عوض شه و ناخوداگاه توجه زن به طفل معطوف میشه.اگه غیر این بود،بچه به چهل روز نمیرسید و میمرد.اصلا انگار این برنامه بازه و فقط مینی مایز شده،مادر هر لحظه به فکر کودکه و قسمتی از تمرکزش میره. البته فقط چند ماه اولش سخته،بعدا زندگی به حالت اولش برمیگرده. واقعا قدر مادراتون رو بدونید. |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
موضوع بچه خیلی خیلی مهمه توی بحث طلاق عاطفی...
زن و شوهر از زمانی که خانم باردار میشه، دچار تغییرات بسیار زیادی توی زندگیشون میشن. از سر این موضوع نمیخوام تیتر وار بگذرم... توی هر پست به چند تا از تغییراتی که بچه برامون ایجاد میکنه و راه های مقابله باهاش رو توضیح میدم... 1. از همون آغاز بارداری، دیگه خانم خونه تبدیل به دو نفر میشه... من یه حدیثی خونده بودم از امام جعفر صادق (علیه السلام) که بهتره مادر در زمان بارداری رابطه با همسرش نداشته باشه... اما از لحاظ پزشکی تا به حال اثبات نشده... لذا ممکنه زنان مومن سرزمین من بخوان که این شیوه رو امتحان کنن و فرزندی آرام و خدایی داشته باشن. اگه این شیوه رو انتخاب کنن، در تمام این 9 ماه هم ارتباط بین زن و شوهر دستخوش تغییرات میشه. در این میان نمیشه خواسته مردان رو نادیده گرفت و اون ها رو به امون خدا ول کرد و رفت. لذا به خانمهایی که میخوان این شیوه رو انتخاب کنن، توصیه میکنم که به شیوه های دیگه همسرشون رو راضی نگه دارن... اما اونی که در تمام مدت بارداری و شیردهی باید حواسش به همسرش باشه مرده... چون زن در این مدت بدنش تغییراتی میکنه که همراه با درده... تغییرات هورمونی و اختلالات عصبی هم که جای خودش رو داره... بد هیکل شدن و زشت شدن خانم و پایین اومدن اعتماد به نفس و حسادت های زنانه هم که سر جاشه... لذا زن ها در این مدت مورد هجمه شدید اتفاقات جدید قرار میگیرن... پس توقع از مظهر عقلانیت خدا بیشتر میشه برای درک همسر و کمک به اون... زن ها در زمان بارداری ممکنه شبها نتونن راحت بخوابن و روزها خرده خرده بخوابن... این دلیل بر نامهربونی اونا نیست... واقعاً یه درک عمیق لازمه واسه این که بفهمین همسرتون الآن در چه شرایطیه... پس وقتی میاین خونه، اگه همسرتون خوابیده، یا به خاطر حالت تهوع و یا خستگی و سرگیجه نتونسته غذا درست کنه و یا حتی دیگه نمیتونه لباسهای جذاب بپوشه، دلیل بر عدم علاقه به شما نیست... دلیل بر ناتوانی و ضعف جسمیه... لذا از آقایون خواهش میکنم که این دوران رو بی چشمداشت محبت کنن تا در آینده از این کاشته شون برداشت داشته باشن... از زمان تولد بچه تا پایان دو سالگی که مادرها به بچه ها شیر میدن، بچه ها باید شبها کنار مامانشون بخوابن... روانشناسان الآن توصیه میکنن که بعد از دو سالگی اتاق بچه رو جدا کنین... اما این دو سال تقریباً پدر و مادر نمیتونن توی اتاق خودشون تنها باشن... یا مادر باید به اتاق بچه بره که باز هم پیش پدر نیست... اگر تا قبل از تولد بچه، زن و شوهر هر وقت که اراده میکردن و میخواستن، در کنار هم بودن، الآن زمان زن بسیار بسیار محدود شده و خیلی وقتی برای شوهرش نداره... نه این که نخواد... چون از خداشه که دوباره برگرده به دوران خوش عشق... اما این هم مرحله ای از زندگیه که باید طی بشه. این اوضاع مادامی که نوزاد روی تختش میخوابه و یکی دو ساعت یکبار شیر مادر میخوره، باز هم قابل تحمل تر از زمانیه که به غذا افتادن می افته و یا شروع میکنه به راه رفتن و در اصطلاح نوپا میشه که بچه میشه عینهو بمب ساعتی... همینجور فرشته نگهبانشون داره میدوئه که اینا رو نجات بده... بچه که به غذا می افته، یکی دو ماه فرنی و حلیم و سوپ باید روزانه واسه بچه درست بشه... بچه هم که مثل آدم بزرگا نمیشینه سر سفره و غذاش رو بخوره و پاشه بره که... شاید یه غذا دادن به بچه 1 ساعت وقت مادر رو بگیره... حالا پختن غذای جداگانه واسه بچه هم که وقت خودش رو میگیره که بماند... مسلماً شست و شوی لباساش و ظرف و ظروفهاش هم واسه خودش داستانیه... ضمن این که بچه شروع میکنه به دندون درآوردن و تب کردن و نق نق کردن و دم به دقیقه - گلاب به روتون - اسهال شدن و شب زنده داری و ... یعنی مادر همین که بتونه بچه رو به تنهایی زفت و رفت کنه، باید گذاشت روی سر و حلوا حلواش کرد... حالا این توقع که در این بین به مرد خونه هم برسه، توقع یکم زیادیه... بهترین کار اینه که اگه از اینایی نیستین که خوابتون سنگین باشه، نیمه شب که بچه خوابه، پیش همسرتون برین و با هم مراوده و رابطه داشته باشین... شاید بشه حتی گاهی بچه رو به پدر و مادر خودتون یا همسرتون بسپرید تا یک روز کامل رو با همسرتون سپری کنین... حتی المقدور تا وقت گیر میارین، بچه رو از زن خونه بگیرین تا اون هم بتونه استراحتی داشته باشه تا رمقی برای مراوده با همسر داشته باشه. به ترتیب بزرگ شدن بچه، این بحث رو ادامه خواهیم داد ان شاء الله... |
|||
|
|
۰:۳۸, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱:۳۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۱)moze84 نوشته است: 1. از همون آغاز بارداری، دیگه خانم خونه تبدیل به دو نفر میشه... ![]() منظور امام از ماه های اول ، دو دوره ی سه ماهه ی اول بارداری هستند یعنی حدودا 6 ماه. که بعد ها به علت رشد بیشتر جنین منع شده است.نمی دونم شما برچه اساسی برای زنان مومن سرزمین خودتون نسخه می پیچید. ( همین گفته ی شما می تونه یکی از علل طلاق عاطفی باشه ، و مردان مذهبی رو از زنان به اصطلاح مذهبی منزجر کنه... )لذا تا از حدیثی به طور کامل و یقین مطمئن نشدید ، برای دیگران به نشر نگذارید ، چه بسا با دست خودمون نه تنها باعث هدایت بلکه ذلالت اشخاص دیگری می شویم... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- قُلْ إِنَّمَا حَرَّمَ رَبِّيَ الْفَوَاحِشَ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَمَا بَطَنَ وَالإِثْمَ وَالْبَغْيَ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَأَن تُشْرِكُواْ بِاللَّهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ سُلْطَانًا وَأَن تَقُولُواْ عَلَى اللَّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ} [الأعراف : 33] بگو بدرستي كه پروردگار من زشتيهاي آشكار و نهان و گناهكاري وظلم بناحق و شرك به خدا كه برآن هيچ دليلي نداريد و اينكه چيزي را كه نمي دانيد از روي جهالت به خدا نسبت دهيد، همه را حرام كرده است... اگر به تفاسیر قرآن همچون تفسیر المیزان مراجعه بفرمایید ، منظور از جهالت در این آیه ی قرآن چه سهوا چه عمدا می باشد... عید فطر شما مبارک دوستان عزیز
![]() |
|||
|
|
۱:۰۹, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
قبول دارم ک طلاق عاطفی ب خاطر بچه، ب خاطر اینه ک زن ی کوچولو خیلی بی توجهی می کنه
اما مسئله اینجاست ک روز از 24 ساعت فراتر نمیره!! و توی این 24 ساعت بچه کارهای زیادی داره ک باید انجام بشه ی بچه، کارهای زیادی داره ک وقتی مادر می خواد اونها رو انجام بده ب هیچ کار دیگه ش نمیرسه مامان السا کوچولو، روزهایی ک می خواد بره دانشگاه، السا رو میاره میذاره خونه ما تا ظهر ک مادرش برگزده، واقعا ماها ب هیچ کارمون نمیرسیم بچه واقعا کارهای زیادی داره ک مادر، ی تنه از پسش بر نمیاد! حالا فکر کنین توی این شرایط، ک کم خوابی داره و آشفته ست، نگران رابطه ش و درک نکردن همسرش هم باشه ... :| در اینکه زن توی این مدت، برای شوهرش کم میذاره حرفی نیست مسئله سر اینه ک مرد چقدر درک می کنه این کم گذاشتن، ب خاطر شرایط فعلیه .... |
|||
|
|
۱:۲۲, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام
(۷/مرداد/۹۳ ۰:۳۸)Mitsonary نوشته است: Mitsonary و moze84 گرامی سلام میشه منبعی برای احادیث قید کنین؟ ببخشینا ولی حدیث بی سند مثل خونه بی سند منگوله داره/ اقایون فقط موندن تو این دوران کمبودهایی که دارن رو سرو سامون بدن؟ ببخشین این جملتون رو یا اشتباه نوشتین یا اینکه ... (۷/مرداد/۹۳ ۰:۳۸)Mitsonary نوشته است: منظور امام از ماه های اول ، دو تا سه ماهه ی اول بارداری هستند یعنی حدودا 6 ماه.ماه های اول = 2-3 ماه = 6ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۳۰, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱:۴۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۳ ۱:۲۲)mahdy30na نوشته است: سلام وسائل الشیعه ص 73 نقل قول:ماه های اول = 2-3 ماه = 6ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما متاسفانه از علوم پزشکی سر رشته ندارید ، بهمین خاطر تعجب می کنید. دوره ی بارداری در جنین شناسی به سه دوره ی سه ماهه تقسیم میشه ، و در دوره ی سوم که از ماه ششم آغاز میشه ، رابطه برای جنین ممکن هست خطرناک و حتی باعث سقط جنین گردد...نقل قول:اقایون فقط موندن تو این دوران کمبودهایی که دارن رو سرو سامون بدن؟ من نگفتم این جمله رو ، خانم موزه ، حدیثی آوردند که اصلا با عقل انسان که حجت درونی از جانب خداوند برای آدمیست همخوانی ندارد ، ضمنا شما تفاوت کمبود رو با نیاز نمی دانید... ما در این تاپیک داریم بحث طلاق عاطفی رو کالبد شکافی می کنیم ، و علل بوجودآورنده اون رو... |
|||
|
|
۹:۵۹, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
من گفتم که حدیث رو شنیدم...
شاید از مامان بزرگم... شاید هم خونده باشم جایی، اما منبعش رو نمیدونم... منم نگفتم که کسی حتماً این کار رو انجام بده... بعدش هم گفتم که از نظر علم پزشکی هم چنین چیزی ثابت نشده است... اما اگه کسی خواست این شیوه رو امتحان کنه، من راه های دیگه رو برای راضی کردن همسر پیشنهاد میدم... حالا هستن کسانی که این کار رو کردن و خیلی بچه های خوبی دارن... شاید کسی بخواد این شیوه رو امتحان کنه... من هم این شیوه رو نه تایید کردم و نه تقبیح... فقط گفتم اگه کسی میخواد این کارو بکنه، باید به فکر همسرش باشه که طلاق عاطفی رخ نده... مرد هم باید همسرش رو تو اون دوران درک کنه... اصل حرف رو ول میکنین و می چسبین به حاشیه؟ بعدشم ... شما چجوری حدیث رو تفسیر کردین که امام علی گفتن ماه های اول نزدیکی داشته باشن، یعنی 6 ماه نزدیکی داشته باشن و 3 ماه آخر رو نزدیکی نداشته باشن... معقول اینه که ماه های اول بارداری، منظور حداقل 3 ماه اول باشه... نه 6 ماه اول... اینجوری که بهش نمیگن ماه های اول... میگن فقط ماه های آخر نزدیکی نداشته باشین... |
|||
|
۱۰:۱۳, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۳ ۹:۵۹)moze84 نوشته است: من گفتم که حدیث رو شنیدم...هر حدیثی رو که شنیدید یا از هرجایی خوندید باید به دیگران منتقل کنید؟ ![]() نقل قول:منم نگفتم که کسی حتماً این کار رو انجام بده...شما دارید این روش رو تبلیغ می کنید ، اگر کسی انجام داد ، شما پاسخگوی طلاق عاطفی که ممکن است روی دهد هستید ، و آیا می پذیرید این فاجعه رو؟ نقل قول:اما اگه کسی خواست این شیوه رو امتحان کنه، من راه های دیگه رو برای راضی کردن همسر پیشنهاد میدم...اصلا آیا اگر همسر شخصی با این رویکرد شما مشکل داشت چه؟ زن مدعی این خواهد بود که بله ، من شنیدم از شخصی موثق (شما) که اگر این کار رو بکنیم فرزندمون فلان میشه و بهمان میشه...شما به عنوان ناظر این تالار بایستی الگوی این اعضا باشید ، نه اینکه باعث فروپاشی بنیان خانواده شویم. نقل قول:حالا هستن کسانی که این کار رو کردن و خیلی بچه های خوبی دارن...شما از حال و شوهر اون خانوم خبر دارید؟ شما پاسخگویی اصلی به نیاز مرد رو حواله می کنید به فرعیات ، و مدعی میشوید که همه چیز خوب و خوش است...نقل قول:من هم این شیوه رو نه تایید کردم و نه تقبیح...من و هر فرد مخاطب با خوندن مطلب شما این حس بهش القا میشه که شما تایید می کنید این روش را نقل قول:فقط گفتم اگه کسی میخواد این کارو بکنه، باید به فکر همسرش باشه که طلاق عاطفی رخ نده...متاسفانه بیشتر به نیاز مرد به عنوان یک نیاز جسمی نگاه میشه ، بلکه بیشتر این نیاز روحی است ، و نه یک تخلیه ی جسمی ساده... نقل قول:مرد هم باید همسرش رو تو اون دوران درک کنه...صدالبته ![]() نقل قول:اصل حرف رو ول میکنین و می چسبین به حاشیه؟ حاشیه نیست ، من به عنوان یک فرد مطلع باید حقیقت وجودی رو تببین کنم ، تا کسی به گمراهی کشیده نشود... چنانچه که کسانی در تاریخ اسلام ، چیزهای پاک و طیبات رو برخود حرام کرده بودند ، آیه ای از جانب خداوند نازل شد و توبیخ فرمود آندسته را: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- چنین« قُل مَنْ حَرَّمَ زینةَ اللّهِ الَّتی أَخْرَجَ لِعِبادِهِ وَ الطَّیِّباتِ مَنِ الرِّزْقِ قُلْ هِیَ لِلَّذینَ امَنُوا». «ای رسول! بگو چه کسی زینت خدا را که برای بندگان خود بیرون آورده و نیز روزیهای پاکیزه را حرام کرده است؟ بگو این برای کسانی است که ایمان آوردهاند.» خانم موزه بنده قصد تخریب شما رو ندارم ، بلکه چون برای شما ارزش قائل هستم ، دوست ندارم با حرف خودمون کسی را به گمراهی بکشونیم.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا ازدواج ؟ چرا طلاق ؟ | جویای حقیقت | 10 | 4,698 |
۲۹/تیر/۹۴ ۲۳:۰۵ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| طلاق، سکته را افزایش می دهد | آیات | 0 | 940 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۲۲:۵۳ آخرین ارسال: آیات |
|
| طلاق و پيامدهاي آن | besooiekamal | 0 | 993 |
۱۰/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۴ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| رضایت جنسی و طلاق قسمت ۲ | وحید110 | 13 | 8,242 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| شکاف بین خانواده ها و رشد طلاق !!! | MESSENGER | 17 | 10,318 |
۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: sahel |
|

![[تصویر: 1309941902100908309607.jpg]](http://www.kashan-behzisti.ir/wp-content/uploads/2011/10/1309941902100908309607.jpg)

اصلا از واژه ی خواهش می کنم و جملات خواهشی استفاده نمی کنند ، فقط امری!
شرکت کنین دیگه!
)

![[تصویر: Mit_Hadis.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8132444226/Mit_Hadis.jpg)